Чудовищата LORDI бълваха огън и метъл в София на 6 март

6 мар 2009, 23:24 ч. 1317 / 13 102
пред./следв.
След вечерта на 6 март може да се гарантира едно нещо: зала "Христо Ботев" скоро няма да види толкова ходещи мъртъвци, кръв, огньове и експлозии. Виновниците за този своеобразен рекорд според някои сведения са финландци, според други са чудовища от непознати измерения, но и двете са единодушни по отношение на името им: LORDI.
   Монстър-метълите веднъж вече се разминаха с идване у нас през 2006 г., но сега дойде времето за реванш с концерт, част от европейското турне по представянето на актуалния им албум "Deadache" (ревю). Организираният от "Art BG" спектакъл на победителите от "Евровизия" започна с час по-късно (около 19:00) от първоначално обявеното. По този начин чакащите малко се изнервиха заради дъжда, който заваля, но след като бяха допуснати до фоайето на "Христо Ботев" духовете се успокоиха. Още при влизането в залата се забелязваха опръсканите с кръв декори напомнящи морга, бесилото в дясната част на подиума и огромното пано с логото на бандата, които обещаваха театърът да е пълен.
   Времето се нижеше и десетина минутки преди 20 ч. на сцената се качи първата група за вечерта BRANDON ASHLEY AND THE SILVERBUGS. Най-хубавото нещо на 30-минутния сет на "сребърните буболечки" беше оскъдно облечената девойка, която танцуваше на част от парчетата. Репертоара на четиримата музиканти явно минаваше покрай MOTLEY CRUE, но не му се отдаваше да закачи и грам от хващащата им мелодичност. Китаристът импонираше по облекло на Slash, но си беше забравил "Gibson"-a, а вокалистът вкарваше в еднообразната глем музика пронизителни грачения, които отказваха и малкото решили да се позаслушат в излизащото от колоните. Момчетата явно толкова си могат.
   След кратка пауза за настройка на звука се появиха и FATAL SMILE. Положението при тази шведска банда бе в пъти по-добро, въпреки че стиловия им показалец сочеше в същата посока. Към чуваемите влияния можеха да се добавят и DEF LEPPARD, а очебийната прилика на Y (китари) и Blade (вокали) с Nikki Sixx и Vince Neil направо навяваше съмнения. На FATAL SMILE бяха отпуснати около 50 минути и те ги оползотвориха, макар и с малко повече приказки от необходимото.
   Когато и шведите се прибраха бройката на феновете взе да се повишава и всички затърсиха позиции с по-добър изглед към подиума. Времето за карнавал идваше!
   Електронният часовник зад сцената показваше точно 21:53 когато над 1500 чифта уши чуха наподобяващото заплашителна детска песничка интро. Секунди по-късно светлините и звуците избухнаха в първото парче "Girls Go Chopping" и всички очи се приковаха в петте същества под чийто крака сцената се тресеше: получовекът/полубик Ox (бас), графинята вампир Awa (клавишни), пришълецът Kita (барабани), мумията Amen (китара) и, естествено, предводителят на тази специална селекиця изроди - вездесъщият Mr. Lordi (вокали). Звукът значително промени качеството си в положеителна насока, а чудовищата започнаха да вадят реквизитни козове от ръкавите си още в самото начало. Освен прокажената физиономия на вокалиста само от неговия костюм ни зяпаха още три лица: едно на колана и две на коленете му, а гигантските тридесетсантиметрови платформи на обувките го издигаха застрашително над предните редове от публиката. На "They Only Come Out at Night" Mr. Lordi започна да отлепя кожа от лицето на Amen. По време на "Dr. Sin Is In" същият се зае да прави аутопсия и да консумира вътрешностите на пациента. Още от рано обаче Ox се доказа като най-жестокото чудовище в бандата като изведе и осакати пред всички странно гърбаво същество. Малко по-късно той преби с бас китарата си един техник, който настройваше ефектите прекалено дълго. За отбелязване е, че всички сценични работници бяха предрешени като медицински лица с престилки и маски. След като "Haunted Town" събуди две зомбита и те се вкопчиха в некрофилско-романтичен танц Awa ги наниза на дървен кол. Amen пък четеше заклинания и пишеше в египетската книга на мъртвите, а когато дойде неговия ред за соло подкачаше публиката с елементи от "Sweet Child O' Mine" на GUNS N' ROSES и "Still Got The Blues" на Gary Moore. Всъщност едва ли има смисъл да се описва целият арсенал от номера на LORDI - който е искал да го види е трябвало да присъства в зала "Христо Ботев" - заслужаваше си. Всяка песен имаше свой трик, който да задържи вниманието на аудиторията, а огнените езици и пушеците бяха неизменен спътник.
   От чисто музикална гледна точка на групата не й личеше, че е в средата на турнето и парчетата звучаха много стегнато и ударно. Малък недостатък беше лекото (но поносимо) падане на гласа на Mr. Lordi към края на концерта. Сетът беше най-вече ориентиран към актуалния "Deadache", от който бандата изсвири 9 песни (включително инструментала "The Rebirth of the Countess" и интрото), а обръщанията към миналото бяха колкото очаквани ("Who's Your Daddy?", "Blood Red Sandman", "It Snows in Hell", "Wake the Snake", "Bringing Back the Balls to Rock") толкова и изненадващи с парчета, които квинтетът по-рядко изпълнява на живо ("Haunted Town" и "Monster Monster"). Основната част от концерта привърши с "Missing Miss Charlene" когато всички присъстващи разбраха какъв е отговорът на разлепените покрай сцената обяви за изчезнало малко момиче. Той дойде от една отрязана глава.
   На публиката не й се наложи да вика дълго за бис, но това, което получи обра овациите - три песни доказали се като LORDI класики: "Would You Love a Monsterman?", "Devil Is a Loser" и донеслата победа на Евровизия "Hard Rock Hallelujah" - перфектен десерт дори за най-запалените фенове на финландските чудовища.
   В заключение може да се каже, че този концерт беше за всички онези, които могат да се забавляват на заразителната музика, могат да се радват на бутафорния театър на Alice Cooper и на маскираната фантазия от типа на KISS. Всички онези, които не приемат на сериозно ставащато на сцената и прозират дозата самоирния, която се крие зад маскарада на групата (трупата?) LORDI. А останалите нека си скърцат със зъби.
   Над 40 снимки от събитието може да разгледате тук.
Сетлист:
01. Scarctic Circle Gathering IV (Intro)
02. Girls Go Chopping
03. They Only Come Out at Night
04. Raise Hell in Heaven
05. Bite It Like a Bulldog
06. Who's Your Daddy?
07. Blood Red Sandman
08. Man Skin Boots
09. Haunted Town
10. The Rebirth of the Countess (Awa's solo)
11. Deadache
12. SCG3 Special Report (Prelude)
13. Bringing Back the Balls to Rock
14. Monster Monster
15. It Snows in Hell
16. Wake the Snake
17. Amen's solo
18. Dr. Sin Is In
19. Missing Miss Charlene
-------------------------
20. Would You Love a Monsterman?
21. Devil Is a Loser
22. Hard Rock Hallelujah
23. Outro
Whiplash

