VENOM и MAYHEM вилняха като за последно в София

30 май 2010, 19:46 ч. 1390 / 13 124
пред./следв.
Най-после и това се случи! Още една мечта се сбъдна!!! Лидерите на норвежкия блек метъл MAYHEM и сочените като влияние на половината екстремна сцена VENOM бяха с нас. Направиха зашеметяващ концерт и както повеляват традициите - обещаха да се върнат отново.

   След като предишния ден DEICIDE отвориха портите на Ада, то на 30 май VENOM и MAYHEM ни подкараха с ритници по пътеките на Пъклото.

   Всичко започна малко след 19:20 ч., когато на сцената пред празната зала се качиха словенците NOCTIFERIA, които идват за втори път в София след гостуването си със SAMAEL през януари 2009 г. Съдбата на подгряващите групи винаги е била да свирят пред шепа фенове, които дори не гледат сцената, а се опитват да надвикат звуците от нея. NOCTIFERIA направиха близо часов сет с добре познатия им дет/блек, който раздвижи предимно музикантите на сцената, отколкото публиката - все още очакваща главните герои на вечерта. Предвидените като първа банда - гърците OMEGA така и не се качиха на сцената. Но от посрещането на NOCTIFERIA ясно си личеше, че точно този концерт не се нуждае от съпорт. Въпреки това музикантите от тази не особено популярна формация могат да послужат за пример на всеки роден групар как трябва да се държи на сцена и (с пожелателен характер) - какъв имидж трябва да демонстрира. Защото, ако една банда иска да изплува или поне заеме по-челно място в ъндърграунда, то това трудно ще стане с поведение като на училищна вечеринка и с дънки, тениски и маратонки, с които се пътува в метрото...

   След кратко суетене по сцената и последни настройки в притъмнената зала започна да става горещо. Защото на нея се качиха Attila Csihar, Necrobutcher, Hellhammer и новите китаристи Morfeus и Silmaeth или с една дума MAYHEM! Име, което събира в себе си, по-малко Живот и камари Смърт. Защото групата е жива, но историята й е кървава. Както сподели преди концерта Attila "MAYHEM е същество, което само избира, кой да стане част от същността му". Група, която прокле света с блек метъла и се превърна в негова Голгота.

   Започна се без приветствия и без емоции - ударно начало с "Pagan Fears" от тоталния култ, пропит с омраза "De Mysteriis Dom Sathanas". Това беше и албумът, около който се завъртя сетът на норвежците. Attila се появи на сцената облечен като епископ, размахващ едновременно кандило и въже с клуп като от бесилка. От очите му се лееха кървави сълзи, а Csihar проповядваше, проклинаше и кълнеше от сцената. Фалцетните писъци и ревовете се сливаха със стържещите рифове, а машината Hellhammer постилаше минни полета с ударните. Казват, че "пътят към Ада е постлан с добри намерения". На 30 май вечерта в зала "Христо Ботев" добри намерения нямаше. И да е имало, те бързо бяха смазани от лудницата и мизантропията, с които е пропита музиката на MAYHEM. "My Death", "Cursed In Eternity", "A Time to Die", "Illuminate Eliminate" бяха само част от мрачното творчество на норвежците претворено пред българските фенове. Искрящата и красива "Freezing Moon" напомни за Dead, самоубил се преди толкова много години. Тъмнината се изливаше от на талази от сцената, подхранвани от огромните "Deathcrush", "De Mysteriis Dom Sathanas" и "Pure Fucking Armageddon" - най-добрия край за онова, което предстоеше.

   И докато MAYHEM градяха бастиони с изпълнението си, една част от феновете кротко попийваха биричка във фоайето, очаквайки поредния подарък на “Most Of Evil Music" - групата, която колкото и да отрича, че е поставила основите на блек метъла, е оказала купища влияние на най-екстремния жанр в метъла. VENOM!!! MAYHEM ни показаха Ада, VENOM ни изпържиха душичките. Залата се напълни още повече, защото там на сцената, развяващ червена грива, беше дясната ръка на Сатаната Conrad Lant или Cronos. Онова чудовище VENOM е по-живо отвсякога, подкрепено от свежата кръв на Rage и Dante. И То за час и половина ни показа всички забележителности от Деветте кръга, започвайки безмилостно с онова, което с излизането си предизвика Потоп - "Black Metal". Cronos не е мръднал от началото на 80-те - с шипове, изпокъсана фланелка, от която се хили Брадатия. Все същия зъл и дълбок глас, който плюе жупел от сцената. Поостарял, но с енергия, от която горят мостове. Китаристът Rage - спокоен и леко потъващ под баса и Dante - с интересната подредба на ударните и откачащ при всяко "библейско" словоблудство. VENOM имат песни да направят 10 концерта от час и половина, без да повторят нищо. Но и това, което изпълниха, задоволи и най-изтънчените вкусове. "Countess Bathory", "7 Gates Of Hell", от по-новите "Hell" и "Metal Black", култовете "At War With Satan" и "Burn In Hell" - тримата не пощадиха никого. След повече от 30 години - Троицата вилня у нас. Е, разбира се не в оригиналния си състав, но със същия хъс и ентусиазъм от миналото. За да обхванат всичко, което те искаха да ни подарят, и феновете искаха да чуят, музикантите направиха и две медлита, в които събраха на едно останалата си история. От колоните прогърмяха още емблематичната "Warhead" и "Straight To Hell". Пред залата нямаше никого. Вътре гърлата ревяха "VENOM"!!! Още два шрапнела - преклонението "In League With Satan" и тоталната лудница "Witching Hour" и краят настъпи. Мракът навън беше с една идея по-плътен, по-черен, по-плашещ...

