WITHIN TEMPTATION за първи път у нас във втория ден на "Sofia Rocks 2012"!

1 мар 2012, 10:00 ч. 761 / 12 133
пред./следв.
"Balkan Entertainment Company" разпространиха следното съобщение:

   "Болкън Ентъртейнмънт" има удоволствието да обяви новото попълнение от програмата на "Sofia Rocks 2012":

   WITHIN TEMPTATION

   8 юли 2012 (неделя)
   Национален стадион "Васил Левски"

   Майстори на елегантността, мелодраматичността и симфоничното великолепие, WITHIN TEMPTATION са не само една от най-характерните и харизматични банди на съвременната метъл сцена, но са и сред най-успешните групи, защитаващи честта на Европа в световната метъл музика.

   Те са и прекрасното ново попълнение в програмата на очаквания с нетърпение рок уикенд на лятото. Една от групите, които заобикаляха българската рок сцена с концертите си ... до сега. Сега публиката на "Sofia Rocks 2012" е готова да ги посрещне ... по най-добрия начин!

   Афишът на "Sofia Rocks 2012" продължава да се пълни с имена на групи, чиито фенове отдавна си мечтаят да срещнат очи в очи. Гответе се за елегантната симфометъл вълна, от която ще имате удоволствието да бъдете пометени на 8 юли 2012 г. във втория ден от фестивала.

   WITHIN TEMPTATION щe гостуват в България като част от турнето си "The Unforgiving", което стартираха след издаването на супер успешния си едноименен албум през март миналата година.

   Холандската група е създадена през 1996 година от китариста Роберт Вестерхолт, а стилът се оформя постепенно като симфоничен метъл. Няколко месеца по-късно групата издава първия си албум "Enter". През ноември същата година правят двуседмично турне в Германия и Австрия, след което издават втория си проект - "The Dance" (1998). През 2000 г. следва "Mother Earth", който постига страхотен успех, а с участията си на фестивали и с концертите си групата печели много нови фенове. Най-големият успех за групата идва с издаването на сингъла "Ice Queen". Албумът "Mother Earth" се продава в 350 000 копия, като достига платинен статус в Холандия и златен - в Белгия.

   WITHIN TEMPTATION участват на редица фестивали в Бенелюкс като "Озфест", "Лоулендс", "Динамо", "Рок Верхтер", "Пукелпоп" и "Паркпоп", а така също и в Германия на фестивалите "Рок Им Парк", "Бизар" и "Самърбрийз". Групата прави турне във Франция и изнася концерти в Париж, Лион, Лий, Бордо и Тулон, като билетите за всички от тях са разпродадени. На 15 ноември 2004 издават петия си албум - "The Silent Force", изключително успешен в Европа. Още в първите два месеца след излизането си, албумът достига златен статус в Германия и Холандия. През февруари 2005 г. печелят наградата "Едисън" за най-добра холандска група.

   През януари 2007 г. WITHIN TEMPTATION пускат пилотното парче от новия си албум "The Heart of Everything". Песента се казва "What Have You Done", а две седмици по-късно излиза и видеото към сингъла. През 2008 г. следва първото DVD издание на бандата - "Black Symphony" - което затвърждава групата сред водещите рок банди в света.

   С пилотния сингъл "Faster" от дългоочаквания нов албум "The Unforgiving" групата дава заявка за сериозна промяна както в звученето на музиката си, така и във визуалните послания към феновете. "The Unforgiving" не е просто музикален албум - той е и музикален комикс и визуален сериен разказ посредством видеоклиповете на бандата. Пъзел от различните части на една мрачна и вълнуваща приказка за живота и смъртта, любовта и отмъщението, болката и опрощението. Концептуален албум, базиран върху художествените истории на двама от майсторите в жанра - американският писател Stephen O’Connell ("BloodRayne"/"Dark 48") и графичните образи на тези истории - комикс художникът Romano Molenaar ("Witchblade"/"Darkness"/"X-Men").

   "The Unforgiving" съдържа 12 песни като всяка песен е посветена на отделен герой (образ) от комикс новелата. "Не искахме да създадем традиционен концептуален албум, където просто измисляш история и пишеш текстове, за да разкажеш тази история - обяснява Вестерхолт - "..решихме да подходим по същия начин, когато гледаме филм или четем книга - ние винаги си представяме, че сме героите в тази история и как ние бихме постъпили в дадената ситуация. Сега имаме 12 песни и те са саундтракът към тази история".

   В допълнение към албума и съпътстващата го комикс книжка, Within Temptation се вдъхновят и за друга визуална адаптация на "The Unforgiving". Резултатът е три видео филмчета към песните ‘Faster’, ‘Shot In The Dark’ и ‘Sinéad’. И трите филма започват с няколкоминутно драматично интро, ексклузивно за видео реализацията.

