Amy Lee от EVANESCENCE проговори на български език

11 окт 2011, 16:33 ч. 2825 / 7 12
пред./следв.
Чаровната Amy Lee от EVANESCENCE поздрави на чист български език феновете си в България от официалната страница на групата във "Facebook". Обръщението е по повод излизането на новия, едноименен албум на групата тази седмица (на българския музикален пазар от "Анимато мюзик"/"EMI").
Evanescence
evanescence 2011

още за:

EvanescenceAmy Lee


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Avmy_Bandid 6.07.2014 00:43:21 отговори + 1 0
Фен съм на Ейми Лий от 5 години вече и продължава да е така!Тя е моята богиня,а Еванесънс е част и то много важна от моя живот!Почти всяка седмица проверявам за концерти,но нищо.Всеки път когато съм на ръба да загубя надежда си пускам изпълнения на живо или някои от любимите си песни!Обичам песните им,защото в тях виждам самата себе си и ми помагат да се справя с трудните моменти в живота си!Не бих могла да си представя живота без гласа на Ейми Лий!Казвам нейният глас,защото ако не бе тя нямаше да има ЕВАНЕСЪНС!Кой е трю и кой не сега?!Такааа..Значи,скъпи мои..за да използва дори преводач нашата Ейми и скъпите ни Еванесънс са се сетили за нас!Не е важно кой пръв го е направил а кой се е СЕТИЛ ВЪОБЩЕ ЗА НАС!Много ме боли че няма предстоящи концерти,но това не ме кара да ги мразя.Да,плакала съм много пъти и плача още заради това че може би никога няма да ги видя,но ако те не дойдат аз ще ги намеря!Ще бъда там и ще крещя,ще пея със своето слънце и живот!Имам нужда да бъда техен фен!Песните им ме научиха и ме учат на толкова много неща!Ейми е моят пример за подражание и стил и колкото и да не ви се вярва мечтана сестра!Чувствам я част от себе си!Тя е силен човек даваща душата си и гласа си..всичко за феновете си!Не могат да избират къде да отидат все пак като имаме в предвид и че не могат даже да си избират позите за снимките!ТЕ ЩЕ ДОЙДАТ И САМО НИЕ ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ ВЯРВАМЕ В ТЯХ И НЕ ГИ СЪДИМ,а и знаем че Ейми е БРЕМЕННА така че ще си ги чакаме!Вечно!Както Ейми казва и пее в една своя уникална песен от 2011-"Някъде отвъд болката трябва да намерим начин да повярваме!!" ^m^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 25.03.2014 21:32:53 отговори + 2 0
EVANESCENCE - една от малкото групи, които нямат слаба песен. Дано някой ден ги видим в София! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EVANESCENCEFOREVER 20.12.2013 23:05:17 отговори + 0 0
Аа така.. ВСИЧКИ, които не харесвате EVANESCENCE не е било нужно да влизате точно тук, така че SHUT THE FUCK UP! Велики са! А за феновете им.. е, живи и здрави и да се надяваме скоро да ги видим в България, за да може да се опитаме да се качим на сцената и охраната да се опита да ни върне! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

поли 24.01.2012 05:25:57 отговори + 0 0
Браво. Как к'во като казала няколко думи на БГ.. показва уважение към феновете,....... глупав народ има в излишък. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oreada 15.10.2011 11:33:11 отговори + 0 0
TRU Metall Warrior,някой май е доста ограничен по отношение на музиката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гергана 14.10.2011 20:21:51 отговори + 0 0
Да не говори на бг,ами да дойдат и да си зарадват феновете (да кажа, не съм от тях, но колкото повече рок и метъл има в България, толкова по-добре!) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голъм 12.10.2011 21:52:27 отговори + 0 0
Все повече банди започват да говорят на български...ама то как като нашата публика е най-добрата.Радват ни се хората това е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TRU Metall Warrior 12.10.2011 11:37:36 отговори + 0 0
Manowar е единственат тру метъл група в света. Всички останали са боклуци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.10.2011 10:27:03 отговори + 0 0
Тези не са тру. МАНОУАР проговориха български много преди тях!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Scardust 11.10.2011 22:21:14 отговори + 0 0
Много ще се радвам да ги видя в БГ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


olala 11.10.2011 22:20:05 отговори + 0 0
А кой изобщо иска да е трю? Може би точно обратното - не искат. В смисъл... да не би да се плаща за това или кво? Каква причина има за да го избягват WTF.
иначе голям че казала няколко думи на български
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pachanga 11.10.2011 21:30:30 отговори + 0 0
Тук единственото, което може да се каже, саркастично естествено, е: Dream on, dream until your dream come true...morons Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".