   Тук може да разгледате близо 50 снимки от изпълнението на MAYHEM, до няколко дни ще бъдат качени и такива на VENOM.

venom



Коментари   (124)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.05.2011 15:05:41 отговори + 0 0
xaoc-v.e.n.o.m
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 12.06.2010 13:54:42 отговори + 0 0
Ей там - горе в менюто четвъртият раздел е "Снимки". Търсете първо там. И после - през девет планини в десета :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angel Dust, Need a s 10.06.2010 21:16:08 отговори + 0 0
Както виждате не съм единствения който търси снимките на VENOM В новината към 30 май което някак си ми подсказва че е по логично да са там. Какво ще редактирате е ваше решение а мнението ми по долу е отговор на въпроса: "Но какво да стане, за да се виждат по-добре - не знаем :-( " а не съвет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 10.06.2010 18:25:53 отговори + 0 0
Това е новина към 30 май. Снимките са качени на 5 юни.
Да вземем и да редактираме първия анонс, че Venom ще идват, като излеем там настоящия репортаж ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 17:41:56 отговори + 0 0
Но какво да стане, за да се виждат по-добре - не знаем :-(

Еми тогава ви казвам веднага Изтриите ето това: "до няколко дни ще бъдат качени и такива на VENOM." и на негово място напишете:" Тук http://www.katehizis.com/pictures/venom2010.php?id=139 може да разгледате близо 50 снимки от изпълнението на VENOM.

Безумие е да се спори кои са VENOM и кой е по голям.
VENOM са си VENOM на който му харесва - welcome, на който не - подминава. А по голяма малоумщина от това да поставяш MOTORHEAD и VENOM в състезание кой е по по, просто няма. Lemmy(имам предвид тоя отдолу) ти си тъп човече - много тъп.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satъr 8.06.2010 22:45:30 отговори + 0 0
Satyr - 2010-06-08 07:54:46
.... Но какво да стане, за да се виждат по-добре - не знаем :-(

Слагайте указателни табели тип "Към снимките"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 8.06.2010 07:54:46 отговори + 0 0
Станало, станало, какво да е станало? :-) Качихме ги в събота, обявихме го с новина, извадихме я в "Акцент" и т. н. .... Но какво да стане, за да се виждат по-добре - не знаем :-(
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Добромирчо 8.06.2010 02:45:08 отговори + 0 0
Какжо стана със снимките на Венъм?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 7.06.2010 17:36:43 отговори + 0 0
@Venom - ти само да видиш Венъм ли беше отишъл? Щото аз си платих и отидох да видя и най-вече да чуя Венъм наживо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Venom 5.06.2010 15:49:04 отговори + 0 0
Концертът беше велик!Няма значение,че звука беше лош...важното е,че видяхме Венъм - най-великите!Който не ги харесва - през дядовия ми е! И не разбирам защо само глупости се пишат из форумите..вместо да се подкрепяме едни други,само гледаме как да си забием нож в гърба..нямам думи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lemmy 5.06.2010 12:50:23 отговори + 0 2
добреве, като толкова се праскате "венъмисти", шо бяхте толкова малко на концерта, хем повечето сте чички със стабилни доходи? Всеки дудне "ВЕНЪМ!", "концерт на Венъм с водещ Кеворкян" дори имаше, видиш ли, а накрая няма и 2000 души, повече от половината от които бяха "хлапета". После седнали да ми обясняват кои били Венъм - боли ме гъза кои са.
Мотърхед е оригинала!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метъл 4.06.2010 16:31:13 отговори + 0 0
Що пишете глупости бе, пишлегари. Концертът на Венъм беше невероятен. Всъщност знаете ли кои са Венъм? Първата и най-твърда група, родоначалници на всички тежки стилове в метъла. Никой не може да ги достигне. Може само да ги имитира, и то неуспешно и напълно смешно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.06.2010 15:58:45 отговори + 0 0
Звукът беше под всякаква критика. Няма оправдания за толкова лош звук. Трябва да забранят със закон концертите в зала "Христо Ботев". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

