IN FLAMES и SLAYER закриха феста в Каварна пред 5000 души

8 юли 2008, 02:26 ч. 902 / 15 143
пред./следв.
24 часа след края на концерта на SLAYER и IN FLAMES екипите могат да влязат на територията на избухналото поделение за утилизация на боеприпаси в Челопечене. Повече взривове няма да има. Засега...
   По време на предното денонощие стадион "Калиакра" в Каварна бе облян в огън и кръв. Около 20:15 ч. на 7 юли, сред пушеци и расти, се появи пламъкът. Шведският квинтет откри най-качествената откъм музикална стойност вечер от фестивала с "Cloud Connected" от излезлия през 2002 г. "Reroute to Remain". IN FLAMES показаха стил и класа, които задържаха в рамките на целия си сет, продължил около час. Съмненията по отношение живите изпълнения на фронтмена Anders Friden се разсеяха още след второто парче (актуалната "The Mirror's Truth"), като освен с изпяването на разчупените вокални линии, певецът се справяше блестящо и с концентрирането на вниманието на развилнялата се аудитория от предните редици. Красотата в музиката на IN FLAMES винаги се е създавала от китарните партии и сега на сцената имахме възможност да видим едно от най-добрите електрострунни дуота в съвременния метъл - Jesper Stromblad и Bjorn Gelotte, които се представиха безупречно и по отношение на рифове, и на сола. Сред изпълнените парчета бяха "Disconnected", "Delight and Angers", "Graveland", "Colony" и вълшебната "Only for the Weak". Малък недостатък бе ранното излизане на бандата - още по светло, което не ни позволи да се насладим на светлинното им шоу. Групата свиреше с видимо удоволствие, а вокалистът се шегуваше между песните и правеше стандартните разигравания и разпявки на публиката. "Take this Life" беше посветена на красивите български девойки, а след "My Sweet Shadow" шведите благодариха за радушния прием при тяхното първо гостуване у нас и освободиха сцената. Време беше да се лее кръв.
   Около 21:50 ч. бе даден първия залп от траш канонадата на непреходните метъл титани SLAYER. Това бе второ гостуване на Tom Araya и компания в родината ни след 2002-а, но по принцип едва ли някой не е запознат със силата на живите им участия. В нея се убедихме още веднъж в последната вечер на "Kaliakra Rock Fest", посетена от около 5000 зрители. SLAYER трасираха изпълнението си с "Darkness of Christ", "Desciple" и "Cult" и подложиха публиката на кръстосан огън, картеч и атака с химическо оръжие с "Chemical Warfare", "Ghost of War" и термоядрената "War Ensemble". Без да бъде обявявано примирие, войната продължи с "Jihad" и "Die by the Sword". И да е имало забравени на стадиона пластмасови мечове след шоуто на MANOWAR в събота (5 юли), не те представляваха опасност за феновете, а четиримата сериозни мъже на сцената, които не хабяха времето си с излишни приказки - Tom Araya, Kerry King, Jeff Hanneman и Dave Lombardo. Последваха "Captor of Sin", "Dead Skin Mask", "Hell Awaits" и предизвикалата див възторг класика "South of Heaven". Дори Tom Araya проговори, за да благодари сърдечно няколко пъти на дошлите на концерта фенове. И ги награди - с железни кръстове за храброст и три последни метални химна - "Raining Blood", "Mandatory Suicide" и "Angel of Death". И това беше всичко. SLAYER не излизат никога на бис. Звучи странно, наистина. Но ако сте присъствали на тяхно шоу, знаете, че няма смисъл, също както и петчасовите концерти и надъхването на публиката да изпие всичката бира на света. На 7 юли на стадиона в Каварна за около час и 20 минути, колкото свириха SLAYER, се пиеше само кръв. Като за последно.

   Тук се полага да направим и кратка равносметка на приключилия "Kaliakra Rock Fest 2008". В рамките му в Каварна гостуваха MANOWAR, Alice Cooper и SLAYER като хедлайнъри, HOLYHELL и SIXTH SENSE като подгряващи групи на 5 и 6 юли и IN FLAMES като специални гости на 7 юли. За нито една от основните групи това не бе първо посещение в родината ни, нито за съпорт бандите. Дебют на българска земя направиха единствено IN FLAMES. За трите дни в Каварна се събра публика общо горе долу колкото на концерта на WHITESNAKE и DEF LEPPARD в София на 4 юли, при това - немалка част от хората бяха едни и същи и в трите дни. Без да бъде тенденциозно, можем да кажем, че след качествения и количествен скок, който отбеляза "Kaliakra Rock Fest" между първото си и второ издание, през 2008 г. фестивалът направи голяма крачка назад. Дано догодина не гледаме хедлайнъри MANOWAR, HELLOWEEN и SAXON със специални гости Glenn Hughes и GAMMA RAY, плюс съпорт от SIXTH SENSE и Б.Т.Р. Не би имало голям смисъл - също както петчасовите концерти или SLAYER да излязат на бис.