   "The Unforgiving" е на музикалния пазар от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Еntertainment.

WITHIN TEMPTATION са:
   Sharon den Adel: вокали
   Robert Westerholt: китари
   Martijn Spierenburg: кийборд
   Ruud Jolie: китари
   Jeroen van Veen: бас китара

   Дискография - албуми:
   Enter (1997)
   Mother Earth (2000)
   The Silent Force (2004)
   The Heart of Everything (2007)
   The Unforgiving (2011)


   Звездният афиш на "Sofia Rocks 2012" вече изглежда така:

7 юли - събота
GODSMACK
CLAWFINGER

8 юли - неделя
GUNS N’ ROSES
IGGY AND THE STOOGES
WITHIN TEMPTATION
UGLY KID JOE
   7 и 8 юли 2012 (събота и неделя)
   Национален стадион "Васил Левски"


Цените на пълен билет [поръчай онлайн] за двудневния фест са от 60 лева до 120 лева, в зависимост от категорията, както следва:
60 лева - седящи III зона (seated III category)
70 лева - седящи II зона (seated II category)
90 лева - терен (standing regular)
100 лева - седящи I зона (seated I category)
120 лева - пред сцена (standing Front of stage)
   Промо билетите от всички категории са изчерпани и вече важат стандартните цени.


   Билети в мрежата на "Еventim", включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет", бензиностанции "OMV" и магазини "На Тъмно".

   Онлайн билети ще се продават на www.eventim.bg


   Очаквайте скоро информация за още банди от програмата на "Sofia Rocks 2012".

www.becbg.com Facebook
Within Temptation


Коментари   (133)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 2.05.2012 20:31:55 отговори + 0 0
и тия мрънкалници ли намерихте да докарате? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Все тая 29.03.2012 09:08:29 отговори + 0 0
Супер! Гледах ги двата пъти вече и с ръка на сърцето мога да кажа, че правят много готино шоу! Тук едва ли ще ида, но на всички, които ги харесват - честито! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamer 16.03.2012 14:04:44 отговори + 0 0
След идването на Таря у нас през 2008 за пътви път , това е следващото голямо нещо, което ще се случи за мен в света на мзуика. Както и идването на Лакуна Коил !!! Абе това лято ще се разоря и ще се разбия тотално!!! Напрваво не мога да повярвам, че ще видя 2 от 3те ми най-любими банди (3тата е Найтуиш , но с Таря!!!!))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 16.03.2012 10:56:02 отговори + 0 0
миньо,наистина нищо не ти се разбира))или си мангал, или идиот!А като гледам как коментираш мисля, че си и двете!Остави хората да се кефят на любимите си групи, а ти бягай да се лекуваш, че положението ти е много сериозно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

миньо 15.03.2012 17:43:44 отговори + 0 0
що да си седи у тях бе, фанелата?има и други фестивали,а ти иди да ти теглят едно евангелие тия изгонени попове!че и от книга чете ед Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


pen4o fanelata 8.03.2012 20:38:22 отговори + 0 0
Ма никой не те кара да ходиш бе, Бъчвата!Стой си у вас да си гледаш дъ войс и да се кефиш на дъ бойс...! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 8.03.2012 18:18:13 отговори + 0 0
Трябва доста да се унижа, за да ида на някакви, които ги дават по дъ войс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LadyDarkness 8.03.2012 11:44:58 отговори + 0 0
Добре де, при положение, че не харесвате бандите защо ги плюете? Всеки си има предпочитания. Аз специлано ще отида само заради уидин, защото те бяха първата метъл група, която чух. Новия им албум е различен от другите и с удоволствие бих искала да го чуя лайв. Харесвам симфо- метъла и те са ми една от любимите групи. Ако бяха поканили и найтуиш щастието ми щеше да е пълно, нооо... съдба.. )))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.03.2012 23:44:37 отговори + 0 0
alehri1 - 2012-03-06 17:15:34
Само едно не мога да проумея?!! Как по дяволите го измислиха тези наши чукове да намърдат тази страхотна група между всичките тези оглупяли старчета!!! Сега ще ме накар със зор да посетя този форум да дам поне 60лева, за да гледам 45 мин Within Temptation.Причината е,че WT са на 06.07.12 на Сонисфера в Лондон.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.03.2012 17:48:09 отговори + 0 0
Май седмицата свърши! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


alehri1 6.03.2012 17:15:34 отговори + 0 0
Само едно не мога да проумея?!! Как по дяволите го измислиха тези наши чукове да намърдат тази страхотна група между всичките тези оглупяли старчета!!! Сега ще ме накар със зор да посетя този форум да дам поне 60лева, за да гледам 45 мин Within Temptation.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СтелчоВ 6.03.2012 06:21:52 отговори + 0 0
Тъй като първият ден ще е по-тежкият нямам изисквания... Надявам се все пак да има нещо от рода Систем ъф а даун, Дистърбд, Еванесънс, БОН ДЖОУВИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bodom 4.03.2012 20:31:01 отговори + 0 0
Страхотно! Сега чакаме да обявят и втората група... има няколко часа до края на седмицата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2012 18:58:29 отговори + 0 0
Искам сега и Evanescence да обявяват и купона ще е супер!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2012 18:42:00 отговори + 0 0
Има ли шанс за SOAD (happy) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