опала 4.06.2010 12:44:39 отговори + 0 0
кви 2000 души те гонят е мен ,ти май си объркал концерта ,имаше не повече от 600 човека,организатора сигурно е яко вътре с парите щото хонорара на Венъм не е малък,аз съм фен и на Бурзум и на Мейхем няма значение кой кого е заклал важна е музиката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Добромирчо 3.06.2010 23:55:07 отговори + 0 0
Пичове. Залата е як бетон, който кънти. Това е. Ако беше във Фестивална или още по-добре в Универсиада, щеше да е друго. Колкото до Мейхем или Венъм, който каквото. Аз лично смятам че Венъм са създатели на де що е брутален метал. Това е най-важното. Беше си яко със всичките му там и игнорируеми негативи. Колкото до зрителите май нямаше повече от 2000-2500 души. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sodomizer 3.06.2010 22:26:16 отговори + 0 0
че какво общо имат венъм с бурзум, та да сравнявате кой от кой бил?
Няма въобще какво да говорим за заслугите на венъм.
И не разбирам какво толкова са направили мегадет. Нито пък слеър - слеър в началото дори звучат като венъм!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Объркан фен 3.06.2010 16:50:23 отговори + 0 0
...бахти, само аз ли съм от Кондьо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 3.06.2010 13:47:23 отговори + 0 0
тоз пък бил от Burzum !? тва ми оправи деня! пичове, тва не е футбол, тва е МУЗИКА. радвайте се че ги има всички изброени групи, радвайте се че сме на една и съща планета с тях... въпреки че 90 % от долупишещите, изглежда са извънземни от друга галактика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vedeghor 3.06.2010 01:11:03 отговори + 0 0
Каквооооооо? Venom и Mayhem комплексари??? Това не го казват даже и 12- годишните позьорчета бе. Аз дето не слушам Mayhem (от Burzum съм )няма как д ане им оттдам уважението което наистина заслужават,както и приноса им, още повече и на Venom, ти някакъв вчерашен ***** говориш едва ли не че вчера са излязли от гаража.Я се стягай бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.06.2010 23:13:25 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-02 22:22:38
...Слеър или Мегадет заслужават къде повече внимание за това дето са направили а тия гробари са си живи-пардон умрели комплексари и колкото и да грачат от развалените си албумчета и светът няма да се свърши.

То без Слеър и Мегадет като ще свърши...
Като не ти харесва, бегай надалече. На никой не му е притрябвал скапания ти коментар.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.06.2010 22:22:38 отговори + 0 0
Манейм или както се наричат тия уж сатанисти си остават най некъдърната метъл банда ако вобще тва дето го стържат е метъл а пък текстовете са без коментар.Някакво кандило -некви чучело некакъв напомпан сатанински рев.Айде във горичката да си палите печката.Слеър или Мегадет заслужават къде повече внимание за това дето са направили а тия гробари са си живи-пардон умрели комплексари и колкото и да грачат от развалените си албумчета и светът няма да се свърши Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 2.06.2010 19:48:56 отговори + 0 0
Всичко беше много яко... Максимално се изкефих... За първи път слушах на живо NOCTIFERIA и определено много ми допаднаха... /Само дето една тъпа ***** в женската тоалетна щях да я разкрася, че беше много велика.../

Като Ви чета коментарите по-долу и ме хваща яд, че вместо всички да сте по-позитивни - вие се хващате за гушите - много тъпо... Дори смешните поп-фолк фенове са далеч по-сплотени... Излагате се!!!! UP THE IRONS!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CONAN 2.06.2010 18:07:46 отговори + 0 0
Абе може верно да е много готин въпросния Атила ама се беше направил на чучело ивинявай! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cursed_in_eternity 2.06.2010 16:01:24 отговори + 0 0
Абе вещицата,за тебе кво е сатанизма,метлата и островръхата шапка ли?Я като каза за почитатели на козела-парите погледни снимките по горе кой е с тениска на козел-пари и кой не!!!!Плюс това как може въобще да говориш за метъл музика и кариери,ти да не си няква фенка на мадона която шпионира метъл саитовете!!!А и като ти гледам умопомрачителните коментари,сигурно и ти си била там така че и ти си от наивниците дето са си дали паричките!!!!!За всички останали мрънкала за нечовешкия саунд като сте толкова пристрастени към звучене купувте ли всеки излязъл албум на оригинален диск,или за по бързичко от торентчетата на мп-3-ки,не за друго питам щото за такива компетентни критици само най-доброто трябва,не мисля че паричките ще са ви проблем да галите слуховите си възприятия с кристално чист саунд!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.06.2010 09:31:27 отговори + 0 0
Към анонимния, който познава "хората с апаратурата" - сигурно си прав, че всички концерти на МОЕ се правят с тази техника, но това не е гаранция все пак. Едно е да се озвучава клуб,друго е да се озвучава зала, трето е да се озвучава ТАЗИ зала, за която всички знаем, че е хамбар. Факторите за кофти звук са много, но съгласи се, че всяка апаратура си има капацитет. Като искаш да правиш концерт в зала, ми съобрази се и с това, наеми по-мощен и качествен саунд, а не после да се чудим коя група каво свиреше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.06.2010 09:24:40 отговори + 0 0
Не бях на концерта ама не знам защо се очудвате за звука...всички които са гледали Мейхем на живо извън Бг ще потвърдят, че звука им е такъв навсякъде. ДОри на ДВДто им звука е скапан Явно така им харесва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Evil14 2.06.2010 00:02:09 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-01 23:41:14
Не просто като не си фен няма нужда да си налагаш мнението,щото едва ли на някой му пука.И тия сравнения с кариерите и тн са адски глупави,става въпрос за самата музика и текстовете.Kато искаш преуспели групи на ти Kiss и AC/DC.
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

