IN FLAMES демонстрираха изключителна класа за втори път в България

29 мар 2009, 23:00 ч. 690 / 12 71
пред./следв.
След като през лятото в Каварна беше осъществено първото идване на IN FLAMES в родината ни, сега, на 29 март 2009 г. в София горящото желание на феновете на шведите за пълнокръвен концерт най-после беше задоволено. Това отново се случи благодарение на "Joker Media" и отново те се справиха чудесно с осигуряването на забавлението на тези около 2000 човека дошли в зала "Деница". Всичко вървеше по часовник и в 19:00 вратите бяха отворени и хората бяха пропускани през трите входа бързо, без да се създава излишно напрежение.
   Тъй като това беше "дебют" на "Деница" за събитие от такъв ранг би било редно да се кажат няколко думи и за залата. Вярно е, че има какво да се желае от към акустика и липсваше гардероб, но мястото печели точки по отношение на просторност и вентилация и със сигурност ще бъде добра алтернатива на "Христо Ботев" за концерти с публика до 2500 души. Организаторите бяха снабдили залата с голям брой химически тоалетни, за да не се изпада в ситуация с километрични опашки след употреба на множество пивки бири. Естествено присъстваше и задължителния щанд с мърчандайз, който беше зареден с известен набор фланелки на IN FLAMES с вариации на артуърка на албума им от миналата година "A Sense of Purpose". Накратко: на лице беше почти всичко, което да спомогне публиката да се отдаде на удоволствието от слушане на любимата музика на живо.
   А тя (музиката) започна, както беше обещано, точно в 20:00 ч. с българите URBAN GREY. За дадените им около 30-35 минути те се справиха сравнително добре с подгряването на фенове и траш/хардкор парчетата им раздвижиха не един и двама. Имаше го обаче и обичайният проблем с по-лошото озвучаване на пред-бандите и китарите бяха малко немощни в общия звуков облик.
   Когато URBAN GREY се скриха, последва 30-минутна пауза за подготовка на сцената за хедлайнърите на вечерта. Около 21:00 светлините угаснаха, само за да избухнат в изгаряща очите феерия секунди по-късно сред безпощадните рифове на откриващата "Pinball Map". Връз публиката като нажежени въглени се засипаха онези китарни двугласия, които винаги предизвикват нямо преклонение и мимолетен размисъл по отношение на това от къде се раждат подобни гениални мелодии.
   В тази вечер се видя, че IN FLAMES са намерили перфектния баланс по скалата професионализъм/отворено отношение към публиката. Да, Anders Friden пускаше шеги, но те бяха колкото спонтанни, толкова и премерени. Казаното обаче не бива да се разбира като критика - все пак това е едно от нещата, по които се отличават големите. Ако и в Каварна те да не показаха пълния си потенциал по различни причини (излизането по светло, съкратения сетлист) то сега нямаше какво да попречи на шведите да се развихрят напълно и да демонстрират каква идеално смазана машина са на живо. Нека не забравяме и че IN FLAMES са изключително активна концертна група и не минава и година без да направят турне, а на всеки две (от 2000 г. насам) издават и албум. Подобна гъста програма понякога взема жертви и в настоящото турне това е китаристът Jesper Stromblad, влязъл в клиника за лекуване на алкохолна зависимост. Но за краткото време, което е имал заместникът му Niclas Engelin вече се е сработил с останалите и запълването на възникналата празнина е (почти) незабележимо. Bjorn Gelotte беше поел основната част от солата, а ритъм секцията в лицето на Peter Iwers и Daniel Svensson държеше фронта с убедителността на валяк.
   Веднага след второто парче ("Leeches") вокалистът поздрави присъстващите български фенове и голямата агитка гърци, дошли специално за концерта. Последваха пресния сингъл "Delight and Angers" от актуалния "A Sense of Purpose" и представената като "последното нещо, което виждате преди да умрете" "Episode 666" от "Whoracle". Всъщност двете песни (втората беше "The Hive") от споменатия "Whoracle" бяха най-далечните точки в миналото, до които бандата ни върна. Всички останали парчета бяха с щемпел "произведено след 1997 г." с акцент на албумите от новото хилядолетие. Най-вероятно това е разочаровало леко почитателите на най-старите албуми на IN FLAMES, но те изглежда бяха малцинство. Много приятно впечатление правеше наличието на 90 процента младежки лица сред публиката, които приемаха с еднакъв ентусиазъм и "Colony", и "Cloud Connected", и "Alias". Някъде по това време беше и един от най-забавните моменти когато Anders се обърна към публиката с молба някой да му донесе бира и награди с фланелка фена, който го направи.
   Краят на "Move Through Me" възвести началото на вълшебството наречено простичко "Only for the Weak" когато цялата зала заприлича на море от подскачащи тела, а бандата изглеждаше видимо доволна от случващото се. Специално за дамите в залата беше и едно от следващите парчета - "Come Clarity" - за което те бяха призовани да се качват по раменете на гаджетата си и не малко сториха точно това. "The Quiet Place" превърна зала "Деница" във всичко друго, но не и в тихо място. В края на задължителната "Trigger" от големия "Reroute to Remain" бандата сякаш искаше да си ходи, но остана да изсвири още две парчета: "Take This Life" и станалата вече стандартен финал за концертите на шведите "My Sweet Shadow", с която около 22:30 беше сложена и точката на този концерт.
   Без бисове (или пък със - остана впечатлението, че последните две песни са предвидени точно за такива), без излишни увъртания, просто за 90 минути IN FLAMES демонстрираха защо в момента са една от най-големите банди на метъл сцената. Направиха го убедително и със замах. Какво можем да искаме повече? Може би още един подобен концерт няма да ни дойде зле!

