Отменя се концертът на MOONSORROW в София!

5 ное 2009, 14:29 ч. 831 / 4 85
пред./следв.
След "концертния дъжд" през октомври идва ред на една неприятна новина за малък брой фенове. Малък, защото причината за отмяната на концерта на MOONSORROW в София е единствено и само слаба предварителна продажба на билети. Самата група не е пожелала да гостува у нас при очертаващата се ниска посещаемост. Продажбата на билети в "Eventim" е вече спряна и съвсем официално можем да съобщим, че шоу на MOONSORROW, MAKABRE WINTER, CLAYMORE, VRANI VOLOSA и SALTRIVER на 14 ноември в София няма да има. Тъжно, но факт...

   По-късно на сайта на Eventim.bg бе публикувано следното съобщение:

   Фондация "Vivalex" със съжаление съобщава на феновете на MOONSORROW за отмяна на концерта на им в България. Причината за това е ниската продажба на билети за събитието, както и ниската заинтересованост от подобно събитие в концертния календар за България. Билетите ще могат да се връщат от 16 ноември. Групата също се извинява на своите наистина малко, но верни фенове и се надява евентуално ако има бъдещи дати в други съседни на нас държави да се срещнат с тях. Закупените билети, платени с кредитни карти, ще бъдат възстановени автоматично, закупените посредством наложен платеж - в централния офис на "Ивентим". Закупените билети от мрежата на "Ивентим" могат да бъдат върнати на местата, откъдето са били закупени.

още за:

Moonsorrow


Коментари   (85)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stanley 17.11.2009 07:25:29 отговори + 0 0
едно от големите ми разочарования тая година - провала на този концерт. по тоя повод и понеже се начетох на коментари тука имам да кажа три неща:
купих 4 билета още първия ден в който ги пуснаха. не мога да разбера хората, които казват: леле жалко че падна, много исках да ги гледам. като искаше да ги гледаш защо не си купи билети предварително?... и стига с тия простотии - ама не съм сигурен дали ще се състои. ако цениш нещо правиш нужното за да се състои. в случая - купуваш билет.

второ - още вчера, в първия обявен ден за връщане на парите, парите за билетите бяха върнати по картата ми. евала на организаторите - свалям ви шапка пичове: веднъж че решихте да пробвате с тази банда; втори път - за бързата реакция по връщане на парите. за сведение - преди месец писах на мейла на организаторите на концерта на Форинър, не само че не са ми върнали парите, а още чакам обратно обаждане от тях (в автоматичното им обратно писмо се казваше че ще се свържат с мен до дни...).

трето - всички които писаха тук че муунсороу са жалка или никому неизвестна група, че не стават за концерти, на вас просто не знам кво да ви кажа. Пробвайте директно с Kilan Paasa и ако след това мислите по същия начин - бегайте на 25ти в НДК да гледате весна змиянац. и не цапайте метал катехизис, не сте за тука.

на всички които си купиха билети за концерта: voimasta ja kunniasta!

