Чуйте нова песен на DREAM THEATER

5 авг 2013, 21:13 ч. 862 / 5 19
пред./следв.
По-долу може да слушате онлайн чисто новата композиция на DREAM THEATER "The Enemy Inside". Тя е от предстоящия да излезе на 24 септември едноименен студиен албум на групата. Подробности за бъдещата творба ви съобщаваме текущо.



dreamtheater 2013

още за:

Dream Theater


Коментари   (19)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


daniel 9.08.2013 14:13:39 отговори + 0 0
Ще чакам с нетърпение 24 септември. Песента е много здрава, много по-различна от това което сме слушали досега от тях. Тук виждам много негативни коментари относно микса, саунда и композирането. Ехооо, хора, това са ДТ !!! Това не е ви е Д2 за да си позволявате подобни коментари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Levirian 7.08.2013 01:51:59 отговори + 1 0
Абе какъв е тоя Анонимен бееееееееееее,били зле композиционни.Спри бе човекооо,само безмислици говориш!!!!!!!!!!!! Спри моля тееееееее!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баси... 7.08.2013 01:21:37 отговори + 0 0
Това парче в албума ще звучи по друг начин, помнете ми думата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Monster 6.08.2013 19:08:58 отговори + 0 0
Хора, не търся кусур на DT.. Dream Theater са ми много любима банда.. просто казах,че микса и мастеринга не са на ниво. Явно не сте слушали Systamatic Chaos...... чуйте там за какъв звук става въпрос. Всичко звучи убийствено. Специално тук, на това парче саунда е кофти. Всичко се чува, но като цяло не е това,което трябва да е. Не плюя никой, нито търся някакви кусури. Просто си казвам мнението. Надявам се албума да звучи мощно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Записвайте си: 6.08.2013 18:44:27 отговори + 1 0
Народ, който смята, че Dream Theater са композиционно слаби, а Motorhead и Manowar са велики групи, напълно заслужава съдбата си НИКОГА да не излъчи свои представители на световната музикална сцена!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Банго Йонас 6.08.2013 17:50:55 отговори + 0 0
Една поправка, че вероятно моят син Йонас е в йотпуска. "В българския език е прието да се пише БетХовен, но да се произнася Бетовен" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thream Deater 6.08.2013 17:28:14 отговори + 1 0
Следва тестови въпрос.

За да каже някой, че Dream Theater "винаги са били зле композиционно", значи:
1. не ги е слушал,
2. е глух,
3. е Лудвиг Ван Бетовен;
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2013 17:05:28 отговори + 0 0
Те винаги Dream Theater са били зле композиционно, особено след средата на песните като отиват някъде в небитието.. само технично свирене, никакви 'hook'-ове, нищо запомнящо се. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ааа 6.08.2013 15:25:08 отговори + 0 0
eventim - "Ето едни от многото, които спокойно могат да ги заместят вече" - никой не може да замести и измести това, което вече са създали, що за глупости!!!, качествената музика е вечна, всеки си е различен и не твори, за да измести някой друг. Haken ми харесаха, въпреки характерната за британския прог монотонност и меланхолия, но не намирам много общо с DREAM THEATER, нито като звучност, нито като динамика, нито като наситеност. Въобще е глупаво да се съпоставят и сравняват, а за заместване просто е смешно да се говори.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

John Petrucci 6.08.2013 14:31:56 отговори + 0 0
Плаче ми се като ви чета жалките коментари...go kill yourselves...all of you! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


eventim 6.08.2013 13:42:34 отговори + 0 0
Съжалявам, но не са това което бяха. Ето едни от многото, които спокойно могат да ги заместят вече:
http://metalstorm.net/events/news_comments.php?news_id=20814
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2013 10:06:17 отговори + 0 0
Фейо на смъртта, ти хубаво си поправила онзи с "отенъка", ама "прИсяда ви бирата" значи, че се е уморила и е прИседнала край пътя примерно. "ПрЕсяда" вече е нещо различно...
Присмял се хърбел на щърбел, дето се вика...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haho 6.08.2013 09:45:53 отговори + 0 0
Повече от доволен съм. Манджини вля свежест в групата. ADTOE беше страхотен. Очаквам новият албум да е още по-добър. Манджини този път е "по-напред" в микса, което адски ме накефи. В очакване съм на един страхотен DT. Кеф за ушите ми! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Uncle Vester 6.08.2013 09:43:30 отговори + 0 0
Весело е да се коментират звуковите качества на печално известния със смазаността си 128 кбпс стрийм на soundcloud. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баси... 6.08.2013 09:15:26 отговори + 1 0
Що реши, че някой се опитва да бъде по-голям музикант-просто звукът не ни харесва. А между другото ти не се стърпя да направиш забележка за правописа и музикалната култура на Блиц. Явно някой можа да са недоволни, а други не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феята на Смъртта. 6.08.2013 07:11:32 отговори + 0 1
Чуваем бас, траш оттенъци/ впрочем, само да вметна до Blitz - 2013-08-06 04:59:06- пише се ОТТЕНЪК/ повтаряеми рифове, изпъкнали соло барабани, кофти мастеринг, снеър барабани...
Брей! Бре! Оле! Какви невероятни музиканти се извъдиха изведнъж! Какви прекрасни музикални познания се изсипаха. Що не вземете да напишете едно писмо до групата да спират записите на албума, че нещо мастеринга не ви звучи. Присяда ви бирата, един вид. Не ви е комфортно. Е тая черта най- ме кефи у българина- винаги когато излезе нещо ново, задължително трябва да му се намерят поне 5 кусура, да се сравни с нещо друго или старо, да се кажат нещата който не се харесват и да се изкаже абсолютно компетентно мнение, как би трябвало да е! Аз не мога да разбера едно- пуснали са песен за да бъде чута безплатно от хората. Никой не иска да се ръсят мозъци- чуйте песента и се опитайте да ЧУЕТЕ какво са изсвирили хората. Спрете да търсите под вола теле, да правите аналогии и да се опитвате да бъдете по- големи музиканти от тези в групата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blitz 6.08.2013 04:59:06 отговори + 0 0
Прав е Монстър, звукът на това е малко 'off'. Нетипично за Тиътър басът е доста чуваем и с траш отенък, а касите са с онзи ужасен тембър, като да пляскаш по риба с лъжица ...

Това, което ме кефи обаче, е точно снеър барабанчето, както и мощната и доминираща този път китара. Като цяло, май ще е 'тежък' албум като 'Images', съдейки по това, което тук звучи. Аз съм доволен.

ПС. Някой друг да чува рифове и вокални линии от целия 'Scenes From a Memory' албум в това парче?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2013 02:15:25 отговори + 0 0
Уф божее,ей така като почнат феновете на Тиатър с техните претенции за дреболии,какво му е на звука,супер си е,2013 година,модерно озвучаване,нищо му няма,а и песента си е хубава!Това е музика все пак,не е физика или нещо подобно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Monster 5.08.2013 21:18:40 отговори + 0 0
готино е,но микса и мастеринга не ми харесват.... на соло барабана е доста изпъкнал и като цяло се получава една цапаница от време на време... аз в началото не повярвах,е това е Dream Theater докато не запя Лабри...

композицията е страхотна, но нещо звука е много гаден...... Дано това да не е крайният продукт, понеже виждам,че е пуснато през soundcloud Като скрита връзка...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".