   И така, до края на месеца акцентът на концертния живот се пренася в София. Още следващата събота, 12 юли, ще гостуват MINISTRY, които правят прощалното си турне, а на 25 юли е събитието, което най-вероятно ще се превърне в шоу на годината - METALLICA ще свирят на стадион "Васил Левски" в столицата. В Каварна предстои "Thrash til Death" феста на 13 август (сряда) с участието на EXODUS и 3 INCHES OF BLOOD, като се очаква обявяването и на още една класическа траш банда. Горещото концертно лято е вече преполовено.

   Снимки от гига на IN FLAMES може да разгледате тук, а тук и такива на SLAYER.

slayer



Коментари   (143)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.07.2008 09:32:49 отговори + 0 0
Абе, оня, дето тръгнал да сравнява Брзовар с Деф Лепърд, знаеш ли кога Барзовар ще продадат толкова албуми, колкото Лепърд? Сигурно за 800 години, муахахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.07.2008 02:38:00 отговори + 0 0
all hail Цонко!! ЦОНКО ПРЕЗИДЕНТ !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pandemonium 10.07.2008 18:34:08 отговори + 0 0
Евалата за последното! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.07.2008 16:42:05 отговори + 0 0
Е не сега някой се правят на Метъл Евгени Минчевци и подкараха чехлите на Цонко !? Боже мили ! Абе пичове и пички ако има сред тях вие там на концерти ли отидохте или тайночко да дебнете някой как е обут и облечен ? Айде сега като е организатор да посреща всички на входа на Каварна обут в кубинки до под коляното , поне 5 кила вериги и друга железария по него и военна каска с рога на главата !
Стига проявявахте синдрома на любопитната кака Мара Подробната, комшийката която дебне през оградата да засече снахата на съседите как простира по прашки и да я разнесе из квартала !
Еб@ти малоумните фенове !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trash till Maiden 10.07.2008 14:17:29 отговори + 0 0
Дайте един Sodom за още една класическа траш банда и спокойно се насирам от кеф. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ха 10.07.2008 12:43:31 отговори + 0 0
това ми напомни за вица за баба Марта, която била нещастна, че февруари (в случая Slayer) бил къс, а април (Алис Купър) - мек ) че и от дълъг (Manowar) се оплакват! някой и на In Flames намери кусури (млад?!?) няма угодия, ей! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.07.2008 12:27:34 отговори + 0 0
Какво искате бе фенове все недоволни и пак недоволни.Концерта на едните бил къс а на другите пък дълъг.Менуор не били истински а Мейдън стари -Е стига толкова.Който плаща феста от него зависи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 10.07.2008 12:06:03 отговори + 0 0
И аз съм доволен от фестивала. Тия, които не са...еми да направят по-добър. :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.07.2008 11:32:14 отговори + 0 0
Аз лично си изкарах чудничко в Каварна! InFlames бяха сбъднатата ми мечта; Slayer не са ми в първата десетка, ама си беше яка резачка и зрелище, която определено си заслужаваше; Алис Куупър - скучновато театро, ама си е Алис - музичка, туй-онуй; Manowar - бая се оляха, ама децата се изкефиха - ефектно беше, нама кво да се лъжем, макар че ми скъсаха нервите с тия техните простотии (айде да не повтарям). Ако пак решат да идват догодина, тоя път няма да ходя - истински ми писна от тях. А като цяло си ми беше просто екстра - музика, пиячка, моренце, купон - кво повече да иска човек? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.07.2008 11:00:49 отговори + 0 0
Kulturo Mi Yanko - 2008-07-08 15:41:41
Даа! Велико!
Цонко бе още по велик и внушителен!
Незабравим концерт!

http://i29.tinypic.com/2w3dm50.jpg
http://i30.tinypic.com/nx81mh.jpg
http://i28.tinypic.com/slslna.jpg