ако някой ден някой реши да ги доведе пак, ще си купя не 4 а 400 билета. и ще заведа всички приятели.
"кой би бил провала: този който с паднал щит и вдигнат меч остава на бойното поле, или онзи, който копае гроба му?"....
респект!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аспар 16.11.2009 19:32:30 отговори + 0 0
това не е вярно хората са ми приятели и са превели абсолютно всичко на евентим още на 05.11.2009 такива оправдания не минават. Вообсте не са харчени тези пари - това са глупави оправдания Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cold Tears 16.11.2009 16:53:26 отговори + 0 0
Днес /16.11.09/ се опитах да си върна билета в МОЛ София, но ме върнаха и казаха, че още не връщат кинти, защото от Вивалекс не са превели на Ивентим парите..., мамка им... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2009 18:33:48 отговори + 0 0
е аз пък чух около 58, което е малко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkana 8.11.2009 17:59:13 отговори + 0 0
Доколкото знам са били продадени около 80 билета,а времето е остнало малко до концерта и организаторите са прецакали нещата,а не групата.А знаеме,че българина обича по накрая да купув абилети-така,ч ещеше да има поне 300 овека!
Мнго ме е яд,че пада концерта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.11.2009 13:10:02 отговори + 0 0
ми те да бяха взели още 5 хипер безмислени пропикани гаражни групички от Каспичан и Оплетня и да беха сложии не 42лева ми 142 лева! ******************!
(а ти синко като е толкова проста тая група що не земеш да си хващаш пътечката и спреш да коментираш "група която не може да събере и 50 тина човека", а?)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2009 12:12:29 отговори + 0 0
безмислени коментари за група която не може да събере и 50 тина човека Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2009 10:52:26 отговори + 0 0
Това, че групата не била пожелала да свири пред толкова малко хора е пълна бутафория! Приятеля ми познава Хенри и такова нещо НЯМА!!! От шибаните организатори са им съобщили, че не било видиш ли изгодно за тях и за това предпочитат да го отменят!!
А който не може да оцени група като Moonsorrow е доста тъжен човек между другото!
Така е.. тая изцепка с цените беше колосална просто! Аз и 60лв. ще дам за тах ма идеята тука мили другарчета е в това, че те си измиват ръцете с извинението, че тая цена е толкова безбожна понеже групите били 6!!!! Ми аз нямаше дори да стоя в залата преди да почнат Moonsorrow! Така, че следващия път да вземат само ЕДНА безмислена подгряваща група и да се приключи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2009 10:20:03 отговори + 0 0
когато спрем да инвестираме в билети, тогава ще спрат и концертите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дончо 7.11.2009 20:09:48 отговори + 0 0
Вече няма да инвестирам в билети а само в пукане и плюскане Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Tulimyrsky 7.11.2009 17:58:36 отговори + 0 0
Много зле, твърде даже! А аз си взех билет и с такова нетърпение го чаках... Не мога да разбера, как може да са продадени едва 60 билета! Срам и позор. Дано все пак дойдат у нас някой хубав бъден ден. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

s 6.11.2009 21:36:28 отговори + 0 0
Специално за НМА има достатъчно информация в интернет.За отменените им концерти , за начина на провеждане на някои от състоялите се и за невърнатите пари на феновете... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angelripper 6.11.2009 20:02:55 отговори + 0 0
Доста концерти са падали или са се отменяли на различни компнии и на НМА,СМЕ,МОЕ и др.
Но наистина не требва да се мрънка,а организаторите нека си прават по-добре сметката-ние феновете не мс еим виновни,че не знаят кога да подписват и на кви хонорари се съгласяват...
Аз ше си купя със сигурност билет за УАСП и Контрол ,а за Парадайс ше изчакам.Мунспел ше ги пропусна-не съм милионер :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.11.2009 16:17:55 отговори + 0 0
Добре, че не си взех билет за Moonsorrow... а иначе нека да не казваме нищо лошо за PL повече, а да се настроим позитивно. Аз утре ще отида да си взема билетче и ще се надявам на най-хубавото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.11.2009 15:43:06 отговори + 0 0
Ако PARADISE LOTS вземат 30000 EURO, смятате ли че ще има концерт ??? Всъшност вероятно хонорарът е дооооста по-нисък, но ни подготвят за поредната уйдурма: "видищ ли високият хонорар и ниския интерес пре*баха концерта" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


borknagar 6.11.2009 15:35:29 отговори + 0 0
@xaoc
Имах друго предвид,не че проумотъра е надежден,щом хората са се опарили,значи е друго,а това че само се мрънка постоянно,че няма да се проведе. Е преди малко едно аверче ми се обади и каза, че билетите от 25 и 35 лева са свършили и сега чакат ново зареждане,значи нещо си противоречат нещата. А на мен лично хич не ми пука за destruction и за хонорари на групите, това го мислят ораганизаторите, а аз засега за мой късмет не съм бил прецакан с билети(е винаги може да стане,никой не е застрахован),защо ходя на 2 в годината и явно май мисля с главата си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.11.2009 15:15:20 отговори + 0 0
На Destruction хонорара е 4 цифрена сума и спокойно може да си го изкарат от 400 човека,а Paradise Lost с тия 30 хиляди евро малко трудно ще ги изкарат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 6.11.2009 14:42:31 отговори + 0 0
borknagar, пич, разликата между компаниите на чиито концерти правиш паралел е очевадна. При NMA концертите падат, защото БГ-агенцията не си изпълнява договорните условия, а при другите организатори концертите са падали само при форсмажорни обстоятелства и хората са си получавали парите обратно по надлежния ред. Защо като сте толкова добри в аритметиката не сметнете на каква загуба е концерт като този на Destruction например?? Но концерт имаше и то на ниво, и заслугата за това не е на групата, защото тяхното не се губи, те са си взели кинтите предварително и им дреме пред колко хора ще свирят. Ако ви се смята, смятайте и как ще излязат сметките на концерта на Paradise Lost, чийто хонорар е 30 хиляди евро?!.... Уж сте много печени и не давате да ви лъжат, но като цяло мислете малко повече с тия глави, а?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.11.2009 14:22:31 отговори + 0 0
вкарай 4000 в Христо Ботев и идвам с пуканки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mean Man 6.11.2009 13:25:18 отговори + 0 0
Простата аритметика показва, че има няма 50 човека ще се опитат да пребият над 4000... Интересна гледка ще е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


