Фоторепортаж от гостуването на LYNCH MOB в София на 2 ноември

3 ное 2010, 20:32 ч. 690 / 7 10
пред./следв.
Отбелязването на 10-годишнината на рок бар "Fans" продължи отново в "дъщерния" му клуб "R.B.F." в София на 2 ноември със събраните около добилия слава с DOKKEN китарен виртуоз George Lynch - LYNCH MOB. Швейцарците SILVER DIRT, които трябваше да подгреят американските си колеги, бяха надценили силно състоянието на пътната мрежа и инфраструктура в съседна Румъния, поради което не успяха да акостират изобщо в България. Това лиши хедлайнърите от собствените им беклайн и барабани и в последния момент домакините и организатори на събитието спасяваха положението. Така именитият Brian Tichy свири с барабаните на ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ, а гордият им собственик сподели пред "Metal Katehizis", че веднъж настроени от ударника на LYNCH MOB, промени по инструментите няма да бъдат правени, докато не се изтъркат кожите им. С това, за съжаление, приключва и описанието ни на събитието, от което този път ще ви представим само фоторепортаж. В галерията ни с над 40 снимки може да видите и сетлиста, изпълнен от George Lynch, вокалиста Oni Logan, басистът на RATT (!) Robbie Crane и Brian Tichy. Около 150-200 души уважиха шоуто, което със сигурност преди 5-6 години би събрало в пъти повече зрители, но няма нужда да обръщаме отново внимание върху развитието на концертния живот у нас в последно време.
   Пожелаваме на "Fans" да отбележат и 20-годишнината си с LYNCH MOB, но пред минимум 666 души.



още за:

Lynch MobFansR.b.f.


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


lyncholina 4.11.2010 21:52:34 отговори + 0 0
За мен Джордж Линч още от времето на Доккен е любим китарист, хиляди благодарности на организатора на този концерт!Они Логан е брилянтен вокалист, Brian Tichy и Robbie Crane са легенди, много се радвам, че бях, чух и видях тези магнетични музиканти!
пп.: може да си дръпнете wicked sensation от линка,

http://dox.bg/files/dw?a=1479659372
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 4.11.2010 21:00:30 отговори + 0 0
Линч е остарял доста ... жалко, че съм далеч и нямаше как да присъствам
иначе нямам търпение да видя Тичи зад барабаните на Whitesnake догодина
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 4.11.2010 12:23:00 отговори + 0 0
Lynch e от класата на Еди Ван Хален и въпреки това се раздаде пред шепа хора. Голям кеф да го гледаш как свири от педя разстояние... И още нещо - тоя човек е ампутиран от мегаломания, за разлика от много от нашите звезди, а тука в нашата страничка едва ли има музикант от такава класа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

veskob 4.11.2010 10:38:27 отговори + 0 0
Концерта беше супер,Lynch Mob слагат повечето групи в малкия си джоб.Радвам се,че видях Джордж Линч на живо-феноменален!!!Само не трябваше да се получава тази излагация със звука,на Они Логан му се губеха вокалите на моменти.Въпреки това си личеше че е класа.Не разбрах защо имаше толкова малко хора.Пожелавам си да свирят в новостроящата се зала пред доста повече народ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 4.11.2010 00:04:49 отговори + 0 0
Страхотен концерт!!! Е, имаше малко проблеми със звука, ама на кой му пука! Страхотни музиканти, атмосфера, контакт с публиката. Е, за това вече не ща да ходя по стадиони. Нищо не може да си сравни с концерт в клуб с яка група и не многобройна, но стойностна публика. Евала на собственика на барабаните на Черно Фередже!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


;) 3.11.2010 22:45:12 отговори + 0 0
Признайте си, че повечето от екипа сте били на Richard Marx Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.11.2010 22:33:38 отговори + 0 0
150 души, от които 98 китаристи, а останалите - жените на тези от тях, които имат жени. Шегувам се, получи се чудесен концерт. С такива музиканти няма как да е иначе. Звука няма да го коментирам. Ще кажа само, че такива банди и само да ги гледа човек (в смисъл без да ги слуша), пак могат да го забавляват. Г-н Тичи правеше страхотно шоу, макар че в началото му се налагаше да придържа единия чинел, за който беше закачен том, защото цялата стойка заплашително се клатеше. Но това са подробности. Джордж Линч е ясен. Басистът също свиреше перфектно и се кефеше много. Той и барабанистът правеха и много добри бек вокали. Мониторът на вокала му създаваше проблеми през целия концерт, но и това не помрачи настроението. А и публиката се представи повече от достойно. Въпреки че като цяло можеше да е и по-добре, пак съм доволен, че ги видях. Похвално е, че организаторът кани такива групи (не съм агент на заплата при него).Дано намери някакъв начин да продължи да го прави. Нещо тоя живот май не е много справедлив - Линч Моб пред толкова малко хора... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rado 3.11.2010 22:11:12 отговори + 0 0
Много добър концерт...емоционално много по-добре от УАСП,само звука беше зле...не ценим стойностата музика.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Katehizis.com 3.11.2010 21:01:20 отговори + 0 0
Побояхме се организаторът да не ни съди, както си иска за репортажа, тъй като говорихме с шофьора на тур-буса и бармана в заведението :-( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bojka 3.11.2010 20:58:51 отговори + 0 0
Много слабо за това че не сте написали поне един кратък репортаж.Снимките си ги бива ама...Признавам че не съм особен фен на групата, но с удоволствие бих прочел какво се се случило на този концерт.Съмнявам се че най-интересно е било как трудно са намерили барабани. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".