SEVI ще направят премиера на видео с Johnny Gioeli на 3 септември

15 авг 2022, 07:32 ч. 1000 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

SEVI представят вълнуващо видео с Johnny Gioeli

Официалната премиера ще се състои на 03.09 на сцената на фестивала BeerФестът в Стара Загора, който среща Johnny и SEVI преди три години

Само няколко месеца след като пуснаха горещото парче “Hate You”, SEVI са готови с нов проект, този път в колаборация с американската звезда Johnny Gioeli.

През 2019-та година съдбата среща нашенците с гласа на Axel Rudi Pell и Hardline на сцената на BeerФестът в Стара Загора.

„Срещнах SEVI по вероятно най-уникалния начин. Всъщност срещнах гласа на Светлана, преди да се срещна с групата. Подготвях се за концерт в съблекалнята ми, а SEVI участваха на същото събитие. Докато бях в бекстейджа, чух „този глас“. Да, този глас! Не ми се случва често да оставя вокалните си загрявки или дори да изляза от съблекалнята преди моето собствено шоу, но този глас...! Буквално изтичах навън, за да стана свидетел на един от най-добрите женски гласове днес. И утре. И на следващия ден. Внушителен глас, който светът трябва да чуе. От този момент съм огромен фен на SEVI“, казва Johnny

След шоуто на българите, вокалистът настоява да разменят контакти и това поставя началото на последвалата поредица съвместни проекти и турнета.

Още същата година записват дуетната балада “Drowning”, чието представяне се забавя значително заради настъпилата пандемия и е на път да стане факт три години по-късно.

Докато чакат бурята да отмине, Johnny предлага заедно с фронт дамата на SEVI да отправят послание за надежда към хората и с помощта на басиста Рали Велинов, така заформилото се трио преработва песента на Gioeli и групата Crush 40 – „Song of hope“ в лиричен, акустичен вариант. Песента излиза през март 2020 г. с импровизиран видеоклип, заснет в домашни условия.

Невероятната симбиоза между гласовете на двамата вокалисти очарова феновете и не след дълго се появява нова колаборация.

Този път като част от първия солов проект на вокалистката на SEVI с романтичното заглавие „Tomorrow“.

Песента става част от дебютния албум на певицата и в духа на нестихващата по онова време пандемия носи заглавието “Jaded”.

Само преди няколко седмици SEVI се завърнаха от съвместно турне с Johnny Gioeli и Hardline в Швейцария, където музикантите представиха и съвместната „ Song of hope” в легендарната зала Z7 – Прателн.

Веднага след края на турнето Johnny долетя в България, за да стане част от фестивала „Art is” в Монтана и да реализира дългоочакваните снимки на “Drowning “със SEVI.

Този път музикантите са избрали нестандартен начин да представят видеото и песента пред публика.

„С Джони решихме, че тъй като фестивалът в Стара Загора ни събра, сега 3 години по-късно искаме именно там да представим официално нашата съвместна песен и видео, плод на това запознанство.", споделя Светлана Близнакова

SEVI ще закрият фестивалната вечер на 3-ти септември, а Johnny и видеото към “Drowning” ще бъдат своеобразната кулминация на вечерта. В деня преди концерта пък артистите са предвидили специално Pre-Party и Meet and Greet в Ale House pub София, където само най-запалените фенове ще могат да видят видеото преди всички, да получат автографи от Johnny и SEVI и да се снимат с изпълнителите. На събитието групата ще представи за първи път и своя марка бира.

Официалната премиера на видеото в YouTube също е определена за 3-ти септември в 22:00 ч българско време, а тийзъра вече е достъпен в интернет.

 

Текст: Мила Иванова

 

 

sevi gioeli drowning

още за:

Sevi


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".