още за:

LordiArt Bg


Коментари   (102)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Juless 4.05.2013 18:02:50 отговори + 0 0
Толкова ли е трудно пак да си довлекат задниците в България ;[ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ким 5.08.2009 22:47:24 отговори + 0 0
Могул, лорди са най-великата група на света!Лорди могат минат кис 1000 пъти повече!
LORDI vs KISS
Кой е победителят е LORDI SAMO LORDI!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kim 5.08.2009 22:38:40 отговори + 0 0
ооооххххххх стига си се оплаквал прокурорско решение.Лорди са си много яки.А аз си представям твоя костюм....... чудовище с табелка ,,имам 15 мегапикселова камера" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kim 5.08.2009 22:15:20 отговори + 0 0
Много як консерт.!!!!!!!!! Бравоо артbg!!!ако можеше да се повтори!
Стебе съм karinka95! Докарайте ги пак!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hard rock hallelujah 19.07.2009 12:06:04 отговори + 0 0
Аз успях да ги гледам. Oще са най-великата група на света. Много ме кефят.
Четох едно интервю с mr. Kita в тоя сайт.Ако някой му има е-mеil-la му да го напише на едно коментарче тука
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


LORDI THE BEST 31.03.2009 23:58:18 отговори + 0 0
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АЭ НЕ УСПЯХ ДА ГИ ГЛЕДАМ НО СИГОРНО Е БИЛО ЯКО Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

thrasher915 30.03.2009 21:14:20 отговори + 0 0
Хайде, детската градина... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кралят 18.03.2009 15:54:32 отговори + 0 0
Цецо Елвиса е жив! (kill it!!!) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lordi 13.03.2009 09:32:41 отговори + 0 0
Искам отново да дойдат браво на АРТБГ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

цецо елвиса 11.03.2009 14:40:50 отговори + 0 0
Кралят е жив! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


васко трявна 11.03.2009 02:52:24 отговори + 0 0
велик концерт,а шоуто-няма толко яко просто! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.03.2009 13:35:19 отговори + 0 0
колкото и пъти да дойдат ще съм там !!!! шоуто беше неописуемо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.03.2009 10:06:42 отговори + 0 0
Супер концерт- невероятна група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ripper 10.03.2009 09:23:35 отговори + 0 0
репортажа е интересен,снимките са супер яки!
концерта беше уникален,ефектите-невероятни,абе една чудовищна приказака оживя
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

karinka95 10.03.2009 00:30:51 отговори + 0 0
аз пък не можах да посетя концерта, макар че много ми се искаше
страшно съжалявам,че не бях в софия на спектакъла
докарайте ги пак,плс
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


kimbo 10.03.2009 00:26:12 отговори + 0 0
Would You Love a Monsterman? на тази песен имах чуството ,че отлитам...
прекрасни емоции и мноог шоу,другото е история
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

лидия 10.03.2009 00:23:47 отговори + 0 0
абе,мноо як беше концерта,няям думи напрао(рок)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hard Rock Drujka 9.03.2009 23:21:39 отговори + 0 0
Голямо писане е паднало верно, ама аз само ще кажа, че на мен си ми хареса Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2009 23:21:13 отговори + 0 0
Мирише ми тука, че нещо май самите организатори много се палят и къде анонимно, къде под псевдоним пишат тук!

Аз се израдвах много на концерта, забавянето малко ме издразни (въпреки че сред тълпата готини хора пред залата дъжда не го усетих много - особено коментара на един мургав пич, че "дори и Стиви Уондър не е виждал толкова малко публика"), не знам по чия вина е било, никой и не го интересува, беше си минус...

