DJ Ashba предизвика полицейско разследване с предложение за брак в хеликоптер

12 авг 2013, 07:17 ч. 612 / 6 3
пред./следв.
В неделя сутринта полицията в Лас Вегас е започнала вътрешно разследване, за да установи обстоятелствата, при които китаристът на GUNS N' ROSES DJ Ashba е предложил брак на приятелката си в полицейски хеликоптер. Нещо повече - музикантът е проявил неблагоразумието да се похвали в социалната мрежа "Instagram", където дори изказва благодарности на местното полицейско управление за "най-невероятното частно пътуване с хеликоптер в Лас Вегас". Съобщенията на Ashba са придружени от снимки и специални благодарности за капитан David O'Leary от полицията в града. Последният сега може да си има неприятности, защото е ясно, че полицейските хеликоптери не може да бъдат наемани и изобщо използвани за частни пътувания.
dj ashba helicopter wedding proposal

още за:

Dj Ashba


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MC Hammer M Ne C 12.08.2013 19:54:37 отговори + 0 0
тва на маймуни ставаме за едното е*ане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цани 12.08.2013 10:36:57 отговори + 0 0
Принципно си прав, ама нали се сещаш, че редът е ред, когато правилата са еднакви за всички, без изключения! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.08.2013 09:56:35 отговори + 0 0
Тея пък... такава престъпност имат, хванали се да се заяждат с двама усмихнати млади хора, които се обичат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".