SEVI представят новия си албум на 13 май в София

9 май 2016, 05:37 ч. 1310 / 4 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Българската банда SEVI е готова с втория си студиен албум.

Групата представи пилотния сингъл „Don’t Hesitate“ през януари, а от 8ми април стартира и турне в подкрепа на албума.
Новият диск носи предизвикателното заглавие “The Battle Never Ends“ и обещава да бъде доста разнообразен и със засилено международно присъствие.

От SEVI издават че са работили с музикалния инженер на Lacuna Coil – Marco Barusso, който оформи звука и на дебютния сингъл - „Don’t Hesitate“

За албума Marco споделя: “Много силен и същевременно мелодичен албум. Приятна изненада на музикалния небосклон“
Marco Barusso има зад гърба си имена като Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Lacuna Coil, Coldplay…

В албума взима участие и китариста на Doro Pesch – Luca Princiotta, който свири китарите в една от песните на SEVI. Luca споделя за работата си по парчето на SEVI: „Когато Светлана Близнакова ми прати демо версията на Destiny веднага се впечталих от потенциала на песента. Опитах се да вложа подходящия груув и енергия и в моите партии, а когато накрая я чух готова направо подскочих от стола. Красива, голяма песен“
В “The Battle Never Ends” не липсват и гост музиканти от родната сцена като Петър Братанов (KORA), Иво Пешев (Vulgar Bulgar)

Новото звучене на SEVI вече провокира и интерес извън граница. Групата , както и пилотния сингъл от новия албум бяха представени в Metal Hammer Italia и няколко радио станции и медии в Португалия, Франция, Латинска Америка, Англия и Щатите.

Официалното промо в София ще се състои на единствения за 2016-та година петък 13-ти в столичния бар Rock it.
Начало 20:30ч

 

още за:

Sevi


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Чарлз Хенсън 9.05.2016 05:51:32 отговори + 5 5
Страхотно! SEVI най-сетне ще ни покажат що е то истенски палар метал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 10.05.2016 11:04:50 + 1 0
Със сигурност ще е нещо по-добро от Rampart. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".