CRADLE OF FILTH с първи концерт в София на 28 юни!

20 май 2013, 11:07 ч. 599 / 11 115
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Уважаеми дами и господа, М.Е. Music

   представя

    легендите на тежкия жанр,
   една от най-забележителните екстремни банди
   на световната метъл сцена

    CRADLE OF FILTH

   28 юни 2013 г., петък, 20:00 ч.
   София, зала Универсиада

   Билети за концерта ще се продават в следните цениви категории:
първите 100 билета - промоционална цена 40 лв.
редовна продажба - 45 лв.
в деня на концерта - 50 лв.


   Продажбата на билети стартира от 21.05.2013 г., вторник.

   Билетите могат да бъдат закупени от всички каси в мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg



   Досега CRADLE OF FILTH имат едно-единствено гостуване у нас - в Бургас през август 2008 г., по време на първото издание на фестивала "Spirit of Burgas".

Cradle of Filth
CRADLE OF FILTH poster


Коментари   (115)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.06.2013 10:29:22 отговори + 0 0
Кво си преследвал бе ,на какъв се вживяваш??!!! Не мисля ,че някой се е крил където и да е.НЯМА ЛИ НАЙ-НАКРАЯ ДА РАЗБЕРЕТЕ СЛЕДНОТО: МОЕ ВЪРНАХА ПАРИТЕ ОТ КОНЦЕРТА НА ВЕЙДЪР И ГОРГОРТ НА ТЕЗИ ЧИИТО БИЛЕТИ БЯХА ЗАКУПЕНИ ОТ ЕВЕНТИМ. ПАРИТЕ ОТ ТИКЕТСТРИЙМ БИЛЕТИТЕ ЩЕ СИ ГИ ТЪРСИТЕ ОТ ТАМ,ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА ПОСТЪПВАЛИ ПО СМЕТКА НА МОЕ! СЕГА СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО ИЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ С МАНИПУЛАЦИИТЕ И ДА ПЕТНИТЕ ИМЕТО НА МОЕ?!ИЛИ ПЪК НА НЯКОЙ ПРОСТО НЕ МУ ИЗНАСЯ ЧЕ МОЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРАВЯТ КОНЦЕРТИ? ДА, ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ЗАЩОТО ИМЕННО ТЕ ЗАПОЧНАХА ПЪРВИ ДА ВКАРВАТ ПО-ЕКСТРЕМНИ ГРУПИ ОЩЕ 2003 С КОНЦЕРТА НА VADER В ЛЕТНИЯ ТЕАТЪР В БОРИСОВА И ТАКА ДО НАШИ ДНИ. ОПИТАХА СЕ ДА ГИ СЪБОРЯТ И РАЗКАРАТ ОТ ПАЗАРА АМА НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ И РАНО ИЛИ КЪСНО ИСТИНАТА ЩЕ ЛЪСНЕ ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

II 6.06.2013 20:45:27 отговори + 0 0
Тамън щях да предупредя да внимавате с организатора. Аз повече на организиран от него концерт надали ще ида. Все пак не забравяйте, че не върна парите на половината хора. Освен това той се криеше, след провала на Gorgoroth i Vader, но само в началото. Казвам го със сигурност, защото аз лично и още двама души го преследвахме чрез телевизията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

old school 6.06.2013 12:12:50 отговори + 0 0
Това за Decapitated и Medeia е грешка. Те са анонсирани за Children of Bodom есента. Може да го проверите. Мисля ме грешката тръгна от last.fm .Доколкото знам ще свирят български групи , но не знам защо не ги обявяват вече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanic psycho 666 6.06.2013 08:25:10 отговори + 0 0
Има ли случайно някой който знае кои групи ще свирят преди тях? Някъде бях чел, че ще са Decapitated и Medeia но не е сигурно. Иначе с кеф бих отишъл на концерта.Мерси предварително. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Somma 3.06.2013 22:33:06 отговори + 0 0
Хора, в България няма зали за какъвто и да е метал! Защо??? Защото ехото което е създадено НАРОЧНО да прави илюзията за публика съсипва бързата музика... т.е. матъл-а!
Айде престанете да каните групи в тия тенекиени зали в които всяка мелодия се превръща в бучене и трещене, а си представете на Grindkore и BlackMetal банди каква шомотевица се получава?!
Само опорочавате групите, които са изключителни музиканти, но как да ги чуем в тия тенекиени зали? :-(

Аз предпочитам и бих дал двойно пари да гледам (слушам)концерт на метъл и рок бади във киносалони или театри, където е обратното... звукът се погълща от стените и материалите от които са изработени техните стени!!!