НЕЕЕ
ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТА
http://img528.imageshack.us/img528/9704/conkew3.jpg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.07.2008 03:13:18 отговори + 0 0
Ехх....дербни душици сте ей Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 10.07.2008 02:41:09 отговори + 0 0
Най-сетне някой да напише истината! Браво на автора!
...обаче не изсвириха химна, дейба мааму...и на бис не излязоха...май не ни уважават много, а?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deckoff 10.07.2008 00:57:21 отговори + 0 0
Яко, well said!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 10.07.2008 00:44:17 отговори + 0 0
Симо, какво очакваш от озлобени хора, които са нямали възможност да отидат до Каварна или от махмурлии, току що завърнали се оттам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Симо от Варна 10.07.2008 00:01:22 отговори + 0 0
След прочитането на цялото плюене и рев,реших и аз да се включа.
1.Защо точно на "Короната и пръстена" пуснаха зарята,а после и осветлението?
2.Защо преди Алис Купър ни подгряваха с....Алис Купър?
3.Защо я нямаше прословутата нова супер сцена?
4.Защо никой не нададе вой по този повод?
Имам отговор само на последният въпрос.Ние си заслужаваме отношението.Просто прочетете коментарите досега.СРАМ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Яко 9.07.2008 23:31:02 отговори + 0 0
За нас българите всичко е шибано, гадно, приебано, смотано, измислено...като нас самите междудругото. Няма начин да ни се угоди. На Мейдън беше кратък, на Менуор дълъг, в София няма звук, Каварна е далеч, преди не идваше никой, сега пък защо идват.... баси мършите братче нищо позитивно, нищо хубаво както си подреждаме и целия живот междудругото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shupiluliluma 9.07.2008 21:18:22 отговори + 0 0
5 часа ManowaR !!! КЕФФФФФФФФФ. Изяжте си ушите. Гледайте лошо. Това е положението. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deckoff 9.07.2008 20:36:42 отговори + 0 0
Мен не ме влече бутането като цяло, но ако настояваш - S.O.D, M.O.D. hard core по принцир, пънкарии , такива ми ти работи, понасечени и подскачащи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.07.2008 20:21:56 отговори + 0 0
Стига бе то тва ако е неподходящо не знам на кво тряя се ръчкаме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deckoff 9.07.2008 20:14:18 отговори + 0 0
аз лично на slayer куфея.....
ако ти се бута, бутай се....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Том 9.07.2008 18:44:06 отговори + 0 0
PS Slayer са супер неподходящи за пого ....

АХАХАХАХАХА, и това доживях да чуя!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deckoff 9.07.2008 18:12:30 отговори + 0 0
Наистина, това че някой е идвал и си го гледал, е супер тъпа причина да не отидеш на концерт??!!
Лично Iron Maiden сам ги гледал 2 пъти само миналата година. Тази година всички групи ги гледах за 2ри път. Бих ги потретил всичките, стига JdM да се закълне че няма да подобрява рекорди
Идеята на подобен род фестове е да се видиш с приятели, да пиеш някоя бира,да поизгориш на слънце , ако можеш да забършеш нещо, и най важното, да погледаш рок музика, и без това в бг няма много събития.
PS Slayer са супер неподходящи за пого, но то си има хора дето могат да се бутат и на чалга....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StormWarrior 9.07.2008 17:27:21 отговори + 0 0
to - metal-core - 2008-07-09 15:48:09

Виж - прав си ама до определена степен. Защото примерно Manowar няма да намесвам сега, но другите банди които идват често тук - като Гама Рей или Хелоуийн (като малко по-хепи банди) си ходят на турнета постоянно и не им е тук единствената дата Глен Хюз и разни Юрая и т.н. - не знам, съвсем съм далеч от тях за да кажа, за тях може и да си прав че никъде не свирят особено много Но и ние тук сме супер претенциозни - искаме някоя банда толкова много, а като дойде 2-3 пъти и почва да ни писва... Но и така е - няма много концерти като цяло, въпреки определено по-големия им брой от 2 г. насам. Сигурен съм че ако Слейър дойдат 2г. поред ще има 1-2000 човека на концерта накрая, дано не е така наистина