a 1.06.2010 23:42:43 отговори + 0 0
И все пак 600 човека имаше ли? :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.06.2010 23:41:14 отговори + 0 0
Не просто като не си фен няма нужда да си налагаш мнението,щото едва ли на някой му пука.И тия сравнения с кариерите и тн са адски глупави,става въпрос за самата музика и текстовете.Kато искаш преуспели групи на ти Kiss и AC/DC. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 1.06.2010 23:31:40 отговори + 0 0
А това ще да е някакво просвещение-истинските фенове разбирали от кандило и бесилка -ми благодаря за такиви свещенни слова.Пък тия дето бичели едно и също обаче имат кариера -албуми и музикални качества и нямат нужда от фалшив сатанизъм и псевдо гробарски опити да вземат кинтите на шепа наивници.Между другото тия псевдо сатанисти и менте -почитатели на козела-тоест на парите разбира се дали са събрали стотинки за едно кафенце след такив мега концертче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Evil14 1.06.2010 23:30:13 отговори + 0 0
Нз за псевдо сатанисти ама разни псевдо фенове могат да не коментират мейхем,а да си коментират избушените венъм.Аман от разбирачи и капацитети,както 1 пич по надолу каза живеем в ТЪПАНАРИЯ!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Еленът 1.06.2010 23:24:26 отговори + 0 0
точно па веном треве вече да се скриват, изкефихме се на култовите песни в началото и края ама иначе си беха пълна скръб, една и съща песен бичи се едно.А па и на вас кво ви разбират токсичните трашърски глави от символиката на кандилото и бесилото, това е само за истински фенове на групата .. айде давайте са яката хранилка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 1.06.2010 22:21:14 отговори + 0 0
Няма спор че Веном са много голяма и легендарна метъл банда и няма спор че много от станалите по-късно известни метъли са се учили от британските легенди.Няма спор че Веном знаят как да правят шоу и пари от това.
Обаче тия преди тях псевдо сатанисти със грима и кандилото-о боже -обоже-какъв сатанизъм бе -стойте си във норвежките горички и се мръщете на вечно неразбралият ви свят.По глупаво нещо и по изкуствено не бях гледал на родната сцена.Ама така е като са го закъсали със парите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ШИТА е саунд 1.06.2010 21:32:55 отговори + 0 0
Озвучителите не могат да направят чудеса с ТАЗИ централна апаратура в ТОЗИ хамбар, бъди сигурен...и с ТАЗИ група ))))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.06.2010 21:29:37 отговори + 0 0
Аз в ТОЗИ хамбар съм чувал прекрасен звук.Не съм ходил на Crematory-то,дето сички го одумвате,ама си спомням едии live на UDO,дето беше чудничко просто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.06.2010 21:24:01 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-01 21:12:46
Това, че групите си водят саунд инженери е вярно, но когато апаратурата е скапана нищо не може да се направи. А в БГ има фирми, които могат да предложат качествен звук, но промоутърите все гледат да минат тънко по този параграф.

Батенце(или какичко)...познавам хората с апаратурата,и същата е ползвана за много концерти с прекрасен саунд.Няма да изброявам...,но на първо време-ВСИЧКИ концерти на МОЕ се правят с тази техника!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саунда е ШИТ 1.06.2010 21:19:14 отговори + 0 0
Към по-предния Анонимен:
А централната апаратура кой я наема? А залата кой я избира? Озвучителите не могат да направят чудеса с ТАЗИ централна апаратура в ТОЗИ хамбар, бъди сигурен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.06.2010 21:12:46 отговори + 0 0
Това, че групите си водят саунд инженери е вярно, но когато апаратурата е скапана нищо не може да се направи. А в БГ има фирми, които могат да предложат качествен звук, но промоутърите все гледат да минат тънко по този параграф. Което е абсурдно, защото билетите не са на цена 5лв. все пак. Но докато има мнения от типа "Бе карай, нали ги видях на живо" така ще е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.06.2010 17:36:40 отговори + 0 0
Саунда е ШИТ - 2010-06-01 13:43:49Групите са велики, озвучаването беше под всякаква критика.

Тва ко тряа да значи???Кат са велики групите,да си наемат по-кадърни озвучители/саунд инженери....след толкова концерти,още ли има неразбрали,че българите сглобяват сцената и т.н.,а после всичко си го праат на групата хората.
И аз не сам крайно накефен от саунда,ама не мрънкам,щото тиа дет тряа да им мрънкам,вече са си фанали самолета и.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

management 1.06.2010 17:31:39 отговори + 0 0
Промоутърите к'во обичат не ме интересува!Че залата е шит това е факт,за това и звука е шит! Но да плюем и да пишем глупости,като повечето тук е най-големия ШИТ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Саунда е ШИТ 1.06.2010 13:43:49 отговори + 0 0
абе management,на тебе хареса ли ти звука? щото на мене - НЕ! Така като гледам, и на повечето хора тук също. Групите са велики, озвучаването беше под всякаква критика. Тая зала Христо Ботев много я обичате всички промоутъри,ей - само дето ако се научите и да я озвучавате като хората, цена няма да имате Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Глупаците си личат 1.06.2010 13:39:35 отговори + 0 0
хахаха, darkana и Kreator - ако се ожените, ще ви се народят адски тъпи копелета, заклевам се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

management 1.06.2010 13:35:54 отговори + 0 0
dementore,ти беше ли на концерта,че изказваш мнение?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sodomizer 1.06.2010 13:29:58 отговори + 0 0
за мейхем не мога да говоря, но звука на венъм си беше доста добър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

