Арестуваха барабаниста на SCORPIONS James Kottak в Дубай за обида на Исляма

29 апр 2014, 18:43 ч. 748 / 9 13
пред./следв.

   Американският барабанист на SCORPIONS James Kottak ще прекара един месец в затвора в Дубай, Обединени арабски емирства, след като вчера е бил осъден за обида на Исляма. Музикантът е летял от Москва за Дубай на 3 април, откъдето е трябвало да пътува до Бахрейн, за да свири със "Скорпионите" при провеждането там на кръг от Формула 1. По време на полета Kottak е изпил пет чаши вино, а по-късно се е объркал на летището и е влязъл погрешно в транзитен коридор. Тогава барабанистът е започнал да проклина "необразованите мюсюлмани", размахал е среден пръст на околните пътници и дори и свалил панталоните си и показал задните си части. Kottak отрича да е отправял обиди, да е показвал среден пръст или интимните си части. Той твърди, че е спонтанно повдигнал ризата си, за да покаже татуировка на гърба си. Това обаче не е повлияло на съда и засега музикантът ще трябва да излежи присъдата си. SCORPIONS свириха с барабаниста Mark Cross (TAINTED NATION, FIREWIND, OUTLOUD, HELLOWEEN, METALIUM) на откриването на "Formula One Gulf Air Bahrain Grand Prix". Задържането на Kottak до изчакването произнасянето на присъдата ще се приспадне от срока.

още за:

James KottakScorpions


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


жестът 30.04.2014 23:20:01 отговори + 1 0
Какво му е хубаво на начина на мислене на религиите.
Повечето религии проповядват липса на мислене и "смирение" и това, че няма нужда ние да мислим по въпроса какво е добро и какво е зле защото БОГ (който между другото е ок с геноцид, робство, кръвосмешение и е противник на равните права на жените) ще ни каже.

Нека погледнем християнските ценности като 10те божи заповеди. Пълна глупост - 6 са за това как трябва да се кланяш на бог, 1 е, че не трябва да работиш в събота (wtf), една е, че трябва да почиташ майка си и баща си (дори системно да те малтретират, изнасилват и да те продадат в робство) и не кради и не убивай. Хващам се на бас, че всеки нормален човек би включил съвсем други неща освен тези в 10те най-важни морални устоя като не изнасилвай, не поробвай и дори елементарното прави добро.

Религиите са отврат и не трябва да се толерират.

Иначе наистина никой не е зле колкото мюсюлманите. Ако тук беше направил същото може би щеше да и ядоса, но нямаше да го затворим за 1 месец защото бил обидил малоумната ни секта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Markoni е прав! 30.04.2014 17:06:49 отговори + 0 0
В конкретния случай няма значение какво/ кого е обиждал, фактът е, че това Е хулиганство, а хулиганството е подсъдно. Ако всеки тръгне да си развява "татуировката" по летищата, за къде сме? Точно на едно летище охраната и полицията имат много по-важна работа от това да преследват пияни рок динозаври. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 30.04.2014 08:36:56 отговори + 1 0
Истината е, че религиите са инструмент в ръцете на недобронамерени хора, които влияят на масите с цел лична изгода. Няма нищо лошо да вземеш хубавите неща от тях /като начин на мислене/.
Но фанатизмът е ужасно нещо.
Абе май са немприложими за съвременния свят...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Markoni 30.04.2014 08:36:35 отговори + 0 0
Много ми е любопитно, какво би станало в следния случай: пияния Котак каца на летище София, обърква се от множество надписи на някакви примитивни, за него неразбираеми букви, и почва да псува ляво-дясно "тъпите българи" и да им показва задника си. Пак ли ще има "Браво, Джеймс! Браво, Котак!" и "Голям!"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нецензурен жест за аллах, 29.04.2014 22:46:30 отговори + 0 1
Така става като се остави религията да управлява. Особено ако е скапана като мюсюлманството. Според мен може да има само две истински причини да вярваш в дадена религия - или трябва да си много тъп и доверчив едновременно, или трябва просто да не познаваш религията наистина.

Който прочете Корана или Библията и си каже - хм, тоя Бог е много готин пич, бе - би трябвало да е някакво абсолютно първобитно същество с недоразвит мозък защото в тези свещени книги всъщност има само извращения и хиляди неща, които никой нормален човек не би нарекъл добри или морални.

Хубавото за религията е, че народа е масово плиткоумен.

Отивам да рисувам Мохамед как прави секс с Исус докато Бог и Путин ги снимат и се пипат един друг.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Atheist 29.04.2014 22:01:17 отговори + 0 0
Ха-ха ... На кладата!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КОМИСАРА ТРАШЪР 29.04.2014 21:56:56 отговори + 0 0
************ ...тия не заслужават никой да им ходи да свири там и каквото и да било друго мероприятие.Ограничени от една религия цървули
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ертогрул Бей 29.04.2014 21:26:15 отговори + 0 0
Ся след като излезе от дранголника вече нема да е Котак а Писенце. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 29.04.2014 20:46:10 отговори + 0 1
Много е прост този тупанджия.
Тръгнал къде да се прави на отворен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аллах е г*й! 29.04.2014 19:41:56 отговори + 1 0
Браво, Джеймс! Браво, Котак! Само така!!! Няма да се даваш на поклонниците на Аллах! Трябваше и "оная работа" да им развъртиш пред слисаните иноверски физиономии! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


=== 29.04.2014 19:22:12 отговори + 0 0
Голям! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СодомЯ 29.04.2014 18:58:39 отговори + 0 0
**** мюслими и да, необразовани са! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cujo 29.04.2014 18:52:28 отговори + 0 0
rock'n'roll as fuck Cheers to Kottak
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".