! 4.03.2012 15:09:42 отговори + 0 0
нали щяха да обявят още една група. Чувствам се измамен. :| Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2012 11:51:31 отговори + 0 0
якооооо, продължаваме да мечтаем

айде asphyx, megaherz, bolt thrower, rammstein
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 4.03.2012 00:01:18 отговори + 0 0
миньо - 2012-03-02 17:41:03
писнаслушам ми вече да ти слушам простотиите

)ох,не мога да спра да се смея с теб))това на какъв език е бе, умник?)))много..ама много си прост,миньо!!!))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ivo 3.03.2012 11:13:10 отговори + 0 0
Супер новина! Миналата година бяха в Румъния но не успяха да ги докарат до нас. Дано и amy lee да дойде някога. От големите в жанра само тя остана ... както и nightwish Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

миньо 2.03.2012 17:41:03 отговори + 0 0
force - 2012-03-02 17:07:21
писнаслушам ми вече да ти слушам простотиите и най-офицялно ти тегля м......!запази си мизерното мнение и мизерния си живот за себе си.стига си занимавал аудиторията тук с твоите комплекси и фобии!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


force 2.03.2012 17:07:21 отговори + 0 0
миньо,наистина си много прост))Прав си,че това е форум и ти можеш да се излагаш колкото си искаш.Просто исках да кажа,че вече направи достатъчно по въпроса...ако ме разбираш(което ме съмнява)!) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgroker 2.03.2012 17:02:52 отговори + 0 0
Ostrogoth много смешно,скъсаме от смях Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.03.2012 16:41:26 отговори + 0 0
http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=21183

айде вървете да казвате на сърбите каква манджа с грозде е това - Сатирикон и Ози в един ден
ауууу ужас
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ostrogoth 2.03.2012 16:24:17 отговори + 0 0
...нещо чували се за Ловеч Фест???

Май некви китайски групи ще има.
Ама не са блек!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgroker 2.03.2012 15:52:34 отговори + 0 0
Ще видим 7 и 8 юли колко хора ще съберат тези групи и ще говорим тогава.Пзз нещо чували се за Ловеч Фест?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sulfuras 2.03.2012 15:15:36 отговори + 0 0
Нема траш майка ужас еми то не е само траш метъл бе цървули прости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sully Erna 2.03.2012 15:07:29 отговори + 0 0
Те тея Рънин уайлд и Върджин стийл пък ще съберат една публика,по 1000 човека я има я няма.За теб може да са само 2,за мен има (Хед)ПЕ април,Терор,пак април,после Годсмак и Клоуфингър,Спирит оф Бургас съм сигурен,че ще има яки неща,говори се за Лимп Бизкит там.Не всички слушаме 80-тарски хеви рок все пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgroker 2.03.2012 13:11:35 отговори + 0 0
Никой не казва и тази година да са същите като миналата. Има групи които не са идвали никога в бг и са страхотни. Пример давам Рънин Уайлд или Виргин Стийл. Не е хубаво само две хубави имена да има защото хората само зя тях ще отидат,а през останалото време ще има около 5-6 хиляди човека. На капацитета на Васил Левски това е супер нищожно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото 2.03.2012 13:04:41 отговори + 0 0
Не може едни и същи групи да идват по 30 пъти... пък нали хвалите западните фестове и там не всички групи са от един подстил на метъла. ПС И Аз искам 30 групи за тридесет лева, ама нема. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgroker 2.03.2012 12:56:47 отговори + 0 0
Много ясно,ама няма смисъл да се караме казвам истината,всеки си има обаче свое предпочитание на стил и групи,няма проблем. Миналата година бях на Джудас Прийст,Уетснейк,Саксън,Слейд,Маък И дъ Механикс. Адски ми хареса и изключение на Майк де. А слейд вече бях ги гледал в Ловеч плез 2006. Беше размазващо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


