SEVI отпразнуваха рождения си ден с голям концерт и ново видео, вижте го

20 мар 2022, 12:07 ч. 1284 / 8 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

SEVI отпразнуваха 12-ия си рожден ден на сцена. Бандата представи най-новото си парче “Hate You” и видеото към него пред повече от 350 души Sofia Live Club в събота вечер. В края на големия концерт бяха обявени и избранниците на публиката от инициативата на SEVI – група ExLibris от Пловдив.

20 март, София. Събота вечер SEVI отпразнуваха подобаващо 12-ия си рожден ден на сцена. С голям концерт в Sofia Live Club те разбиха феновете, представяйки най-новото си парче „Hate You”. След видеото бе пуснат и специален поздрав от световноизвестния продуцент Kane Churko, който е работил по песента. “HateYou” вече е достъпна в YouTube, Spotify, iTunes и всички останали онлайн канали на SEVI. Клипът на парчето е дело на DarkWhite-vision, а режисьор е Никола Копаров. В главната роля, в луда надпревара с всички превъплъщения на вокалистката влиза Ники Петков от групата Hammerhead, а в края на видеото в главите ни сякаш остава да звучи посланието, че никога не знаем с кого се състезаваме.

„Отдавна не се бях наслаждавала на такова значимо събитие за независимата сцена. Във всяка секунда си личи, че тези артисти горят за музиката и идеите си, и това ми дава причина да вярвам, че българската хард рок и метъл музика не само има обещаващо бъдеще, но и своите посланици на световно ниво! Честити 12 години на сцена! Продължавайте да вдъхновявате и да скачате високо“, каза Мария Илиева, която бе сред специалните гости на събитието. Продуцентът Kane Churko е един от първите, споделили видеото с думите: „За мен беше удоволствие да работя по „Hate you” на българската група SEVI. Убийствени вокали! Винаги е приятно да работя с групи от целия свят.“

Преди рождeниците да забият, HAMMERHEAD изненадаха феновете с любимите кавъри на Металика, а за финал поканиха SEVI на сцената, за да изсвирят заедно Enter Sandman. Двама барабанисти, три китари, двама басисти и двата вокала на Светлана и Ники дадоха шумен старт на сета на SEVI. „Радвам се да видя толкова много хора тук. Много ни липсвахте през цялото това време, в което нямахме възможност да сме заедно. Днес празнуваме 12 години на сцена и съм щастлива да чуя толкова много гласове пред сцената“, каза вокалистката Светлана Близнакова SEVI по случай рождения ден.

В края на вечерта SEVI обявиха и големите победители от конкурса за млади рок групи, който организираха във Facebook страницата си. С най-много гласове от феновете, които имаха цяла седмица да гласуват си тръгнаха Ex Libris. Младите музиканти ще получат професионален запис на едно парче в студиото на SEVI. „Българският рок и метъл го очакват светли бъднини. Супер обнадеждени сме от това, което чухме последните седмици – всички групи, които ни изпратиха записите си бяха страхотни. Честито на победителите Ex Libris, очакваме ги скоро в студиото си“, сподели групата за конкурса.

Вижте новото видео на SEVI

 

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тори Кейлър 27.03.2022 19:19:11 отговори + 5 3
Поредната българска група без изграден, собствен облик. Така и не спряха да се шляят стилово, и така и не могат да бъдат оприличени на нищо конкретно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sixxx 22.03.2022 12:01:51 отговори + 8 1
Изненадаха феновете с кавъри на Металика :Д :Д нимоа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сандокан 22.03.2022 10:06:16 отговори + 6 1
"Голям концерт" в клуб, който не е бил sold out (ако е бил нямаше да се пропусне да се отбележи).
Толкова разкрасена опаковка води до съмнения на качествата на съдържанието.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 21.03.2022 17:06:07 отговори + 4 1
Чух песента и вече нищо не помня от нея. Значи не е ок. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 21.03.2022 10:17:45 отговори + 12 2
Тъжна работа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Незнайко 21.03.2022 00:01:45 отговори + 15 2
Hammerhead, трибют група на Metallica "изненадаха феновете" с... кавъри на Metallica. **** група, която сама си пише звездно ******* отразявания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван Sky 20.03.2022 21:25:24 отговори + 17 2
Сега разбрах какво е cringe - изпитвам неудобство за това, какво ще видят и чуят всички други, все едно имам пряка вина. Извинявайте, хора.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".