Brian May продължава да открива неизвестен материал на Freddie Mercury

2 дек 2013, 22:57 ч. 467 / 6 4
пред./следв.
Китаристът на QUEEN Brian May е съобщил, че след първоначалните сведения, че е открит неизвестен дотогава материал на легендарния вокалист Freddie Mercury, "изгубените" записи са се оказали повече от очакваното. May и продуцентът William Orbit прехвърлят материала от ленти на дигитални носители с най-доброто възможно качество. Човекът с "къдравата коса и къдравата китара" все още се притеснява да каже, че би могъл да се появи цял нов албум с вокали на Mercury, но със сигурност ще бъдат издадени поне няколко песни. Brian и барабанистът Roger Taylor наскоро са завършили обработката на демота от 1983 г. с Freddie и Michael Jackson. Сред новите архивни открития са колаборации с David Bowie, Andy Gibb и Rod Stewart.
freddie mercury


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WeltherrschafT 3.12.2013 10:10:53 отговори + 0 0
Страхотна новина! Само ми е чудно как след толкова години никой от споменатите по-горе музиканти не каза, че е направил повече песни с Меркюри, та се налага да се изравят от някакви си архиви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Petrucci 3.12.2013 08:48:13 отговори + 0 0
До "ген. Примо Де Ривера и Са" - Върви си пий хапчетата!!! Хората си имат достатъчно пари , и много хора искат да чуят още парчета с Фреди, които между другото едва ли ще са "мърша"....Всъщност какво имаш предвид под "мърша"....или да съставим някакво изречение с чути наскоро думички, а пък майната му на смисъла.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ген. Примо Де Ривера и Са 3.12.2013 08:38:33 отговори + 0 0
Стига с тия ексхумации, уе! Парите ли не ви стигат, че налитате на мърша, изедници? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ефектът УАУ 3.12.2013 07:38:32 отговори + 0 0
Неизпрани чаршафи, може би?
Айде, чакаме новия Фреди!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".