ROYAL HUNT се разделят с вокалиста John West

18 мар 2007, 10:52 ч. 239 / 6 3
пред./следв.
След редица албуми и много турнета, ROYAL HUNT и вокалистът John West са взели решение, че вече не могат да си сътрудничат креативно и е време да поемат по различни музикални пътища. За това, от 16 март 2007 г. John вече не е част от групата. Възможно е в бъдеще бандата отново да си сътрудничи с певеца, но под формата на страничен проект или гост-участия.
   West се присъедини към ROYAL HUNT през 1999 г. по време на записите за "Fear". В момента групата подготвя нов албум, записите за който се очаква да започнат по-късно тази година.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


d c cooper 18.03.2007 23:21:30 отговори + 0 0
Ааааааааааа И кой ще пее после в Silen Force A? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MasqueradeBall 18.03.2007 18:03:11 отговори + 0 0
И аз се надявам за стария вокалист Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hunt 18.03.2007 13:22:24 отговори + 0 0
а дано се върне стария вокал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".