SEVENDUST издават нов албум през юли, вижте видеото "Fence"

13 апр 2023, 08:19 ч. 250 / 6 0
пред./следв.

   Американската метъл банда SEVENDUST ще издаде 14-ия си дългосвирещ албум, озаглавен "Truth Killer", на 28 юли чрез новия си лейбъл "Napalm Records".

   Наследникът на "Blood & Stone" от 2020-а е записан отново в "Studio Barbarosa" във Флорида с продуцента Michael "Elvis" Baskette. Предстоящата творба "показва, че оригиналният и настоящ състав на групата - Lajon Witherspoon, Clint Lowery, John Connolly, Vince Hornsby и Morgan Rose - звучи така адекватно днес както и през 1997 г. с едноименния си дебют".

   По-долу ще намерите списъка с песни, обложката, както и официалния видеоклип към първия сингъл - "Fence". Автор на анимацията и режисьор е Ollie Jones. Траклист:

01. I Might Let The Devil Win
02. Truth Killer
03. Won't Stop The Bleeding
04. Everything
05. No Revolution
06. Sick Mouth
07. Holy Water
08. Leave Hell Behind
09. Superficial Drug
10. Messenger
11. Love And Hate
12. Fence

 

sevendust 2023 - truth killer

sevendust

още за:

Sevendust


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".