Северна фолк приказка с ELUVEITIE и KORPIKLAANI в София на 13 октомври

13 окт 2010, 23:31 ч. 940 / 18 66
пред./следв.
В края на 13-и век малко над 2000 шотландски войни, водени от легендарния Уилям Уолъс, разгромили при Стърлинг почти 10-хилядната английска армия. Всеки от шотландците се бил като за четирима. На 13 октомври 2010 г. в зала "Христо Ботев" пък всеки от близо 1000-те фена на фолк метъла крещя, пя, танцува и дивя като за четирима и сякаш залата бе почти пълна, докато швейцарците ELUVEITIE и финландците KORPIKLAANI разпалваха бойния дух с келтските и финските си ритми.

   Предвиден първоначално за клуб "Blue Box", в началото на седмицата концертът спешно се наложи да бъде преместен поради проблеми със стабилността на тавана на помещението. И макар единствената възможна алтернатива, столичната зала "Христо Ботев", да изправя косите на почти всеки фен при произнасянето на името й, организаторите от "ABV Pro" се справиха чудесно с логистиката в невъзможно кратък срок, а звукът по време на шоуто беше повече от приемлив. Да не говорим за безспорния бонус на по-широкото пространство, който в случая може и да е бил животоспасяващ за някого, защото развихрилото се пого, подскачането и танците на развълнуваните зрители намери удобна арена, а в препълнения с толкова хора "Blue Box" можеше да има и повече инциденти от някоя и друга синина.

   Към 19:20, почти по план, публиката започна да влиза в залата, но голяма част се наредиха на опашките за бира и заразглеждаха богатия мърч щанд, където цените бяха изненадващо приятни. Затова, когато подгряващата група GODNR.UNIVERSE! се качи на сцената към 19:40, не повече от 200 души ги посрещнаха. Страничният проект на двете дами от ELUVEITIE, Anna Murphy и Meri Tadic, поднесе обилна доза от омайните гласове на девойките в меланхолична и атмосферична опаковка, но за съжаление дразнещото кънтене в залата не можеше да бъде игнорирано. Въпреки това момичетата бяха в добро настроение и Anna Murphy още след второто парче благодари на българските фенове, че са най-отзивчивата и открита публика на сегашното им турне. Самият Chrigel беше сред хората в залата по време на първата песен, но след като за 2-3 минути позира за над 10 снимки, докато вървеше второто парче, той изчезна. След около 25-минутен сет, белязан и от интензивна размяна на инструменти (не видях само барабаниста да свири на бас!), GODNR.UNIVERSE! слязоха от подиума под съпровода на бодър барабанен ритъм и ръкопляскания.

   Наближаваше 20:30, когато прозвуча интрото "Otherworld" и фронтменът Christian "Chrigel" Glanzmann и дружината му от седмина изпълни сцената и гръмогласно поздрави София. Швейцарските фолк метъл лидери ELUVEITIE посетиха за първи път България през февруари миналата година и макар тогава да бяха в по-особената компания на екстремни банди като CALIBAN и KREATOR (а сега бяха рамо до рамо с другарите си по звучене KORPIKLAANI), тогава оставиха приятно впечатлени немалко родни фенове. И тази вечер не изневериха на себе си - като се започне от "Nil" от актуалния им албум "Everything Remains (As It Never Was)" и се стигне до раздвижената "Tegernako" от дългосвирещия им дебют "Spirit" ("Dance your f***ing asses off!", ревеше Chrigel), ELUVEITIE разпръскваха заразителната си енергия през целия си над едночасов сет. Дори забавянето на темпото по време на акустичната "Isara" беше кратка почивка, защото след нея Chrigel отбеляза "Смятам, че отново е време за малко чист ш**ан фолк метъл!" и групата подхвана "Quoth the Raven", където привидно крехката Anna впечатли с нещо малко повече от чистите си вокали. Фронтменът на ELUVEITIE подкани към circle pit по време на "Kingdom Come Undone" и "стена на смъртта", докато звучеше "(do)Minion" и пред сцената закипя от блъскащи се потни тела. Макар първите 2-3 парчета да не бяха представени в пълния си блясък заради акустичните недостатъци на залата, до края на изпълненито на ELUVEITIE вече нямаше останали зрители, които се съмняваха в достойнствата на тази уникална група. Швейцарците усмихнати напуснаха сцената, за да я освободят за финландските веселяци KORPIKLAANI.