Аз лично ще търся начин да вляза без пари само защото знам от дългогодишният ми опит по метъл концерти и фестивали, че няма да чуя нищо. Отделно съм „кинт и педесе“ та ми кажете: хем няма да чуя нито един верен тон, хем няама да видя нищо освен прожекторите!!! Срам за организаторите!

п.с. Спортни зали и стадиони се проектират 1-во и специално звукът от публиката да се отразява многократно преди да достигне до ушите на самата публика. Този ефект засилва илюзията за "много хора". Точно тази илюзия съсипва музиката.

Somma
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Димо (Крадец на Фитил) 3.06.2013 03:43:39 отговори + 0 0
Тея SEMARGL слагат в малкият си джоб цяла плеяда ортодоксални блекари. Даже и Wolf-Hymn на Thokk звучи като Gangham Style в сравнение с тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.06.2013 23:50:57 отговори + 0 0
Владко,ти и всички като тебе живеете и ще умрете слепи. Не за друго ами защото ви е по-лесно да мразите и плюете,вместо да погледнете по-далече от носа си! Жалки сте пич.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владислав Марковски 2.06.2013 22:50:47 отговори + 0 0
Реалистка - 2013-05-22 10:57:34
Овци сте да! То и сляп да е човек ще разбере,че това си е междупромоутърска драма! Този Гани егати клетвите дето отнесе от вас! Псувайте си, има достатъчноп хора като мен, които лошо не са видели от тази фирма и приемат един единствен неуспех за нетипична за тях нередност, в която са замесени и други хора! Горда притежателка съм на два билета за Крейдъл и не се крия зад компютъра и анонимността. Въпросния Гани съм го виждала и по заведения и като гледам човекът не се крие и живее нормално, предполагам и много от анонимните са го - що не му го кажете в очите?! Зад компютъра е по - лесно нали????

Защо да се крие, като няма и капка срам.Защо да се крие като никои не му държи сметка.И хората продължават да му имат доверие, да си купуват билети за неговите концерти.Това говори само за нас, ние обичаме някой да ни го слага. Друго си е като го поемеш.Трябва да има и такива като него да не забравяме къде живеем.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.06.2013 19:38:03 отговори + 0 0
Потвърдено е официално, не знам защо се разправяте!
Ако всеки реши да си купи билет в деня на концерта ще си отменят концерта поради липса на достатъчно публика. Първите 100 даже още не са продадени!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.05.2013 14:45:15 отговори + 0 0
Дани Злото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sixxx 28.05.2013 13:27:29 отговори + 0 0
Залата си е супер, тва че Сабатон не струват си е друг въпрос. Стига сте плюли промоутърите. Крейдъл са смешни (според мен) така че и пари да ми дават няма да стъпя на тоз концерт. Датата е 13 ноември, залата е същата .... Бодом ще смачкат ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ббб 28.05.2013 03:07:00 отговори + 0 0
аааааа...данчо мизерията! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2013 18:51:54 отговори + 0 0
Залата си е супер, това че озвучителите на Сабатон не са си свършили работата е отделен въпрос. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 24.05.2013 15:45:57 отговори + 0 0
ако искате ТРУ блек си пуснете песента на SEMARGL - DISCOLOVE....ама предупреждавам...опасно е за ушите ви...само за мега екстремни ТРУ блек метъли се препоръчва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cro 24.05.2013 12:24:21 отговори + 0 0
Защо в зала Универсиада?! След Sabaton в тая зала не стъпвам-ужасен звук. Как може да ги забията там!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fruzo 23.05.2013 18:54:40 отговори + 0 0
Клоуни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 23.05.2013 14:47:58 отговори + 0 0
"Бях в гост листата, едвам ме откриха... Пуснаха ме на добра воля един вид..."

