Всички музиканти на BLAZE напускат групата

7 яну 2007, 10:23 ч. 148 / 1 10
пред./следв.
Бившият вокалист на IRON MAIDEN/WOLFSBANE Blaze Bayley се е разделил с музикантите от последния състав, с който осъществяваше турнетата на групата си BLAZE. В официално съобщение от Oliver Palotai (китара), Luca Princiotta (китара), Christian Ammann (бас) и Daniel Schild (ударни) се казва, че причината за това е новият мениджмънт, с който Bayley се е свързал и има намерение да работи в бъдеще. Материалът за следващия албум на BLAZE е написан в голямата си част, съвместно с напускащите членове, но новият мениджмънт налага промени в стила, които са неприемливи за тях. В същото време Blaze е дал да се разбере, че няма намерение да се раздели с новите мениджъри.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 8.01.2007 11:56:51 отговори + 0 0
Не може да се отрече , че Метаксата е донякъде прав-Тим Оуенс определено може да пее.И никоя от групите , за които се твърди , че са си изпатили не са това виновниците , които тук разни критици обвиняват.Тия певци са ги избрали същите тея велики групи - така че не певците са виновни , че са получили работата , а тия , които са им дала.Най-голямата издънка е не на Блейз Бейли , а на Стив Харис , защото той основно движи там нещата и е факт , че направи тотално неподходящ избор и продължи да пише песни , които не подхождат на избора си.Джудас си взеха певец , който екстра можеше да замести Халфорд , докато Халфорд не ще да е в Джудас , явно поучени точно от Мейдън , обаче пък те направиха друг гаф-решиха на дърти години да стават нова и модерна група и ефекта беше по-трагичен и от на Мейдън.
Така че господа - когато критикувате , бъдете обективни , а не просто на олимпийски принцип-важното е да участвате в плюенето.
И накрая-групата на Блейз определено си я биваше до момента и там добре се вижда , че въпреки скромните си вокални дадености , когато нещата са подходящи за тях , резултата хич не е за изхвърляне...
Толкоз-всичко най-и по-умно плюйте!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metaXata 7.01.2007 22:19:47 отговори + 0 0
не че ме боли особено за тея напатили групички,ама който твърди че Тим не може да пее му препоръчвам цял живот да си върти турбо лайнър и нумбър оф шит на касетката от осми клас и да се разтапя от щастие,щастие,щастиееееееееее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НИКИ 7.01.2007 15:25:49 отговори + 0 0
Може и да бъркам за Джудас но мисля ,че Халфорд няколко години бе извън групата и тези албуми не съм ги запомнил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.01.2007 15:23:13 отговори + 0 0
Със същия с който сега са на път да си изпатят Айсид Ърт. А ако се абстрахираш от останалите елбуми на Мейдън, Екс Фактор е бая добър албум. Верно че не може да стигне нивото на Дикинсън, обаче едва ли някой вобще може. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.01.2007 15:07:15 отговори + 0 0
Judas пък с кой са си изпатили?!?!?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


НИКИ 7.01.2007 14:47:48 отговори + 0 0
Най-тъмната страна от историята на Мейдан е този псевдо певец. На един концерт с Мейдан публиката едва не го е изгонила от сцената. Пеел е толкова фалшиво великите песни на Брус Дикинсън,че са го замервали с маратонки.Така,че не се учудвам. Некъдърници във велики групи-Джудас също си испатиха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.01.2007 13:19:00 отговори + 0 0
Мне, просто след като са напуснали всички членове и дошъл вокалиста на Trail of Tears и е казал "Въпреки всичко, ще продължат напред!" ; Р. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fafy 7.01.2007 12:34:06 отговори + 0 0
е ве кво и е на музичката ве шматкофайници, приятва групичка си беше, много яка даже, ма както е тръгнало ше се затрие явно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.01.2007 12:11:50 отговори + 0 0
то пък една музика прави..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rainbow Demon 7.01.2007 10:36:42 отговори + 0 0
Ето така се прави музика в наши дни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".