   Докато течаха техническите приготовления за вторите хедлайнери на вечерта, Anna Murphy бе така отзивчива да напише за "Metal Katehizis" пълните сетлистове на GODNR.UNIVERSE! и ELUVEITIE (вижте по-долу).

   Тук е мястото да отбележим, че на останалите концерти от съвместното турне на ELUVEITIE и KORPIKLAANI досега, швейцарците бяха закривали вечерите, но в България се наложи размяна на местата, тъй като групите бяха пътували доста по-дълго, имаха по-малко време за подготовка и саундчек и ползването на едни и същи барабани и техника от GODNR.UNIVERSE! и ELUVEITIE спести ценно време.

   KORPIKLAANI също разсвириха инструментите си на сцената пред публиката, но не караха феновете си да чакат твърде дълго и малко след 22 ч. удариха директно с хита "Vodka" от последния си албум и всички, които дотогава бяха скандирали името на благата напитка, бяха възнаградени с мощна доза позитивно настроение. Такова беше и началото на дебютния за България концерт на KORPIKLAANI във втория ден на тазгодишния "Kavarna Rock Fest", само преди броени месеци, но тогава ги гледаха около 200 ентусиасти, а сега почти 4 пъти повече крака подскачаха и танцуваха във вихрения ритъм.

   Подът не залата не спря да вибрира и да се тресе и по време на "Journey Man" и в средата на множеството се оформи едно пулсиращо сърце от бясно танцуващи, подскачащи и блъскащи се фенове. Когато песните малко забавяха темпото, във въздуха се вдигаха стотици ръце, за да започне малко след това отново лудото тропане с крака. Jaakko "Hittavainen" Lemmetty запали цигара, докато пилеше по цигулката си, а усмивките на лицата на фронтмена Jonne Jarvela и басиста Jarkko Aaltonen показваха, че музикантите искрено се забавляват. KORPIKLAANI не си губеха времето с бърборене или мотане по сцената, просто забиваха парче след парче във весела и опияняваща забрава и минутите препускаха към края на шоуто. Но краят още не бе дошъл, когато Jonne ревна "Какво искате да чуете сега?" и докато множеството се надвикваше, подхвана "Wooden Pints" - дебютът, който направи KORPIKLAANI известни. Последва и не по-малко запомнящата се и игрива "Happy Little Boozer", а вечерта бе полята за финал с "Beer Beer". Сърдечното сбогуване обаче не бе окончателно, защото тези, които имаха търпение да изчакат любимците си малко по-дълго от обичайното и да не спират да скандират, тропат и викат през това време, бяха възнаградени с бис. Така към 23:30 завърши приказната фолк метъл нощ и доволната тълпа потегли под дъжда, който едва ли можеше да притесни някого, защото надали бе останал сух, сресан и спокоен "пияница" след дружното "наливане" с качествена музика. А рок и метъл феновете в България показаха, че могат да се забавляват и с фолк... стига да е метализиран фолк, изкован от изцяло натурални съставки.

   Над 60 снимки от концерта на GODNR.UNIVERSE!, ELUVEITIE и KORPIKLAANI, състоял се на 13 октомври 2010 г. в зала "Христо Ботев", можете да разгледате тук.

   Следват и сетлисти на групите:
Сетлист на GODNR.UNIVERSE!:
01. Moondrunk
02. Journey Home
03. The Ailing Moon
04. The Crosses
05. The Dandy
06. …Intoxicate Me Again

Сетлист на ELUVEITIE:
01. Otherworld (intro)
02. Nil
03. Gray Sublime Archon
04. Bloodstained Ground
05. Your Gaulish War
06. Thousandfold
07. Inis Mona
08. Slania’s Song
09. Omnoscopied
10. Isarafrom
11. Quoth the Ravenkatehizis.com
12. Kingdom Come Undone
13. (do)Minion
14. AnDro
15. Tegernako

Сетлист на KORPIKLAANI:
01. Vodka
02. Journey Man
03. Korpiklaani
04. Cottages and Saunas
05. Eramaan Arjyt
06. Kipumylly
07. Huppiaan Aarre
08. Pellonpekko
09. Viima
10. Juodaan Viinaa
11. Metsamies
12. Palovana
13. Paljon On Koskessa Kivia
14. Tuli Kokko
15. Pine Woods
16. Crows Bring The Spring
17. Wooden Pints
18. Happy Little Boozer
19. Beer Beer
Florimel




Коментари   (66)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


дъртия 19.10.2010 12:07:59 отговори + 0 0
sodomizer - 2010-10-18 23:45:24
garmarna - пич, тия къртят зверски. това е бандата, която пускаха наистина.