А мисля това за Стиф миналото лято беше тотално грешно разбиране на това което беше имал като идея...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 9.07.2008 15:48:09 отговори + 0 0
Xxaxaxaxa,емо ли ве?Аз съм чел в разни сайтове,че били блек метъл.Въобще някой хора са много зле.И идея си нямат от по-новите стилове,ама така е,то като слушат само олд скул тъпотии.
StormWarrior,на запад хората се събират да гледат различни стилове,да,така е,но при тях има много от всичко,а при нас има предимно групи,които отдавана станаха смешни с присъствието си и които никъде не ги искат.
И стига сте нареждали Сатир,вижте на ревютата на албуми в сайта,където има ревю за последния албум на Меноуар.Точно той го е писал.И си казва как като малък е събирал изрезки от вестници за Меноуар и т.н.
Миналото лято след концерта на Менсън в София нареждахте Стифф,че наредил Меновар,само защото каза "този концерт беше за всичко,който им е писнало от мечове,епични биткии прочие".Сега същата работа и със Сатир.А Сатир като пишешe новини всеки ден за Меноуар,дори и вицове за Ди Майо се мернаха.Тогава всичко беше наред,нали?За пореден път се убеждавам,чв феновете на Меноуар сте точно като самите тях-пълни смешници във всяко едно отношение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.07.2008 15:47:32 отговори + 0 0
едни и същи дебилни коментари под всички концертни репортажи, как не ви писна бе? баси племето дето сме българите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Stormcrow 9.07.2008 14:39:19 отговори + 0 0
На анонимният пед**аст, дето каза, че IN FLAMES били емо, мога спокойно да положа жилавия си к*р в чалгаджийската му уста. Андерс бил гей...ти си гей бе, нещастник !
Много фенове пропътуваха над 1000 км специално за IN FLAMES. Това, че на теб не ти харесват, говори само какъв кон с капаци си...слушай си Mortician и там другите грухтализации..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 9.07.2008 14:21:44 отговори + 0 0
така сме бг феновете все недоволни,все нещо ни е криво,аз останах доволен от концерта,вокала на ин флеймс ме изненада с невероятния си глас,особено ревовете,а това че били емо е смешно,какво пречи една група да има и по-лирични песни,а и аз се притеснявах,че няма да ми остане врат за слейър,ама на намерих,а наистина на слейър бая кубинки се разхвърчаха,ама трябва да си много тъп при условие до теб има някое момиче и някакъв който прави вратна въртележка и да им скачаш и блъскаш,абе такива тъпаци имаше,които бяха дошли да се бия и да се правят на бахти тъпаците,ей това беше единственото неположително нещо,а и звука на слейър е началото беше малко зле,трудно се чуваше том Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 9.07.2008 14:16:39 отговори + 0 0
Това беше най якия концерт от феста. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 9.07.2008 13:26:33 отговори + 0 0
Значи първо, In Flames не бяха подгряващи, а Special guest.
Второ, феновете на In Flames също са пропътували километри, за да гледат любимците си. Не са били там, защото са нямали друга работа. И са в пълното си право да куфеят, без някакви навлеци да им развалят удоволствието. Сигурно по време на сета на Slayer не си ял коси, а само кубинки?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.07.2008 13:21:52 отговори + 0 0
Дебилите, уважаема въпросителна, заемат място отпред, за да изчакат спокойно това, за което са дали 50лв. и са пропътували България. Съжалявам всички фенове на всички подгряващи групи, но това е положението. Като дойдат трите хикса в БлекБокс, ще си ги гледате без дебили. Мене също ме дразнят някакви пикли дългокоси, на които трябваше да ям косите, докато чакам Слейър, ама какво да се прави-не съм си надделял на масрафа толкова, че да ги извикам да ми свирят в хола.
А относно жалкото-най-такова ми се стори фенове с тениски на маноЛар, с прическа "телевизор" да подскачат на трите хикса-ебати гротеската!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


wolf 9.07.2008 12:43:23 отговори + 0 0
А и нещо друго което забравих. Викате що сме плюли по разни лигави групички, а Димайо кото почна да говори за сабат, моторхед и подобни? Тоя напомпан смешник може само да фане за кура хора като Тони Айоми и Леми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 9.07.2008 12:30:22 отговори + 0 0
освен това куфеех на яката музика, която правят In Flames, а не бях отпред заради стойката и растите на Anders. Като мъж повече ми допада Bjorn. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 9.07.2008 12:15:41 отговори + 0 0
Видях в нета, че може и с "У", пък и така звучи по-гадно, като производно на куц фенките си бяхме отпред пред сцената. вбесиха ме дебилите, които само заемаха място, пускаха ръце и оглеждаха с кравешки поглед наоколо. много тъпо изглеждаше, сори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 9.07.2008 12:11:59 отговори + 0 0
Смазващ концерт, чак сега се осиферих след 8-9 часа път със смени на влакове и такива простотии. Ама си струваше! На ин флеймс бях слушал само 2-3 песни и един лайф гледах точно преди да замина за Каварна, харесаха ми, ама на концерта нхаправо ме разназаха! Още като почна се съдрах от куфеене, не знаех дали ще ми остане врет за слеър. После просто нямам думи. Мазало, здрава музика, още на кемикъл уорфеър някой ме бутна в един мошпит, яко жица, сеч, куфеене, пого, дране... Авторът на статията си е напълно прав, на никой не му трябват 5 часа от които полвината е някви речи по сто пъти едно и също да ми казват и една песен да се завършва по 5-6 минути, като може да се излезе, да се размаже и толкоз. Отиваме на концерти заради музиката, а не да слушаме детдо ти Димайо как плещи глупости и как някакви изкурвели пачи се кълчат и си показват циците. Бях на меноуор, защото навремето ме кефиха, обаче сега цялото ми останало уважение към тях се срина. Като не ви се слуша екстремен метъл, има си блайнд гардиън, гама рей и още много други стойностни хеви/пауър групи които са на светлинни години пред меноуорците. И който не е съгласен с мен го поздравявам с ей т'ва http://katehizis.com/polls/pollres.php?id=94&av=0&act=v Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.07.2008 12:04:29 отговори + 0 0
? - 2008-07-09 11:52:33
"Лично мен не ме подгряха, добре, че имаха хибави фенки да друсат цици. Поне са модерни..."
Ти ли беше тоя, дето отнесе един заради ръката върху моите цици, докато куфеех на In Flames? Да беше си стоял на седалките тогава, куцкар смотан!

