Tarja - за три години и три месеца за трети път в София

28 яну 2012, 09:56 ч. 544 / 6 53
пред./следв.
Едва ли ще е изненада за някого, ако догодина Tarja Turunen си купи вила в Родопите или на брега на Черно море и се научи да точи баница или да забърква таратор. Шегата настрана, станахме свидетели на пето посещение на финландската певица в България, а равносметката за последните три години и три месеца (от 28 октомври 2008 г. насам) включва изяви в три български града и три шоута в София. А в края на снощния си концерт самата Tarja съобщи от сцената, че няма да изчезва никъде за никакви пет години и дори ще се завърне пред любимата си българска публика следващия април. Но това беше накрая – да започнем от началото.

   Предисторията в едно изречение – сурова снежна буря притисна вокалистката и екипа й близо до границата на България с Румъния и скандинавската звезда не успя да пристигне навреме за обявения за 26 януари концерт в зала "Арена Армеец", но пък организаторите "Loud Concerts" реагираха бързо, осигуриха транспорт със самолет за певицата и групата й и концертът все пак се състоя вечерта на 27 януари.

   Затруднената логистика ни лиши от подгряващите банди... или щеше да е по-добре да ни беше лишила. Но в последния момент се разбра, че едната от двете италиански групи е успяла да пристигне и така на сцената в 20:50 ч. се качиха SCALA MERCALLI (в превод – земетръсна скала). Траш/спийд рифовете им и вокалните експерименти на певеца им, който май се беше вдъхновявал от Rob Halford, но беше далече от целта, гарнирани със смущаващото чувство (или липса на такова) за ритъм на цялата група се комбинираха в нещо, което ми идеше да нарека единствено със звучните турски думи "джангър" или "гюрултия". Дали публиката им ръкопляскаше от учтивост или наистина намериха нови фенове – не можах да разбера. Половин час мина доста бавно и мъчително.

   Още половин час изтече в подготовка на сцената за кралицата на вечерта, а черната завеса, която бе издигната този път, носеше лика на Tarja от обложката на последния й албум "What Lies Beneath".

   След познато атмосферично интро минути преди 22 ч. зад гигантския си барабанен комплект се настани големият Mike Terrana, после заеха местата си челистът Max Lilja, китаристът Alex Scholpp, клавиристът Christian Kretschmar и новото попълнение на баса – Kevin Chown, а последна, разбира се, се появи самата Tarja Turunen – но завесата все още не падаше. Първото изпълнение на "Anteroom of Death" на живо в България се превърна в театър на сенките зад полупрозрачния плат, докато Tarja сменяше ангелския с дяволския си глас и ту слагаше, ту сваляше маска с рога, а Mike Terrana въртеше палките си във въздуха. Вокалните партии на певците от VAN CANTO звучаха на запис. Когато завесата разкри групата и обаятелната фронтдама, парчето достигна своя връх и публиката изригна в аплодисменти. Не й се случваше за първи път такова посрещане, но Tarja отново беше видимо развълнувана и широко усмихната. "Добър вечер, София, радвам се, че пак съм тук!" бе произнесено на български с едва доловим акцент и това, разбира се, още повече умили тълпата.

   Над 2500 души се потопиха в магията на "скандинавския славей", която продължи към час и 20 минути, плюс още 15 минути бис. В зала "Арена Армеец" имаше зрители от поне три поколения – виждаха се прошарени или побелели коси, родители с деца, качени на раменете им, тийнейджъри и цели семейства – всички подвластни на чара на финландската прима.

   Освен откриващата "Anteroom of Death" за първи път чухме на живо песни като "Naiad", "Little Lies" и "Dark Star" – в която Kevin Chown умело пое партиите на Phil Labonte от ALL THAT REMAINS, партньор на Tarja в дуета от втория й албум "What Lies Beneath". От първата солова творба на певицата не бяха пропуснати задължителните "Lost Northern Star", "Die Alive" (включена в биса), и двете изпълнявани за четвърти път в България, както и символът на свободата на Tarja – парчето "I Walk Alone", което певицата посвети на публиката с думите "Вие сте моята буря" и бурята от аплодисменти не закъсня, подкрепена от скандирания на името на Tarja.

   Mike Terrana се погрижи да поразчупи – дори да поразкърти – обстановката с обичайното си буреносно соло на барабани, което премина в кан-кана на Офенбах, познат на феновете, които посетиха спектакъла "Beauty and the Beat" през септември миналата година в Пловдив. След това групата направи кратка инструментална интерпретация на "Little Lies", в която се открои "дуелът" на виолончелото на Max Lilja с китарата на Alex Scholpp.