миньо 2.03.2012 12:50:18 отговори + 0 0

do bgroker - 2012-03-02 12:44:30
това е самата истина!аще ама те ще го осъзнаят едва като доиде датата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgroker 2.03.2012 12:47:04 отговори + 0 0
Ще е пълен разбира се концерта е в памет на Дио и ще дойдат още поне 4 известни имена. За сега са Глен Хюс,Дид Дискрайпс и Камелот. Тези тук банди не могат да се мерят с нито една от София Рокс освен Гънс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

do bgroker 2.03.2012 12:44:30 отговори + 0 0
АХАХАХА ОТНОВО ще гледаш празен стадион ли бе ?! а на Каварна пак ще е пълно А ? ахахахахах тук Цонко леко ти се усмихва с мъка на сърце Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

миньо 2.03.2012 12:39:03 отговори + 0 0
force - 2012-03-02 12:04
а,ко си се задъвкал с мене бе!аи глей си работата,туи е форум и мога да се изкажа мнението!това,че не е като твоето си е твой проблем!нафталин ти казах д
а си вземеш.не желая да се занимавам с тебе повече!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgroker 2.03.2012 12:34:21 отговори + 0 0
Не знам за нас какви сме,ама щом казваш за Бон Джоуви,че е испърдян дядка ми става ясно колко разбираш от музика. Просто казвам,че тази година групите не струват освен Гънс И Розес и Годсмак. Другите не са нищо. Ми тази година отново ще гледаме празно стадионче защото хората ще предпочетат Каварна. Там наистина има яки групи които си струват гледането. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


force 2.03.2012 12:04:03 отговори + 0 0
Тоя миньо веднага да отиде и да се гръмне!Незабавно!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ostrogoth 2.03.2012 11:25:38 отговори + 0 0
Within Temptation спокойно можеха да бъдат блек-метъл-група, ама не искат явно (и има недоволни от това, или може би по-дорбе така :-)))!
Ама ако бяха блек-метъли: 1. нямаше да се казват така! 2. музикантите нямаше да са същите.
И трето (3.) - нямаше да участват на Софиярокс тази година, щото обикновено 'НЕМА БЛЕК'!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.03.2012 11:04:59 отговори + 0 0
Тва българските метъли са бахти и долните мрънкала нещастни закостенели полуумрели! Слушайте си пенсионерите и не идвайте като толкова искате разни умрелтаци като Бон Джоуви и разни изпърдели трашъри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

blamet 2.03.2012 09:20:10 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-03-02 08:51:14
Добре толкова ли е трудно да осъзнаете, че различните хора имат различни вкусове? Няма по-най-добър. Малоумни ли сте кви сте, ебаси тъпите метъли.

-----------------------------------------------------
Кой е тъп метъл, бе? Я виж в кой сайт си влязла ма! Може би си търсила Чалга Катехизис?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.03.2012 09:11:20 отговори + 0 0
Пропускай ако щеш и ако не ти докарат грайнд-емо-траш-прогресив-нойз-психеделик банда.
Това знаеш ли колко ни интересува?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


angelripper 2.03.2012 09:08:12 отговори + 0 0
Ясно.... тази година ,ако не докарат тру метъл банда или траш-пропускам Софиярокс... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.03.2012 08:51:14 отговори + 0 0
Добре толкова ли е трудно да осъзнаете, че различните хора имат различни вкусове? Няма по-най-добър. Малоумни ли сте кви сте, ебаси тъпите метъли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rali 2.03.2012 01:28:33 отговори + 0 0
Чета ви коментарите и чак не ми се вярва, че има толкова закостенели хора. Помня миналата година като обясняваше човека защо се отменя Sonisphere, тогава ми стана обидно, сега виждам, че е бил прав. Трябва да ви водят само най-известните групи дето всички сте ги чували и са идвали 100 пъти и тогава ще сте доволни (може би). Within Temptation е супер добра група и много известна в жанра си! Радвайте се и стига сте мрънкали! Аман! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgroker 1.03.2012 23:42:47 отговори + 0 0
Съгласен съм,че Бон Джови ще напълни стадиона,но от тези които са тази година коя група освем Гънс и то не целият ще напълне кажете???? Освен Бон Джови другата група която може да го напълни е Куин нищо,че е без Фреди пак са си добри сравнение с групите от този фест. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 22:53:15 отговори + 0 0
BizkiT - 2012-03-01 22:34:27
Защото на 6-ти са на Сонисферата в Англия и не могат да са на 7-ми в София
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


