Matt Sorum предлага брак на Соня Васи?

2 дек 2006, 23:37 ч. 381 / 8 7
пред./следв.
По непотвърдена официално информация барабанистът на VELVET REVOLVER (екс-GUNS N' ROSES, THE CULT и др.) е предложил брак на известната като първата българка, снимала се за "Playboy", Соня Васи. Като източник на информацията е цитирана самата Соня, която в миналото е имала връзки със Slash (GUNS N' ROSES) и Paul Stanley (KISS), а също се изявяваше и като вокалистка в собствената си банда CREEP. В момента Соня Васи се занимава основно с моден дизайн.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.08.2007 17:34:37 отговори + 0 0
някой ЗНАЕ ЛИ КАК ДА СЕ СВЪРЖА СЪС СОНЯ ВАСИ В САЩ?ИЛИ АДРЕСА НА НЕИН ФЕН КЛУБ?ЩЕ БЪДА БЛАГОДАРНА АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ НЯКАКЖО ИНФО НА Е-МAIL: sea_gulls@abv.bg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Каско Васката 4.12.2006 14:01:47 отговори + 0 0
Ха така, като го докара, го взимам да свири с мене! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кака Васка 4.12.2006 09:31:19 отговори + 0 0
Щом информацията идва от нея, ще продължава да е непотвърдена. Мат Соръм може и да се окаже доста изненадан, ако я чуе. Едва ли вече може да впечатли някого в България с такива новини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joey Tempest 3.12.2006 21:14:25 отговори + 0 0
Този концерт в Созопол и аз си го спомням. След Сончето ме болеше главата от бездарие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AXE 3.12.2006 16:19:13 отговори + 0 0
Тя тая ходеше и с вокалиста на Limp Bizkit (забрайх го как се казваше) по едно време. Изръшка ги всичките ей Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гънс фен 3.12.2006 13:54:35 отговори + 0 0
Браво, миче,
давай, докарай Мат у БГ,
Цял живот го чакам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Naso 3.12.2006 12:26:29 отговори + 0 0
Големо важно. Спомням си един концерт на тая Соня в Созопол с погряваща група Контрол - всички яко дивяха с Кольо Гилъна и сие и като излезе каката и смешната и група изведнъж останаха десет човека. Ама това е щото нищо не разбираме от музика. хи-хи-хи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".