   Сетлист:
01. Pinball Map
02. Leeches
03. Delight and Angers
04. Episode 666
05. Drifter
06. Colony
07. The Hive
08. Cloud Connected
09. Alias
10. Move Through Me
11. Only for the Weak
12. Disconnected
13. Come Clarity
14. The Quiet Place
15. The Mirror's Truth
16. Trigger
17. Take This Life
18. My Sweet Shadow
19. Outro
Whiplash

in flames



Коментари   (71)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


mdenchev 12.06.2010 12:13:00 отговори + 0 0
Една година по-късно този концерт още ми държи влага Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MOBB DEEP 3.04.2009 14:38:07 отговори + 0 0
МЕСО ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Mirror`s Truth 3.04.2009 11:58:25 отговори + 0 0
Абе майната ви на всички мрънкащи!!! Все ще се намери нещо да се заядете,като дърти пенсионери....Я,си стойте вкъщи като нищо не ви е наред....
Ето защо има много групи ,които няма да ни посетят,заради такива тъпи мрънкалници !!! Думи нямам просто!!!
Концерта беше жесток !!! Организацията беше желязна,
всичко си беше изпипано,залата беше хубава,бяхме повече от 1500 и хич не беше рехаво,имаше си бая народ !!!!Подгряващата група не досаждаше много.In Flames подбраха чудесен сетлист,изкефиха се много,че публиката знае всички текстове и не се кротнахме нито за миг...Момчетата свириха миналото лято в Каварна и бързо си организираха нещата да дойдат пак,шапка им свалям,няма други такива !!!
Айде наздраве на всички ДОВОЛНИ от концерта !!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фак Оф 3.04.2009 08:26:18 отговори + 0 0
Така е, това с гърците е пълна простотия БЪЛГАРСКА, както се случва и на мачовете на национала, когато пуснат химна на гостуващия национален отбор - всички освиркват. Хората се вдигнали от майната си, нашите мухльовци ги освиркват. Ами като толкова ви се свири, ходете да правите свирки някъде. Това е елементарна култура и норми на поведение, които явно тук липсват, за голямо мое съжаление. Ако толкова "милеете" за българското, хванете по една кирка и на село, че селското стопанство е в криза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.04.2009 01:48:41 отговори + 0 0
Аз бях до 1 група гърци и играех пого, ама разбрах, че са гърци, след като ги сритах... така де свърши концерта no offense Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Николай 2.04.2009 00:17:11 отговори + 0 0
Това с гърците си беше пълна простотия. Обаче реално колко хора ги освиркваха? 200? 300? 500? Не вярвам да е било "защото са от друга държава", както пишеше в един от коментарите по-долу, а защото са от една конкретна държава заради която България страшно много е страдала, дори само 20ти век да гледаме. Друг е въпроса, че това е концерт, не футболен мач или митинг. Коментара от страна на Андерс обаче беше по-голямата простотия, защото в залата имаше и други 1500 човека които никого не са освирквали, а са отишли да чуят на живо него и групата му. Във всяка друга държава към него щяха да полетят бутилки и каквото още се сетите ( хайде сега някой да напише и по мой адрес нещо от рода "мрънкащите чалгаджии да си траят" ). Само за сравнение- преди 3 години Апокалиптика свириха 2 часа, излязоха 3 или 4 пъти на бис и накрая се поклониха с българското знаме. ТОВА е уважение към феновете, нищо повече няма да казвам. Поздрави! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оля 31.03.2009 22:58:43 отговори + 0 0
