Нов концерт на Duncan Patterson в София на 16 декември

19 сеп 2011, 09:47 ч. 605 / 6 6
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Ние от магазин "Gorgon" бихме искали да Ви поканим на специален меломански концерт. Времето преди Коледа е прекрасно за мелодични и меланхолични концерти с приглушено осветление. Поканили сме знакова фигура за музикалната сцена на Великобритания. Duncan Patterson е част от ъндърграунд сцената от 1991-ва. Познат е като главен композитор на албумите "Eternity" и "Alternative 4" и отговорен за успеха на ANATHEMA в ранните години. Неукротим и винаги готов да експериментира той основава ANTIMATTER и издава четири прекрасни албума.
   След това изоставя проекта в зенита на популярността му и основава ION, където експериментира с акустична традиционна и фолк музика, смесвайки я с тъмна електроника. За феновете не е тайна, че повече от година той записва албум с пълнокръвна група, наречена ALTERNATIVE 4. Като ордьовър към албума излиза и 7" сингъл, съвместна работа с култовата италианска група MONUMENTUM. Записите на албума са направени в различни части на света-хоровите и оркестровите партии са записани в Мексико, като глазура за солидната рок вътрешност, записвана в Ирландия. На концерта в София Duncan и момчетата от групата ще изсвирят много нови песни, както и доста незабравими класики на ANATHEMA. [Мястото е] Парти център "4 км", [датата -] 16 декемврим 20:00 ч.
Alternative4


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Yanni 19.09.2011 21:19:41 отговори + 0 0
Последния анонимен да си признае кой е, за да знаем кой да търсим за почерпката. ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.09.2011 14:15:28 отговори + 0 0
оооо на моя рожден ден...чудно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.09.2011 11:52:11 отговори + 0 0
а пари- какви? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 19.09.2011 11:35:03 отговори + 0 0
Меко казано не е лошо. Абсолютно прекрасно е :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 19.09.2011 11:01:25 отговори + 0 0
Странно, преди 1 седмица бях чул, че Анатема пак ще идват декември, явно някой чул-недочул пуснал слуха. Иначе хич не е лошо като край на концертната година Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


цъфтеж не приятен 19.09.2011 10:32:14 отговори + 0 0
Откъси от задаващия се албум "The Brink" на Alternative 4 вече могат да бъдат чути тук:
http://listn.to/alternative4

Alternative 4 line-up:
- Duncan Patterson (ex-Anathema, Antimatter, etc.)
- Mark Kelson (The Eternal)
- Mauro Frison (ex-Warbreed)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".