.. 1.03.2012 22:35:33 отговори + 0 0
ами за 7ми няма ли да обявяват още групи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BizkiT 1.03.2012 22:34:27 отговори + 0 0
FUCK !!! Защо във втория ден Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Essien 1.03.2012 22:18:32 отговори + 0 0
Първо- да, според мен Foo Fighters са наистина добри,да не кажа изключителни. Второ-от групите, които си изброил(с цялото ми уважение към тях, аз също ги слушам) единствено Bon Jovi могат да напълнят "Васил Левски"! Трето- определението "боклук" за младите групи е просто несериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 21:42:54 отговори + 0 0
Отивай на Каварна....там ще има стари банди
Ще напълнят....един пенсионерски клуб за съжаленние. Но това е истината.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgroker 1.03.2012 21:11:10 отговори + 0 0
Да не мислиш ,че Фул Файтърс са добри,не е ли Статус Ку,Юръп,Уасп,Пърпъл,или Бон Джови,просто другите млади групи са боклук сравнение с старите банди които ще изпълнян стадион Васил Левски 100 процента. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


миньо 1.03.2012 20:13:17 отговори + 0 0
айдееее и таз година без концртче!ай честито!тия ша овият,овият....мале...ужас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

invertedquestionmark 1.03.2012 20:04:54 отговори + 0 0
Втория ден става манджа с грозде. Групите поотделно са яки, но като комбинация ми звучат много ужасно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 19:02:17 отговори + 0 0
200 пъти по-добри от тъпите фински групи найтуиш и таря
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Essien 1.03.2012 18:34:58 отговори + 0 0
До THE STUPID - В новината за Godsmack пишеше, че ще са едни от хедлайнърите, така че не бързай да отписваш големите групи. Плюс това се носят много сериозни слухове за Foo Foghters, които при евентуално участие няма как да свирят преди Godsmack. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 18:00:23 отговори + 0 0
съотношението почти винаги е такова. и не почти ами АБСОЛЮТНО ВИНАГИ шепа простаци са достатъчни за да надвикат нормалните хора Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.03.2012 17:52:41 отговори + 0 0
Мноу се радвам на съотношението палчета нагоре/надолу! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 17:46:50 отговори + 0 0
Новината е музика за ушите и очите ми!И то готина!Обичам Шарън!...Ред е на мрънкачите!Сега! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат` Емо 1.03.2012 17:28:20 отговори + 0 0
Очаквам официалната информация за БГ величията, Кралете на подгряващите групи - КОНКУРЕНТ. И през двата дни ли ще "отварят"??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 17:08:52 отговори + 0 0
така си мислиш само ти и и група български "специалисти" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 17:07:36 отговори + 0 0
The stupid, авер Чилдрън оф Бодъм и Ин Флеймс са класи над Годсмак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bgroker 1.03.2012 16:52:36 отговори + 0 0
Това е пълен провал,и може би ще се провали таз годишния София Рокс поради липсата на хора. Няма кой да слуша тези групи освем Гънс и Розес. Хората искат да слушат стари групи,а не измислени.Какви са тези Клоу Фингърс или Иги??? Защо не беше единия ден хед лайнер да беше примерно Айрън Мейдън или Аксепт,а на другия Рънин Уайлд примерно. Просто провал тотален ще е тази година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

миньо 1.03.2012 16:49:43 отговори + 0 0
the stupid - 2012-03-01 16:38:29
браво-точно така!само едно допълнение-има много млади банди,да не ги изброявам..,които свирят по големите фестивали...е тях искаме...не щем вехтория!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К.Р. 1.03.2012 16:41:02 отговори + 0 0
Вторият ден е все едно някой е прекалил с поотделно хубавите алкохоли и се е издрайфал... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 1.03.2012 16:38:29 отговори + 0 0
Вие не мислите правилно! Тези, които давате прогнози за предстоящи групи от първия ден! При положение, че Годсмак са обявени за хедлайнери /или поне аз така разбрах/, какъв Линкин Парк, какъв Корн, какъв Слипнот? Линкин Парк са водеща група отвсякъде погледнато, а останалите три са от един ранг, което ще рече, по пътя на логиката, че всички групи в афиша под Годсмак ще са от по-ниска категория! Според мен възможни за гостуване са банди от сорта на Чилдрен ъф Бодом, Ин Флеймс, Соилуърк...и надолу!
А за билетите, непреклонен съм в мнението си за цената. На бедняшка цена са, точно за бедна държава като нашата! Но ако някой иска да присъства на един ден за 30 лева, нахално ми се струва! Урокът по математика на племенницата ми е 30 лева за час и половина, а учителката не е Аксел, нито Иги...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 16:13:59 отговори + 0 0
Браво на организаторите! Супер новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


