Причината за смъртта на Jani Lane е алкохолно отравяне

6 окт 2011, 07:24 ч. 312 / 7 5
пред./следв.
Според TMZ.com, изследванията за причината за смъртта на бившия вокалист на WARRANT Jani Lane са показали, че певецът е починал от алкохолно отравяне. Музикантът бе намерен мъртъв в стая в мотел в Калифорния на 11 август, като до тялото му е имало рецепта за лекарства и празна бутилка от водка. В последните години Lane води тежка битка с алкохолизма и има дълъг списък от арести заради злоупотреба със спиртните напитки...
Jani Lane

още за:

Jani LaneWarrant


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


yapo 6.10.2011 22:12:44 отговори + 0 0
Както преди известно време един известен музикант сподели по повод смъртта на Робин Крозби от Рат..."през 80-те се ожени за момиче на годината на Плейбой, имаше къща с басейн и спортен автомобил, а умря сам в евтин хотел, победен от хероина и СПИНАа"
Наркотиците, алкохолът и висшето образование не прощават....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Калата 6.10.2011 17:45:41 отговори + 0 0
Той ако беше пил от алкохола на Киро "Цара" нямаше да води дълга борба с него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgroker 6.10.2011 17:01:20 отговори + 0 0
Какво общо има Кирил Рашков с вокалиста на Уорънт??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2011 12:14:56 отговори + 0 0
DEMON ALCOHOL - готина песничка и за жалост с вярно заглавие понякога Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Будната съвест 6.10.2011 07:41:03 отговори + 0 0
Още една жертва на Киро Рашков! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".