blamet 1.06.2010 13:22:42 отговори + 0 0
Абе Креатор, ти като отиваш на шоу на Мейхем, очакваш да видиш Подуенските баби ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.06.2010 12:51:42 отговори + 0 0
Който не му харесват групите да не дава тапи коментари плс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.06.2010 12:48:56 отговори + 0 0
Аре стига с глупавите коментари. Вярно озвучението не беше на ниво но концерта за мене беше доста добар. И умниците аре спрете да обсаждате какви били Mayhem и кой трябвало да се прегледа. Ако не сте забелязали до сега сичко е визия. Необичам да давам коментари понеже не се правя на разберач обаче имам чувството който и да дойде в България се ще има някви недодялани дето чули/нечули групите и вече почват да се правят на големите коментатори пак дали са били на концерта за който става дума само те си знаят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мухъл 1.06.2010 12:17:46 отговори + 0 0
абе вие хора тука в тая държавица сме 5 човека на кръст дет се вика и все ще намерите да оплюете някой-тоя бил такъв,ония бил тъп,бил смешник.съдете както вас искате да съдят,погледнте се вие самите какви сте.може само да плюете и бълвате омраза.за Атила човека си има сценично поведение и на някой който не му харесва преди да каже че е тъп чел ли е едно поне негово интервю-той не е само велик вокал но и Голям човек,айде със здраве чакам някое озлобено псе да ме псува Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.06.2010 10:59:06 отговори + 0 0
Към долния умник - не знам как може хора, които слушат метъл да са с такова плоско тесногръдо социалистическо мислене Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kreator 1.06.2010 09:40:54 отговори + 0 0
Тоя вокала на Мейхем първо трябва да ходи да се прегледа , че очевидно му хлопа дъската . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


darkana 1.06.2010 02:37:48 отговори + 0 0
останах разочарована-преекспониран звук на Венъм-никва китара не се чуваше като че ли,малко хора,а Мейхем са си смешници-тва е положението.
Кронос е пич,но без Абадон и Мантас и с кофти звук и осветление бяха бледа сянка на славните си времена...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.06.2010 01:20:20 отговори + 0 0
Envy - 2010-05-31 16:41:30
Гордея се, че съм роден в страната с най-много капацитети, експерти и критици на глава от населението...
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xul 1.06.2010 00:55:36 отговори + 0 0
"Mayhem са великани! ...Какво трябва да се случи тук, за да останат доволни жителите на държавата Тъпанария не знам."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 1.06.2010 00:25:09 отговори + 0 0
"Анонимен - 2010-06-01 00:09:47
Атила да си взема кандилото дет го размятваше и да си бие шут в гъза,де'а и смешниците прости!"
--------------------------------------------

Защо не дойде след концерта на паркинга зад залата, да му го кажеш лично на Атила?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shredded_Human 1.06.2010 00:11:10 отговори + 0 0
ами,размазването беше пълно-приятният антихристиянски уикенд завърши подобаващо!страхотна сеч-много големи Venom и Mayhem!m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.06.2010 00:09:47 отговори + 0 0
Атила да си взема кандилото дет го размятваше и да си бие шут в гъза,де'а и смешниците прости! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2010 23:53:04 отговори + 0 0
Ти си тъп! Това е шега, умнико, който много мисли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2010 23:26:05 отговори + 0 0
а и незнам кой е тоя Мухъл ама да ми каже колко подяволите са тея "момчета" от Burzum плс (think) понеже аз мисля че Burzum е само един човек - Varg Vikernes Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2010 23:20:30 отговори + 0 0
Хмм да озвочението беше зле. От Hellhammer неоспях да чуя почти нищо. Но се пак разбирах коя песен пеят Mayhem. И плс аре спрете се с тапите си коментари относно концерта подобни на "цирк, и че Mayhem нищо не са владеели." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хгладх 31.05.2010 22:49:10 отговори + 0 0
Прочете гениите в Про Рок какъв материал представят хахахаха... за "хитове" и какво ли не... Добре, че го има този сайт, колкото и капацитети да има, поне все още се слуша музика тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BlackAdder 31.05.2010 22:48:48 отговори + 0 0
Защо се възмущавате от звука, ебати!? Че то за Мейхем и Венъм качествен звук е мръсна дума Кронос е Сатаната!! Много здрав концерт беше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

conan 31.05.2010 22:21:51 отговори + 0 0
Много го чаках този концерт,но съм разочарован,много гаден звук на Венъм.На Мейхем звука беше добре сякаш,на Венъм засилили ли го бяха незнам но се чуваше само бучене и шум.Вярно залата е гадна но съм бил на други концерти там и не е имало такова нещо(У.А.С.П. УДО,на Мейдън беше много зле но пак не като сега).Иначе Кронос е страшен.Народа беше малко но пък бяха истински,абе добре стана. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 31.05.2010 22:08:52 отговори + 0 0
Колко публика имаше?Мерси Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мухъл 31.05.2010 21:23:19 отговори + 0 0
брях момчетата от Бурзум на концерт -това ще е невиждано хахахахахха,ами тъй е в БГ им дай :ей си ти си или мадона или чалга за други групи толкоз.Ако някой докара"момчетата" от Бурзум да свирят на концерт ще го призная за организатор ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ридж Форестър 31.05.2010 21:10:34 отговори + 0 0
Гледахме ли Мейхем на живо? Гледахме ги! Видяхме ли Венъм? Видяхме ги! Имаше ли шоу? Имаше! Сатанисти, онанисти, чекиджии, скинарии и лайнарии ... само глупости пишете! Доволен съм! Звук, присъствие, сет листове, народ и какво ли не - нямам нито едно оплакване! "Сега чакаме да свирят Бурзум" на българска земя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