иначе съм съгласен - време е за финтролллллллл!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodomizer 18.10.2010 23:45:24 отговори + 0 0
между другото, сега се сетих, че преди елвейти или преди корпиклаани пуснаха песента herr mannelig на групата garmarna
http://www.vbox7.com/play:be287279 - вижте я, надявам се да е тая
С удоволствие ще гледам корпиклаани за 3ти път, наистина
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2010 10:35:54 отговори + 0 0
Искам палки от Мерлин догодина И да се снимам с цялата банда разбира се.Това ще е епичното преживяване(не че сега не беше )
Звука беше доста на ниво(пред колоните) За другите места не знам.игурно ще дойдат пак догодина по това време.След като са направили албума
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.10.2010 22:20:04 отговори + 0 0
единствено ми липсваше Primordial Breath на Eluveitie... нищо, другия път Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sic 16.10.2010 22:17:25 отговори + 0 0
@Mycroft

+1000
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mycroft 16.10.2010 19:44:02 отговори + 0 0
"В началото на 20-и век малко над 5000 български войни, водени от легендарния полк.Вл.Серафимов, разгромили при Алами дере почти 40-хилядната турска армия. Всеки от българите се бил като за осем." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 16.10.2010 14:43:25 отговори + 0 0
Който го е страх от мечки не ходи в гората. Ако погото ви е проблема - имаше достатъчно свободни седалки. Това е рок концерт, а не театър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 16.10.2010 12:59:34 отговори + 0 0
Анонимен...Но красив и аз тях чакам ;-))) Бих добавила Svartsot, Heorot, Heidevolk, Thyrfing, Moonsorrow и Amon Amarth, но тях едва ли ще ни ги доставят ;-/
А концерта беше разкошен ;-))))))) Масовата тропаница rulz!!! :Р Много съм доволна от сетлистовете и на Korpiklani и на Eluvitie... Липсваха ми само Brings us pints of beer и Elembivos..Но важното е че беше егати веселата селяшка вечер, едва ли има недоволни ;-)А Korpi толкова ни се зарадваха, че съм сигурна че скоро пак ще ни посетят :Р Наздраве на всички весели селяци,с които дивяхме дружно ;-)))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но красив 16.10.2010 12:06:10 отговори + 0 0
Та както си говорех с едни пичове от концерта чакама EQUILIBRIUM TURISAS FINTROLL ENSIFERUM Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tito 15.10.2010 20:06:10 отговори + 0 0
Абе хора, бутнали ви един път залитащи от погото и киселеете. Вътре в блъсканицата имаше некви супер яки мацки, които раздаваха смело рамена и се справяха доста добре Едни такива крехки и фини да ги видиш как се 'фърлят... Тия момичета беха ТРУ! Евала! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


florimel 15.10.2010 15:28:00 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

@florimel 15.10.2010 15:00:28 отговори + 0 0
http://en.wikipedia.org/wiki/Joke Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 15.10.2010 14:48:42 отговори + 0 0
@Анонимен - 2010-10-15 14:03:42
Математиката е безсилна пред човешкия дух и воля. А бройките са приблизителни, да не мислиш, че през 13-ти век някой е водил точна статистика?
http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Stirling_Bridge
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.10.2010 14:03:42 отговори + 0 0
"... В края на 13-и век малко над 2000 шотландски войни, водени от легендарния Уилям Уолъс, разгромили при Стърлинг почти 10-хилядната английска армия. Всеки от шотландците се бил като за четирима...."

|eQuation 2000 v.3|
|Initiating simple equation mode...|
~2000*4 ?> 10000
|Calculating...|
~8000 < 10000
|Gathering results...|