Но към организаторите - на мен концерта си ми хареса, ценете моето мнение и на такива като мен, а не на онези, които от изнервяне започват да плюят като невидели и си изливат личната злоба по форуми и сайтове като този... Не им падайте на нивото (щото на 99% съм сигурна, че някои от по-долните коментари са си ваши)... аз нямам против, ама на подобни долни нападки не бих си правила труда да отговарям Не им слизайте на равнището. Лорди си струваха чакането, suomi forever!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

minotavrus 9.03.2009 23:10:19 отговори + 0 0
велики Лорди,велик мконцерт....немам думи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


милена никова 9.03.2009 21:46:08 отговори + 0 0
лОрди бяха фамозни,концерта беше неописуемо и невижадо шоу-поздравления з аорганизаторите-никога не са правени такива ефекти и то в зала у нас!
А и звукът беше учудващо добър за Христо Ботев
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bilqna 9.03.2009 21:34:53 отговори + 0 0
суперяк концерт,моля мрънкащите хейтъри да си гледат Планета и да не ръсат простотии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

митко Іасеновград 9.03.2009 21:28:33 отговори + 0 0
Концертът беше номер 1 ! Закъснението стана заради заради късното идване на една от подгревните банди,а и все пак беше работен ден,така,че по-добре ,ч епочна по-късно,та успях да влезна и да вида и първата група.
Лорди са тотално професионалисти,шоуто организирано от Арт БГ беше с най-много пироефекти,реквизит,театрални моменти и зрелища-по-яко от това на Алис Купър,Кинг Даймънд и дори КИСС(макар,че харесвам музиката на КИСС 10 пъти повече от Лорди)
мухахах,хейтърите са ми мноо смешни-жалки плачковци-да не се намокрели,да ги пускали с камери,да им давали обезщетение-пфу,лигави баби,а не истински хеви фенове!
Дано има повече концерти като този-ние феновете заслужавамеда гледаме истинско шоу!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2009 17:17:26 отговори + 0 0
звука в тая зала си е трагичен, на лорди се позакрепи, ама на съпорта беше ужас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ПроКУРорско решение 9.03.2009 16:53:14 отговори + 0 0
Що не ги дадем на съд тия организатори?
Даже да вземем да ги убием е най-добре!
Все пак не бива да се прави разлика в това, дали ходим на балет или на рок концерт.
Даже трябва да има на всеки 15 минути антракт, че може някой да се напикае, а да не са му дали памперс на входа.
За всеки да направим по 4 квадратни метра място, за да може да се чувства спокоен.
Всеки, който е без фотоапарат да бъде изпращан за сметка на организаторите с такси да ходи да си купи поне един.
Ако денят е дъждовен, организатора трябва да се задължи да раздаде на всички желаещи чадъри и дъждобрани. В случай, че това не им харесва, те трябва да бъдат обезщетени по какъвто начин сметнат за най-приемлив.
И последно, всички организтори трябва да се извинят на всякакъв вид добитък, с който най-различните посетители се опитват да се идентифицират!
И мен ме валя дъжд и ми направиха проблем за апарата, ама концерта си ми хареса и явно някои хора, които пишат тук са свикнали да ходят в зала 1 на ндк и да гледат планета пайнер...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хейтъра 9.03.2009 16:32:40 отговори + 0 0
@boodoom children Браво за мнението.Ти си най-перфекния фен, най перфектния посетител на концерти и предполагам, че знаеш как в София имаме около 25 перфекни зали, в които можеш да се чувстваш като в USA.
Да си беше седял там бе Льольо.
Напълно ги разбирам промоутърите. Тези са май от най-новите и може да нямат опит, но смятам - всичко им беше на доста добро ниво. Ако мистър Лорди не е имал желание да го снимат... - Или за теб е по-добре да го наречем "другаря"(Другото е понеже комунизма ни яхце)... Ако искаш и без маска ще ти позира...
Така е: "Тихомирчо моето момче изобщо не съм хейтър."
И вече всички знаят че имаш телефон с 8-мегапикселова камера. БРАВО още един път.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 9.03.2009 12:03:51 отговори + 0 0
Благодаря ти Slayer_VT. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slayer_VT 9.03.2009 11:46:41 отговори + 0 0
Много правилно Boodoom Children!Тия организатори най-сетне трябва да се усетят че феновете им изкарват заплатите и трябва малко повече уважение към НАС!Но за жалост е така защото все още има глад за концерти и хората по-малко обръщат внимание на тези неща и държат само на самия концерт а не преди и след това което се случва!Абе има още да се учим от белите хора,надявам се това да стане някой божи ден! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mogul 9.03.2009 11:14:29 отговори + 0 0
Ха! Голям майтап...концерта е бил посетен от 1500 души а тази новина е видяна близо 2000 пъти....
И стига сравнения с Кис....Лорди срещу тях да тичат, никога няма да ги стигнат!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 9.03.2009 10:36:59 отговори + 0 0
Тихомирчо моето момче изобщо не съм хейтър.Напротив Лорди си ги слушам още от времето в което в България почти никой не беше чувал за групата.Ходил съм на концерти доста по Европа, да неговорим за фестивалите.Трето ходил съм на концерти и в Щатите за което ти само може да си мечтаеш.Пак казвам и държа на мнението си надявам се и други хора да ме подкрепят.В чужбина има ограждения на входа, обаче там входа не е един или два.За зала Христо Ботев Само от пред ако се отворят вратите стават 4 входа и ако огражденията който са дефицит ако се подредят правилно може да станат 4 входа.Пак казвам аз не си плащам само да гледам групата.Концерта беше прекрасен , защото Лорди са професионалисти.Но аз питам докога ще се отнасят нашите организатори на концерти с феновете , че нещо като че ли ние сме им задължени.На концерта снимах с 8мр пикселова камера , обаче на телефон.Другото е понеже комунизма ни яхце и има винаги тъпанари, да вярно Лорди сигурно не искаха да ги снимат ок, обаче технологиите доста напреднаха и вече не могат да се спрат така , че да не ми минават с номера за фотоапаратите-организаторите.Пак казвам навсякъде пускат с непрофесионални фотоапарати по света.Не говоря за КАМЕРИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОТОАПАРАТИ.Не съм говорил за запалими вещества и остри предмети.Да вземат пример организаторите от тези които направиха последния концерт на Криейтър - няма да цитирам промоутъра.Това е браво че успяха да докарат Лорди , но от мен един голям минус за отношението на организаторите към феновете.Това е.не хленча, но не ми е безразлично да се отнасят с мен и още хора като боклук.Това е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BlackAdder 9.03.2009 10:36:20 отговори + 0 0
Много добър концерт. Относно подгряващите групи - абсолютно точно си е казано в този материал. Истинските подгравящи бяха фаталните усмивки!! А Лорди трябваше да разчлени и изпържи скапаните организатори!! Първо те джобят на дъжда, а вътре ти казват да се разкараш незнайно накъде при положение, че залата седеше затворена!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Digger 9.03.2009 07:42:54 отговори + 0 0
Днес в Сутрешния блок на БНТ 1 ще бъде излъчено интервю с Mr. Lordi и репортаж от концерта на финландците у нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grobarka 9.03.2009 02:27:16 отговори + 0 0
LORDI показаха за ко иди реч...прекрасни са!
Няя просто такъв концерт-номер 1 са!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