Не, не бях аз.
И се пише коцкар, не кУцкар, хахаха! То само с цици не става, трябва и български език да се учи малко. А пейките бяха запазена територия за подмокрените фенки на тези от Швеция. Ние стояхме на оградата пред сцената.
Абе защо всички женки се кефят на певци със съмнителна сексуална ориентация, които пъшкат като пеят и позицията на крайниците им наподобява "Х"!?!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


StormWarrior 9.07.2008 11:56:15 отговори + 0 0
To - metal-core - 2008-07-08 15:28:31

Абе ти изобщо бил ли си някъде по на запад за да говориш такива глупости? Там за разлика от селянията тук, на която доста хора са представители, хората се събират и слушат много различни стилове - и на когото нещо не му харесва не се занимава с плюене а отива да прави нещо друго - има какво.

И на мен повече ми харесва да видя Слейър и Ин Флеймс, което не значи че някой може да ми казва че не мога да харесам и шоуто на Меноуор. Да не говорим, че самите Слейър са повече от трю, за да говориш такива глупости...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 9.07.2008 11:52:33 отговори + 0 0
"Лично мен не ме подгряха, добре, че имаха хибави фенки да друсат цици. Поне са модерни..."
Ти ли беше тоя, дето отнесе един заради ръката върху моите цици, докато куфеех на In Flames? Да беше си стоял на седалките тогава, куцкар смотан!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trin 9.07.2008 11:44:21 отговори + 0 0
Охохохо, Мановър показали риспект. Риспект май ас!
Риспект показаха Slayer. Аз, като обективен журналист, съм напълно съгласна с написаното относно концертите. Ако бях на работа, щях да напиша същото.
На който му е кеф да му пилят на главата пет часа и да се препъва в храстите, за да се изпикае, браво! На повечето от нас, обаче, не ни е приятно.
Що се отнася до личното мнение - повечето имате акаунти в ласт.фм сигурно - напишете си там личното мнение, а не ни занимавайте с глупости тук.
Tom Araya is our Elvis!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.07.2008 10:53:48 отговори + 0 0
SLAYER-Показно!!!
IN FLAMES-Сори, ама това е емо, не "мелодичен дет метъл". И певеца ако хълца малко по-малко и не си чупи краката на "Х" ще изглежда по-мъжествен. Да се чупи и огъва така без да изглежда гейски е позволено само на Trent Reznor. Лично мен не ме подгряха, добре, че имаха хибави фенки да друсат цици. Поне са модерни...
КРАВАРНА-Отврат на гъза на географията. Евала за добрите инициативи, ама не задавайте глупави въпроси "защо само еди-колко си на еди-коя си банда". Ами защото е в Румъния. А за транспорта с маршрутките за Шабла да не говорим. Тези за 52 местен автобус, пък било и Чавдар, не са чували.
ПАЛАТКОВИЯ ЛАГЕР-Пълна гнус! Цонко-президент-друг път-той една осрана поляна не може да оправи, хаха!
РАВНОСМЕТКАТА-За 90 мин. със SLAYER мога и отвъд Дуранколак да отида и пак ще съм доволен!
P.S. А някакво лапе с тениска на Хипокризи от Самоков, даже се напика във влака от пиене и предаде незабравим колорит на пътуването ми. ХАХАХА!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хаха 9.07.2008 10:13:04 отговори + 0 0
Цонко - президент! ??????? Батенце, Цонкича, ама гаранция ти давам, че идея си няма кои са слейър, а за ин флеймс да не говорим, тоя човек е толкова зле музикално, че съм почти сигурен, че е трябвало да го убеждават, че Слейър са по-добрият избор пред поредният концерт на Юрая Хип, но той до край си е мрънкал - абе да можеше Джони да намине пак, щях още два-три блока да му направя... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dragon 9.07.2008 09:39:22 отговори + 0 0
Концертът беше шибано велик!!!!! Мечта ми беше да видя двете групи поотделно, а една след друга е още по-яко! Ин Флеймс са ми съвсем малко по-любима група (първата ми метъл група) и на тях така куфях, че за Слейър ми остана малко врат, но се погрижих да го използвам добре Без съмнение най-якият концерт от феста и засега концерт на годината. А иначе аз набарах сетлист (някъв от екипа на Слейър ми го бутна в ръцете ) и ето какво пише в него:
1. Disciple
2. Cult
3. Chemical Warfare
4. Ghosts Of War
5. War Ensemble
6. Jihad
7. Die By The Sword
8. Spirit In Black
9. Postmortem
10. Captor Of Sin
11. Dead Skin Mask
12. Hell Awaits
13. South Of Heaven
14. Raining Blood
15. Mandatory Suicide
16. Angel Of Death

