Членовете на KHOLD "замразяват" групата

24 апр 2006, 23:02 ч. 208 / 4 4
пред./следв.
Норвежките блекметъли KHOLD са пуснали съобщение на официалния си сайт, в което се казва, че групата е "замразена" за неопределен период от време. Музикантите са почувствали, че се нуждаят от почивка, за да обмислят бъдещето. Междувременно те ще се занимават с други свои проекти. Sarke (ударни) и Gard (китара, вокали) ще се върнат към предхождащия KHOLD проект TULUS, с който ще влязат в студио, за да запишат четвъртия си албум. Rinn (китара) ще построи собствено студио и ще започне да продуцира други изпълнители, както и ще продължи с предишния си проект SENSA ANIMA. Grimd е горд да обяви, че ще стане донор на органи. За да ги запази в добро състояние, ще се погрижи те да бъдат потопени в алкохол, колкото се може по-дълго.
   Всичко това не означава, че е дошъл краят на KHOLD. Когато времето дойде, групата ще бъде съживена.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 4.05.2006 20:24:24 отговори + 0 0
Можем и без тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dimmu 26.04.2006 22:23:08 отговори + 0 0
и KHOLD не отстъпваха. Пожелавам им успехи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 26.04.2006 16:48:34 отговори + 0 0
TULUS mnogo dobri!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haha 25.04.2006 13:26:33 отговори + 0 0
Ami ne se uchudvam...TULUS vinagi sa bili s klasi nad KHOLD i tova che shte ima nov tulus moje samo da me radva... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".