Glenn Hughes ще свири в София на 7 септември?

24 юли 2007, 17:45 ч. 232 / 8 5
пред./следв.
В официалното тур-разписание на Glenn Hughes присъства нова поредна дата за концерт в България - 7 септември, този път в София, след участието на певеца на 6 май в Каварна. Преди това - на 6 септември легендарният вокалист ще свири в Косово. Потвърждение от наша страна засега липсва.

   В други новини, дългоочакваното DVD на Glenn Hughes "Live in Australia" ще се появи на 1 септември в по-голямата част от света, а в Европа - през октомври. Дискът ще включва изпълнения на живо от акустичните концерти на бившия член на BLACK SABBATH и DEEP PURPLE в Сидни и Мелбърн, шоу в Италия с участието на барабаниста Chad Smith (RED HOT CHILI PEPPERS), документални и задкулисни кадри, плюс видеоклипове към последния студиен албум на Glenn "Music for the Divine". Много е вероятно сред тях да е и българският клип на парчето "The Divine", чийто режисьор е Андрей Слабаков и което може да гледате тук.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 26.07.2007 02:55:49 отговори + 0 0
тоя човек е велик Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HATER-stvoto 25.07.2007 10:34:21 отговори + 0 0
СМРАД И АГОНИЯ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 24.07.2007 23:30:35 отговори + 0 0
аз пак ще утида вие си палете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

divine 24.07.2007 22:29:11 отговори + 0 0
и два пъти не стигат - този човек винаги изумява с глас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.07.2007 21:57:11 отговори + 0 0
И сигурно сега ще се почне с хейтърството, че не щеш ли идвал всяка година. Аз лично го гледах 2 пъти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".