Това пише в сетлиста. Изпуснато е интрото Darkness Of Christ, но не е болка за умиране.

Иначе и двете групи показаха как се прави качествен концерт - без помпозност и пози, само с безкомпромисен метъл. Цонко - президент!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pandemonium 9.07.2008 09:28:19 отговори + 0 0
Смърт, сеч и кръв - това бе в кратце концерта на Ин Флеймс и Слеър!
Признавам - само за тях бях отишъл, въпреки че купих билети и за другите групи и се изкефех много и на тях.
Но Слеър, макар и кратко да свирели, (разни пишлемета дето обясняват защо не били поставили те рекорд в Гинес и подобни)направиха това което искахме от тях - брутален, безмилостен концерт с елементи на средновековно клане!
За тези които не разбират екстремната сцена и съответното държание на публиката мога да кажа само да си стоят "У дома на жежко" и да не губят излишно клавиатурно време.
И спрете да набърквате другите концерти в тази тема. Дай му на българския металист да прави сравнения и му гледай сеира.

П.С. Който е бил в голямата месомелачка отпред на Слеър, разбира защо не правмят бисове и защо не се юрнат за рекорди.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deckoff 9.07.2008 08:36:25 отговори + 0 0
поправки в setlista са желани , ако се видят грешки
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deckoff 9.07.2008 08:34:51 отговори + 0 0
Боже, клко мъка има по тоя свят.....
(четейки коментарите по-долу коч банда ква е)
In Flames свириха много добре, но не са моята бира май , не съм ги слушал много подробно.
Опит да пресъздам setlist Slayer:
1 Darkness of Christ
2 Disciple
3 Cult
4 War Ensemble
5 Jihad
6 Die By The Sword
7 Captor Of Sin
8 Dead Skin Mask
9 Hell Awaits
10 Postmortem
11 Spirit In Black
12 Mandatory Suicide
13 Raining Blood
14 Angel Of Death



Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.07.2008 00:50:20 отговори + 0 0
IN FLAMES - PROBABLY THE BEST BAND IN THE WORLD!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.07.2008 23:42:45 отговори + 0 0
Фестивала тая година беше слаб. Не толко от към групи, а от към организация и публика. Ама на село - толкова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мишо Кантара 8.07.2008 23:04:49 отговори + 0 0
А Каварна какво лайно се оказа, направо не ми се мисли. Оказа се, че макар и да изглежда свежарка, от Цонко по-голямо балъче няма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 8.07.2008 23:03:04 отговори + 0 0
Най-накрая върнахме коментарите към главните герои на тази новина. Ozzy, приемаш го твърде насериозно и си готов да се заяждаш са глупости. Никой не е посочил, че става дума за песен! Оттам нататък си прави сам изводите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 8.07.2008 22:47:55 отговори + 0 0
IN FLAMES WE TRUST !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vexo-NekroSexo 8.07.2008 22:47:11 отговори + 0 0
ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! ИЗКЪРТИХМЕ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ozzy 8.07.2008 22:41:15 отговори + 0 0
"Анонимен - 2008-07-08 22:08:18
А ако първите му думи бяха Hello BUlgaria, какво трябваше да пише?"

Как каво?! Що за въпрос... Трябваше да напишат:

"SLAYER трасираха изпълнението си с Hello BUlgaria..."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ozzy 8.07.2008 22:39:25 отговори + 0 0
" Иво - 2008-07-08 21:15:32
Не само вие сте го чули, чухме го всички които бяхме там, но явно вие сте от тези, които са го чули без да имат представа от песните на групата..."