monster of rock 9.03.2009 00:44:59 отговори + 0 0
Разцепващ купон и суперяко щоу-е тва се казва прекрасен концерт!
Искам монстърметъли инвазия пак и пак!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

петър александров 9.03.2009 00:23:39 отговори + 0 0
Добре,че дойдохме с аверите ми в София за концерта-велико беше!
Такова зрелище не съм очаквал,направо лудница!(рок)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mimkataa 9.03.2009 00:15:23 отговори + 0 0
Спектакълът на финландските метъл-чудовищата надмина най-гсмелите ми очаквания,дълбок поклон!
Атмосферата беше невероятна ,а изживяването-несравнимо с никой бг концерт...
Всички лигльовци,мрънкалници и хейтъри да го д..ат!:Р
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тихомир 9.03.2009 00:02:38 отговори + 0 0
Концерта беше велик,шоуто-неповторимо и много по-яко от тва на Алис Купър и КИСС(макар,че аз харесвам повече музиката на Алис Купър),сценографията,атмосферата,настроението,емоцията-великооооооо!!!
Благодарим на Арт БГ з атва ,че поканиха Лорди най-сетне и в БГ!
п.п.@бодом...,май си прекалил с хаповете,или си хейтър по душа:РР
ами нормално е да се закъснее,когато групата идва със закъснение поради забавен полет,нормално е да се влиза през заграждения-за да нема бутаница и ексцесии,нормално е да не се допуска с остри предмети и камери,когато има изисквания на артистите-ти явно не си ходил по концерти на запад,но там има много поп-драконовски мерки з асигурност,а забавянето на Деф Лепард беше мнооого по-големо и кво от тва-да не би да са виновни организаторите?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фашист 8.03.2009 19:31:30 отговори + 0 0
bodoom children, очакват те в детската градина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bibi 8.03.2009 19:00:34 отговори + 0 0
браво bodoom children !!! отдавна не съм чела нещо толкова умно и хубаво написано във форум! умен си, прав си, свободен човек си! браво! напълно те подкрепям! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bodoom children 8.03.2009 17:51:39 отговори + 0 0
Lordi бяха перфектни. Но докога бе докога ще се излагат организаторите като аматйори?Докога ще ни третират като добичета?Групите били виновни и незнам си кво се.Айййй сиктир бе.Концерта беше обявен за 18.00.Отивам в 19.00 те още не пускат.Наваля ме дъжда.Настинах.Пускат хората през едни метални ограждения като говеда.В предверието чакаме.Хайде групите правили саундчек.Добре.Ама да ги питам тези от Арт БГ.Защо трябваше да ни вкарват в предверието като говеда бе?Докога ще е така? Докато не пребият някоя свиня охранител или докато хората не изпочупат входа и някоя зала? И после феновете били виновни, български манталитет.тези организатори ТЪПАНАРИ да погледнат и от фенска гледна точка , все пак и те са фенове.Или се самозабравиха и гледат само да приберат кинтите.Професионалисти никога няма да бъдете ако не се вслушате в съветите на феновете.Все пак освен групите и феновете са важни.Мразя да влизам като говедо на заколение на концерт все едно съм по времето на соца.Но нали живеем в българия и сега залата ще е лоша и тем подобни оправдания.Не е така , а само за парите мислите. И докога охраната ще се състои от обезумели селяндури, дебелаци и чалгари?Някакъв дебил идва и ми казва да му дам батерята си от телефона.Казах му , че е смешник и да не ме занимава.В Сърбия съм ходил вече на 10 концерта.винаги пускат с фото апарат стига да не е професионален.Имало изисквания нанайци.групите не искали да ги снимат Дзанци.Глупости на търкалета.На Екзита фестивала в Сърбия три години под ред ходя и си влизам с фотоапарата.Та искам официално изявление от тези организатори.Писнам ми.Плащам си билета , държа се прилично, не вандалствам, гледам си концерта и това е.Не искам и ми омразна да се чуствам като от времето на Комунизма.Искам да си гледам любимите групи без да ме обезпокояват, искам да влизам на концертите без да се чуствам като в конц лагер.Не мранкам искам спокойствието за което съм си платил.При следващ такав организаторски гаф ще съдя организаторите.И ще ги осъдя.Хайде усвет и дано да ви преседнат парите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


d3m0nhun73r 8.03.2009 17:29:03 отговори + 0 0
хаха абе кво толкоа го хвалите тоя концерт бе хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