Андрешкоооооо, Андрешкооо, бил си "гост-листа" викаш... Според мене си бил по средата на блатото. В каручката. Там си роден и там ще си останеш.
Справка: Елин Пелин - Събрани съчинения
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.05.2013 03:27:06 отговори + 0 0
Абе тикво не стига,че цял живот не си дал и стотинка за билет и са те вмъквали по концерти ами имаш и наглоста да пишеш тук и да сипеш клевети..Гани го познават много хора,ти като си видял ,че е бил на..кан що не не му каза,а? Играч селски??!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SODOM 22.05.2013 20:14:21 отговори + 0 0
След концерта на Содом, бях с тях в Блек Лоудж, в сепарето... Прекарах там до сутринта с групата... Гани бе супер На*кан... Мълчалив, смръщен... Содом си бяха пичове, веселиха се, макар и още същата вечер Том да ми каза, че не са им платили... Стига сте го оправдавали тоя промоутър:
1. Чакахме като кучета на студа, концерта закъсня, беше пълна дезорганизация. Бях в гост листата, едвам ме откриха... Пуснаха ме на добра воля един вид... Абе палячовщина.
2. Оная тъпа охрана дето полвиния сет се мота заедно с чичо Том и Ко по сцената супер изнерви всички.
3. Барът... Да след концерта групата бе настанена в Блек Лоудж.. До тук добре, ама само това... Нищо против бара!!! Гани бе спретнал една скромна софричка. 1-2 бутилки Джак, някоя друга кола и две-три ПВЦ-та бира. В разговора ми с Том, неизменно стана повод за БГ бирата... Той ме погледна с усмивка, посочи ми ПВЦ-то и каза: "Това не е бира"

Как може да сервираш ПВЦ-та на бандата след концерта, бре каун? Отделно нямаше нищо за хапване в сепарето. По едно време содом нанадоха вой, че са гладни и... Познайте... Пица на парче, което иначе бяха доста любезни да споделят с всички в сепарето... Земни хора, това!

А Ганьо, той през целия си престой в бара стоя като наакано детенце... Мръщи се час-два и изчезна... Още от Корозия тоя тип не ми допадна като манталитете и поведение, но след тази вечер си казах, че вече не бох посетил организиран от него концерт. Като прочетох и какво е мнението на Том, съм спокоен, Ганьо няма да смее да ги покани... Така, че скъпи ми читатели, застъпници и ит мили ми Ганчо, да си оправяш версиите, че не са хубави тея работи, да знаеш!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2013 15:12:56 отговори + 0 0
А кой беше виновен за проблемите? Имало ли е случай,в който МОЕ да не направят концерт, а дори да отменят, да не върнат парите или да предложат алтернатива? Много наивно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


r2d2 22.05.2013 14:13:35 отговори + 0 0
Лично аз съм доволен от концертите на Даймънд и Дисмембър. НО да преебеш Sodom и да не им платиш е супер гадно! Както каза Том в интервюто в последният Про-Рок - "Не искам повече да чувам за този!" ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?!? 22.05.2013 13:59:43 отговори + 0 0
Бил съм на концерти на М.Е. , ако мога ще отида и на този. Обаче Гани няма какво да го защитавам, е... съм ги парите, те се изкарват. Лично говорих с него по въпроса, изкара ми от 9 кладенеца вода, как всички други били виновни. Абе поне да си беше признал като мъж на място. Жив и здрав да е... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2013 11:27:36 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-05-20 18:30:09
Палец горе или долу?
Да - 110
Не - 39

"Харесва ми" във ФБ - 249

ето от днес

Да - 176
Не - 73

"Харесва ми" във ФБ - 365

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Реалистка 22.05.2013 11:14:04 отговори + 0 0
Какво сте тръгнали да псувате и да оправяте, и коментирате бизнеса на други хора?! Нямате ли си ваш живот и ваши проблеми? Кой на кого платил, кой кого излъгал - умният човек не говори, а действа! Глупавият - 70% от коментарите по - долу - псува - що псува и той не знае. Или вечер излизате и почвате се хвалите "ЕЙйй как го насрах тоя Гани в Катехизиса хахаххахахахахаха" Егати негативната енергия в този сайт! На другия промоутър ли сте хора?! Наредено ви е, мили душици, да псувате и да създавате кофти впечатление? Който иска да си купува билет сега, другата седмица, в деня на концерта или въобще да не си! Както казах - умният човек не говори, а действа! МОЕ са направили едни от най - прекрасните концерти в живота ми и се радвам,че продължават да гi правят! Нали знаете как е по приказките - доброто винаги надделява над злото! Респект и напред! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Реалистка 22.05.2013 10:57:34 отговори + 0 0
Овци сте да! То и сляп да е човек ще разбере,че това си е междупромоутърска драма! Този Гани егати клетвите дето отнесе от вас! Псувайте си, има достатъчноп хора като мен, които лошо не са видели от тази фирма и приемат един единствен неуспех за нетипична за тях нередност, в която са замесени и други хора! Горда притежателка съм на два билета за Крейдъл и не се крия зад компютъра и анонимността. Въпросния Гани съм го виждала и по заведения и като гледам човекът не се крие и живее нормално, предполагам и много от анонимните са го - що не му го кажете в очите?! Зад компютъра е по - лесно нали???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