A fatal exception 0F has occured at 0072:BC011E36 in VXD VNN(02)+ 001101C3E. The current application will be terminated
*Press any key to terminate the current application
*Press CTRL+ALT+DEL again to restart your computer. You will lose any unsaved information in all applications.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 15.10.2010 13:41:50 отговори + 0 0
Групите бяха много сърцати, но звука и светлината беше под сяква... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Shredded_Human 15.10.2010 12:54:52 отговори + 0 0
Е няма такава веселба-толкова заряд имаше в мен след този коцерт,че не знам как не стана късо като излязох на дъжда !Страхотен концерт,наистина!Видя се що е то фолк метъл и че има огромна почва у нас!Дано доживеем някой ден концерт пак на такава тематика,а ако и някой от участниците е същият-идеално!Но пък за и 3 месеца-2 пъти Korpiklaani-не съм и мечтал,че ще стане! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъртия 15.10.2010 12:06:01 отговори + 0 0
"... В края на 13-и век малко над 2000 шотландски войни, водени от легендарния Уилям Уолъс, разгромили при Стърлинг почти 10-хилядната английска армия. Всеки от шотландците се бил като за четирима...."
++++++++++++!

не може да се почне по-точно и яко
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodomizer 15.10.2010 11:11:37 отговори + 0 0
че защо си без коментар? Погото на корпиклаани беше чудесно, ако това имаш предвид - а и ние се забавляваме, веселим се по тоя начин, а ти се забавляваш като викаш като изоглавен. Като не може да понесете едно - две раменца, не пишете тъпи коментари и се пазете от танците Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Niamam kirlizator 15.10.2010 10:40:42 отговори + 0 0
Велик концерт !!! Нямам глас след моите любимци - KORPIKLAANI А за почитателите на така нареченото "пого".....без коментар !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Odrot 15.10.2010 00:21:14 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-10-14 23:11:18
между другото само на мен ли ми се стори или съркъл пит-а беше пълен провал иначе за wall of death-a поздравления
+1 xD
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 14.10.2010 23:11:18 отговори + 0 0
между другото само на мен ли ми се стори или съркъл пит-а беше пълен провал иначе за wall of death-a поздравления Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angelripper 14.10.2010 22:40:23 отговори + 0 0
бирата свърши половин час преди да свърши концерта,звукът горе-долу биваше,публиката беше на ниво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.10.2010 20:02:01 отговори + 0 0
Звукът беше много зле
За сметка на това групите се раздадоха много (особено Елвейти)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 14.10.2010 19:21:11 отговори + 0 0
Счупих си ключицата.. досега на доста краудсърфинги съм бил пък няамаше проблеми.. е случват се и такива неща.Концерта беше чук ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 14.10.2010 19:20:57 отговори + 0 0
Lapsiz - 2010-10-14 18:26:06
Репортаж за WATAIN и DESTROYER 666 някъде?

Може да не са имали представител.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lapsiz 14.10.2010 18:26:06 отговори + 0 0
Репортаж за WATAIN и DESTROYER 666 някъде? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.10.2010 17:51:50 отговори + 0 0
Извода е пак да се "яхне сърфа" другия път и да си извади и другото рамо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.10.2010 17:39:47 отговори + 0 0
Тогава какъв е изводът.... Че родните фенове не ги бива нито в mosh-a, нито в crowdsurfing-a. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

murderer 14.10.2010 17:24:07 отговори + 0 0
Добър концерт се получи,звукът беше приличен .
имаше един нелеп инцидент- на ендо момче му се извади рамото като падна от краудсърф.Беше на около 17-18 години,но се държеше мъжки...Не знам кви са тея тъпаци дето го изпуснаха,а той тежеше една торба кокали?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но красив 14.10.2010 14:19:46 отговори + 0 0
Logos - 2010-10-14 10:03:26
Имаше бис. И аз се интересувам от името на групата, която пуснаха по време на саундчека преди Korpiklaani.

И аз се интересувам от групата парчето беше приятно фолк/веселяшко метал не бих го нарекъл но и то зарадва
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен...Но красив 14.10.2010 14:16:55 отговори + 0 0
Tulimyrsky - 2010-10-14 13:05:48
Елвейти закриха с (16.) The Liminal Passage - нещо като "аутро". А бисът на Горските беше (20.) Let's Drink и (21.) Ii lea voibmi (която действително е на Шаман).

