Последна информация за "Legacy Open Air Fest" в Русе

30 мар 2009, 15:48 ч. 348 / 11 7
пред./следв.
За недоволните от цените на билетите за концерта на GUANO APES съществува поне една, от месеци известна, алтернативна - "Legacy Open Air Fest", за да присъстват на който, обаче, трябва да се разходят от Летния театър в Русе. Ето и актуална официална информация за събитието: "Железните дами Маги и Нина, които са собственички на русенския рок клуб "Legacy", организират "Legacy Open Air Fest" под надслов "Ladies Supporting Brutal Music". Събитието ще се проведе на 30 май (събота) в Русе, с вход 16 лв. В 18:00 ч., под откритото небе на Летен театър, ще се появят KRATOS (Румъния), последвани от домакините CLAYMORE, SPOIL ENGINE (Белгия), хедлайнърите D.A.M.N. (Германия) и IZEGRIM (Холандия). За повече информация следете MySpace-профилите: www.myspace.com/blackruse и www.myspace.com/legacyru.

още за:

Legacy Open Air Fest


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


метъл 16.07.2009 15:49:52 отговори + 0 0
и кво стана? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zealotry 9.04.2009 15:41:24 отговори + 0 0
Изумен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.04.2009 12:03:53 отговори + 0 0
Ем то хубаво бил по-евтин билета миналата година и с по-яки групи, ама явно организаторите са се набутали с този евтин билет, с надеждата да има голяма посещаемост, щото групите си бяха наистина яки. Тези групи същп не са зле! Там сме! Организацията миналия път си беше на ниво, въпреки че всико почна по-късно. Тъкмо по-яко - всяка следваща група беше все по-яка на фона на залеза, че и на пълния мрак. щот то много осветление нямаше, освен това на сцената, а то си беше супер. Дано от тези концерти направят някви пари и да оправят тоз театър, че да стават по-яки концерти там! Имам само добри очаквания този път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Snake 31.03.2009 12:41:28 отговори + 0 0
Като се сетя миналата година каква сеч беше в тоя летен театър,няма на4ин пак да не е яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blacky 31.03.2009 09:17:46 отговори + 0 0
Какво значи "10 пъти по-яки групи" ?!
Цената си е супер, там сме!
IZEGRIM !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lapsiz 30.03.2009 22:52:18 отговори + 0 0
Много смещно. Групите ще рацепят. Izegrim са много сериозна банда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2009 22:07:31 отговори + 0 0
миналата година нямаше ли поне 10 пъти по-яки групи с по-евтин билет? hahaha Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".