миньо 1.03.2012 16:13:51 отговори + 0 0
няма да има билети за един ден.следете логиката-искат да бъде пълно и двата дни.аз лично отивам за 1 банда и си заминавам.по-евтино ще е да се прибера,отколкото да стоя и 2рия ден,само защото съм си платил билет за 2 дни.това е.който харесва бандите за 2рия ден-успех.на биг 4 имаше хора,които доидоха само за слеър и си заминаха-евала им пичове,знаят какво искат да чуят.едва ли ще има още банди с по-високи хонорари...нали трябва от пръдня боя да се прави.българска картинка-ако искаш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 16:04:20 отговори + 0 0
LethianDream - 2012-03-01 15:16:24
Не се прави на интересен, и това, че хората не слушат тия псевдо групици с лигави вокалистки не означава, че слушат чалга (Дерби Слива)
Логиката ти е малоумна. И новината е просто новина, какви позитивни новини- какви пет лева. Хората изказват само мнение, това, че WITHIN TEMPTATION ти харесват си е твоя работа, както и това,че някой др не ги харесва...И да, Иги и АКСЕЛ са величия Точка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

blamet 1.03.2012 16:03:56 отговори + 0 0
Е то верно втория ден стана манджа с грозде. Какъв рок фест е това? И нека организаторите да помислят за еднодневни билети пък ако ще и да са с 10% по ниски от двудневните, дето се вика тия 10% ще ги втечним на барчетата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 1.03.2012 15:38:13 отговори + 0 0
Еее, само ше ми развалят кефа с някакви женки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LethianDream 1.03.2012 15:16:24 отговори + 0 0
Чета коментарите и се смея на глас.."вокалистката им е страшно слаба като глас"! Определено ми оправи деня.... Да, и аз не искам една от любимите ми групи да свири заедно със сърдитите старчета/"хард рок величия Иги и Аксел, но не го правя на проблем..Имам чувството, че някои хора само чакат позитивна новина за рок/метъл сцената, за да си излеят негодуванието от някоя група отдолу.. Като не ти харесва, отиваш на турнето на Дерби Слива и се кефиш на сливите там.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1 ден 1.03.2012 15:14:12 отговори + 0 0
Първия ден ми намирисва на Линкин Парк, дано обаче да са им се видяли скъпи и да не са те. Само това се моля. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 14:36:14 отговори + 0 0
Стига бе, тези бива ли да свирят заедно в същия ден с хард рок величията?! Ееее, никога не съм ги харесвала, вокалистката им е страшно слаба като глас, песните са скучни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

зоикс 1.03.2012 14:33:52 отговори + 0 0
Ебаси. Сериозно ли ще свирят 2-ри??!?!? Сигурно с някакъв сет от максимум 1 час.Ще си взима билет само за тях обаче не мисля че е редно толкова малко време да свирят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

миньо 1.03.2012 14:33:11 отговори + 0 0
не е чалга ами църковни напеви
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 14:32:20 отговори + 0 0
Тия пък искат няква чакалка да е преди дядо Иги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.03.2012 14:30:31 отговори + 0 0
ААААААААААААААААААААААААААААА!!! Най-сетне!!! Евала, БЕК! Тъкмо си мислех да го отпиша тоя фест, че не ми се ходеше само за единия Аксел, обаче WT променят тотално нещата! Лелееее, ще се побъркам от кефффф!!! Само ако може да свирят преди Аксел, а не преди дядо Иги и ще съм най-щастливият човек.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ребъл 1.03.2012 14:28:33 отговори + 0 0
тъпоооооооооо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

миньо 1.03.2012 14:25:41 отговори + 0 0
май иги е по-голям от тия дето опяват като попове!АМИН Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 1.03.2012 14:24:35 отговори + 0 0
Цените са си повече от много добри!!!!!! Дано и другите банди да са поне на половината от класата на WITHIN TEMPTATION.
И наистина те трябва да са най-малкото предпоследни на сцената,точно преди Аксел...............
Наистина много добра новина за концертния живот у нас.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 14:22:52 отговори + 0 0
the stupid - 2012-03-01 14:17:23

вземи и поумней, моето момче.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


