"The Black Lodge" отговаря на "партенката" на вестник "Торнадо"

5 яну 2011, 13:14 ч. 599 / 12 45
пред./следв.
Предаваме ви без съкращения и редакции отговорът на столичния метъл бар "The Black Lodge" по повод нелепа публикация в новопоявилия се вестник "Торнадо":

   Храм на идиотщината далеч от медийния пъп на София

   Когато за пръв път прочетохме “статията” на г-н Василев се смяхме много. На второ четене този журналистически запъртък все още ни изглеждаше малко смешен и доста жалък. След това обаче се замислихме и решихме, че като едни отговорни граждани, не можем да останем безучастни, въпреки първоначалното ни решение да не коментираме подобни “шедьоври”. Решихме, че не можем и не трябва да толерираме евтините напъни на жълто-кафяви вестничета към тираж от десетина бройки. Не и когато цената е оклеветяване на нещо, което обичаме и сме се борили да постигнем – място където хора от всякакви възрасти да могат да се наслаждават на тежката музика, да бъдат себе си и да избягат от всепомитащата чалга и двуличие.
   След като взехме това решение, се замислихме какво е накарало г-н Василев да напише нещо толкова жалко и безпомощно. Не ни отне много време да си представим сценария:
   [ г-н Главният Редактор на в-к Торнадо]: “Глей ся, Васе, за миналата седмица сме продали само 3 бройки и то на роднини. Както върви, ще трябва да направим вестника по-евтин от тоалетната хартия ако искаме да продаваме. Трябва ни нещо разтърсващо и сензационно. Да си готов до понеделник.”
   [ г-н Васил Василев, пишман журналист]: “Ама откаде да ти го намеря т'ва нещо?!” [г-н Главният Редактор на в-к Торнадо]: “Е, айде сега, аз ли да те уча на занаят – като не можеш да намериш нищо, ще си го измислиш!”
   [г-н Васил Василев, пишман журналист]: “Еййй, голям си шефе!”

   И ето, че г-н Василев се захваща с важната задача. Личи си, че не му е за първи път, защото прави това по добре изпипана формула – зрънце истина на кило лайна. Така всичко звучи по-достоверно.
   Например вярно е, че в клуба има пентаграма и обърнат кръст, но е абсолютна измислица, че те имат някакъв религиозен смисъл. Аз (един от собствениците на въпросното заведение) съм атеист и като такъв не вярвам в съществуването нито на бог нито на сатана. Тези символи се свързват традиционно с вида музика който клубът ни предлага, но това е всичко. Освен това наиситна ни е омръзнало от религиозни психопати, които си присвояват фундаментални човешки ценности и символи – не е задалжително да се кланяш на сатаната за да си нарисуваш пентаграма на пода. На това му се казва декор г-н Василев. Потърсете думата в речника. Използва се за създаване на атмосфера. Атмосфера на мистицизъм в нашия случай. Колкото и да не Ви се вярва не всеки става и ляга с молитва на уста. Има доста хора, на които не им пука дали обърнатият кръст и пентаграмата са символ на нещо си или не в ограничения Ви мироглед.
   Друго вярно е, че наскоро в късните часове (около 1.30 часа през нощта, както пишете) наистина бяхме посетени от персона от обкръжението на “Принцът на Мрака”. Може би г-н Василев открива в появата на китариста на Оzzy Osbourne, който предпочете именно нашия бар също някакъв сатанински символизъм?
   Да не говорим за глупости от рода на “...млади момчета и момичета, които се преобразяват във вампири...”?! Вампири г-н Василев? Ами че то само преобразяването във вампири си струва цяла една статия. Естествено има и “очевидец”, който “разказва” пред в-к Торнадо. За малко спирам да пиша, защото пак ме напуши смях. Браво, г-н Василев, класическо изпълнение – очевидецът дори е непълнолетно момиче, което първо “кърка” а после “изпада в транс”. Нима сатанизмът не бе достатъчен, г-н Василев? Трябва ли да ни клеветите, че продаваме алкохол на непълнолетни?
   За капак (на това място вече ни болеше корема от смях) идва и задължителния, за такива псевдо-скандални писания, Яне Янев. Горкия човечец! Използват го навсякъде. Така, за повече експлозивност. Естествено, г-н Янев не е идвал и предполагам не е и чувал за нашия клуб. Камо ли да си е поръчвал малка водка. Между другото, г-н Василев, защо точно малка водка? Не ми звучи достатъчно сатанинско. Защо не поръчахте на човека нещо по-скандално, като халба прясна девическа кръв например?
   А между другото знаете ли, г-н Главен Редактор, че дори и в България клеветата е престъпление? Или всъщност сте спокойни, защото знаете от опит, че както на всички други подобни на вас псевдо-медии, тиражиращи нагли лъжи и безумия, не може да се случи нищо в беззаконовата ни държава?! Да, ще ви изчакаме да си сложите кафевите гащи. Какво следва, г-н Главен Редактор? Лов на вещици, може би? А замислихте ли се, г-н Главен Редактор и Вие г-н Василев, че нелепите ви писания могат да попаднат в ръцете на някой неуравновесен читател фундаменталист, който да реши да се жертва за правата вяра и да се издигне в очите на Господ посредством взривяването на така живописно обрисуваните от вас сатанисти? Какво ще правите тогава господа? Дори и “журналистика” от калибъра на публикуваното във в-к Торнадо не може да се прави без поне малко мисъл.
   Право да си кажем, ние наистина бихме се радвали някои от нещата обрисувани от г-н Василев да са истина, но за съжаление не е така. Например, много бихме искали бирата да е 1.40лв, а малката водка 1лв, само че не можем да си го позволим, сатаната отказва да ни спонсорира. Също много бихме се радвали ако голи девици танцуваха страстни танци около пентграмата – нямаше да можем да се отървем от клиенти – но уви и това не виждаме как може да стане.
   Та така, това е от нас. Ние сме спокойни. Те хората, които посещават “The Black Lodge” знаят много добре какво ще видят и чуят и затова идват отново. Мислете, драги читатели на в-к Торнадо (да, и двамата!). Мислете, за да можем наистина само да се смеем на такива дивотии. И г-н Василев... не се надявайте прекалено много на тазгодишния Пулицър.