милена бургас 8.03.2009 09:28:19 отговори + 0 0
Наистина концертът беше невероятен!
А и няма как да бъде друго - все пак това са великите монстърметъли Lordi-победителите от Евровизия!!!
Напълниха ми душата...искам ги пак!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

galya_dimova 8.03.2009 09:14:10 отговори + 0 0
Лорди Лорди Лорди Лорди Лорди Лорди Лорди !!!!!
Направиха фурор!!!!Прекрасни снимки,прекрасен концерт-Hard Rock Hallelujah !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

malkata_rusalka 8.03.2009 09:06:31 отговори + 0 0
BRANDON ASHLEY AND THE SILVERBUGS-не са кой знае кви музиканти,но направиха глем-глийз еротик шоу.
FATAL SMILE-много добро впечатление оставиха,как не съм разбракла досега за тях?
LORDI -не само надминаха очакванията ми,а направо ми скриха шапката!(рок)
Никога не съм била на такъв зрелищен спектакъл,с толкова много пирои специални ефекти...
Искаме пак LORDI !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

50% 8.03.2009 01:29:05 отговори + 0 0
хахха
50% критикари и от тях 100 процента си говорят като луди с путката. Никой който е бил на концерта не грачи глупости(изключваме желаещите да правят фотосесия на групите и тези, които са гледали повечко МТВ, и за тях ако няма екрани значи няма концерт).@димо имортъла както винаги се изказва неподготвен, освен ако наистина е толкова закъснял за да сравнява Металика с Лорди...
Мойто мнение е (скромно като на бекстейдж на концерта): "Брандон Ашли енд Силвербъгс" - трябват им поне още 6 готини мацки
"Фейтъл смайл"-защо ги чух чак сега...
"Лорди"-очаквах много, но получих повече.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


digimor†al 8.03.2009 01:08:04 отговори + 0 0
Лорди не са никакви чудовища. Истинското метъл чудовище можете да го видите другата неделя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

antonow 7.03.2009 23:05:24 отговори + 0 0
оо,много са яки снимките на мацката,както и снимките от концерта(рок)
Лорди надминаха много очакванията ми-най-великото зрелище!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 7.03.2009 23:00:52 отговори + 0 0
Някой искаше снимки на мацката от първата банда?
Тук има http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewPicture&friendID=48323653&albumId=857819
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gad_Mrusna 7.03.2009 21:31:17 отговори + 0 0
Ами, то малко като посещение в зоопарк. Децата са недоволни че са им секвестирали фотоапаратчетата и не са могли да се щракнат с лъва и антилопата гну. Захарен памук и казанлъшки понички предлагаха ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dobrry Chintoulouff 7.03.2009 20:29:17 отговори + 0 0
Сигурно спонсор са били "Фанта" и "Нескуик с калций", хохо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bruce666 7.03.2009 20:16:06 отговори + 0 0
Ще ти се, публиката беше от всякакви възрастови групи. Лорди са велики, много се искефих на концерта. Просто много ме дразнят такива като теб, и не мога да разбера като не слушаш истински рок и метъл, къде се мешаш между шамарите бре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.03.2009 20:08:44 отговори + 0 0
Лорди са клоуни! Нищо чудно че пускат такива билети за под 16 годиншни и т.н те затoва защото знаят че 90 % от публиката им са дечица мн зле.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гергана милева 7.03.2009 19:41:27 отговори + 0 0
HAIL LORDI !
Разцепващо шоу и супер яко настроение-велик лайв!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hammer 7.03.2009 19:22:07 отговори + 0 0
Прекрасен концерт-много ефекти,размазващо шоу,як купон и много настроение-яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fairy 7.03.2009 19:14:06 отговори + 0 0
Малка забележка по повод "очебийната прилика на Y (китари) и Blade (вокали) с Nikki Sixx и Vince Neil"... С цялата компания единодушно се съгласихме, че тези, които приличаха на Nikki Sixx и Vince Neil са съответно басистът Alx и барабанистът Zteff. Авторът да си отваря очите малко повечко, моля.

А концертът си беше супер! Особено като за зала Христо Ботев ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