the stupid 1.03.2012 14:17:23 отговори + 0 0
Какви еднодневни билети, бре??? Ако бях на мястото на Петър Петров, щях да пусна еднодневни билети с 5 лева по-ниски от двудневните! И то единствено заради такива мрънкала, които всеки ден се вайкат! Цените са повече от добри! А пък и тази година има обещание за екрани. Така че си взимате билет за 60 лева и присъствате само на ВАШИЯ ден!
Браво за поредната обявена група! Дано да са във форма и да успеят да докарат прилично качество на звука, че за тяхната музика е необходимо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 14:04:26 отговори + 0 0
Абе вие нормални ли сте?! Първо Within Temptation са огромно име, особено в момента, и това е наистина причина компанията да има високо самочувствие. Второ всеки има избор, ако толкова не му се нравят групите просто не ходи. Трето за билетите - 120 лв за 2 дни фронт стейдж ще ме извинявате, ама това е цена убиец...такава цена попринцип се дава за еднодневни билети, така че... И все недоволни, какво ли не ни водят, и винаги ще се намери една група хора, които да уреват света...трагедия!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 1.03.2012 14:01:01 отговори + 0 0
Велика банда............Уникална певица.Купих си вече билет,само и единствено заради тази група.Но наистина би било чудесно ако свият преди Аксел,а не преди Игги....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 13:53:20 отговори + 0 0
Заслужаваха да са хедлайнери... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 13:36:38 отговори + 0 0
Защо няма еднодневни билети, индийд? Писах на г-н Петров и той ми се сопна, че така било на ROCK AM RING. Ма тука не е RAR, тука е два дни фестче... ама здраве да е, дано напълнят с още качествени банди, че да има някакъв смисъл да се ходи и на двата дни. Ид а си тръгнем преди дъртите пърдухъли от GNR Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Raven 1.03.2012 13:36:35 отговори + 0 0
Ох на кака ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Къча 1.03.2012 13:23:01 отговори + 0 0
Хубаво е да има нещо женско преди Бог Аксл . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 13:19:16 отговори + 0 0
тая отгоре на снимката мяза на преслава бе, и не само на външен вид Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 13:17:02 отговори + 0 0
The Black Corsair - 2012-03-01 12:46:58
ТОВА Е НОВИНА !

+666
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 13:15:01 отговори + 0 0
Тази година всичко друго,но не и класически рок,тази формация на Гънс и тя е далеч от класическия рок.Единствено Годсмак е групата,която много искам да гледам,ама няма пък еднодневни билети.Така ли нямаше кой да го застреля ПП още миналата година!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


force 1.03.2012 13:12:39 отговори + 0 0
Mиньое,така и не ти разбрахме името))То не е и важно всъщност.Бягай да се лекуваш, защото не си добре...хич даже! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Black Corsair 1.03.2012 12:46:58 отговори + 0 0
ТОВА Е НОВИНА ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 12:40:00 отговори + 0 0
Смешен си ти с дрънканията си, но си и прекалено "умен" за да осъзнаеш това. Имал съм какво да кажа, което е ЛИЧНО мнение и съм го казал, явно ти нямаш достатъчно интелект, за да кажеш нещо друго, смехурко. Toчka. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 1.03.2012 12:21:32 отговори + 0 0
конкурентните компании хейтват яко .. ама нещо няма какво да кажат, как да кажеш на хубавото грозно ! с подобни платени писаници, няма да ни откажете да присъстваме !! СМЕШНИЦИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 12:21:30 отговори + 0 0
ах, пак развалиха феста,крайно зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.03.2012 12:07:08 отговори + 0 0
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААААААААА
НЕВЕРОЯТНИ СА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Изглежда само заради тази група ще посетя феста !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Настроението ми вече е в небесата .....
Ама не е възможно да свирят преди IGGY AND THE STOOGES ,Моля Ви корегирайте го....Точно преди Гънс ще е добре.Ади сега за билет да ходя
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МW 1.03.2012 12:00:33 отговори + 0 0
Табла разни, Изджастаняци разни, всякакви подобни - трагикомичини персонажи от треторазреден филм. Къде била истината, хах! Истината, драги подскокльовци,струва ми се, е че нито един от двата дни не струва, всичко отново е нескопосано замазване на неспособността на дадената "компания", имаща иначе високо самочувствие, което си е доста пародийно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nikol 1.03.2012 11:58:19 отговори + 0 0
Е тва е браво ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 11:47:26 отговори + 0 0
Роберт не е напуснал! Оттегли се от турнетата, за да гледа дечицата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jasta 1.03.2012 11:45:16 отговори + 0 0
Ясно е,втория ден се пропуска с кеф,бозава история като цяло.Първия е истината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.03.2012 11:42:03 отговори + 0 0
...и отново - ПФФФФФФФФФФФФФФФ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 11:41:49 отговори + 0 0
Абе, Робърт Вестерхолт не беше ли напуснал? И на промоснимката го няма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 1.03.2012 11:35:02 отговори + 0 0
SOFIA POPS 2012!!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото 1.03.2012 11:34:13 отговори + 0 0
Jasta - 2012-03-01 11:29:12
Ясно е,втория ден се пропуска с кеф,бозава история като цяло.Първия е истината

Кофтито е, че трябва да платим и за двата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jasta 1.03.2012 11:29:12 отговори + 0 0
Ясно е,втория ден се пропуска с кеф,бозава история като цяло.Първия е истината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Predator 1.03.2012 11:11:03 отговори + 0 0
ШарОн изобщо не я щЪ без Armin van Buuren :trololo: Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото 1.03.2012 11:10:31 отговори + 0 0
Тая година готик/симфоник метълките доста добре почват Тарджа... сега лакуна коил, уитин темтешън.



