IGNITE отново у нас на 3 май 2008 г.?

6 фев 2008, 20:07 ч. 379 / 7 3
пред./следв.
По информация на "Century Media Records" на 3 май 2008 г. у нас отново ще гостува хардкор/пънк бандата от Ориндж Каунти IGNITE. Групата вече посети България на 10 септември 2007 г. по покана на "Re-Act". Потвърждение от българска страна засега няма, а заедно с IGNITE ще бъдат и хардкораджиите от Бостън DEATH BEFORE DISHONOR и BURN THE 8TH TRACK. Мястото на събитието в София предстои да бъде уточнено.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 7.02.2008 17:35:32 отговори + 0 0
От кой сайт? Защото на сайта на Century Media, които сме посочили, датата стои. А и да бъде махната, това че е присъствала, също е факт :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.02.2008 17:23:24 отговори + 0 0
вече е махната датата от сайта,стига само спекулации и глупости,като стане факт тогава пишете!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.02.2008 09:47:03 отговори + 0 0
мали тея DEATH BEFORE DISHONOR късат глави.дано да стане тва и заради тях съм там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".