?????? 22.05.2013 10:38:57 отговори + 0 0
Най-скапания промоутър!
Колкото и да е добра бандата винаги има нещо което ти скапва кефа!!! Тоя научи и лауда на простотии!

Купувате билети заради групата и пълните гушата на тия дето се подиграват с вас!!!! Ганьо ви го каза: овци!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2013 10:36:18 отговори + 0 0
Ти последния анонимко си най-големия крадец,лъжец и некадърник..! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2013 10:27:51 отговори + 0 0
Анонимен -013-05-21 18:39:18
Ей глупаци,спрете се бееее овциииии!!!! Кой кого е прецакал,а? Толкожа ли сте малоумни?/? НЕЩАСТНИЦИ

Еи крадец, не стига че лъжеш ами и обиждаш!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

r2d2 21.05.2013 20:13:44 отговори + 0 0
Предполагам, че Гани не е платил на Содом по погрешка ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.05.2013 18:39:18 отговори + 0 0
Ей глупаци,спрете се бееее овциииии!!!! Кой кого е прецакал,а? Толкожа ли сте малоумни?/? НЕЩАСТНИЦИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.05.2013 18:36:24 отговори + 0 0
не мога да разбера само тия кретени, на които им е смешно, че хората недоволстват и обиждат оня паляк.вземете си билетче и дано да ви прецака и вас, да видим следващия път дали ще се правите на остроумни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.05.2013 13:31:08 отговори + 0 0
http://theorderofthedragon.com/notes/Tour_Dates - За невярващите комплексари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.05.2013 13:15:31 отговори + 0 0
Току-що го написаха в официалния си сайт след като писах на Laura и тя отговори, че мениджъра на групата е потвърдил!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.05.2013 12:50:09 отговори + 0 0
Лелиииии що гняз се е насъбрала тук..Пичове вие верно не сте у ред Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анти ПРОМОУТЪР! 21.05.2013 12:14:30 отговори + 0 0
Кефат ме Кредъл, но с този промоутер - НЕ! НЕ! НЕ!

Като паднат - друг ще ги докара при нормални условия!!!

НЕ НА КРАДЛИВИТЕ КОПЕЛДАЦИ!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


? 21.05.2013 12:00:23 отговори + 0 0
@Marv - 2013-05-21 09:49:32
Този, който ти продава билета, не може да ти върне парите за отменения концерт, ако организаторът не разреши!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.05.2013 09:54:57 отговори + 0 0
Гани влязъл на стадиона и Бон Джувито си тръгнал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Marv 21.05.2013 09:49:32 отговори + 0 0
Вие от Гани ли си купувате билетите или от търговците на билети? Щото отговорен е този, който ти продава билета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sulfuras 21.05.2013 06:04:37 отговори + 0 0
Нема блек, нема еднодневни билети, е как го мислите това?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.05.2013 05:12:19 отговори + 0 0
мрън мрън мрън!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ъзмутен метъл фен 21.05.2013 02:46:07 отговори + 0 0
Охо, нема да ходим заради бай Ганьо Куршума и непрофесионалното му отношение към групите и нас- феновете, прочетете новия брой на "Про РОК" - ионтервюто с Том Енджълрипър и сами преценете, за какво иде реч... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 23:48:50 отговори + 0 0
за*би ги тия и за*би го ганьо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дедо ви Дейви 20.05.2013 21:32:52 отговори + 0 0
Пичове не се подвеждайте и си вземете билети в деня на концерта(след потвърждаване от страна на крейдъл) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 20:47:20 отговори + 0 0
хора верно ви е скучен животът .... поне ме развеселявате, предполагам и промоутъра Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 20:36:51 отговори + 0 0
гани е наи големия веселяк ха ха ха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.05.2013 20:25:47 отговори + 0 0
хора верно ви е скучен животът .... поне ме развеселявате, предполагам и промоутъра Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Evil 14 20.05.2013 19:19:23 отговори + 0 0
ааааааааааааааааааааа не ме ебе Ганчо ли е Генчо ли е,купувам билет,тва е концерта на живота ми!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 18:30:09 отговори + 0 0
Палец горе или долу?
Да - 110
Не - 39