Коментари   (45)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ddddd 5.04.2012 02:11:29 отговори + 0 0
Яне е киборг от бъдещето,сигурен съм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Виви 28.01.2011 18:24:46 отговори + 0 0
Преди вскеи път ми искаха лична карта, между другото.

А за бара - як си е. Лично на мен са ми смешни обърнатият кръст и черепите, но това не ми пречи да го посещавам. Даже напоследък само там ходя.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grim Ravisher 28.01.2011 14:36:31 отговори + 0 0
в което влизаш без да ти искат лична карта, продават и алкохол на всеки. Дали трябва да искат е друг въпрос, но това означава да затворят 90% от заведенията в София и не само. Друг въпрос е, че в BL персоналът винаги се е държали културно и коректно. Не знам какъв ви е проблема. Ходя средно около 2 пъти седмично, ако не за повече - за по бира две. Но някакви нещастници да петнят репутацията на едно много сносно заведение е наистина подсъдимо, но не и в България, явно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grim Ravisher 28.01.2011 14:32:11 отговори + 0 0
Кво пък се хванахте за това кой продавал алкохол на непълнолетни... Във всяко заведение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

George 25.01.2011 12:36:31 отговори + 0 0
Тоя жълт вестник е full of shit по default. Не трябва да им се обръща внимание и да се коментират лайната които пишат там. Така се създава излишен шум, който всъщност работи в тяхна полза. Замълчете и им позволете да умрат в безразличието на читателите им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sodomizer 12.01.2011 11:33:56 отговори + 0 0
е, айде сега, какво лъжете. Аз видях с очите си господин янев, който е нашия духовен сатир, как поглъща цяла жива котка и преди да излезе мълчаливо изпива 20 водки, напоени с ангелски сълзи за по 20 стотинки.
Господин собственик, благодаря, че спасихте живота ми като поставихте пакети с прясна кръв в тоалетните! ако не бяха те вероятно щях да изпадна в абстиненция и да умра. Хубава кръв, между другото!
Аз, бидейки вампир от 1403 година заявявам, че това е най - хубавото свърталище на дяволсти чеда.
Само да се молим господин Василев да не тръгне за лов на вещици и да не ни набие на колове и кръстове, защото той е опасен човек....
Между другото, спуках се от смях. Статията е уникална!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мимоза 11.01.2011 20:53:32 отговори + 0 0
Евала Мисля, че трябва да съдят смешния Васко :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Колев 7.01.2011 20:44:49 отговори + 0 0
До Templar