:) 6.11.2009 13:20:23 отговори + 0 0
Тоест,ще биете чичковци и клошарчета.Направете го.Взимам си пуканки и идвам да гледам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бой да става! 6.11.2009 13:05:46 отговори + 0 0
Аре ся сички фенове на Мунсоруу да са дигним и да пребийм тез дет ши ходят на УАСП! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

орбид 6.11.2009 12:42:23 отговори + 0 0
Добре, че го отмениха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.11.2009 11:06:27 отговори + 0 0
абе концерта на УАСП сруто МС и това - така е за съжаление с по-малките групи ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 6.11.2009 11:03:51 отговори + 0 0
Кога да връщат парите, още преди да е минала датата на концерта ли? Историята не познава такъв случай. 16 ноември е след десет дена, 2 дни след пропадналия концерт. По-бързо от това - здраве му кажи! Дори има време да се замени за билет за WASP на 17-ти, защото цената е същата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Walkyria 6.11.2009 10:10:51 отговори + 0 0
Ебати, тука е същото къто в Румъния, човек да не смее да си купи билет по-рано! Надявам се поне, че наистина ще ни въпнат парите, но защо чак след 16???? Вече ще знам да си купувам билети в последния момент... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blacky 6.11.2009 09:52:43 отговори + 0 0
borknagar, да не се опита да подобриш рекорда за най-дълго изречение? Щото, в крайна смека, нищо не се разбра от това, каквото евентуално се опита да споделиш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 6.11.2009 09:31:27 отговори + 0 0
Повтаряйте постоянно,че концерта на PL ще падне и наистина ще стане,бахти хората,бахти чудото,голяма работа че NMA го организира,сякаш MOE(особено по едно време бая концерти паднаха и то все такива на които мислех да ходя) и (особено) SME не са правили абсолютни провали,не че защитавам NMA,даже е обратното, доста са съмнителни,но как да стане реалност като всички са такива черногледи и само ядат разни *****,аз искам да ги гледам,мен (почти) не ме интересува,кой го организира
а пък муунсороу въобще къде отиват с 40 и кусур лева и 100 банди,коя от коя по-странни
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.11.2009 00:48:42 отговори + 0 0
ееееее,мног жалко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ivo 6.11.2009 00:30:50 отговори + 0 0
Мн жалко , на живо сепат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ahriman 6.11.2009 00:23:46 отговори + 0 0
minotavrus - 2009-11-05 23:41:41
Абе то и на Дистракшън бехме само около 200 човека последния път,а те са много по-голяма група от Муунсороу...
Жалко,че няма да има концерт.
бтв,и аз подочух,че Парадайс лост концерта е на кантар да падне-дано поне те дойдат,щото и за тях имам билетче

И аз това викам. И аз бях на Destruction и се изненадах от малкото хорица, но евала на групата, че си изнесе концерта. И то за четвърти път. Муунсороу явно се имат за много големи. God Dethroned, Septic Flesh, Corpus Christii... пак ниска посещаемост, но концертите се състояха. :X
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Z.L.O. 6.11.2009 00:19:07 отговори + 0 0
Moonspell ще си има по всяка вероятност!Paradise Lost е друга работа.Там очаквайте вклюване.Като знаем кой го организира... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