"Харесва ми" във ФБ - 249

мрете хейтърчета долни!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

китко мърнев 20.05.2013 17:09:08 отговори + 0 0
и, мамка му, отново няма блек... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 16:59:38 отговори + 0 0
няколко? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Милена 20.05.2013 16:59:29 отговори + 0 0
Това с дюнера и фелациото беше много добро, ха ха ха!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 20.05.2013 16:32:00 отговори + 0 0
Ако стотици пъти сте си купували разни неща от магазина, но после няколко пъти сте "забравили" да си платите на касата, а след това сте продължили да си купувате както обикновено, това дали ви извинява? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К.Р. 20.05.2013 16:14:54 отговори + 0 0
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХАХ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nehrist 20.05.2013 15:49:54 отговори + 0 0
О, sancta simpliticas.Интересно ми е билета до Истанбул колко пари е, за събитето там още повече.Ми ако искате да гледате Cradle Of Filth за 300 лева вървете натам и спрете да ревете кой колко ,какво и как било.Нямате угодийка.Ако може да билета да е 15 лева и да включва дюнер и фелацио ще спрете ли да мрънкате? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 15:39:12 отговори + 0 0
не нещо в този жанр ще бъде, например Ани лозанова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


SODOM 20.05.2013 15:37:51 отговори + 0 0
А-а-а-а-а, щом Ганьо организира, няма как... НЕ ОТИВАМ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doggy 20.05.2013 15:17:15 отговори + 0 0
Аналгин или D2 ще подгряват? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пияна Вишна 20.05.2013 15:11:01 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-05-20 12:42:41
Състояли се концерти на МОЕ без да броя десетките...
----------------------------------------------------

Независимо от броя успешно проведени концерти преди- и независимо от тези след-, крадецът си остава крадец. Още по-малко му прави чест, че след успешни Europe и Slash, все още не се е разплатил за концерта преди тях. Дали са 5 или 500, колкото и време да е минало - КРАЖБАТА Е НАЛИЦЕ.

Който иска да го толерира този организатор. Следващия път, като се случи подобно нещо - пак ще има вой до небето.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 15:06:13 отговори + 0 0
Универсиада е точната зала. Ще е жестоко,нямам търпение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 14:56:05 отговори + 0 0
докога промоутърите ще минават "късо" с тези гадни зали? Ехооо, има зала армеец, дори да не е на пълен капацитет, отново е мястото за всеки концерт, който не е за стадион. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.05.2013 14:38:29 отговори + 0 0
Нема блек! Само симфо-шансони. Нема и организатор! Само слухоохотлив измамник. Нема и еднодневна мъка - тя е вечна... Само смоука че ни остане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 14:37:38 отговори + 0 0
На тоя измамник гани - НИКОГА НА КОНЦЕРТ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

. 20.05.2013 14:37:30 отговори + 0 0
Ако са фирма на място, да направят така, че на този концерт да се влиза с билета от отменения. Поне стилово групите са близки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 14:17:56 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-05-20 14:01:54
и ти най-нагло лъжеш - групата дойде
после си тръгна в последния момент, но буса всички го видяха отпред

АЗ ЛИ НАЙ-НАГЛО ЛЪЖЕМ БЕ.....КАЗАХ В СРЕДЕЦ !
http://katehizis.com/lives/livedet.php?id=183
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 14:17:32 отговори + 0 0
Браво! Пишете, пишете, създавайте хайп. И петимата недоволни ще направят така, че поне 50 неутрално настроени хора ще си купят билет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.05.2013 14:15:42 отговори + 0 0
а блек ще има ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 14:14:38 отговори + 0 0
hellraze ,измамник си ти!! И да CRADLE са по-скъпи защото не са старци с патерици!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 14:10:53 отговори + 0 0
А подгряващи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 14:10:08 отговори + 0 0
А що няма билети през Тикетстрийм или Евентим?