Имаше много помощ, поне 20%. Добре си пяха, всички дружно изтрещяхме. Не виждам к'во толкоз имате против гърците. Хората отиват на концерт, показаха знамето си, защото са истински фенове и искат да видим докъде могат да отидат заради любимците си. Относно това, че сме били 2000 души в залата, това е преувеличено. Предполагах, че ще сме повече, залата ми се видя празничка. Support-a Urban Grey, ми к'во да кажа за тях, те са останки от разпадащи се групи. Добре си забиха момчетата. Както и In Flames, хареса ми, много. Незабравима нощ. Хареса ми изпълнението на Trigger, заедно с цялата публика . Добър концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 31.03.2009 20:05:24 отговори + 0 0
Доволен!,
"-гърците-ми аз бях много близо до тях...тъпо беше че ги освиркаха ама пък и Андре не беше прав да ги поздрави първо тях...Ч
Първо поздрави нас, българите, хайде да не се лъжем.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.03.2009 19:28:20 отговори + 0 0
Топмрънкалник,к**еле,разби ме xD U Rulzz (със тебе съм за концерта на Азиска) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Доволен! 31.03.2009 19:25:43 отговори + 0 0
Ха пък на!Аз няма да мрънкам...сичко си беше екстра...учуди ме организацията...нямах никви проблеми с ништо...
Отидох си към 19.30 и влезнах страшно бързо...а и минах без да ме опипват хах...та забравиха да ми тафят веригата ... другото което е хем че чак във 7 и половина влязох взех си и бира и чакането да е било не повече от 5 минути (бързо пипаше момчето на щанда,за разлика от други концерти на които прекарвам около час и половина на опашка ама пък и бандите много закъсняха тогава)та и се озовах почти най отпред...леко в ляво ... като по-късно едно сформирало се пого ме избута чак до оградата...
относно концерта... никфи оплаквания... In Flames донесоха супер яко настроение сауда си беше на ниво за тая зала според мен...даже охраната ми даде и вода и накрая с перце си тръгнах...
за другите простотии...
-гърците-ми аз бях много близо до тях...тъпо беше че ги освиркаха ама пък и Андре не беше прав да ги поздрави първо тях...кфо от това че веят някфо огромно знаме(което по едно време дочух че някой искал да го запали хах)...
-кенефи-е просто си развалих представите за софийски кенеф...язък че са представили България като кенеф на онова изложението ...

Хе имаше още неща които да се доизпипат ама айде...в България сме все пак...айде със здраве и наздраве на сички!И пак да се изкефиме на In Flames в скоро време...а недоволните мрънкалници си стойте в къщи като толко не ви харесва...xD
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


obZen 31.03.2009 18:29:25 отговори + 0 0
Нещо снимки няма ли да качите, излагате се. След всеки лайв има. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ха 31.03.2009 14:45:24 отговори + 0 0
може би с воднистата бира са искали да предоставят услуга 2 в 1, но резултатът от експеримента нито утоляваше жаждата, нито имаше вкус на бира... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