ПРАВ СИ !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.10.2010 13:58:54 отговори + 0 0
Абе престанете с тези Watain! Темата е за други групи. А и за какво ви е репортаж, като сте 50 фена и може да си преразкажете сами събитието Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 14.10.2010 13:52:45 отговори + 0 0
Tulimyrsky>> мерси за инфото...
Иначе тоя бис наистина май не беше плануван, щото и озвучителя пусна неква музика като за разглабяна на сцена след което се изстрелях навън... Яко, че е станало
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 14.10.2010 13:05:48 отговори + 0 0
Елвейти закриха с (16.) The Liminal Passage - нещо като "аутро". А бисът на Горските беше (20.) Let's Drink и (21.) Ii lea voibmi (която действително е на Шаман).

А каква веселба беше на тоя концерт... за мен ще остане една от най-запомнящите се! Песни и танци на народите, дето е речено :Р
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tito 14.10.2010 12:51:13 отговори + 0 0
Велик концерт! Повече от велик! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 14.10.2010 12:47:54 отговори + 0 0
@borknagar Върви се гръмни с твоите Watain. Напиши ти нещо и го прати. Някой от сайта ще го публикува! Ако ще говорим абсурди, че Korpiklaani и Eluveitie са застаряващи банди, то аз бих казал, че ти си най-умния човек на света!

Прегледай се, много обстойно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 14.10.2010 12:25:21 отговори + 0 0
Хм... сега виждам, че последната песен на Корпи е Beer Beer, ама на нея бах и аз... а какъв е бил биса?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 14.10.2010 12:10:04 отговори + 0 0
Добре за тези, а Watain, то вярно клоните към медия отразяваща главно застаряващи групи и такива които скоро са набрали сили, ама има и фенове които слушат и извън споменатите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 14.10.2010 11:58:40 отговори + 0 0
Мноого добър концерт. Звука имаше какво да се желае, но предвид залата, смятам беше постигнато максималното. Хора наистина имаше повече отколкото можеше да побере бокса, което е повече от радостно. Малко circle pit-а си мина в стандартно пого, ама пак беше добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

+1 14.10.2010 11:49:39 отговори + 0 0
Mor-Rioghain - 2010-10-14 11:26:46
WATAIN БЕШЕ 1 ПЪТ! x2
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sic 14.10.2010 11:36:52 отговори + 0 0
добре де кога и къде успяхте да се видите с групите ;( исках и аз ;( Анна............... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mor-Rioghain 14.10.2010 11:26:46 отговори + 0 0
WATAIN БЕШЕ 1 ПЪТ! x2 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

benighted 14.10.2010 11:18:33 отговори + 0 0
Меко казано, страхотен концерт! Цялото семейство сме луди фенове на Eluveitie, включително големият ни син, който е на 11г. Снощи за негоо беше една сбъдната мечта! На билетчето си получи автографи от басиста и китариста на групата и се снима с тях. Мисля, че и те се изкефиха на малкия фен !
Озвучаването надмина очакванията ми, а публиката както винаги беше на ниво!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 14.10.2010 10:49:06 отговори + 0 0
Преместването в Хр. Ботев се оказа добра идея. В Блу Бокс нямаше да можем да направим пит (или поне не без жертви), а сега се получи страхотен купон! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lamb of God 14.10.2010 10:45:48 отговори + 0 0
Идеално беше, въпреки че фолк инструментите повече ги виждахме, отколкото чувахме, но здраве да е
Голямо увеселение си беше снощи и добре, че преместиха концерта в по-голяма зала, защото в Блу Бокса май щяхме да сме на два пласта наредени.
Що се отнася до музиката на саундчека, след Министри пуснаха някакъв фински фолк, ама *бали го какво точно беше...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


дъртия 14.10.2010 10:32:43 отговори + 0 0
ееееее, пичове, малко уважение проявете: песента е Roadhouse Blues, но оригинала не е на министри, а на Доорс.
страхотен купон снощи, не ми се приказва повече. след като успяхме да ги накараме да излязат, според мен за абсолютно непредвиден бис - парчето беше на Шаман, не се лъжа, нали?
и май се оказа, че не тавана на бокса е бил проблемен, а н преместиха в ботев просто защото имаше много повече народ отколкото бокса побира. много се накефих да видя толкова фенове на корпи, не очаквах! и ме впечатли, че повечето беха доста "млади", да не кажа невръстни