axl_rose 7.03.2009 19:12:13 отговори + 0 0
Да, наистина концертът беше невероятен!
А и няма как да бъде друго - все пак това са Lordi!
Аз се кефих през цялото време, бях с доста голяма група и сме над 16 /казвам го, защото има няколко потребители, които говорят много /, въпреки че според мен няма значение на колко си. Подкрепям мнението на lordi fan.
А това, че има такива, които не харесват групата, говорят празни приказки без да са били свидетели на този концерт - това е нормално - различни хора, различни интереси. Приемам негативните мнения като нещо нормално, тъй като и аз, както всеки друг, имам и негативни мнения за други групи и други стилове музика.
А концертът беше наистина размазващ! m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 7.03.2009 18:32:16 отговори + 0 0
Ще да е било нещо като трагикомедия. Хахахахахахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 7.03.2009 18:16:07 отговори + 0 0
.Даскала, вземи млъкни, че се излагаш. На концерта на Алис Купър миналата година видях мъже на по петдесет и отгоре години да грещят с пълно гърло "School's out for summer!" Има ли някакво значение на колко години си, ако се кефиш на музиката? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.Даскала 7.03.2009 18:05:26 отговори + 0 0
@ lordi fan
Тръпката, да... Ми те хората са си го казали, бе - луд на шаренко се радва. ) Ма верно, важното е да е веселба. Лорди са възродители на цирковото изкуство, даже ненам що не са наели Драго Чая за конферансие (за всички под 16 г. - вж. значението на думата във Уикипедия).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 7.03.2009 18:02:21 отговори + 0 0
Концертът беше на високото ниво, което очаквах. Всъщност аз харесах музиката им много преди да разбера за театралните им постановки)) Направи ми впечатление, че голямата част от публиката се дивееше яко и почти през цялото време - танцуване, подскачане, пеене, викане..., което обикновено е рядкост особено при по-крайните редици.
Тъжно е, когато някои хора са ходили веднъж, максимум два пъти на концерт през живота си и започват да сравняват всички останали (които само са гледали по телевизора) с него. Но то и за тва ни такъв концертният живот...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Варна 7.03.2009 17:38:43 отговори + 0 0
Уникален концерт!!! HAIL LORDI!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lordi fan 7.03.2009 17:33:55 отговори + 0 0
Компанията ми и на двата концерта (Лорди и Размус)беше над 25, даже над 30. Аз също спадам към тази група и мисля, че за да се забавляваш на концерт, не е нужно да си на определена възраст, а да носиш тръпката в себе си. Съжалявам хората, които си мислят, че след определен брой години трябва да ходиш само на сериозни концерти, в Зала 1 на НДК например. По тази логика всички музиканти трябва да са тийнеджъри, а те определено не са! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Teodora 7.03.2009 16:50:04 отговори + 0 0
На The Rasmus видеостените не донесоха кой знае каква публика - някъде около 1200 пубертети с майки или бащи и някои други заблудени любопитни да видят прословутата хит машина. 25 години май беше прагът на зрителската възраст. На Lordi не бях - но предполагам е било подобно положението. То в тая криза май няма много много пара за концерти - айде към лятото по бива на открито Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 7.03.2009 16:31:16 отговори + 0 0
axl_rose, на концертите на Manowar в Германия миналата година не е имало видеостени, а те са пред поне десет пъти повече публика. Така де... Несериозно е да се недоволства от липсата на видеостени точно в тази зала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Night Fairy 7.03.2009 16:29:08 отговори + 0 0
axl_rose: това със забраната за снимане е станало в последния момент, казаха ми че мениджмънтът на Lordi са отказали снимките баш преди началото ,така че от организацията е нямало как да организират найлонови пликове и гардероб 20 минути преди концерта. За в бъдеще организаторите трябва да си вземат поука от подобни обрати , но по никакъв начин Арт бг не могат да бъдат обвинени за забраната за снимки или за закъснението - това за съжаление напоследък се превръща в практика на разни там повярвали си звезди да си идват когато си поискат без да се съобразяват с подготовката на концерта. Е, въпреки всичко шоуто беше забавно -струва си да се гледа веднъж, обаче стига толкова. От съвсем друг калибър са групите, които никога не омръзват. И The Rasmus също не са сред тях Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.03.2009 16:16:40 отговори + 0 0
Той димо_имортъла е известен в Бургас с това, че е доста тъпо парче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 7.03.2009 16:00:13 отговори + 0 0
димо имортъла, представи си, че всяка група си има имидж и всяка група не може да прилича на любимата ти, така както един човек не е длъжен да прилича на друг. От поста ти останах с впечатлението, че не си бил на концерта, а определяш свиренето на групата като слабо. Това е несериозно. Това че Ти не харесваш Lordi, по никакъв начин не означава, че те са безидейна група, че нямат талант и т.н. Имаш свой вкус - ок, изразяваш свое мнение - ок, но да критикуваш по такъв начин .. пак ще кажа - несериозно е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

axl_rose 7.03.2009 15:47:53 отговори + 0 0
Тигър, концертът на The Rasmus бе организиран от SME и на концерта бяха по-малко от 3000 души - имаше видеостени.
Четох и аз това, което е написал Анонимният потребител по-долу и предполагам, че няма предвид това, че е недоволен, че не са го пуснали с фотоапарат и остри предмети. Аз дори бях с него, познавам го и той не носеше фотоапарат, нито остри предмети, гривни и т.н. Просто бяхме възмутени от това, че имаше хора с фотоапарати и такива предмети, а нямаше къде да ги оставят. Както беше на концерта на Iron Maiden, например, там всички такива предмети се слагаха в наелонови пликове и се записваха имената на собственика, а той получаваше съответното номерче на плика и след концерта срещу лична карта си ги получава. Това беше доста добре като вариант. Иначе аз съм много доволен от концерта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lordi_4ever 7.03.2009 15:19:33 отговори + 0 0
я тихо ! ****** като не ви харесват не пишете коментари !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