Съгласен и благодаря за отговора. И съжалявам, ако нещо ти е прозвучало "на криво"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.01.2011 15:29:43 отговори + 0 0
Тъп тъп ама ето ти го като Най-четена новина. Тва е положението. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dragonkill 7.01.2011 01:00:32 отговори + 0 0
Тъп,дълъг и скучен отговор...Иначе клуба не е лош,макар и мен да ме дразни обърнатия кръст,но пък има перденце и той може да се скрие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тито 6.01.2011 23:58:45 отговори + 0 0
ХХАХАХА... умрях от смях и на двете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.01.2011 23:15:16 отговори + 0 0
@ wikileaks - Първоначално обърнатият кръст не означава сатанизъм, а показва смъртта на свети Петър(защото той е разпнат на обърнат кръст, защото не можел да бъде разпънат като Спасителя) 2рото което -
Пентаграма се използва в абсолютно всички религии или вярвания, например в християнството за пореден път( петте рани на Исус Христос) Вярващ съм, но боли ме фара, че има обърнат кръст или пентаграм в заведението, ако някой ден отида(защото съм от Русе)
ще отида да пия бира, а не да клеветя шефовете на The Black Lodge, че са сложили такива символи : )
Наздраве и Честита Нова Година на всички ! : )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Templar 6.01.2011 21:59:29 отговори + 0 0
До Колев
Виж, ''драги''. Аз също съм ходил не веднъж в блек лодж в какви ли не обкръжения и съм бил свидетел на много познати който са непълнолетни и са си поръчвали бира , така че колкото го няма толкова го и има , зависи кой момент завариш , а принципно не бива въобще да го има...това визирах , не казвам че са зли или нещо подобно ...просто ако го позатегнат ще е прекрасно, ЛИЧНО ЗА МЕН...(пиша с главни букви , защото не мога да подчертая ) И всеки има право на мнение , като не му харесва да не ходи , но си има и правото да си казва всичко което си мисли , не да се действа хипократично....Това от мен, не мисля лошото на никой от тука...само изразявам мнение (:
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 6.01.2011 17:19:24 отговори + 0 0
Мен пък много ме радва отговора на пичовете от Black Lodge и си ги подкрепям на 100% По принцип наистина е по-добре на такива тъпи писания да не се отговаря, но пичовете са прави все пак да предприемат нещо и съм напълно съгласна с думите им :
"Решихме, че не можем и не трябва да толерираме евтините напъни на жълто-кафяви вестничета. Не и когато цената е оклеветяване на нещо, което обичаме и сме се борили да постигнем"

И така - мястото и обстановката са супер, музиката и бирата също. На който не му харесва да не идва и това е!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.01.2011 15:48:15 отговори + 0 0
Мноооого тъп отговор!Дълъг,детински,по-тъп и от статията.По-добре да бяха казали 2-3 сносни думи и толкоз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.01.2011 12:01:38 отговори + 0 0
@ ScarDust - Мазе без вентилация, без стил със супер скъп и некачествен алкохол. Озвучаването е под всякаква критика.

--> Това показва колко дребно и незначително човече си, че нямаш очи даже да видиш истината. Аре бегай да си играеш, остави на големите да се забавляват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ScarDust 6.01.2011 10:49:57 отговори + 0 0
Бе статията беше толкова забавна, закво им трябваше на тия смешници от жалкото заведение да отвръщат на удара. Само доказаха колко са жалки.
Мазе без вентилация, без стил със супер скъп и некачествен алкохол. Озвучаването е под всякаква критика.
Не са ми проблем кинтите, пия по-качествено уиски за същите пари, но поне като ходя в тоалетната, не влизам с маска и анти-радиационен костюм.
Това по темата. Или си оправете дупката или смъкнете цените...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.01.2011 10:09:25 отговори + 0 0
По принцип правлното е подобни писания в подобни издания да се подминават и да не бъдат удостоявани с отговор. Под достойнството на оклеветения е. Ако всеки известен герой на такива "статийки" им отговаряше, нямаше дори да има друг вид издания.
Ако пък трябва да коментирам бара, ще кажа, че наистина не е редно да се продава алкохол на непълнолетни, ама аз сигурно разсъждавам така, щото съм бая пълнолетна. Ако не бях, щях да протестирам, знам си. Барът е як, сериозен проблем му е, че е ужасно задимен, направо не се диша (междувпрочем, аз съм пушач.
Подминавам с насмешка всички останали дрънканици, касащи декор-мекор, вещерство-мещерство, сатанизъм и прочее вицове - просто са проява на невежество и много ниска обща култура.
Ай, до скоро в бара на по водка!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Колев 6.01.2011 09:28:42 отговори + 0 0
До Templar