П.С. Корн, Корн, Корн, Корн, Корн, Корн, Корн, Корн, Корн, Корн,Корн,Корн,Корн,Корн,Корн на 7ми. ИСкам!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mj 1.03.2012 11:09:40 отговори + 0 0
Поредната група,която няма нищо общо с другите,а за по една-две групи 120 кинта?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голъм 1.03.2012 11:04:41 отговори + 0 0
Шарон, ела у нас!В хола ми има гондола... (шегичка)Браво, радвам се!Within Temptation са една много стойностна група, а Шарон има страхотен глас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

миньое 1.03.2012 11:04:04 отговори + 0 0
force - 2012-03-01 10:50:39
Миньо ли си, Миньое ли си не те знам.Никой не те пита каде ще ходиш и заради кого.Научи се да пишеш, но не ползвай сайта,а тетрадка.И определено си заври мнението в...задния джоб.
а ти си вземи орехова шума и нафталин-най-вече,и ти пожелавам приятно прекарване пърхут такъв!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.03.2012 10:57:17 отговори + 0 0
А какво стана с еднодневните билети?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 10:56:05 отговори + 0 0
аз гледам, не вярвам на ушите си и не моа разбера кво става - още никой не е попитал ще има ли еднодневни билети........ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gillan 1.03.2012 10:55:02 отговори + 0 0
Не мога да определя новината като нищо друго, освен... още една сбъдната мечта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 1.03.2012 10:50:39 отговори + 0 0
Миньо ли си, Миньое ли си не те знам.Никой не те пита каде ще ходиш и заради кого.Научи се да пишеш, но не ползвай сайта,а тетрадка.И определено си заври мнението в...задния джоб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3apu 1.03.2012 10:50:27 отговори + 0 0
Не са "велики" но са "големи"! Остава само да обявят KOЯN и Slipknot за първият ден, да не пропаднат нещата и организаторите от "отличен" ще получат оценка "феноменален" фест! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Винни Пух 1.03.2012 10:49:53 отговори + 0 0
Нема кожи и вълна значи е тъпо и не е тру. Не ходете на такива измислени концерти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

миньое 1.03.2012 10:43:25 отговори + 0 0
да ще ходя,ама не на тоя пърхот дето е втория ден-само заради годсмак,поне засега,щото другото е пълнежжжж! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 10:42:54 отговори + 0 0
Без да звуча като тЕпичен мрънкалник вторият ден става тотален миш-маш.Аз ще отида за Ъгли Кид,Иги с интерес ще гледам,но докато дочакам AXL - отделно неговите обичайни закъснения - ще има да си чЕкам-чекам малко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Templar 1.03.2012 10:42:34 отговори + 0 0
е не...тая новина ме застреля...перфектно просто!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 10:41:03 отговори + 0 0
голямо торллю стана - чудна група в компанията на тъпотии, да ти е гадно да идеш, да ти е гадно и да пропуснеш. вземете сложете сега и Майк и механиците и ще стане брилянтно, баси Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


hah 1.03.2012 10:39:00 отговори + 0 0
хаа екстра !! А тоя моньор ли е перничанин ли е, съм убеден че ще ходи на феста, ама явно страда че другите фестивали малко по малко изчезват в мрака ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 10:37:56 отговори + 0 0
Униклано!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 10:37:18 отговори + 0 0
Виж му правописа първо на миньое .. какво да очаква повече човек? Интелект? Не мисля.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 1.03.2012 10:34:00 отговори + 0 0
Миньое, като няма да ходиш и нищо не харесваш просто спри да плюеш.Явно си забравил,че яките фестивали започнаха от Каварна.Жалко,че има доста ограничени типове като теб,които не оценяват нищо,не са благодарни на никой,но определено са много добри в оплюването.Стой си тогава у вас и се кефи на плакатите по стената.Ние ще се кефим на живо!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

миньое 1.03.2012 10:30:05 отговори + 0 0
викнете и епизод и равни няма да имате. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


миньое 1.03.2012 10:19:19 отговори + 0 0
за вторения ден биват,аз и без туй няма да ходя.кво да им бива-то по-зле от каварна клош-фест!аи казваите за първия ден! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 1.03.2012 10:17:55 отговори + 0 0
Този фестивал става все по-тъп и по-тъп... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 1.03.2012 10:16:14 отговори + 0 0
Брей тоя втория ден какъв еклектичен стана . Не съм фен, но браво . Приятно размазване на феновете . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fobos 1.03.2012 10:14:58 отговори + 0 0
Вторият ден на фестивала става все по-хубав! :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 10:14:22 отговори + 0 0
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.03.2012 10:11:35 отговори + 0 0
Faster! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hammerfall 1.03.2012 10:03:36 отговори + 0 0
Супер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

миньое 1.03.2012 10:02:47 отговори + 0 0
машалаххххх
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".