димо имортъла 7.03.2009 15:17:17 отговори + 0 0
бълвали огън мухаха аз се чудя тия хорица на концерт ли са ходили или на цирк, кво ме интересува кво бълват и как са облечени, едни металика просто излизат и размазват със свирене - без циркаджийски истории, на истински таланатливите групи не им се налага да се правят на клоуни, иначе честито на посетилите концерта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ученичката 7.03.2009 15:06:52 отговори + 0 0
Даскале, ходи им пробутвай порносписания на учениците,остави чудовищата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ффф 7.03.2009 14:11:31 отговори + 0 0
Йеи тез кифли ми напомнят за ГУОР ли беха нещо такова ,,същите маски и толко несериозно с"ф"ирене наблягат на декорите за сметка на музиката ,,,
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.Даскала 7.03.2009 13:38:45 отговори + 0 0
Ебаси, тука верно пишат само лапетии. Я ако има некой над 15наесе да си каже. Черпя с водка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 7.03.2009 13:21:35 отговори + 0 0
За нещастие имах доста сериозен ангажимент и не можах да посетя концерта, макар че много ми се искаше. Радвам се, че се е получило както трябва, и се надявам Lordi да дойдат пак. Всъщност обаче пиша за друго. Твърде неприятно впечатление ми направиха коментарите на wackata и анонимния по-долу. Абе хора, абе вие на концерт да снимате ли отивате или да се кефите бе? Не го пускали с фотоапарат, моля ви се... Пък другият, дето недоволства от липсата на видеостени... Не че нещо, ама кога на концерт в София пред по-малко от три хиляди човека е имало видеостени? А недоволстването, че не са те пуснали с острите предмети, е просто тъпо. Съжалявам. Ти какво искаше? Да те пуснат с гривната с шипове, та само да замахнеш лекичко и да извадиш нечие око? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 7.03.2009 12:30:26 отговори + 0 0
Беше приказен концерт. Сценично поведение, свирене, шоу - всичко беше на 6. Смея да твърдя, че звукът беше много добър. Радвам се, че не започна в планирания час, че бях на работа до 9 и по едно време вече бях почнал да го отписвам, а то се оказа, че хванах и половината изпълнение на Fatal Smile. Доволно ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Neon Knight 7.03.2009 11:52:44 отговори + 0 0
Ние сме горди, че гледахме LORDI! m/ Концертът си беше СЕЧ отвсякъде! Колкото до подгряващите, за първите - само една дума: трагични. Вторите ме накефиха - абсолютен осемдесетарски глем-имидж и стил на свирене!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.03.2009 11:18:23 отговори + 0 0
А защо няма снимки и на подгряващите групи, да я видим тая мацка (и прашките й евентуално) от 1-вата група, ний дет' не бехме. хехе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 7.03.2009 11:16:04 отговори + 0 0
Луд концерт беше! Дълго време прашката на мацката от първата банда ще бъде в мокрите ми сънища и още по-дълго ще бъде геят-вокалист в кошмарите ми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lordi_4ever 7.03.2009 11:07:06 отговори + 0 0
думи не могат да го опишат тоя конщерт! звука беше страхотен, ефектите - зашеметителни , песните бяхя страхотно подбрани и се размазах да пея! сцената не беше ниска аз виждах всичко а накрая пипнах ръката на Kita !!! най-голямата ми мечта се сбъдна ! Благодаря ви, ART BG :* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.03.2009 10:59:02 отговори + 0 0
Хора, моля, купете си едни тестчета по български език от книжарниците, че положението е плачевно. Явно в училище не са ви научили...
Съжалявам за оффтопика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


uni 7.03.2009 10:53:15 отговори + 0 0
Уникален концерт,направо лудница-още не мога да с еосъзная-прекрасно изживяване-бех само на няколко метра от великите чудовищаааааа!
LORDI rulz 4eveeeeeeer!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.03.2009 10:48:58 отговори + 0 0
Концертът беше велик-браво на арт БГ ,че поканиха най-сетнре финландските чудовища победители на Евровизия!!!И снимките от спектакъла с аперфектни-браво!
Снощи се сбъдна една моя отдавна чакана мечта...
Шоуто на LORDI надмина всичките ми представи и очаквания-РЕСПЕКТ!
@wackata-ами има си правила,явно са забранили вкарването на такава техника от нежурналисти-кво мрънкаш,такава е практиката на повечето грандиозни щоу спектакли.
А малкото закъснение си заслужаваше чакането-помня как чакахме часове na Def Leppard ,а полсе ни помля дъжда...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wackata 7.03.2009 10:37:28 отговори + 0 0
Организацията беше по всякакво ниво АРТ БГ да вземат да прекратят дейност имаше толкова много издънки да не говорим за ограничението за ограничението за Фотоапарати това по света никаде го няма да не снимаме Евовизия звездите каде каде по големи величия има и се внасят камери и се снима в нашата мила татковина НЕ може толкова много съм разочарован от от тоя концерт че не е истина !!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grigata 7.03.2009 10:32:38 отговори + 0 0
Hard Rock Hallelujah !!!LORDI показаха за кво става на въпрос-такопва шоу не е правено деосега у нас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

violla 7.03.2009 10:29:19 отговори + 0 0
Добре,че се наканихме и дойдохме с френдовете в София-такова зрелище не съм и очаквал,направо още съм под въздействието на финландските монстър-метъли!
който не е дошъл може само да съжалява.
LORDI рулират!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Spirit 7.03.2009 10:27:48 отговори + 0 0
Концертът си беше добър, лично аз съм доволен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mom4o 7.03.2009 10:06:29 отговори + 0 0
Много як концерт с великолепно шоу и размазващи LORDI!!!Най-добрият концерт на който съм бил досега.
Втората съпорт група много ме изкефи,а първата беше малко изчанчена,но с яка мацка и предизвикателен почти гол крещящ вокал
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bilqna 7.03.2009 09:58:02 отговори + 0 0