someone а.к.а. Анони 31.03.2009 13:31:18 отговори + 0 0
Lamb of God, давам една десета от заплатата си за концерт и искам няколко прости неща за да е максимален кефа ми, а именно място където да си оставя нещата, вода, която, без притеснение, че ще воня на бъчва, да мога да изсипя върху главата си и качествен звук. 3 неща от които 2 липсваха, а едното беше на посредствено ниво.
И по дяволите, как да не се дразня, след като организаторите (и не само те) на подобни събития си мислят, че като съм в България няма да искам перфектно обслужване. Не съм ходил на концерт в чужбина, но се съмнявам, че има място на което охраната ще те псува защото искаш сет лист от екипа, който прибира техниката, или пък пича с воднистата бира ще ти обясни как полвината чаша с пяна всъщност си е бира... Това имам предвид. Не съм в опера, но това не значи, че не съм човек и след като в операта може човек да отиде и да си направи кефа, трябва и на метъл концерта да може!
Ти си от хората, които не осъзнават, че докато не започнем да изискваме отношение към нас, няма да го получим! Аз го изисквам и не го получавам, което води до това да пиша забележки
Пак повтарям, че концерта като концерт е едно незабравимо събитие за мен и подобни бели кахъри няма как да развалят кефа ми... просто мятам якето на земята (и после пера ^^).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TaPaToP 30.03.2009 22:31:08 отговори + 0 0
Мога да кажа само, че това беше най-запомнящото се събитие от близката поне половин година за мен! Не съм бил досега на концерт на In Flames, но като една от групите, които са ми на сърце...да не кажа, че са ми много на сърце, изпълниха един страхотен сетлист и нажежиха атмосферата до покрива на залата, та дори и отвъд! Наздраве!
ААА, тениската Tour T-shirt, която снощи си взех е много здрава!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ккк 30.03.2009 22:11:28 отговори + 0 0
Жалко, че пропуснаха Булет Райд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lamb of God 30.03.2009 21:18:22 отговори + 0 0
Анонимен - 2009-03-30 19:20:24
нали съм си платил, бе мен. Като съм платил искам да има къде да си оставя якето, да има вода и за съгрешилите да не са най-отпред и искам охраната да не ме псува!!! Би било хубаво и да се чува какво се пее от началото, а не да се чудя какво свирят първите 1-2 минути.

Ма големи примадони се извъдихте - какви сте такива страшни зли метъли?! Като иската гардероб - в Националната Опера има. В антракта и вода продават.
Ми и аз си платих, както и всички останали, ама някак си преживях величественото неудобство да си седя с връхната дреха на гърба и да пия бира (доста разводнена, така или иначе), вместо вода. Сега, за водата е тъпо, че не продаваха, ама не се ли усещате, че вече ставате жалки? Как може майка с двете си 13-14 годишни деца (всички се скъсаха да куфеят през цялото време) зад мен да не се оплаква, че нямало вода, па нямало гардероб, па незнам-си-какво било, а вие хленчите като некакви ощипани ученички? На всички концерти, на които сте били досега, ли са продавали вода и е имало осигурен гардероб? Вие по концерти за да ползвате гардероба и да пиете вода ли отивате, или отивате на концерт?
И какво е това мрънкане, че първите две минути не си разбрал какво свирят? После нали го оправиха? Ебаси шибаната драма, excuse my French!
Като ви гледам хленченето, си мисля, че изобщо не заслужавате нито един концерт. Все мана ще намерите, все нещо ще ви стиска чепика. Кефете се, бе хора! Какво сте замрънкали с тия битовизми?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alias 30.03.2009 20:05:45 отговори + 0 0
IN FLAMES!!!Най-великата групка си показа класата ^^.Бяха страхотни както винаги и ще останат ненадминати (ROCK)!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

clarity 30.03.2009 19:59:11 отговори + 0 0
Анонимен, една грешка си видял ти, аз видях повече. Преди да съдиш за нивото на другите, погледни своето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2009 19:20:24 отговори + 0 0
Lamb of God, нали съм си платил, бе мен. Като съм платил искам да има къде да си оставя якето, да има вода и за съгрешилите да не са най-отпред и искам охраната да не ме псува!!! Би било хубаво и да се чува какво се пее от началото, а не да се чудя какво свирят първите 1-2 минути.
Айде сега позитивизъм:
1. Влизането беше най-доброто на което съм бил. За 2-3 мин. влезнах без проблем.
2. Бира имаше достатъчно - повече от 2-3 мин. не се чакаше (ся че е водниста сме свикнали).
3. In Flames разбиха! ВЕЛИКИ. Не случайно са толкова успешна банда!
4. След 2-3то парче звука стана хубав .

Като цяло съм адски доволен от концерта, но залата не е алтернатива на Ботев.

