SEVI с италианско участие в новия си сингъл "On My Own"

15 апр 2014, 11:22 ч. 468 / 8 0
пред./следв.

   След като миналото лято заснеха видео към песента си "Speed Up" на огромен камион-сцена, следвани от 3000 мотористи и обиколиха страната на лятно турне, SEVI започват новата година с работа по втори албум и нов сингъл. В обновен състав момчетата и момичетата от родната банда ще представят видеото към песента "On My Own" на 23 април в клуб "Rock It", София. Създадена от Светлана Близнакова и Pino Biaggioli през 2006 г., песента най-сетне ще види бял свят в нов аранжимент, пречупена през стила и звученето на SEVI. Клипът е заснет от Емил Цончев и Мартин Стоянович, а за подкрепата в реализирането на целия проект от SEVI изказват благодарности на Георги Томов. Верни на стила си "винаги да са различни", SEVI и този път "обещават да изненадат феновете със специална визия за промото, в унисон с концепцията на клипа". Тъй като няма да успее да присъства лично на представянето на "On My Own", съавторът на музиката – Pino Biaggioli - е записал специален видеопоздрав за българските фенове на SEVI, който те ще могат да видят на промоцията. Началото на събитието е в 21:00 ч.

още за:

SeviPino Biaggioli


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".