minotavrus 5.11.2009 23:41:41 отговори + 0 0
Абе то и на Дистракшън бехме само около 200 човека последния път,а те са много по-голяма група от Муунсороу...
Жалко,че няма да има концерт.
бтв,и аз подочух,че Парадайс лост концерта е на кантар да падне-дано поне те дойдат,щото и за тях имам билетче
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Senserlized 5.11.2009 22:40:22 отговори + 0 0
Вчера си имаше Senser и хората бяха около 300 в залата. ОБАЧЕ организатора е много вътре от концерта, което момчетата от Вивалекс логично не искат да им се случи и да си платят и те за ентусиазма. Те така или иначе са вътре от неустойките и предплатените зала, реклама, странични разходи... Това е бизнес и сметки и който си играе на меценат-фен трябва да си плати цената сам. Това е горчивата истина. Припомням God Dethroned и 60-те им продадени билета. Концертите на малки банди постепенно ще изчезнат чисто бизнес погледнато. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 22:39:11 отговори + 0 0
glorfindel,Незнам какво си чул,но MOONSPELL ще го има със сигурност!!!Не прави такива асоциации с PL.Надявам се,че разбираш за какво говоря.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Z.L.O. 5.11.2009 22:20:43 отговори + 0 0
Cronos много точно казано.Някои се уляха с цените.На фона на на това , че концертите се множат 42 лв. точно пък за МС са доооста!Аморфис бяха 35 , Крематори и те по-малко, а са къде , къде по- големи имена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 5.11.2009 22:17:35 отговори + 0 0
Някой да знае колко души е имало на концерта на Senser снощи в същия клуб? Никъде не виждам репортаж, имало ли е концерт изобщо? Най-много 100 души да са били, но не са отменили концерта, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 5.11.2009 22:14:04 отговори + 0 0
Все по-често - промоутъра. През годините се оказа, че има 2-3 читави фирми, които се наемат да правят ъндърграунд концерти, задължително докарват групата и правят концерти със съвсем прилични (понякога - отлични) условия за публиката и звук.
Другите се оказват надувки като тия, дето изтрескат едно име за начало... обаче всъщност и начало НЯМА. Как да не им се дразня? Ако се олееш още на първия си шибан концерт, какво - да ръкопляскаме ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пинокио 5.11.2009 21:42:22 отговори + 1 0
Очаквах това да се случи и въпреки всичко си взех билет. Ще изчакам една седмица и ще си взема паричките от Ивентим.

Искрено съчувствам на пичовете, захванали се с тежкото дело...да организират концерт за първи път и да се нахвърлят на голяма група (без спонсор или заделени парички) си е форма на самоубийство. Признавам, цената на билета си е височка. Дори и да се направи в по-малък клуб - концерта пак щеше да е вътре, защото групата си е скъпа. Евала за ентусиазма пичове!

Дразнещо е, че пак има ревльовци, на които пак промоутъра не им е наред. Абе вие промоутъра ли ще гледате или групата?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 5.11.2009 20:58:34 отговори + 0 0
"Цената на билета си ок" - алоооооо кое му е ок 42 лева за доста незивестна (макар и добра) група в долен клуб. Преди 2 години по-известни групи идваха за по 20-25 лева, да не е имало световна инфлация 150% за тия 2 години която сме проспали. Гаранция пичовете от moonspell и другите групи не са вдигнали хонорара, нашите организатори (да организатори, "промоутър" не е дума от българския език) са мръсни! И кое му е тъпото да си вземеш билет последния момент, особено както половинато концерти се оказват ментета?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 5.11.2009 20:54:38 отговори + 0 0
@Последния анонимен
Трънки. Стадионните групи са много по-голямо име и е много по-правилно за тях цените да са по-високи. Обратното не е. Това първо, второ, ако не си сигурен, че концертът ще се състои, е много по-правилно да си вземеш билет в последния момент.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dercum 5.11.2009 20:43:03 отговори + 0 0
Ех,гандо,да му се невиди-поне ще ни върнат паричките.
Да си купиш билет в последния момент когато има сериозни слухове,че може да падне концерта не е глупост,а предвидливост.
Но ,когато е сериозен промоутъра и когато концерта е силен и обезпечен с ПР и реклама-тогава си взимам от промоционалните.Аз за Парадайз Лост няма да бързам,нито за Муунспел-щото и двата концерта са с почти идентична аудитория,докато за УАСП си взех от най-първата промоция.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 20:36:15 отговори + 0 0
Цената на билета си ок, не сравнявайте такъв тип концерт с тези на стадиони, защото при по-големия мащаб често промоутъра може да си позволи по-ниска и атрактивна цена, един вид големите банди са по-оборотна стока. Истината е, че едни и същи хора ходеха досега на всички концерти и вече няма как да смогват, а и да отделят средства, колкото и да им се иска. Това да си купиш билет в последния момент е пълна глупост и винаги е преебавка за всички. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 19:46:56 отговори + 0 0
Дееба, много ми се гледаха Враните... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