Именно. И след като някой отправя мега нелепа забележка, като:

"... - 2008-07-08 09:30:55
Slayer започнаха с God Hates Us All, но това сигурно е дребна подробност"

То от това следва, че хората написали репортажа са сгрешили, като са казали:

"SLAYER трасираха изпълнението си с "Darkness of Christ", "Desciple"..."

Но те не са. Защо? Защото Слейър започнаха с тези песни. А човека отправил язвителната забележка първо не е наясно за какво става въпрос и второ - измисля си несъществуващи песни. С две думи казано: седи пред компютъра и се чуди с какви глупости да си запълни времето.

Но това сигурно е дребна подробност.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NEVERMORE 8.07.2008 22:14:35 отговори + 0 0
In Flames сцепиха!! Жалко, че само час. Евала на Андерс. Обикновено на живо звучи зле, но не и този път. Момчето пя страхотно, звукът на бандата беше чук и имаше страхотен емоционален заряд от тяхна страна. Ако живот и здраве направят самостоятелен концерт отивам на оградата!))
Slayer - стегнато, мощно, ясно. БАМ!! Излязоха, разбиха и изчезнаха. И те можеха да отпуснат поне още половин час. Но и така съм повече от доволен.
П.П. Защо месите Маньовър в тази тема? За тяхната изява нали има отделна статия??
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 22:08:18 отговори + 0 0
"някой да е казал, че е име на песен? това бяха първите думи на Tom Araya! "

А ако първите му думи бяха Hello BUlgaria, какво трябваше да пише?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 8.07.2008 21:48:51 отговори + 0 0
Боже, колко мъка има по тоя свят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


... 8.07.2008 21:32:16 отговори + 0 0
някой да е казал, че е име на песен? това бяха първите думи на Tom Araya! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 8.07.2008 21:15:32 отговори + 0 0
--- - 2008-07-08 21:04:45
как пък репортерът на Радио Тангра Мега Рок го е забелязал?
Само аз ли го чух, Ozzy? Явно не!

Не само вие сте го чули, чухме го всички които бяхме там, но явно вие сте от тези, които са го чули без да имат представа от песните на групата... God Hates Us All е името на албума, а песента в която се повтаря многократно God hates us all се казва Disciple. Песен God Hates Us All няма, така че Ozzy е прав.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

--- 8.07.2008 21:04:45 отговори + 0 0
как пък репортерът на Радио Тангра Мега Рок го е забелязал?
"Изведнъж светлините угаснаха и се разнесе така познатото интро от предпоследния албум на американците. Титаните изплуваха на сцената и ни заклаха с “God Hates Us All”.
Само аз ли го чух, Ozzy? Явно не!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ozzy 8.07.2008 20:48:46 отговори + 0 0
"... - 2008-07-08 09:30:55
Slayer започнаха с God Hates Us All, но това сигурно е дребна подробност"

Хубаво е преди да започваме да пишем глупости и несъществуващи неща, да проверяваме все пак това-онова и дали това, което ние си мислим, че съществува, съществува наистина. Но това сигурно е дребна подробност.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 20:45:28 отговори + 0 0
Браво!! Най-накрая нещо обективно за кРаварна откакто се махнахте от Анти-Рок и не духате на Цонко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.07.2008 19:47:01 отговори + 0 0
Мдаа има ги , а сега прочети пак и вникни как са споменати те и как Manowar, мисля че няма да е много трудно да го проумее средно интелигентен човек... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 19:42:31 отговори + 0 0
че то в новината има и METALLICA , MINISTRY, EXODUS и 3 INCHES OF BLOOD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

о!о 8.07.2008 19:27:28 отговори + 0 0
Ами да ама питай Сатирчо що дирят Manowar в тази новина по горе ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

уфффф 8.07.2008 19:26:18 отговори + 0 0
стига с тея Меновар, това е новината за Слейър и Ин Флеймс!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

о!о 8.07.2008 19:25:47 отговори + 0 0
metal-core
Пишеш откровенни глупости вече, не знам дали се усещаш, ама простено да ти е, жега е все пак навън
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


metal-core 8.07.2008 19:19:33 отговори + 0 0
Mago De Oz - 2008-07-08 17:51:35
@metal-core
Голям бабаитлък е да се смешш на някакви деца, няма що...защо не дойдеш ти да ми се посмееш и да посочваш , като съм ти-щърт на Manowar. Това доказва, че такива плюещи и джавкащи кокошкари като теб и онея двамата, дето им се радваш, сте с по-малко достойнство и от уличен помияр