nadja 31.05.2010 20:44:19 отговори + 0 0
Страхотен концерт!
Не мога да разбера какви претенции имат някои за светлинни ефекти,озвучение,бла блах, при положение, че живеем в България и залата не е направена за концерти все пак, нека бъдем реалисти, няма да бъдат перфектните условия,за кое в страната ни свързано с културния живот се отделят финанси?! на никой не му дреме, можем да се радваме, че започнаха да се канят напоследък толкова яки групи. Аз се размазах, концертът ми хареса страшно много и изглежда бях единственият човек, който се разби на Noctiferia, обичам си тази група и за мен беше супер (: ще си ме боли врата дълго време!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bloody_beauty 31.05.2010 19:53:31 отговори + 0 0
Защо по дяволите не сложите нормален сетлист (най-малкото да не е сбъркан)??? Много ми е интересно как до преди около месец правехте баси яките репортажи, а сега къде ти, братче. Е така, колкото без хич да не е...

Иначе концертът беше много як.
Кронос ми направи много лошо впечатление, защото решихме след концерта да почакаме бандата бая, за да се снимаме с тях. Единствено Rage и Dante се отзоваха като се има предвид, че не бяхме повече от 10 човека. Кронос си влезе в микробусчето и някакъв шут му подаде 2 билета, за да се подпише. Сакън да не се снима с някой.
А да не говорим за скапаните прасета от охраната, на които спокойно бих им теглила ножа...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angelripper 31.05.2010 19:53:06 отговори + 0 0
Гадничък звук,тъпо разположена по средата сцена,никви пироефекти и светлинно шоу,но пък як Кронос!
Ми колко да са зрителите-точно 666 :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dementor 31.05.2010 18:51:18 отговори + 0 0
Разположението на сцената беше кофти,саундът беше кънтяш и замазан,а бас ана Кронос беше засилен прекалено.
Организацията беше на недобро ниво и ме е яд,че не свириха гърците Омега-много готина и нахъсана банда!В тази зала е имало и мнго качествен звук-концертите на Crematory(първия),W.A.S.P. ,Paradise Lost(последния,макар и НМА да са тъпи копелета).
А наистина бехме малцина-не съм очаквал толко малко народ да има за VENOM и MAYHEM.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eyzanet 31.05.2010 18:42:53 отговори + 0 0
ангел на смирението - 2010-05-31 13:32:35
ще горите в Ада сатанисти гадни , дано БОГ ви прости !амин!

Тоз пък...цт цт
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dogfucker 31.05.2010 18:42:35 отговори + 0 0
Озвучаването не беше добро-на Мейхемм имаше по-качествен звук,мамка му.
За съжаление смешно малко публика имаше за такъв концерт!Все пак видях Кронос на живо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 31.05.2010 18:16:03 отговори + 0 0
мара да ме побара-"Атила изглеждал смешно" много си зле моето дете оди гледай"злия"дани филт.Атила е най големия вокал в блек метъла и го е доказал и има уникално сценично присъствие и визия за разлика от други позьорчета в блека.Разбирачи само тука като чета тъпи изказвания.Без Атила Мейхем за нищо не стават Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2010 18:12:15 отговори + 0 0
Envy - 2010-05-31 16:41:30
Гордея се, че съм роден в страната с най-много капацитети, експерти и критици на глава от населението...
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2010 17:12:26 отговори + 0 0
Доста як концерт, няма съмнение. Аз лично очаквах малко повече хъс от феновете /които и без това бяха малко, пък и си седяха отзад като в опера/. Звукът наистина не струваше около крясъците на Атила. То за преди 15 години е било допустимо и дори яко, ама сега не ми се стори като в Лейпзинг примерно, когато е било много по-зле :Р Както и да е, разцепих се на МайхеМ, а после Венъм направо ме съсипаха от кеф. Да стоиш на по-малко 7 метра от Атила, Некро или Кронос само по себе си е смъртоносно и адоносно, ако мога така да се изразя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мара 31.05.2010 16:51:58 отговори + 0 0
тази организация на залата беше странна; Атила изглеждаше смешно; със свинските глави е Маниак; аз обаче съм доволна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


management 31.05.2010 16:49:12 отговори + 0 0
Envy - 2010-05-31 16:41:30
Гордея се, че съм роден в страната с най-много капацитети, експерти и критици на глава от населението...
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 31.05.2010 16:41:30 отговори + 0 0
Гордея се, че съм роден в страната с най-много капацитети, експерти и критици на глава от населението... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CRONOS-a 31.05.2010 16:28:01 отговори + 0 0
доста имат още да учат MOE, само с количество - качество не се достига! организацията на концерта беше на средно ниво; Venom и Mayhem - респект !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2010 16:13:40 отговори + 0 0
бахти, и Кеворкян не излезе на сцената Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Venomized 31.05.2010 15:15:20 отговори + 0 0
Дойдат Venom ли втори път - пак ще съм там! Много приятен концерт с пълно раздаване към феновете! Cronos смени баса, защото първия подгизна от пот. А за тези, които не са чули кой какво е свирил - следващия път да бъдат най-отпред на загражденията, където ще черпят от извора. Не може в такава анти-концертна дупка да си седиш в дъното и да си мислиш, че си в зала България Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Соломон Хюцлер 31.05.2010 14:53:41 отговори + 0 0
Звукът яко кънтеше не само заради залата, а и защото беше вкарано доста мощно озвучаване.Още 300 човека и този ефект нямаше да е толкова явен.MAYHEM нямат толкова чист звук и на студийните си записи!!!А VENOM винаги пълнят звука с ревърб, което утежни озвучаването.Разположението на сцената, изглежда също не беше удачно.За пръв път виждам тази зала незатъмнена - доста тъпо.Но пак съм доволен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пак същия 31.05.2010 14:53:21 отговори + 0 0
и не се ли научихте вече че това са възможностите на тая зала? като напраят друга, дето е за концерти а не за волейбол и други тогава коментирайте кой как я е озвучил.
мали току се изръси некой непрокопсаник дето за първи път отива на концерт и очаква да му звучи като от СДто...
и стига с това "аз съм дал 40 лева и очаквам..." - кво очакваш кат си дал 40 лева, кронос лично да слезе да ти направи свирка?... селяни
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен на мост ъв ивъл 31.05.2010 14:50:30 отговори + 0 0
по повод на тъпана дето каза че на организаторчетата два поредни концерта им дошли много:
ай сиктир бе, като ви се ръсят глупости за звука и други подобни - ръсете. само айде ако обичате не коментирайте организаторите, защото вече се доказаха като едни от най- яките пичове