ПП
5. КЕНЕФИТЕ НЕ СМЪРДЯХА 0о 0о
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2009 18:13:14 отговори + 0 0
Браво, една грешка ми намери и не я запомни, нищо че и текста си стои от долу.
"Ясно ми е на какво ниво си..."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


clarity 30.03.2009 17:49:27 отговори + 0 0
Обедят, а не обиден, какъвто изглеждаш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

clarity 30.03.2009 17:48:07 отговори + 0 0
Ясно ми е на какво ниво си, Анонимен, като пишеш Обиден, а чувства и емоции за теб са коренно различни неща. Евала на дришльо, селската проява на десетките свирчовци си беше баш на столично ниво ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2009 17:27:26 отговори + 0 0
А аз си мислех,че метъл феновете са доста над нивото на повечето чалга, рап и други такива. Някой коментари по-надолу силно се опитват да ме обедят в обратното. Организацията беше на страхотно ниво, залата беше много хубава изнеанда, а за самият гиг просто нямам думи - и от към изпълнение и от към сетлист. Професионализъм, наситен с чувства и емоции. И след всичко това все още има мрънакла? Чудя се какво да напиша, но нямам думи. Мисля, че не заслужаваме такива прекрасни концерти...
А този наистина беше прекрасен. Единственото нещо, от което мога да се оплача е, че не свириха цяла вечер... :]
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 30.03.2009 17:22:55 отговори + 0 0
Няколко десетки снимки - довечера/утре рано сутринта :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дришльо 30.03.2009 17:18:38 отговори + 0 0
Защо в Каварна като поздравят македноци, сърби, гърци и т.н. люде никой не освирква? Може би защото тези, които освиркват ги няма на стадиона (и си стоят в Столицата). Аз (според някои) може да съм селянин, ама не съм селяндур!

Снощи се размазах!

Снимки?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Топмрънкалник 30.03.2009 17:14:46 отговори + 0 0
От тоя кор си затъпял бе мен. Кой ти оперира чувството за хумор да го стисна за топките! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 30.03.2009 17:09:52 отговори + 0 0
Супер як концерт стана.2 пъти ги гледам,2 пъти ме смачкаха.Раздават се момчетата.Казах го след Каварна,казвам го и сега.И противно на слуховете,залата се беше прилична,звука беше перфектен.Поне там където бях аз,точно пред дясната тонколона.чакаме Бизкит юни месец!!
А това с освиркването беше ГСП-ГРУБА СЕЛСКА ПРОЯВА.И че държавата ни е шибана,това го знае цял свят(поне тея,които са чували за нас де).Топмрънкалник,ти на какъв език да си говотрят гърците,на български ли?Всяка държава в която отивам,трябва да знаят езика и според теб Кви са тея смешни изказвания
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2009 16:48:22 отговори + 0 0
ее още в първия ред -> IN FALMES ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lamb of God 30.03.2009 16:38:23 отговори + 0 0
Ей ги нА, новата смяна мрънкалници застъпи на дежурство.
Мен пък сетлистът ме задоволи напълно.
Само ще подчертая за тези, които се оплакват от него - поканете си ги у вас, платете си им хонорара от вашия джоб и тогава имайте претенции какво ще ви свирят. Така се прави концерт по желание, а не с досадно хленчене по форумите и то постфактум.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

st.enoch 30.03.2009 16:24:57 отговори + 0 0
За да е ясно от кои съм ще кажа само,че на мен концерта ми хареса и видях една от любимите ми групи.Простотията ме нерви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.03.2009 16:23:02 отговори + 0 0
баси и тъпия сетлист сериозно, голям фен съм на ин флеймс и съжалавях че не можах да отида, но сега като видях сетлиста не чак толкова... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2009 16:05:18 отговори + 0 0
...не съм от най-отявлените фенове, ма принципно ме кефят Ин Флеймс. Ама тоз концерт определено ми доскуча накрая. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2009 16:04:40 отговори + 0 0
На един и същ концерт ли сме били? Мен никак не ме изкефи. Вярно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

clarity 30.03.2009 16:01:51 отговори + 0 0
Не знам за вас, но заради такива случки (като с гърците снощи), когато отида на концерт в чужбина, крия откъде идвам. Срам ме е... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

