Арестуваха бившия китарист на ANTHRAX Dan Spitz за домашно насилие

28 дек 2013, 10:35 ч. 240 / 10 8
пред./следв.
Сутринта на Коледа, 25 декември, бившият китарист на ANTHRAX Dan Spitz е бил арестуван в къщата си във Флорида по подозрения в домашно насилие. 50-годишният музикант е закаран в местния арест след шумен спор с жена си в последните седем години - Candi. Двойката, която има близнаци-аутисти, се е скарала след употреба на солидни количества алкохол на Коледа. Кавгата е завършила с опит на Spitz да удуши съпругата си, оставил видими белези на врата й. От своя страна Dan твърди, че е бил нападнат пръв и че има следи от нокти по гърдите, врата и ръцете си. Майката на е подала сигнал в полицията, чувайки виковете на дъщеря си. Тя описва китариста като доста агресивен. Сцената се е разиграла в спалнята на двамата и не е имала преки свидетели. Спорът е започнал заради мъж, с когото Candi се е срещала за кратко, когато с Dan са били временно разделени.

   Малко по-късно Spitz е освободен, а Candi е заявила, че няма намерение да отправя обвинения към мъжа си. Тя описва инцидента като недоразумение и допълва, че майка й не е трябвало да се обажда на телефона за спешни случаи 911.
Dan Spitz

още за:

Dan SpitzCandi Spitz


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Шами 29.12.2013 11:19:56 отговори + 0 0
Къркане, дрога, изневери и кьотек! Поредната "звезда"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яне 28.12.2013 21:29:15 отговори + 0 0
Ти тъп ли си или само вдлъбнат? В повече от половината случаи на домашно насилие жертвите се правят, "че нищо не е станало". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RZK 28.12.2013 21:04:14 отговори + 0 0
Гръмко заглавие, пък накрая се оказва, че нищо не е станало. Откога почнахте да пускате жълти новини? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хах 28.12.2013 17:56:47 отговори + 0 0
каква снимка сте му избацали обаче... прилича на олигофрен на нея... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 28.12.2013 15:05:15 отговори + 0 0
Горките деца... Ма и тъщата не и е работа да се меси щом на дъщеря и и харесва да има пиене и кьотек... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Beso 28.12.2013 13:57:32 отговори + 0 0
Е, братче, то по тая логика ако свириш блус или просто по-"не"агресивна музика, трябва ли да си умрял х*й ?! Или ако свириш грайнд, като препикаеш някое дърво и да лежиш до живот ... Надали Вагнер е бил фашага или изнасилвач, а Шуман - гей !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К 28.12.2013 12:18:38 отговори + 0 0
А какъв трябва да си, за да свириш блек, дет, грайнд и т. н.?
За последните неща сигурно трябва да арестуват директно и до живот
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

. 28.12.2013 12:05:49 отговори + 0 0
То не може да си спокоен мил човек и да свириш траш...А дори и да има такива хора, вярвам,че са рядкост Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".