аз лично се изкефих максимално, откъртих се, и на МЕ им казвам : РЕСПЕКТ!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2010 14:14:17 отговори + 0 0
@ангел на смирението
3/10
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 31.05.2010 14:01:12 отговори + 0 0
АХАХА ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 31.05.2010 13:56:41 отговори + 0 0
според мен, Щурците винаги са били по-екстремна банда от Венъм! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

messaiah 31.05.2010 13:48:10 отговори + 0 0
Веньм са класа дано отнова ни зарадват Мейхем показаха как се прави концерт и те гледаха от пьрвия ред концерта на Веньм,и пробваха наша бира -раздаваха и автографи дано има повече такива концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jivi 31.05.2010 13:44:25 отговори + 0 0
Концерта на VENOM беше велик! След 30г. дочаках да ги видя на БГ земя!Уникален концерт беше!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1914 31.05.2010 13:43:57 отговори + 0 0
То вярно,че за всеки влак си има пътници.Ама Венъм,кой ги прехвали толкова? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 31.05.2010 13:42:34 отговори + 0 0
ХАУХУАХУАХУХУАХАУХА ANATHEMA сатанисти гадни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


555666 31.05.2010 13:41:05 отговори + 0 0
@ангел на смирението
Хахахахаха!Анатема! ахах
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ангел на смирението 31.05.2010 13:32:35 отговори + 1 0
ще горите в Ада сатанисти гадни , дано БОГ ви прости !амин ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

555666 31.05.2010 13:22:54 отговори + 0 0
Мноу силен концерт! Ако на някой не му е харесал звука, да се гръмне... за мен звука на Mayhem беше почти толкова добър колкото и на последните им записи... както и на Venom, единственото ми оплакване е че нямаше свински глави и Атила малко ми дърварееше докато кастваше спелове, но пак беше ултра умопомрачаващо! Голяма сила! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 31.05.2010 13:22:01 отговори + 0 0
Уникално шоу направиха Венъм..врата ще ме боли доста дълго след масивния хедбанг.Омега ех дявол го взел,нямаха късмет пичовете ,но ни увериха ,че ще дойдат пак ! Адар е страшен пич,с него след концерта си хванахме бирите и остатъците от телата ни и поехме към траш зоната да се довършим.За звук не искам да говоря понеже на Мейхем си пиех бирата,на Ноктиферия нормално да не е добър.На Witching Hour стана страшно ..краудсърфинги,куфеене и тотално мазало.Траш в най-суровата си форма.А след концерта изпратихме Кронос който от автобуа се усмихваше постоянно докато шепата останали час след концерта рецитирахме песните.Lay down your souls to the gods rock n roll !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 31.05.2010 13:07:05 отговори + 0 0
Катехизис, пак се излагате! Сложете сетлистите на MAYHEM & VENOM под репортажа в точен ред, а не ги изброявайте в ред, подобен на този - 1-ва песен... 3-та песен... 7-ма песен... 9-та песен... 2-ра песен... Тъпо е, някак! Някои искат все пак да си пуснат парчетата така, както са изсвирени снощи, да преживеят пак цялата еуфория. За репортажа на DEICIDE направихте същата работа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 31.05.2010 13:06:14 отговори + 0 0
Абе от залата е - кънтеше така, че нищо се не разбираше (за Мейхем иде реч), но все пак песните си се разбираха коя коя е.
А най-готиното беше, когато с Некробътчър и Атила бяхме един до друг и си слушахме Венъм
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 31.05.2010 11:48:56 отговори + 0 0
Това, че не си разпознал парчетата, вероятно означава, че просто трябва да слушаш малко повече албумите. Паметта ти изневерява, звукът не е виновен. Аз лично мога да ти цитирам сетлиста от раз - всичко се различаваше чудесно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Attila Csihar 31.05.2010 11:43:53 отговори + 0 0
Венъм показаха как трябва да се свири на сцена, на която свириш за първи път! От това съм доволен аз, макар че отидох специално за Мейхем! Бях къде ли не по залата - звукът беше по-зле от отвратителен! Няма такива глупости като "космически машини", щом не само аз, стоях и гледах "умно" на някои от песните и не можех да разбера какво свирят! Най-много съм доволен от присъствието на Атила! Този човек е уникален!