Концерта беше суууууупер-велико забавление,много зрелищно шоу,яко дим,пламъци,ефекти,хорър-графия и еротични забежки с гърлата на 1вата подгряваща банда...
Звука беше готин,а маскарадът-тотален!Един концерт-мечта!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сант 7.03.2009 09:43:38 отговори + 0 0
Пффф, защо да поставяме Лорди срещу Кисс. За мен те са съвсем различни и нямаме никакви поводи за сравнения. Всяка група има какво да покаже, а всеки да си слуша каквото иска - няма нужда да оцвъкваме коментарите за хубавия концерт с някакви такива съпоставки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ахохимен 7.03.2009 08:56:08 отговори + 0 0
лорди се закон какви клонови ха кисс лорди се многу подобри од нив lordi rules Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


nikki (spurjata) 7.03.2009 05:55:50 отговори + 0 0
Клоуни! А вие заведохте ли си децата на цирк? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Heart 7.03.2009 03:04:42 отговори + 0 0
И да искат никога няма да могат да надминат KISS, защото KISS са емблема в хард рока, а и не са най-важни ефектите и прочието а самите музиканти и песните и връзката с публиката така, че не ми говорете глупости! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

monika 7.03.2009 02:47:32 отговори + 0 0
LORDI надминаха очакванията ми и показаха по-добро шоу от KISS!Тотално ме размазаха и ме замаяха с тия огньове,бомби,фойерверки,минизаря,пушеци и светлинно шоу си с яката сценография и реалистичните костюми и маски.
Втората подряваща банда страшно много ме изкефи-невероятно свежи бяха.
Велик концерт и нова сбъдната мечта-още треперя от вълнение!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkana 7.03.2009 02:36:18 отговори + 0 0
Наистина зрелищно шоу по-богато и атрактивно от това на KISS и Alice Cooper!
Подгряващите групи ме изненадаха супер много и се накефих яко-струваше си забавянето и чакането,за да ги видиме.Взех си автографи и аз(рок)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

митко ангелов 7.03.2009 02:30:00 отговори + 0 0
Лелееее,е тва е концерт!!!
Най-зрелищното шоу правено някога в БГ-аз съм бил поне на 20тина концерта...Имаше къде да се оставят апарати и опасни предмети-на входа в ляво имаше едно заграждение и а зтам си оставих камерата.
Аз останах накрая и чаках над 2 часа и успях да видя част от Lordi без маски и да взема автогеафи!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


asparuh 7.03.2009 02:24:28 отговори + 0 0
Велик концерт!!!Много по-як от този на КИСС и Металика,както и по зрелищен от Алис Купър и Кинг Даймънд!Саундът беше на ниво,бирата не свърши и и имаше як мърч.
Забавянето беше заради вина на една от подгряващите групи-пристигнаха малко преди концерта и требваше да се осигурява допълнителен беклайн и барабани-имаше опасност и за малко можеше да свирят само Лорди без подгряващи групи,а тва щеше да е много кофти за нас-феновете.
Сцената не беше ниска-виждаше се по-добре отколкото на Криейтър и Напалм Дет.А колоните нема къд едругад еда с еразположат-все пак нали требва да има качествен и мощен звук.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.03.2009 02:11:06 отговори + 0 0
Да, концертът беше наистина размазващ, но разбира се и този път организацията куцаше отвсякъде!
Дори някак ми се струва, че такова куцане досега не е било... Направо се изложиха организаторите! Чакахме пред залата няколко часа, концертът трябваше да започне в 18, а в 18 часа все още бяхме пред залата и на никого не му беше хрумнало да пуска феновете в залата. Някъде към или малко след 19 вече ни пуснаха в залата, но само в коридора й. Там също чакахме малко повече от половин час и концертът, който трябваше да започне в 18, започна 19:50.
Сцената беше ниска, колоните бяха разположени кофти, така че можеш да виждаш всичко само ако си в средата. Да не говорим, че бях най-отпред и успях да зърна Ава за по-малко от минута. Амен виждах малко по-често, но най-често виждах краката му и една колона - доста интересно.
Голяма грешка беше и това, че нямаше видео-стени... Просто няма как без тях, но... Все пак не зависеше от мен. Искрено се надявам да не е така, но ми се струва, че публиката, може би, малко разочарова LORDI, но определено тя си имаше основателна причина... Чакахме толкова време прави + по-късното започване на концерта...
Или иначе казано - концерт по български!

P.S.
Нямаше го този вариант с багаж в пликчета /багаж: фотоапарат, камера, гривни, остри предмети/. Не, нямаше го. Собствениците на такива предмети бяха длъжни на напуснат опашката, да се върнат в началото и някъде да си оставят предметите, в т.ч. и фотоапарати. Едва ли не бяха длъжни да изхвърлят тези предмети... Просто да ги отпишат... Не едва ли, а направо така си беше...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.03.2009 00:40:46 отговори + 0 0
Много си беше як концерта,размазах се ама подграващите ме убиха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

~Nymphetamine girl~ 7.03.2009 00:37:14 отговори + 0 0
Концерта беше НЕВЕРОЯТНО ЯК, надмина и този на KISS, въпреки че много си приличаха заради пироефектите. Страхотен заряд, страхотен контакт с публиката, щастлива съм, че присъствах! Подгряващите също се справиха на ниво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 6.03.2009 23:54:10 отговори + 0 0
Мистър лорди,ахахахахаха,звучи ми кат мистър Шапка от саутпарк,баси лола... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


JILINO 6.03.2009 23:39:41 отговори + 0 0
Супер смешни карикатури хихихихихихихихихихааааааааааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.03.2009 23:29:23 отговори + 0 0
xa xa Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".