ще я бъде тая държава
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Logos 14.10.2010 10:03:26 отговори + 0 0
Имаше бис. И аз се интересувам от името на групата, която пуснаха по време на саундчека преди Korpiklaani. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 14.10.2010 10:03:16 отговори + 0 0
Един приятел спомена, че му е заприличало на нещо от Blackmore's Night, аз честно казано нищо не можах да чуя и да разпозная... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.10.2010 10:02:04 отговори + 0 0
Точно и аз търсех коя е тая група с женските вокали, тая песен я бяха пуснали Värttinä - Ottajat Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bt 14.10.2010 09:55:00 отговори + 0 0
Не, не Ministry, нещо с женски вокали имаше... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Beethoven 14.10.2010 09:51:12 отговори + 0 0
bt - 2010-10-14 09:23:53
А някой има ли представа какво пускаха по време на саундчека преди Korpiklaani?

Песента беше Roadhouse Blues на Ministry и е може би най здравият кавър някога издаван от група!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 14.10.2010 09:35:10 отговори + 0 0
Един кадър от снощи
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=1380763&USER_ID=17378
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 14.10.2010 09:34:00 отговори + 0 0
Звука наистина беше добър, изненадващо... иначе ми се стори че ELUVEITIE свириха час и половина а KORPIKLAANI - само час... Всъщност какво стана с тях накрая, имаше ли бис в крайна сметка, че аз се изстрелях бързичко? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

123 14.10.2010 09:28:36 отговори + 0 0
Ministry Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bt 14.10.2010 09:23:53 отговори + 0 0
А някой има ли представа какво пускаха по време на саундчека преди Korpiklaani? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Depositus Cordis 14.10.2010 07:53:51 отговори + 0 0
Един луд, луд концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.10.2010 04:22:59 отговори + 0 0
WATAIN БЕШЕ 1 ПЪТ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Waterpool 14.10.2010 01:54:04 отговори + 0 0
Концертът беше супер. Запознах се със супер яка мацка, обаче заради погото си натъртих седалищните мускули и не можахме да развием връзката си
Именно затова, в момента съм тъжен и пиян.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 14.10.2010 01:25:04 отговори + 0 0
А за WATAIN ще има ли репортаж, сетлисти и снимки? За този концерт веднага има написано... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Templar 14.10.2010 01:13:28 отговори + 0 0
Не си е самичка брате омъжи се Иначе великолепен концерт , в началото поддаде звукът , но след това беше просто перфектно!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


distortion 14.10.2010 01:05:57 отговори + 0 0
ах, Ана Мърфи....сърцето ми се къса да те гледам сама, без мен, в този живот Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но красив 14.10.2010 00:45:06 отговори + 0 0
За корпиклаани имахме съмнения че в началото акордеон нямаше но искам да кажа че това е може би най жизнерадостния и изпълнен с танци коцнерт на който съм бил тази година Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 14.10.2010 00:40:45 отговори + 0 0
Звука беше много по-добре отколкото очаквах, групите бяха на 6 публиката на 6 погото на 6 имам си перце снимка автограф и плакат - уникално Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sorgenskammer 14.10.2010 00:32:11 отговори + 0 0
да, наистина страхотен концерт!звукът си беше направо хубав в сравнение с други концерти! на ELUVEITIE се чуваха добре хърди-гърдито и цигулката, за разлика от предния път, когато подгряваха KREATOR, където аз поне почти не успявах да ги различавам!
кофти беше само опашките пред бирите! и не казвайте, че мрънкам, щото да гледаш KORPIKLAANI без да удариш поне 2-3 бири, си е направо мъчение!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.10.2010 00:01:24 отговори + 0 0
Страхотен концерт се получи! Дори звукът беше поносим. Особено много ми харесаxa ELUVEITIE, просто са великолепни на живо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 13.10.2010 23:46:23 отговори + 0 0
Да не стане като с репортажа на Belphegor
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".