P.S. Радвам се, че не свириха Омега
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 31.05.2010 11:18:51 отговори + 0 0
Да се надяваме, че този път сетлистите на MAYHEM & VENOM ще бъдат отделени от репортажа, а не безразборно изброени в него! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2010 10:15:01 отговори + 0 0
Mayhem са великани! Стоях слушах и не вярвах колко са велики и земни едновременно. В техническо отношение - космически машини! Какво трябва да се случи тук, за да останат доволни жителите на държавата Тъпанария не знам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Draconist 31.05.2010 10:10:36 отговори + 0 0
Не знам какъв звук точно търсите за Mayhem. Бях отначало близо до сцената леко вляво от центъра, а после и по към пулта и да ви кажа звука си бе предоволен за стила. Изключително съм доволен и от свиренето и поведението на групата. Не бих искал повече от тях (освен да ми свирят "на уше" на рождения ми ден на 6.6. хехе). Hellhammer е велик! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 31.05.2010 09:36:52 отговори + 0 0
Озвучаването на Mayhem беше на ниво - песните звучаха съвсем солидно - нямаше замазване, нямаше микрофонии. Гледах бандата от пулта, както и малко по-напред - дясно от сцената. И на двете места звукът беш силен и ясен, не разбирам как можете да твърдите, че бил зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDReam 31.05.2010 09:22:03 отговори + 0 0
"I - 2010-05-31 09:07:55
За каката, която ми пазеше раницата:
Надявам се пак да те видя... някога "

Хахахаха! MANTAS!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

I 31.05.2010 09:07:55 отговори + 0 0
За каката, която ми пазеше раницата:
Надявам се пак да те видя... някога
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2010 08:58:17 отговори + 0 0
за съжеление - слабичък концерт, зала + звук под всякаква критика!! множко им идват 2 концерта един след друг на организаторчетата ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Деси 31.05.2010 08:50:51 отговори + 0 0
Абе, на Мейхем на мън пък озвучението ми се стори в пъти по-добро от това на Венъм. з на тях бях по-назад и по-централно, така че може би съм била на подходящо място, така да се каже. Но истината е, че озвучението на Венъм наистина беше плачевно, колкото и да не искам да си го призная, колкото и да оценявам, че видях една от най-големите си страсти, просто няма как да не призная, че звукът поуби емоцията...
Иначе две мнения няма - Кронос е най-големият!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kanwulf 31.05.2010 08:12:13 отговори + 0 0
Разцепихме сее!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аско 31.05.2010 08:06:48 отговори + 0 0
CRONOS E ВЕЛИКАН Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2010 02:10:41 отговори + 0 0
що така ве? кофти звук? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хгладх 31.05.2010 02:09:37 отговори + 0 0
Mayhem са зло!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 31.05.2010 02:03:40 отговори + 0 0
Омега не свириха и съм много разочарован от този факт. Звука на Мейхем беше отврат, тия ноктиферия нищо не струваха, добре че поне Венъм бяха в добра форма и звука им ставаше за слушане. Ще завърша със следното заключение: *********************** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sadisticthrasher 31.05.2010 01:49:01 отговори + 0 0
хаххаах и с Венъм ли така?D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2010 01:41:45 отговори + 0 0
То по тая логика е важно само логото отзад, а шумът могат да го правят случайни хора от публиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mor-Rioghain 31.05.2010 01:09:02 отговори + 0 0
Sofia Capta Est.
Проблемът си е в самата кънтяща зала, там само Crematory трябва да допускат, изглежда. Вярно е, че за Mayhem някакво си там озвучаване не е фактор, но, все пак, не би било лошо да се разпознава коя песен свирят...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 31.05.2010 00:51:41 отговори + 0 0
Озвучителите трябва да ги съдят, мамка им... Като давам 40 лв, искам все пак и нещо друго освен нелинеен шум да се чува...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Slipaway 31.05.2010 00:19:38 отговори + 1 0
Не мисля, че е редно някой да споменава думата "звук" при положение, че говори за Mayhem ебаси... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.05.2010 23:17:51 отговори + 0 0
8 и 25 изглежда е "около 9". Mayhem нищо не владееха, а звукът е по-гаден и от очакваното. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 30.05.2010 22:28:28 отговори + 0 0
ДА,това е истинско ЗАБАВЛЕНИЕ ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Викс 30.05.2010 22:06:12 отговори + 0 0
Слънчо, какво им лошото на цирковете - нали хората отиват да се забавляват там, да гледат шоу. Нали?!

Много съжалявам, че не мога да съм там в момента...същинска магия е! Да се надяваме, че скоро след това пак ще можем да ги гледаме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.05.2010 22:00:27 отговори + 0 0
Ами какво стана с I DIVINE, GURU OF DARKNESS?? Нали са на съвместно турне с тия по-големите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DIrtyDream 30.05.2010 21:35:45 отговори + 0 0
Цирк.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 30.05.2010 21:14:48 отговори + 0 0
Дам, сигурно е грубо ма нали треат пари и за FF и Behemoth... така че съм склонен на тая жертва :d Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.05.2010 20:57:03 отговори + 0 0
Ами I Divine? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Roswell 47 30.05.2010 20:56:48 отговори + 0 0
сигурно е яка тресня.колко хора има? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".