   Tarja Turunen представи пред публиката в София две нови парчета, които ще влязат в третия й солов рок албум – това бяха баладичната "Into the Sun" и по-динамичната "Never Enough", която имаше заразителен ритъм и припев.

   Не можеше да се мине и без NIGHTWISH кавър – блестящото изпълнение на "Bless The Child" напълни душите на немалко почитатели на певицата.

   Към края на основната част на концерта дойде време за акустичния сет – също неизменно присъствие във всяко самостоятелно шоу на Tarja. Под звуците на пианото на Christian Kretschmar, звъна на струните на акустичната китара на Alex Scholpp и кротките стонове на виолончелото на Max Lilja, гласът на финландката зарисува картини на реките на похотта, планините на тишината, малкия рай... Лиричният букет бе увенчан от "I Feel Immortal", където вече пълноценно се включи и Mike Terrana. Обратно към по-твърдия звук за още две парчета – и след тях Tarja и групата й се скриха зад кулисите, не само за да изострят очакването на публиката, но и за да има време фронтдамата да се преоблече и да стъпи отново под прожекторите като видение в бяло.

   Началото на биса бе раздвижено с истински пъстра китка – "Where Were You Last Night", кавър на хит на шведската певица Ankie Bagger от 1989 г., записан от NIGHTWISH за компилацията им "Wishsides" от 2005 г., беше "украсен" с пасажи от "Heaven Is a Place on Earth" на Belinda Carlisle и "Living on a Prayer" на BON JOVI. Големият финал пък беше "Until My Last Breath", изпята с много жар и отдаденост не само от гласа от сцената. С алена роза в ръка, подадена й от почитател, Tarja помаха, но не за сбогом, а за довиждане, защото сега само трябва да получим официално потвърждение за "следващия април"...

   Макар и почти осуетен от белите преспи, които забавиха и самата "снежна кралица", стартът на концертната 2012 г. в България беше поставен успешно. Да се надяваме, че продължението ще бъде белязано не само от поредните завръщания на добре познати стари (и не толкова стари) физиономии, но и с много нови и актуални музикални лица.

   Ето и пълен сетлист на Tarja Turunen от концерта й в зала "Арена Армеец" на 27 януари 2012 г.:
--- Intro - If You Believe
01. Anteroom Of Death
02. Lost Northern Star
03. Naiad
04. I Walk Alone
05. Dark Star
06. Drum Solo
07. Little Lies
08. Into The Sun
09. Bless The Child (NIGHTWISH)
10. Rivers Of Lust / Minor Heaven / Montanas de Silencio / Sing For Me / I Feel Immortal (Acoustic)
11. Never Enough
12. In For A Kill
Бис:
13. Where Were You Last Night (A. Bagger) / Heaven Is a Place on Earth (B.Carlisle) / Living On A Prayer (BON JOVI)
14. Die Alive
15. Until My Last Breath
--- Outro – Outlanders
Florimel


   Във фотогалериите ни може да разгледате и близо 40 снимки на Tarja и компания.
Tarja Turunen София
Tarja Turunen София
Tarja Turunen София


Коментари   (53)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.02.2012 20:03:59 отговори + 0 0
Уникален музикант! Nightwish се самоубиха като я замениха с онова недоразумение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Все тая 6.02.2012 16:00:35 отговори + 0 0
@Уурку - 2012-02-01 21:03:02 - ти по акъл си малко под бавноразвиваща се зелена еуглена! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уурку 1.02.2012 21:03:02 отговори + 0 0
тая в лице прилича на павиан. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.01.2012 16:15:35 отговори + 0 0
То тикетстрийм и лауд е едно и също.Там са се събрали от мошеник на горе.Мамят много хитро и лукаво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

XaXa 31.01.2012 11:32:59 отговори + 0 0
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА БИЛЕТИ ЗА ПРОМЕНЕНАТА ДАТА НА КОНЦЕРТА НА TARJA TURUNEN
В следствие на множеството запитвания от страна на клиенти за връщане на билети за изминалия концерт на TARJA TURUNEN, официалното становище на компанията билетопродавач TICKETSTREAM е следното:
Въпреки отлагането, концертът на TARJA TURUNEN се състоя един ден по-късно на 27 януари 2012 и билетите за новата дата важаха без презаверка.
Съгласно договора с организатора, последният има право да променя дата, час и място на провеждане на концерта. TICKETSTREAM няма да възстановява суми от закупени билети на клиенти, които по една или друга причина не са успели да посетят събитието.
http://web.ticketstream.cz/bgts/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


