SEVEN WITCHES ще издадат новия си албум през ноември

24 сеп 2007, 18:21 ч. 115 / 3 0
пред./следв.
SEVEN WITCHES ще издадат новия си албум "Deadly Sins" на 20 ноември чрез "Screaming Ferret Wreckords". Творбата, заедно с артуърка, ще се предлага за продажба и в цифров вариант единствено на www.groovejunctionone.com две седмици преди официалната си премиера. Албумът е концептуален, а историята е базирана около седемте смъртни гряха според Махатма Ганди. Освен впечатляващите китарни умения на Jack Frost, "Deadly Sins" ще представи на публиката и вокалиста Alan Tecchio (екс-HADES/WATCHTOWER) и известния басист Joey Vera (ARMORED SAINT, FATES WARNING, ANTHRAX). Ето и пълният списък на песните от предстоящия диск:
01. Deadly Sins
02. Science
03. Commerce
04. Worship
05. Knowledge
06. Pleasure
07. Wealth
08. Man of the Millennium
09. Politics
10. The Answer


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".