AMBERIAN DAWN "приключват първата глава от историята си"

10 ное 2012, 09:47 ч. 319 / 8 7
пред./следв.
Финландските симфометъли AMBERIAN DAWN съобщават, че са "затворили първата глава в историята" на групата. Музикантите се разделят с вокалистката Heidi Parviainen, която е с тях още от самото начало. Освен това, бандата напускат барабанистът Heikki Saari и китаристът Kasperi Heikkinen. Техните места ще бъдат заети от завръщащите се в състава на AMBERIAN DAWN Joonas Pykala-aho (ударни) и Emil "Emppu" Pohjalainen (китари). През декември групата ще обяви и името на новата си певица. Така първата част от историята на бандата, продължила 5 години, през които са издадени 4 албума и осъществени 3 турнета, достига своя край.
amberian dawn


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.11.2012 08:52:15 отговори + 0 0
Адска скука бяха тия. Непоносими направо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 11.11.2012 01:27:43 отговори + 0 0
ужс дано чичо Туомас да не направи поредната грешка в живота си...дори Анет ми е по приятна за слушане отколкото тази безлична еднообразна и скучна изпълнителка ...да и Анет не беше кой знае какво но е по добре от тази или сегашната Флоор която не знае къде се намира Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.11.2012 21:13:10 отговори + 0 0
И аз съм "за" мъжкия вокал. Пауър метълът не е музика за женски вокали... Но няма да се учудя да вземат напуснаталата в Nightwish. Звучи много логично. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 10.11.2012 19:34:19 отговори + 0 0
Да щат да продължат с мъжки вокал, цена няма да имат. Мацката има приятен, но за сметка на това изключително еднообразен глас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 10.11.2012 12:32:09 отговори + 0 0
айдеее още 1 от желанията ми е сбъдна...хорсман...песните им бяха еднакви благодарение на тази не толкова можеща певачка...радвам се , че я махат...йеааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


The Fifth Horseman 10.11.2012 10:30:30 отговори + 0 0
Певицата е просто велика и би подхождала прекрасно на Nightwish. Музиката на Аmberian Dawn е изключително приятна, но отделните песни твърде много си приличат и затова ще се радвам ако решат да направят някакви сериозни промени в композициите си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.11.2012 10:17:15 отговори + 0 0
Жалко, харесваха ми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".