st.enoch 30.03.2009 15:47:53 отговори + 0 0
Топмрънкалник определено поведе DDDD аз пък само успях да се изпикая[няколко пъти] в тия кенефи баси сега как съжалявам,че не ми се досра и на мене Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Топмрънкалник 30.03.2009 15:40:12 отговори + 0 0
Че как няма да ги освирквам бе! Нали бях до тях, през цялото време си приказваха на гръцки! Бахти наглеците! А кльощавото шведче кви тупаници щеше да яде ако се бях докопал до него! Ще ми вика fuckin' country и мисли, че аз кат съм от село и не разбирам кат псува! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2009 15:34:00 отговори + 0 0
Мда, и аз мисля като Randy. Селския (български) манталитет... ужас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Randy 30.03.2009 15:29:38 отговори + 0 0
За разлика от Ин Флеймс,които наистина показаха,че са гиганти и направиха жесток лайв,ние българчетата пак се показахме като най нетолерантните и арогантни кучи синове!!!Мисля,че единствената държава в която може да ти се случи това,да отидеш на концерт и да те освиркат защото си от друга държава е България!!!Голяма излагация,и пред шведите се осрахме...ако от днес нататък някой посмее да ми каже,че българската публика била най яката,ще го заплюя лично в лицето.Който си мисли такива глупости да отиде да види малко извън БГ каква е публиката и как хората са толерантни един към друг,без значение,кой от коя държава е.Потънах от срам честно,аман от комплексари и идиоти в тази държава...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lamb of God 30.03.2009 15:29:37 отговори + 0 0
Топмрънкалник, човече, разсмя ме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Топмрънкалник 30.03.2009 15:02:10 отговори + 0 0
Абе кофти си беше като цяло! Не ми изсвириха парчетата заради които бях отишъл, пускаха много бързо и не можахме да си постудуваме навън, на всичкото отгоре и дъжда спря. Влизам вътре- някакво щандче за фланелки и др., наредих се, чаках 20 мин. и накрая разбрах че били с пари. Мамка му, нали е криза, бахти изедниците! За капак и бирата се плащала! Че аз за какво съм дал 35лева! Звукът беше отвратителен, тези въобще не могат да свирят, другия път ще дам 35лв за концерт на Азис- поне да знам за какво си давам парите. Освен това лумпените момченца /някъде около 1500 според мен/ на повечето парчета скачаха много, пода се тресеше и сега ме болят бъреците. И онзи кретен -вокалчето и той ги подкукуросваше да скачат. Бахти мазния швед! Ало, организаторчетата, а за него може бира без пари, така ли! И да я излива, мръсника му с мръсник! Че какво повече от мен е този, че да се ползва с такива привилегии. За тоалетните да не говорим- не стига че пльоснали бройка за целия китайски народ, ами и не мирише на кенеф, ами на някакви освежители и препарати. И след цялото скачане на Only For The Weak, на мен ми се досра. И като започна Disconnected, аз реших да се кънектна в кенефа и да свърша поне нещо полезно за 35лв. Не знам дали го докарах толкоз ценно, но поне кенефа си замириса на квот трябва. Имам още много да критикувам, ама нали тук някакви все разправят че сме мрънкали. Айде със здраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


darky 30.03.2009 15:02:07 отговори + 0 0
In flames доказаха ,че са група, която може да те накара да забравиш, че ти се сере дори като си с разтройство
нямат лабаво... няма нищо по-добро от това, което видяхме. Мен лично ме съмнява в близката 1 година да е имало толкова добре организиран концерт
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 30.03.2009 14:18:45 отговори + 0 0
Концертът беше повече от страхотен. Аз си изкарах невероятно! Мрънкащи винаги ще има, докато има кой да им се връзва, за да им отговаря. Такива идиотчета трябва да се игнорират.