glorfindel 5.11.2009 19:30:01 отговори + 0 0
Много кофти,мамка му!@@@
Дано не паднат и Мунспел или Парадайс Лост,щото има и ткива слухове...
Явно за тях ше чакам за билети в попследния момент
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


asparuh 5.11.2009 19:27:01 отговори + 0 0
много голема тъпотия!!!
Как ме е яд!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 18:43:39 отговори + 0 0
Тъпотия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 18:04:22 отговори + 0 0
всеки стана "промоутър", еби му меча! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 5.11.2009 17:52:06 отговори + 0 0
Еми много се извинявам,ама при цена по-висока дори и от тази на боргир и група, която е далеч от широката популярност,как да стане реалност,иначе си заслужаваше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 17:10:33 отговори + 0 0
Благодаря за инфото ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.11.2009 17:08:15 отговори + 0 0
На сайта на Eventim пише, че ще връщат парите от 16 ноември. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sulphur Soul 5.11.2009 17:06:30 отговори + 0 0
Анонимен - 2009-11-05 17:03:42
А какво става с хората, които са закупили билети вече, като мен ?

И аз се чудя... Дали ще ми върнат парите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 5.11.2009 17:03:59 отговори + 0 0
FYI Продадените билети са около 60... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 17:03:42 отговори + 0 0
А какво става с хората, които са закупили билети вече, като мен ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 17:03:10 отговори + 0 0
най-вероятно ще очакваме същата новина и за Paradise Lost в София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.11.2009 16:41:22 отговори + 0 0
Ебати кефа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 5.11.2009 16:27:58 отговори + 0 0
@ mutant - изтрий си кеша ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 16:23:38 отговори + 0 0
Хората са си платили за реклама - банер ще има!!! :§ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mutant 5.11.2009 16:19:48 отговори + 0 0
Ми махнете банера отляво където има снимка на мс и отдолу пише :> мс най после идват в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 16:10:34 отговори + 0 0
"Самата група не е пожелала да гостува у нас при очертаващата се ниска посещаемост" - много са готини, ама май не знаят кои са всъщност Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stanislav 5.11.2009 16:07:07 отговори + 0 0
тъкмо щях да излизам за билети....
ами за moonspell и paradise lost(и за haggard ако идват)задължително и толкова се чудих дали за moonsorrow или w.a.s.p.(които не е да не съм гледал)...е,вече е ясно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 16:00:39 отговори + 0 0
Аз се чудя защо чак сега пуснахте новината.. беше повече от ясно че този концерт няма да се състои

1. Не толкова известа група, канена от още по неизвестни хора
2. Нереално високи цени на билетите
3. Липса на каквато и да е допълнителна информация за концерта.
4. 1 банер и плакати реклама не правят

Аз в мнонта спечелих безплатен билет за друг концерт защото се бях обзаложил че концерт на Moonsorrow няма да има.

Подобни неща се случват когато сулио и пулио мислят че могат да спечелят пари от организирането на концерти, или да изперат такива.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 15:54:32 отговори + 0 0
абе от време на време по някой концерт се проваля, няма как... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 15:50:53 отговори + 0 0
ето сега съжалявам, че не си взех билет на време... но съм останал с 10лв и не знам от къде ще ми дойдат следващите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 15:48:38 отговори + 0 0
аз Айрън Мейдънс ги гледах пред 70 човека публика и беше пълна масакра! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


management 5.11.2009 15:45:41 отговори + 0 0
Арго,МОЕ нямаха вина тогава и би трябвало да си наясно с това!Изключено е да правиш каквито и да е било сравнения.Да не говорим колко много концерти имат и зад гърба си... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 5.11.2009 15:44:38 отговори + 0 0
После гледа ли Marduk? Гледа ги. Чакай сега и Moonsorrow, ама дълго ще трябва да чакаш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