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 20.05.2013 14:08:37 отговори + 0 0
Тоя измамник защо не върне парите на SODOM и поне малко да си изчисти името. Как не го е срам!!! Заради такива като него сме на такъв хал. А иначе билетите са много скъпи. Дали тия клоуни са по-скъпа група от ACCEPT и Helloween? Не! Не мисля! Мирише на измама! Гадост! Бойкотирайте тъпите му изяви. Да плати на измамените групи и после да организира нови концерти! Нещастник. За затвора е, и такива като него! СРАМ! СРАМ! СРАМ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.05.2013 14:01:54 отговори + 0 0
и ти най-нагло лъжеш - групата дойде
после си тръгна в последния момент, но буса всички го видяха отпред
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 13:56:52 отговори + 0 0
Бай Ставри - 2013-05-20 13:39:00
На Бай Ганя пари напред - никогиш .

е то нема кантар, за vader в средец ми продадоха билет на врата при положение че са знаяли че групата нема да дойде - демек са ми зимали париците най-нагло !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lovecraft Witchcraft 20.05.2013 13:49:40 отговори + 0 0
Урааааа, тъкмо ще има какво да гледам след Каварната! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 13:47:25 отговори + 0 0
В тез кожи голяма жега ще им е на 28ми юни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 20.05.2013 13:44:57 отговори + 0 0
Има блек! И еднодневни билети - ураа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бай Ставри 20.05.2013 13:39:00 отговори + 0 0
На Бай Ганя пари напред - никогиш ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 13:33:01 отговори + 0 0
В официалната им страница още няма дата за България, но на 29 'ни са в Истанбул. Да видим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 13:19:26 отговори + 0 0
Да дам пари на Ганьо Курщума - НИКОГИШ ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кирил Груев 20.05.2013 13:14:45 отговори + 0 0
Който има желание може да пусне отново жалба до Комисията за защита на потребителите.Току що говорих с тях и при това положение вече ще обърнат внимание колкото повече хора пуснат жалба толкова по голяма вероятноста да ни обърна внимание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кирил Груев 20.05.2013 12:52:08 отговори + 0 0
Ха ха ми тези дет не разбират че това е измама и пресъпление
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.05.2013 12:50:42 отговори + 0 0
Кого питаш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цонко 20.05.2013 12:49:03 отговори + 0 0
А и защо си заключил страницата МЕ във фейсбук да не могат хората да коментират. Нали все пак го правите за феновете или се бъркам ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кирил Груев 20.05.2013 12:45:05 отговори + 0 0
Aнонимен ще млъкна като ми върнат парите преди това няма как да стане.Не ме интересува какво се е състояло а това което не се е състояло и че не са били коректни ако отида да открадна е престъпление или се бъркам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 12:42:41 отговори + 0 0
Състояли се концерти на МОЕ без да броя десетките съпорт групи, които са свирили на тях:

King Diamond
Catamenia
Cannibal Corpse
Rotting Christ
Blind Guardian
Vader
Behemoth
Dismember
Krisiun
Marduk
Pro-Pain
Nile
Kreator
Samael
Pain
Destruction
Guano Apes
Moonspell
Hypocrisy
Deicide
Venom / Mayhem
Therion
Sodom
Europe
Slash