фен 30.01.2012 15:36:51 отговори + 0 0
Концерта беше супер...после си взех автографи от всички и се снимах с тях...седях до 4 часа с надеждата да се снимам с нея и да си взема автограф,но Майк се качи и каза,че на Таря не й се занимавало въобще с феновете й .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пикачу 30.01.2012 15:12:04 отговори + 0 0
Хейтърите били малки и жалки. ОК! Но нека признаем, че болните и заслепени фенове са не по-малко дребни и безлични! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мама 30.01.2012 14:59:45 отговори + 0 0
Павлинчо, ти ли написа тази статия, ма мама?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 30.01.2012 14:57:20 отговори + 0 0
Само заради г-н Терана посетих концерта, а те му бяха намалили озвучението на барабаните. За капак двата навирени чайна чинели даже не бяха озвучени изобщо... Гадове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 30.01.2012 10:58:18 отговори + 0 0
КЛАСА е ТАРИЯ класа, която рядко се среща. Такъв стил и изисканост има възхитително. Невероятна жена,невероятен артист,невероятен глас ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


The Fifth Horseman 29.01.2012 22:57:52 отговори + 0 0
@ zari - 2012-01-29 06:04:14
@The Fifth Horseman "...българската публика, която е доказала, че е една от най-придирчивите"
Би ли се обосновал, че нещо много голословно ми звучи това твърдение. Според мен е точно обратното, българската публика е една от най-непретенциозните.

Достатъчно е да се погледнат коментарите за предстоящия фестивал, организиран от Лауд в началото на юни т.г. Повечето хора се изказаха против групите, които са обявени досега, а това са до една все страхотни банди.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимка 29.01.2012 19:28:31 отговори + 0 0
Най-страхотния концерт! Говорете каквото си искате, Таря си е Таря..който не я харесва да не я слуша бе- на това ли да ви учим? Нямам търпение за следващия Април, дано да имам финансовата възможност да посетя. С приятелката ми се разбихме на този концерт, а когато накрая мина и ни пипна направо пощуряхме. Кой каквото иска да говори- Таря е кралицата на метъла! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.01.2012 16:26:49 отговори + 0 0
Малко прекалено фенски написан репортаж, но е достатъчно описателен. Мерси! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 29.01.2012 13:54:00 отговори + 0 0
Освен гадене- има разстройство. У главата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Все тая 29.01.2012 12:37:43 отговори + 0 0
@Анонимен - 2012-01-28 23:07:11 - защо смяташ, че някой изобщо се вълнува от стомашните ти проблеми?! Иди на лекар. Има денонощни ветеринарни клиники - лекуват и не дотам породисти екземпляри, така че ще ти обърнат внимание, ако не от друго, то поне от съжаление. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


zari 29.01.2012 06:04:14 отговори + 0 0
@The Fifth Horseman "...българската публика, която е доказала, че е една от най-придирчивите"
Би ли се обосновал, че нещо много голословно ми звучи това твърдение. Според мен е точно обратното, българската публика е една от най-непретенциозните.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2012 23:07:11 отговори + 0 0
Е, от начина, по който е написана тази статия, направо ми се повръща...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the one who can give 28.01.2012 21:52:51 отговори + 0 0
Амии.. концертът си беше супер .. подгряващата банда - не чак толкова. Мисля че само им ръкопляскахме от любезност : ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cmonster 28.01.2012 21:20:26 отговори + 0 0
Концерта беше екстра. Даже и подгряващите си бяха на място, да има човек време да си изчака опашката за бира да си я изпие и да отиде до тоалетната и точно на време за Таря. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К.Р. 28.01.2012 20:42:27 отговори + 0 0
Огромно kiitos на Florimel; добре описа преживяванията на солидна сума от тия 2500 души!
Колкото до Скàлата... ъгх. Чак мъчно ми стана в самото начало на нещото, когато не успяха да си изсвирят първото парче от сета както трябва. Реших, че има проблем с жичките, ама то... човешки бил. Жалко, много даже.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ванеса 28.01.2012 19:49:59 отговори + 0 0
велико! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 28.01.2012 18:45:56 отговори + 0 0
Много точно написано.На мен концерта ми хареса с изключение на недоразумението,което излезе на сцената преди това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ina 28.01.2012 17:57:45 отговори + 0 0
Концерта беше добре, но не ми хареса, че нямаше видеостена, не е моя вината, че някои хора са раснали раснали, и са се спрели, чак като ударят 2 метра :Р
Подгряващите не бяха толкова зле, просто вокала много се беше вживял
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2012 17:48:41 отговори + 0 0
monika,пишеш неграмотно, бре душицо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

monika 28.01.2012 17:47:12 отговори + 0 0
Гледах я за 2ри път и се затвърди предишното ми мнение- Таря е една много красива мадама, с харизма, но за жалост пеенето и на моментие фалшиво, поняйкикога дори вие, а не пее и по-добре, че се махна от NIGHTWISH...
Странно струваше ми с , че в залата бяхме н повече от 2 хиляди човека, а все пак Таря е звезда и очкавах поне двойно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


