SEVI продължават турнето за представяне на дебютния си албум

4 авг 2012, 07:57 ч. 403 / 7 1
пред./следв.
Момчетата и момичетата от група SEVI вече почти три месеца кръстосват страната представяйки дебютния си албум "What Lies Beyond". След "пиратската" промоция на 14 юни в столичния клуб "Faith" SEVI преминаха през Велико Търново, Габрово, Варна, Берковица, Средногорието, а "най-интересното тепърва предстои". Поради големия интерес на варненската публика SEVI ще свирят отново там на 11 авгруст. След това се задават два големи самостоятелни концерта на бандата в Кюстендил (17 август) и Русе (4 септември). И двата концерта ще бъдат на открито, а до края на септември музикантите обещават да посетят още Девин, Пловдив и Благоевград.
Sevi

още за:

Sevi


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.08.2012 18:28:13 отговори + 0 0
Не ме кефят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".