Виж, драги. Това, което си писал за безразборното продаване на алкохол малко не е съвсем така, както си го представяш. Ходил съм в The black lodge и ДА - искаха ми лична карта. Бяхме четирима, от които двама нямаха 18. Съответно девойката, която ни провери, съвсем учтиво ни помоли да се изнесем възможно най-бързо, въпреки, че пиехме само бира. И беше съвсем права, просто ние си бяхме виновни. Недей да си мислиш, че е като в някоя средностатистическа чалготека. Служителите в бара са доста отговорни, а както виждам и собствениците са такива.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.01.2011 08:33:54 отговори + 0 0
Тези думи са за педали...очевидно

NEVE FORGET .... NEVER FORGIVE
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Templar 6.01.2011 02:44:05 отговори + 0 0
Ако имаше чак такива фанатици до са да изклани 90% от готиците по улиците на София Май трябваше да спазите логиката от Депеш Мод - Words are meaningless and forgettable Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Templar 6.01.2011 02:40:39 отговори + 0 0
То къде ли не продават вече алкохол на непълнолетни...веднъж да им мине инспекция...и после стават като адамса ,още с влизането едва ли не ти искат лична карта Твърде жалко за непълнолетните...
Хубаво е че са решили да отвърнат на смешната статия във вестника... но се замислете за някои неща хора...
Екстра че събирате братя и сестри , рокери , метъли , готици... ама стегнете го малко т'ва с безразборния продан на алкохол...Недейте само стягали режим при мийт енд грийтове Ще ви хванат , ще ви затворят и половината метъли в София няма да знаят де да ходят И тая глупост с това , че ще ви гръмнат Това няма да се случи , защото българинът след като каже О Боже , веднага вика ''Пу да ти йе**м макята'' тъй че драги , тук няма да намерите много фанатици , поне не в София и не такива които да се интересуват от статията на вестник който дори да се чете преувеличавате Не си правете рекламки!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

незнайко 6.01.2011 00:34:32 отговори + 0 0
аз в къщи имам сички произведения на Достоевски, но не чета книги а Достоевски пък - и на конзола да ми го турят го не ща! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SAW 5.01.2011 23:40:36 отговори + 0 0
По-добре да си бяха мълчали...The same s**t Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pe6kars 5.01.2011 23:34:16 отговори + 0 0
Много добре изпипан отговор. Евалата! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1349 5.01.2011 22:45:50 отговори + 0 0
дано се позамислят господата седящи зад тази глупава статия що за простотия са сътворили,и следващия път като се чудят с какво да запълнят една страница от вестничето си да сложат една реклама на ложата. за тяхна сметка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

сатанист 5.01.2011 21:46:55 отговори + 0 0
факт е, че в заведението се предлага алкохол на непълнолетни. и слава богу. оп, това последното не е на място Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

paparazo 5.01.2011 21:34:31 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

paparazo 5.01.2011 21:27:45 отговори + 0 0
въпрос на вкус - казало кучето и си облизало гъза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 5.01.2011 18:50:10 отговори + 0 0
wikileaks, аз не съм християнин -> не ми дреме за религиозни символи и потъпквания на религии. Сори. Ти с този си пост се прояви напълно точно като ония олигофрени, които се заканиха да провалят погребението на Дио преди няколко месеца, бтв. Евала*.





---
*Това, прочее, първоначално е означавало "Слава на Аллах", ако не се бъркам. Сега е малко по-различно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Свилен 5.01.2011 18:14:39 отговори + 0 0
Шъ се сетите, най- накрая. Тъкмо си викам, че никой няма да се възползва от тая "статия" за евтина реклама, но ето- бях опроверган. Слаба ракия сте, обаче!
Колкото се отнася до зле проветряваното мазе "Бляк Лоч", аз съм сигурен че там дънат яко вещерство и тролски сатанизъм, been there done that ))))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 5.01.2011 17:57:39 отговори + 0 0
всъщност, Хамбара е едно друго заведение, близо до малките Пет кюфтета