арго 5.11.2009 15:36:25 отговори + 0 0
Йонас - 2009-11-05 15:21:55
Адски несериозно от страна на организаторите. Преди да се оправдават, можеха да се поинтересуват - бил съм на концерти на Most of Evil с 50 души публика (от които поне половината по гест лист), но лайв е имало. Именно защото като обявиш и отмениш 10 дена преди концерта, никой, ама абсолютно никой повече няма да си купи билет за твое събитие предварително.
--------------------------------------------------
аиде аиде и мост оф евъл бутнаха концерта на Marduk ден преди събитието - бях си купил билет предния ден, а сега пак бих си взел билет
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 5.11.2009 15:31:21 отговори + 0 0
Съгласен съм с Йонас. Другия път и малкото хора купили си предварително билети няма да го направят. А миналата седмица на Skyclad имаше не повече от 120-130 човека, и въпреки всичко купона беше пълен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 5.11.2009 15:24:34 отговори + 0 0
От чисто любопитство - знае ли се колко билета са продадени и колко са искали да се продадат, за да не свирят само пред Пенчо, Генчо, Атанас и аз? Защото сме били свидетели на качествени неща и пред 100 човека. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Cronos 5.11.2009 15:22:56 отговори + 0 0
Как няма да са слаби продажбие при тая безгранична алчност на нашите "организатори". Мейдън дойдоха на стадион с камьнони техника за 35 лева (и пак организатора намаза тлъсто), тия ще ми искат 42 лева за moonsorrow?!?!?! Ориент! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 5.11.2009 15:21:55 отговори + 0 0
Адски несериозно от страна на организаторите. Преди да се оправдават, можеха да се поинтересуват - бил съм на концерти на Most of Evil с 50 души публика (от които поне половината по гест лист), но лайв е имало. Именно защото като обявиш и отмениш 10 дена преди концерта, никой, ама абсолютно никой повече няма да си купи билет за твое събитие предварително. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 5.11.2009 15:21:31 отговори + 0 0
Аз също щях да ходя, но предвид предната поредица от концерти щях да купувам билет другата седмица. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 5.11.2009 15:17:38 отговори + 0 0
Егаси гадната новина.Гадно да му се невиди.Бях взел три билета.Дано някои ден да дойдат в България.Много кофти.Дано и Нова Погребална Агенция да не преебат концерта на Paradise Lost и Samael. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

I 5.11.2009 14:59:53 отговори + 0 0
аз лично щях да ида.гледал съм ги веднъж и супер яко беше,но билет предварително няма да си купя.още повече ,че организаторите са ми непознати.предпо4итам да дам 10лв повече а не после да си трова нервите дали ще ми върнат парите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.11.2009 14:54:38 отговори + 0 0
са остава и уасп да падне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 5.11.2009 14:53:12 отговори + 0 0
Satyr - 2009-11-05 14:36:56
Не мисля, че който и да го организираше, щеше да има по-големи продажби...

Именно - просто трябва малко здрав разум. Няма как да очакваш, че група от подобен тип ще събере 800 души, и то в настоящия пренаситен откъм всякакви концерти период. Ако толкова са държали да го организират този концерт, можеха да го планират за клубче от типа на "The Box" и едва ли щяша да видят голям зор да го напълнят... поне наполовина.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2009 14:52:10 отговори + 0 0
Народа е беден, какво да се прави Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redbul 5.11.2009 14:51:44 отговори + 0 0
една шепа хора сме, които слушат блек метъл - това си е факт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 5.11.2009 14:44:01 отговори + 0 0
а на сайта на Ивентим е в топ 10 на най-продаваните билети, веднага след Moonspell?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.11.2009 14:42:53 отговори + 0 0
така падна едно време и Vicious Rumors за съжаление - а щеше да е яко да ги видим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Creech 5.11.2009 14:40:04 отговори + 0 0
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 5.11.2009 14:36:56 отговори + 0 0
Не мисля, че който и да го организираше, щеше да има по-големи продажби... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamsih 5.11.2009 14:33:22 отговори + 0 0
Не е най-голямата изненада на света, с организатор някаква фондация, но ме е яд адски много... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 5.11.2009 14:31:44 отговори + 0 0
ОМГ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".