SEVI празнуват 13 години с концерт и нова книга

11 яну 2023, 07:50 ч. 626 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

SEVI празнуват 13 години с концерт и нова книга

Групата ще отбележи рождения си ден на 28-ми януари, в София

Рок машините от SEVI започват годината с концерт в Sofia Live Club в последната събота на януари, по повод 13-тия си рожден ден.

След като през 2022 г. станаха част от артистите на финландската букинг агенция Stahl Entertainment, музикантите се включиха в европейското турне на HARDLINE и Johnny Gioeli в Швейцария и участваха като специални гости на част от турнето на Geoff Tate от QUEENSRYCHE в Германия.

Създадена през 2010 г., бандата успя бързо да натрупа популярност и да си спечели стабилна фен база. SEVI имат три студийни албума и повече от 13 видео-сингъла. Подгрявали са световно известни групи като EUROPE, EVANESCENCE, BLACK STONE CHERRY, TOM KEIFER, EPICA и са били част от програмата на най-големите фестивали в България. С нестихваща енергия музикантите работят по четвъртия албум на SEVI, който ще представят още тази година.

Сред изненадите за отбелязването на 13-тия рожден ден на групата е премиерата на дългоочакваната втора част на книгата „Цената да бъдеш себе си“. Тя излиза близо 7 години след първата част от откритите дневници на SEVI, с подзаглавие „Силата“.

„Това е книга за всички хора, които биха искали да избутат напред собствените си граници и да се осмелят да бъдат себе си, в свят, в който шаблоните ни преследват от всеки ъгъл. Книга за силата да бъдеш себе си, дори когато най-малко виждаш светлината, за непреодолимото желание да се отдадеш изцяло на изкуството, просто заради самото него! “, споделя групата преди представянето на „Цената да бъдеш себе си “- част II.

По втора част на книгата SEVI работят с музикалния журналист Мартин Николов („От Другата Страна“, БНР Варна), а в изданието взимат участие и световни имена като Dieter Dierks (продуцент на SCORPIONS), Kane Churko (продуцент, работил с FIVE FINGER DEATH PUNCH, HALESTORM, Ozzy Osbourne и др.), Johnny Gioeli (HARDLINE, AXEL RUDI PELL), Jen Majura (ex EVANESCENCE), Michael Prince (музикален инженер на Michael Jackson) и много други. Освен любопитни моменти от познанството си със SEVI, те споделят и ценен опит и впечатления за музикалния бизнес.

“Безценни съвети от хора, които оставят ярка следа след себе си и обогатяват световното музикалното наследство, а ние сме щастливи, че имаме възможността да споделим някои от тях в тази книга.“, допълват от групата.

Събитието ще се проведе на 28-ми януари 2023 г. на сцената на Sofia Live Club.

Билетите вече са в продажба на касите на Eventim [поръчай онлайн от тук].

Вратите ще отворят в 19:30 ч, а началото е 20:30 ч.

 

още за:

Sevi


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".