Serj Tankian зае остра позиция срещу израелската инвазия в Ивицата Газа

23 юли 2014, 01:16 ч. 286 / 3 7
пред./следв.

   Музикантът, композитор, поет и политически активист Serj Tankian (SYSTEM OF A DOWN) публикува следното съобщение на страницата си във "Фейсбук".

Време е това злодеяние, известно като израелската окупация на Ивицата Газа и Западния бряг, да свърши. [Песента] "Occupied Tears" от моя соло албум "Harakiri" е написана за това и за двуличието на хора, които са преминали през ужасите на Холокоста, а сега са в ролята на окупатори спрямо друг народ. Джон Кери и САЩ полагат много усилия за възобновяване на мирните преговори. Хамас и Палестинската автономия се обединяват и ще преговарят като една страна. Нетаняху се опита да ги раздели, но не успя. Вероятно отвличанията послужиха като извинение Израел да залови отново освободените палестински политически затворници. Хамас изстреляха ракети в отговор и Израел се отказа от възможността за постоянен мир, нахлувайки в Газа и променяйки темата от постоянен мир на временно примирие.

И още нещо: призивите към антисемитизъм не бива никога да служат, за да бъде прикрита дискусията по тези проблеми, особено тук в САЩ.


   Подобни изказвания и позиции на Tankian не са новост и със сигурност ще ставаме свидетели на други такива изявления по наболели въпроси и в бъдеще.

 

Serj Tankian

още за:

Serj Tankian


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


R2D2 24.07.2014 21:11:25 отговори + 0 0
Браво! Чудесно мнение на интелигентен човек! Но какво ли е мнението му за инвазиите на собствената му страна къде ли не??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милен Гамен 23.07.2014 20:29:49 отговори + 0 0
Хора от Катехизис. Следващият път ако обичате сложете по хубава снимка на Серж. Благодаря. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хеймс Джетфийлд 23.07.2014 13:22:25 отговори + 0 0
За пореден път се убеждавам колко изтрещели хора живеят в тази държава, но така е когато анонимността на интернет, позволява изливането на комплекси и псуването! Това, което е казал Серж, е самата истина, упорито изкривявана от ционистите и прикривана зад воя за расизъм и прочие тъп-изми! Идеята на Серж е, че мрънкането на жидовете, че някой ги дискриминира, мрънкане,което те проявяват при всеки възможен повод, когато някой критикува еврейския манталитет, или откровено геноцидната им политика, не трябва да е аргумент за политиката на исраел в ивицата Газа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хеймс Джетфийлд 23.07.2014 13:15:00 отговори + 0 0
"И още нещо: призивите към антисемитизъм не бива никога да служат, за да бъде прикрита дискусията по тези проблеми, особено тук в САЩ."

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xxx 23.07.2014 13:05:22 отговори + 0 0
Много остро направо проби сайта! Рекламира си тъпия албум и съобщава, че някакви неща са се случили, нищо не каза.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


АРРР 23.07.2014 10:49:15 отговори + 0 0
Дреме ми за мнението на тоя харменец за тъпите хевреи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

глупав арменски хамерикан 23.07.2014 10:06:11 отговори + 0 0
глупак! ционистите трябва да се изринат, радикалните ислямисти също, накрая и правителството на сащ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".