Фронтменът на TRAIL OF TEARS: "Това не е краят"

1 дек 2006, 07:32 ч. 223 / 5 5
пред./следв.
Преди издаването на новия албум "Existentia" през януари и след новината, че четирима от членовете на групата са напуснали и тя се разпада (прочети), фронтменът и основател на бандата Ronny Thorsen разпространи съобщение, касаещо състоянието и бъдещето на TRAIL OF TEARS. В него се казва, че на 26 ноември групата е завършила 10-дневно турне в Мексико, съпътствано от много организационни проблеми, което е довело до финансови загуби на всички. Решението на четиримата музиканти да напуснат е било следствие от него, но съобщението за разпадане на TRAIL OF TEARS е направено самоволно и без съгласието на Thorsen. Сега вокалистът заявява, че TRAIL OF TEARS все още съществува и ще продължи дейността си в нов състав.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 1.12.2006 18:57:49 отговори + 0 0
Абе не е чак толкова лошо... Аз мислех, че само вокалиста е останал и ще прави някакъв едноличен проект тип Кредъл, но то всъщност били 3 оригинални члена още в тази група - вокалист, китарист и клавирист. Като гледам са сменили и 3 вокалистки, тъй че няма да е голям бум нов глас в групата. Само музиканти им трябват :Р. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.12.2006 18:14:26 отговори + 0 0
хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.12.2006 16:51:29 отговори + 0 0
Ама е от значение :-P Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.12.2006 13:05:50 отговори + 0 0
Това със сигурност не е най-важното... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.12.2006 12:50:34 отговори + 0 0
а това ли е най-важното? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".