SEVI са Номер 1 в класация на българската "Box TV"

19 май 2014, 12:21 ч. 1506 / 6 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Българската рок група SEVI покориха музикална класация. Новото им видео към парчето On my own стана номер едно в Air play chart „Lucky 7“ на телевизията за българска музика BOX TV. Там може да видим 7-те най-слушани парчета в ефира на медията.

Песента е дело на Светлана Близнакова и Pino Biaggioli. Идеята за нея се ражда още през 2006-та година, а наскоро песента On my own се появява на бял свят в нов аранжимент, пречупена през стила и звученето на група SEVI.

Видеото към парчето On my own е заснето от Емил Цончев, а обработката на аудиото е дело на Петър Братанов. Целият проект е осъществен с подкрепата на Георги Томов. Промоцията на клипа се състоя на 23 април в столичния рок бар Rock It, където всичко напомняше за ЖП гара - кондуктор, сцена, наподобяваща перон, информационно табло и други. Обстановката бе метафора на вечния пътешественик - човекът , който сменя хора и места и в крайна сметка стига до една единствена гара – тази на собствените си цели и мечти.

още за:

Sevi


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Елвис 22.05.2014 00:07:18 отговори + 1 0
На бамбината бих и направил една лека дисекция с жив скалпел след минимум няколко питиета. Задължително на друг музикален фон! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bowie му майката 19.05.2014 15:13:44 отговори + 1 0
И мен да ме извинят,ама Шебека е прав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шебека 19.05.2014 12:58:25 отговори + 1 0
Да ме извиняват, ама са трагични! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".