Аре млъквайте!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 12:30:57 отговори + 0 0
Бях в Бургас, ще бъда и сега \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кирил Груев 20.05.2013 12:25:21 отговори + 0 0
Ясно е излъгаха мен парите ми ги няма и не ми е приятно и хората трябва да знаят какво е станало.Както виждаш не съм анонимен писна ми некви незнайни войни да живеят за моя сметка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цонко 20.05.2013 12:25:11 отговори + 0 0
Ганьо, защо на Содом имаше необезопасени контакти на 20 см. от хората, които бяха на първия ред? И не е само един концерт. Организацията като цяло обаче ти е отлична, ако я вземем в модул Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 12:22:39 отговори + 0 0
Абе ей хора това е фирмата с най - голяма практика в метал концертите кво се излагате за един концерт преди две години дето не е ясно кой кого излъга? Крейдъл идват, кефете се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кирил Груев 20.05.2013 12:21:00 отговори + 0 0
Аз си купих преди концерта на 35лв. миналия път и пак греда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 12:19:45 отговори + 0 0
Кучетата си лаят, керванът си върви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Дет 20.05.2013 12:18:42 отговори + 0 0
МНОГО МИ СЕ ХОДИ,НО ЩЕ СИ КУПЯ БИЛЕТ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ! КОГАТО КРЕЙДЪЛ ИЗЛЕЗНАТ НА СЦЕНАТА!ДО ТОГАВА СЪМ ПРЕД ВХОДА , ВСЕ ПАК М.Е. ОРГАНИЗИРАТ.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цонко 20.05.2013 12:17:43 отговори + 0 0
Щом са М.Е. пропускам с кеф. Ще ходя да ги гледам в някоя съседна страна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 12:15:10 отговори + 0 0
ае нема нужда
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кирил Груев 20.05.2013 12:12:10 отговори + 0 0
Този организатор most of evil ли е същите които ни откраднаха парите и се крият като мишки.Внимавайте да не станете едни от поредните измамени от тази организация,която открадна парите на една голяма част хора и по никакъв начин не ги компенсира Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 12:08:50 отговори + 0 0
тъкмо се зарадвах, и... бай ганьо!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Samael 20.05.2013 12:05:57 отговори + 0 0
разгеле. най-после нещо различно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tormentor 20.05.2013 11:53:17 отговори + 0 0
M.E. ... без мен ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джон Боуви 20.05.2013 11:51:38 отговори + 0 0
Има блек, има еднодневни..., остава да забият и Смоука. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джаф-джаф 20.05.2013 11:51:22 отговори + 0 0
Я, Джой Демайо е почнал с КоФ! Там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

true norw black and 1 day 20.05.2013 11:47:15 отговори + 0 0
тея позьори слуша ли ги още някой... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stay filthy 20.05.2013 11:45:27 отговори + 0 0
лелееееееееееее уникално :x Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Объркани млади хора 20.05.2013 11:43:03 отговори + 0 0
Блекаджия с вещерски облик и змийски лещи се е вкопчил в кръст от светлина. Безценно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 11:35:30 отговори + 0 0
Цецоооо стига слухтя Цецооо!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 11:34:45 отговори + 0 0
Костов, пак ли ти бе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 11:32:21 отговори + 0 0
Гани, Пешо Бека и Станишев са виновни за всичко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.05.2013 11:27:40 отговори + 0 0
"Пък другите щом имат пари, които могат и да хвърлят на вятъра - живи и здрави да са."

Попитай някой от хората посетили Europe и Slash, дали си е хвърлил парите на вятъра ))))

Браво за CRADLE OF FILTH - там сме!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 11:26:19 отговори + 0 0
Тоя позьор ще ориентира ли най-накрая тоя кръст нанякъде.*************! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stoner 20.05.2013 11:22:32 отговори + 0 0
Наивитетът се заплаща рано или късно. Изцепката на Ганьо не е само една. Който е по-наясно - знае. Въпрос на време е да се издъни пак. Само дето тоя път доста хора са решили да не са от лапналите кукичката. Пък другите щом имат пари, които могат и да хвърлят на вятъра - живи и здрави да са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 11:19:59 отговори + 0 0
Бе, аз може да съм нагъл, но не съм прост, както явно някои са, защото явно те не са разбрали, ама дреме ми, с такива не се занимавам. Ще видим колко ще излъже тоя път махленската душица. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 11:18:10 отговори + 0 0
Аз от Слаш и от много техни предни концерти не се чувствам излъгана, така че айде по - спокойно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.05.2013 11:17:40 отговори + 0 0
Europe получи ли се? Получи се.
Slash получи ли се? Получи се.
Какво още врякате за някакъв отменен концерт преди 2 години?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 11:16:12 отговори + 0 0
...и сигурно смята, че ще излъже още ьифра хора, с такива цени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 11:15:44 отговори + 0 0
Ти си нагъл,че толкоз не разбра за близо две години каква е ситуацията и кой кого прецака! Айде стига с хейта! Там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 11:15:35 отговори + 0 0
Аре стига глупости бе!... Факт е, че бандата идва и ще е як концерт. Спрете да правите интриги! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2013 11:14:12 отговори + 0 0
Ха, Ганчо пак наглее. А оше не е върнбал парите, дори и Содом излъга. Който не верва, да прочете интервюто в последния брой на Про-.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".