Ще има ли снимки от снощи ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 30.03.2009 13:25:49 отговори + 0 0
Напълно съм съгласен с Lamb Of God и другите по-долу - мрънкането (от типа хленчене и вечно оплакване) се превръща в навик и начин на живеене в България. Не знам, някои хора сигурно само по тоя начин могат да привлекат внимание или да си "начешат авторитета" или да си разтоварят лайната, ама айде не вмирисвайте всичко, до което се докоснете. Все едно, ако не мрънкаш - си се прекарал... А то е точно обратното, щото като сипеш лайна за всичко, скоро ще се удавиш в тях.
Отделно, че много хора просто показват, че хал-хабер си нямат за какво са отишли на тоя концерт явно. Имам усещането, че някои не са били заради групите, а за да си намерят повод да мрънкат и хленчат.
Явно, че в България е начин на съществуване (не живот)да си мизерен нещастник с малоумни претенции и да си го изкарваш на всички и всичко, които са наясно със себе си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

st.enoch 30.03.2009 13:05:45 отговори + 0 0
Според мен не бяхме повече от 1500 човека но както и да е, гърците не са ми никакви но това с освиркването си беше груба чалгарска проява в Цървуландия си живеем и това си е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Глупоста е по хората 30.03.2009 12:48:10 отговори + 0 0
darkana-ти музикален критик ли си? тия дето мрънкат като тебе не трябва да ги допускат в залите.все пак ми е чудно-защо давате по 35лв само и само да мрънкате после.това е глупаво харчене на пари.я вземи си купете бутилка ракия с малоумните като теб и се напийте ама тайно мама да не разбере.тука 90% пишат малоумни ученици.трябва да премахнат коментарите и да се пише във форума Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


haunting_fear 30.03.2009 12:26:22 отговори + 0 0
супер концерт! престанете да се оплаквате! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fak_yu! 30.03.2009 11:58:44 отговори + 0 0
Концерта беше великолепен. Звука беше много добър, но ми се струваше, че е малко тихо. Браво на Ин Флеимс. Андерс се справи блестящо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Niki-leteca 30.03.2009 11:56:56 отговори + 0 0
Страхотен концерт IN FLAMES са номер едно.Много добре организиран, всеки месец да идват IN FLAMES всеки месец ще ходя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2009 11:55:40 отговори + 0 0
Много хубав концерт, но на мястото на което аз бях, вокалите едвам се чуваха и китарите не бяха на ниво (от страна на звука), но като цяло всичко си беше перфектно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lamb of God 30.03.2009 11:53:21 отговори + 0 0
Хах, да, това с освиркването беше адски груба селска проява. Явно и по метъл концерти са започнали да ходят разни душевни чалгари... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


clarity 30.03.2009 11:44:08 отговори + 0 0
И аз да се оплача от липсата на вода, останалото беше супер (изключвам и малоумното освиркване на гръцките фенове, от какъв зор?!) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 30.03.2009 11:08:48 отговори + 0 0
На толкова добре организиран концерт не бях ходил скоро, за което организаторите имат моите похвали.
Звукът беше резачка, бахти потта изкарах от подскачане и ма'ане на глава :-)
Единствено вокалите биваха захлупени от време на време, но да не му придиряме чак толкова.
In Flames са си концертна група и се представиха великолепно.
Thanks, guys!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lamb of God 30.03.2009 10:51:06 отговори + 0 0
Ето ги и дежурните мрънкалници... Ако мрънкането беше олимпийски спорт, ние щяхме да държим всички рекорди.
Не се ли научихте, че на концерти не се ходи с карабинери, води (с капачки, без капачки), дезодоранти и прочие? Това, че на един концерт са ви пуснали с гореспоменатите предмети, не означава, че ще ви пуснат на всички. Всяка охрана и всеки организатор си има различна идея за това какво може и какво не може. Така че, преди да излезете от вас за концерт, помислете добре за какво евентуално биха се заяли от охраната и си го оставете вкъщи, за да няма после мрънкане и драми.
За водата, че вътре не се е продавала, fair enough, ама при положение, че туборга беше по 2 кинта, не виждам някаква особена драма. А и някой каза, че охраната отпред е давала вода.
Що се отнася до залата - извинете, ама тази зала, облепена със звукоизолация е най-доброто, за което бихме могли да мечтаем на този етап като място за концерти. Звукът след втората песен се подобри значително - преди това вокалите се губеха. Нямам никакви оплаквания, но така или иначе аз ходя по концерти повече за атмосферата и да гледам, а хайфистките въжделения си ги ползвам пред уредбата в хола.
Аз лично си изкарах фантастично снощи. In Flames са определено група от сериозна класа и искам пак на техен концерт.
Освен това, организацията беше наистина изненадващо похвална.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkana 30.03.2009 10:04:43 отговори + 0 0
Вокалите заглъхваха на доста моменти,акустиката не е мноог добра,саундът на моменти издишаше,биса не го направиха като хората-изобщо не разбрах,че имаше бис Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hetfield 30.03.2009 09:57:10 отговори + 0 0
Относно In Flames каквото и да се каже ще е малко. А иначе за организацията просто нямам думи. На входа ми взеха водата , въпреки че бутилката беше без капачка ( явно за да си купя вътре , ама такава вътре нямаше), след 2 метра ми взеха и карабинера, на който си държа ключовете, а тоя от охраната ми налетя всякаш имам поне 10 ножа и дузина гранатки. Да не говорим че след края на концерта ни подкараха да си вървим като овце на паша. Абе общо взето ЕБИ МУ МАЙКАТА БЪЛГАРСКА. МНОГО ХУБАВ КОНЦЕРТ АМА ДА НЕ Е В БЪЛГАРИЯ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