РиъаБо 28.01.2012 17:43:46 отговори + 0 0
Kiitos за хубавата статия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkana 28.01.2012 17:39:07 отговори + 0 0
Уф не беше кой знае какъв концерта и много млако песни на NIGHTWISH изпълниха.Таря нещо е поуморена и гласът и не беше на висота, за последен път я гледах...
Ревюто е доста субективно, явно отразяващата репортерка е бесна фенка на Таря...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TarjaFan 28.01.2012 17:27:59 отговори + 0 0
Един невероятен концерт!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2012 17:08:47 отговори + 0 0
Подгряващата група пътува с нея. Не е избор на организатора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 28.01.2012 16:28:24 отговори + 0 0
Благодаря на всички за милите думи
Поле за изява не ми липсва, всичко опира до свободното време и липсата му понякога Но докато мога - ще продължавам да пиша.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Hristvel 28.01.2012 16:10:49 отговори + 0 0
Страхотен концерт!!
Таря просто е най добрия вокал последните години на рок сцената.А за подгряващата група може би не беше това мястото за изява.Мисля ,че организаторите трябва да канят групи които се доближават до стила на основната група или изпълнител.А имаме и доста добри български групи, които може биха се представили много по добре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PepeManshon 28.01.2012 14:56:41 отговори + 0 0
Florimel, отлично!

Таря... какво има да говорим, Таря е най-яката мадама и всичките и концерти са върха!!!
Няма спор, че ни се кефи, особено след онова страхотно шоу в Пловдив. А и като четох в блога и колко време са пътували и как часове наред са били блокирани тук и там, направо се учудвам, че беше такава свежарка вчера.

Та нека тези два часа закъснение да не ни нервират толкова. Жалко, че нямаше видео стена, наистна, но на мен организацията си ми хареса.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2012 14:41:43 отговори + 0 0
И аз се присъединявам към мнението за ревюто. Не съм я харесвала кой знае колко, но явно мацката ни се кефи повече от на румънците ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 28.01.2012 14:32:31 отговори + 0 0
А, да.
Инструменталът преди Little Lies беше ЖЕСТОК!!!
Много ме изкефи и Терана в края на солото като нададе тупаниците (буквално) на червения барабан
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 28.01.2012 14:21:46 отговори + 0 0
Риида >> Florimel е момиче... и то хубавко, доколкото знам Но да, репортажите й обикновено са качествени. Браво и от мен...
Концертът беше добър, Таря ми се видя малко уморена като че ли...
Явно само аз съм разбрал, че става въпрос за април 2012, а не април 2013
По едно време на подгряващите просто исках да не съм там...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Еухенио Бирейро 28.01.2012 14:10:38 отговори + 0 0
"Riida - 2012-01-28 13:11:18
Искам да поздравя автора на репортажа. Съвсем други неща слушам, но когато четох преживяванията му, изтръпвах на всеки параграф! Давайте повече изява на това момче!"

Може би защото е момиче
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Riida 28.01.2012 13:11:18 отговори + 0 0
Искам да поздравя автора на репортажа. Съвсем други неща слушам, но когато четох преживяванията му, изтръпвах на всеки параграф! Давайте повече изява на това момче! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники Георгиев 28.01.2012 12:58:29 отговори + 0 0
Концерта беше страхотен, както винаги когато е замесена Таря Подгряващите имаха добри рифове, но на вокала не можех и думичка да му разбера.. Аз лично очаквах Таря да ни зарадва пак с Немо, но пък за пръв ни изпя Bless The Child и Where Were You Last Night. Забавянето си заслужаваше - направи емоцията по-голяма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oreada 28.01.2012 12:47:14 отговори + 0 0
Страхотен концерт!Страхотна жена!Страхотни музиканти!И страхотна публика!
ПС:Да,и мен подгряващите не ме израдваха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