wikileaks, сори, че не съм бил като си ходил,
къпя се, не живея в кашон и пия биричка, та да видиш, че и нормални хора ходят. с'я, вас, пуберите, са ви по-модерни разбиранията, не знам как се справяте
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bloody Fox 5.01.2011 17:37:39 отговори + 0 0
Ей, плюещите бара, вие 'що не го д***те?!? На който не му харесва в Ложата и я нарича "хамбар" и т.н., да не идва! Сложно ли ви се вижда?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.01.2011 17:26:59 отговори + 0 0
То е като да си сложиш икона в дома си, но да не си особенно вярваш и набожен.. щото не са малко подобен тип хора ... то с вещи и декори не става.. ;д и обратната с вяра може да стане и без декори и вещи ;д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.01.2011 16:54:43 отговори + 0 0
@ wikileaks
Сине, къде си се изгубил ..... От днес ми викай "тате"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


'убава 5.01.2011 16:47:01 отговори + 0 0
trendkill - 2011-01-05 13:58:24
отговор на смешна статия в смотан вестник?!? нз защо се обръща такова внимание...след толко смях само паднахте на нивото на г-н василев
---------------------------------------------------

Не е така. Има минимум 2 основателни мотива:
1. Разказ на непълнолетен очевидец - само това е достатъчно на ченгетата да затворят бара (въпреки че статията очевидно е изфабрикувана от човек, който не е виждал повече от входната врата)
2. Религиозният фанатизъм не е приоритет само на мюсюлманите - има достатъчно много християни-фанатици, които да се вържат на такава глупост и да метнат бомбата вътре.

Редно е такива хора да си получават заслуженото. Не са изолирани случаите, в които някой "го отнася" заради некоректна и некомпетентна журналистика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wikileaks 5.01.2011 16:26:52 отговори + 0 1
Авторите на отговора дружно са сътворили една глупост. Види се, че повече от техникума по обществено хранене не са успели да им налеят в главиците. По въпроса за статията. Има някои неща, които не са верни, като цените, например, но всичко останало е истина. За едни карикатури на Аллах мюсюлманите искаха да набият на кол художника, а на нас, християните, не ни прави впечатление, че някакви гламчовци решили да се подиграват с християнските символи и да обръщат кръста за декор на дупката си, която странно защо се води със статута на бар. Ходих един единствен път. Заведоха ме приятели на приятели. Нямаше ни един нормален. Само някакви прошляци, смърдящи на тежка пот, опъващи до безсъзнание водка. Не били продавали алкохол на непълнолетни. А на мен как ми дадохте, драги. Бях на 16. В компанията имаше и момиче на 14 години. Единственото, което правите в този хамбар, е да се подигравате с яката музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SlabakBG 5.01.2011 15:46:29 отговори + 0 0
Недейте така де хора (коментиращите). От клуба явно просто си правят ташак с човека и този т. нар. "вестник". Погледнете го от добрата страна - ние поне можем да се посмеем на творческите изблици и на двете страни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.01.2011 14:47:43 отговори + 0 0
Отговор си трябва, така както дружно трябва да освиркаме чалгата и подобните й! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.01.2011 14:17:02 отговори + 0 0
Според мен всяко действие трябва да си има противодействие.. Но явно всички спятаме типично по български да си седим коротко да си мълчим и да си коментираме в новината .... Всички сте шибани мишоци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Име 5.01.2011 14:14:38 отговори + 0 0
Нямаше нужда от отговор... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 5.01.2011 14:14:14 отговори + 0 0
Ееее, пичове, за какво ви трябваще да се занимаате с тия лекета... Поне като сте решили да им пишете очаквах накрая да завърши, че ще ги съдите, ама не... Къв е смисълът изобщо да им казвате нещо тогава?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.01.2011 14:12:37 отговори + 0 0
На мен въпроса ми е : има ли наистина такъв вестник ? От къде е дошла сканираната страница ? Аз определено мисля , че някой просто си прави ебавка и упражнява фотошопските си умения .
Всъщност , според мен е по - подходящо да беше споменат Боян Расате (него го свързват с такъв тип простотии) , а не Яне Янев .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

trendkill 5.01.2011 13:58:24 отговори + 0 0
отговор на смешна статия в смотан вестник?!? нз защо се обръща такова внимание...след толко смях само паднахте на нивото на г-н василев Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 5.01.2011 13:54:15 отговори + 0 0
Доста инфантилно изпълнение, всъщност. Не че статията в "Торнадо" не си го заслужаваше, де, но все пак... Поне дразнещите правописни грешки можеха да разкарат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".