darky 30.03.2009 09:54:28 отговори + 0 0
Само да не бях болен щях да се изкефя повече... и само ако urban gay не ме бяха приспали преди това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 30.03.2009 09:47:23 отговори + 0 0
Концерта беше повече от перфектен, направо вълшебен.Повече от предоволен съм.Направо ни отвяха.Никакви съмнения нямах относно групата и звука.Всичко беше перфектно.Организаторите от Жокер медия както винаги професионалисти.Без забавания и влизане в залата от няколко входа.Относно влизането - така трябва да бъде на всеки концерт.Това за жалост много рядко се случва и другите промоутъри трябва да си вземат бележка.Иначе Ин Флеймс ни изпепелиха но нали всички за това бяхме отишли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Teodoros 30.03.2009 04:10:48 отговори + 0 0
Малко се повторих долу, но просто съм много развалнуван.Sorry again. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Teodoros 30.03.2009 04:09:23 отговори + 0 0
Концертчето си го биваше ама бая.In Flames си свириха страхотно, звука беше приличен, като за зала, момчетата си свириха както си трябва и напрао си беше много яко.Жалко че нямаше гардероб, но пък всичко друго си беше наред. С една дума - УНИКАЛНО. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 30.03.2009 00:52:19 отговори + 0 0
Бисът си го изкараха без да се крият за по-дълго зад сцената. Последните две песни ги обяви като бис. Вода имаше, но за съжаление само напред - охраната раздаваше щедро. Андерс беше подпийнал прилично )
Доволен съм, да ме вземат мътните!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.03.2009 00:09:59 отговори + 0 0
Страхотен концерт! Иначе - "Кофти-нямаше гардероб,нямаше минерална вода,нямаше бис." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 29.03.2009 23:50:09 отговори + 0 0
Уникален концерт. Най-хубавият ми за последните 10тина години....Аз бях по-назад и звука при мен беше чудесен, чувах всичко перфектно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.03.2009 23:44:20 отговори + 0 0
сцепих си главата,перфектен концерт и дано дойдат пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 29.03.2009 23:41:29 отговори + 0 0
Велик концерт! Без грешка беше! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 29.03.2009 23:38:39 отговори + 0 0
Чудесен концерт,чудесен звук,хубав подбор на песните.Кофти-нямаше гардероб,нямаше минерална вода,нямаше бис. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bodomizer 29.03.2009 23:37:23 отговори + 0 0
Микрофона нещо не беше наред май, на моменти не се чуваше особено.... но като цяло беше ВЕЛИКО ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 29.03.2009 23:36:39 отговори + 0 0
Аз лично се размазах, въпреки че верно на моменти беше слаб звука... И човека беше прав - няма българска бира
P.S. Чак пък 2000 се съмнявам да бяхме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.03.2009 23:33:25 отговори + 0 0
УНИКАЛНО Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Motorheadbanger 29.03.2009 23:33:10 отговори + 0 0
Вокалите заглъхваха от време на време, но иначе наистина всичко беше ок Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.03.2009 23:20:16 отговори + 0 0
екстра беше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Vexo-NekroSexo 29.03.2009 23:01:08 отговори + 0 0
Само 2к :? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".