R 28.01.2012 12:40:05 отговори + 0 0
@Klinghoffer

Не зная инвалиди ли са кви са,просто споделям ,че не са надувки.Вокалите не ми харесаха,за разлика от музиката.Всеки с вкуса си!
А пък забавянето беше заради саундчек-а,Таря се разпяваше минути преди да влезем.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.01.2012 12:23:02 отговори + 0 0
най-хубавото в отлагането на тоя концерт беше че нямаше да има подгряващи
най-лошото е, че на края тези ги имаше
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Klinghoffer 28.01.2012 12:19:32 отговори + 0 0
R - 2012-01-28 11:23:30:
Подгряващите бяха пълен ужас. По-добре да бяха ни ги спестили, така и пари от таксита щяхме да спестим.
Пък това, че били пичове и незнам-си-какво, е абсолютно несвързано с факта, че за сцена не стават.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CR 28.01.2012 12:18:48 отговори + 0 0
Таря и Майк отново ни очароваха, както и публиката - тях Вълнуващ концерт, и отличен репортаж на Florimel
"скАлата на Меркали" не подгря с нищо и никой, просто ни тестваха скАлата на търпението....
Не разбрах сериозната причина организаторите да забавят влизането ни в залата,както и това да няма нито един екран в помощ на тези от публиката, които не са с размерите на викинги.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2012 12:12:54 отговори + 0 0
Концертът беше чудесен! Таря е голяма, страхотен глас!
-------------

"Стрателова - 2012-01-28 11:40:24
Триумф на кича и безвкусицата!"

Тъп трол/ка, не може да не пльосне някъде простотията си.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stoner 28.01.2012 11:59:57 отговори + 0 0
Чудесен концерт. Няма какво повече да се каже.
А хейтърите нека си изливат смешната и жалка злоба в пародията на смислени коментари.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иво 28.01.2012 11:54:55 отговори + 0 0
Вълшебен концерт!
@Стрателова: :o (shocked)!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 28.01.2012 11:53:01 отговори + 0 0
Браво за репортажа, който е изключително професионално подготвен! Напълно съм съгласен, че подгряващата група включваше музикални инвалиди и щеше да е по-добре изобщо да не се бяха качвали на сцената. Но концертът на божествената Таря беше отново на най-високо ниво. Съжалявам само, че Таря не изпя нищо от Фантома на операта, но подозирам, че причината за това е чисто финансова - трябва да се плаща на сър Андрю Лойд Уебър за всяко изпълнение на негово произведение. Приятно бях изненадан от това, че Таря продължава да усъвършенства техниката си на пеене, въпреки че много отдавна тя е за мен водещият и най-добър женски глас на метъл сцената. Огромно удоволствие ми доставиха и останалите музиканти, като Майк Терана отново беше звяр с палки в ръце. Мисля, че се получава страхотен контакт между Таря и българската публика, която е доказала, че е една от най-придирчивите, но също така и една от най-емоционалните метъл общности по света. Удивително е и това, че Таря вече няма нужда да изпълнява по няколко песни от периода й в NW, защото тя самата е създала вече толкова добри песни. Да е жива и здрава да ни радва още дълги години, а април 2013 г. не е толкова далеч във времето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ССС 28.01.2012 11:45:59 отговори + 0 0
Концерта беше страхотен, Tarja обича българската публика и ние я обичаме. Репортажа също е много изчерпателен Април пак ще се видим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стрателова 28.01.2012 11:40:24 отговори + 0 0
Триумф на кича и безвкусицата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Все тая 28.01.2012 11:26:06 отговори + 0 0
@Анонимен - 2012-01-28 10:09:20: дребна душице, защо не си стоиш под камъка и не си съскаш наум?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


R 28.01.2012 11:23:30 отговори + 0 0
Първото ми впечатление за подгряващите не беше особено добро,но след концерта се запознахме и си говорихме с всеки от членовете и мога да кажа,че са големи пичове и много земни(просто някои музиканти се вживяват бая..) .

Относно концерта- и всеки месец да идва-няма да ни писне!Хейтърите да си хейтят,но нас Таря ни харесва.Ние също я харесваме,какво ще прави тук всяка година иначе.
Един много красив концерт!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Девора Филева 28.01.2012 10:40:06 отговори + 0 0
Страхотен репортаж от концерта!
Много се радвам и съм горда, че Таря е казала отново няколко думи на български! Имах информация за Април 2013 и сега е супер, че е малко или много вкарано в графика на Таря ;о) Нека следващият концерт бъде в Русе, аз ще го докарам там ;о)

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2012 10:09:20 отговори + 0 0
Якоооо! Изчезна от началната страница! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".