То се вижда чии фенове са като улични помияри,да нек жа клошари,именно тези на Млековара.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DM 8.07.2008 19:16:18 отговори + 0 0
уникално яко беше на SLAYER и IN FLAMES!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 18:49:42 отговори + 0 0
Я пий една бира да се охладиш, че ще ти изпуши някой компонент в главата, ако има такива разбира се там ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 18:43:00 отговори + 0 0
НЕМА ПО-ТЪПА ГРУПА ОТ МАНОВАР И ТОЧКА!
Слушам хеви от 84г.,хапесвам не 84 , може би 840 банди и казвам без да търпя ама никакво чакай , не си прав и тн...САМО *****И ПОСРЕДСТВЕНИ ИНДИВИДИ МОГАТ ДА НАРЕКАТ ТОВА МУЗИКАЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ КРАЛЕ!
Осъзнайте се бе - ЧАЛГА НЕ Е СТИЛ В РОДНАТА МУЗИКА-ЧАЛГА Е КИЧ И БЕЗВКУСИЕ ВЪВ ВСЯКА ОБЛАСТ НА ИЗКСТВОТО-ЧАЛГА СА ЛАТИНОАМЕРИКАНСКИТЕ СЕРИАЛИ В КИНОТО И ТН.ЧАЛГА СА МЕНОВАР В РОКА!ТОЧКА!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mago De Oz 8.07.2008 17:51:35 отговори + 0 0
@metal-core
Голям бабаитлък е да се смешш на някакви деца, няма що...защо не дойдеш ти да ми се посмееш и да посочваш , като съм ти-щърт на Manowar. Това доказва, че такива плюещи и джавкащи кокошкари като теб и онея двамата, дето им се радваш, сте с по-малко достойнство и от уличен помияр!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Barabanchik 8.07.2008 17:32:01 отговори + 0 0
Тангра мега рок е последното място, където може да се търси и намира обективност. Виж, завист, колкото щеш там! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stamen 8.07.2008 17:13:17 отговори + 0 0
ОК веднага влизаме в конкуретния сайт на Тангра и четем следното за невероятния концерт на Мановар.
Откъс първи: "Ако трябва да сме честни, кой човек не би се зарадвал на петчасов концерт на любимата си група? Стига обаче това да е истински сет, без излишни шумове (които сумарно сигурно бяха над час), речи и мерене на пишки. Защото голямо перчене падна. Че най-добрата публика е тази на Manowar, че истинските метъл братя ядат, ебат и пият като кроманьонци (виж, това може би е вярно), че рекордът е записан пред 25 хиляди фена (ха-ха, в най-концентрирания момент от шоуто публиката едва ли наброяваше повече от 10 хиляди души) и други такива предимни налегания (както е казал видният роден поет Витков)."
Откъс втори: "Часовете летяха, все повече хора се оттегляха към палатки, квартири и кръчми (или просто се хвърляха на тревата и заспиваха блажения сън на спечелилия битката с алкохола воин), а Manowar все така свиреха ли, свиреха..."
Откъс трети: "Manowar се върнаха да покорят каквото още е останало за покоряване около стадиона, като към края интелектуалното равнище падна на ниво Ар Ту Ди Ту на стероиди, издаващ писъци: “Ууу-ооо-аааа-уиии! Йеее! Кил! Кил!” и т.н. и т.н.
Е май много станаха продажните и пристрастни и предубедени метал журналисти. В Тангра Иво Александров направо си са гаври с тва недоразумение Мановар и то с право. Ся тва че сме рокаджии и метали не значи, че сичко в жанра да са величае. Критиката си е напълно заслужена за долнопробните групи като мановар.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 16:42:45 отговори + 0 0
Започвам не на шега да си мисля,че това рокаджиите сме изключително тъпо племе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.!. 8.07.2008 16:40:05 отговори + 0 0
Stamen-чо извинявай братче , не видяхме че сайта е slayer & co.com и си позволихме да надигнем глас тук ! Manowar не ми е любима група, слушам ги както много други и ходих на концерта но не са ми фаворит номер 1 и все пак се дразня изключително когато някой прави сайт за отпределен стил музика и плюе определени групи или се опитва с хитра според него тънка ирония да ги базика ! Отвори форума и му почети писанията на Сатирчо да речем за Metallica, e докато е живо фенското в него и липсва обективността то тоя сайт инкога няма да е достоверен , непредубеден и обективен източник на информация за този който не е бил на даден концерт и иска да научи как е минал! Слава Богу има една камара други от където човек може да почерпи ОБЕКТИВНА информация ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blood_Anarki 8.07.2008 15:51:52 отговори + 0 0
Не искам да коментирам повече от необходимото - вижте сами репортаж на концерта на Slayer/In Flames без дразнещите намеци относно качеството на фестивала и концертита на (явно) по-недолюбваните групи.
Според субективизмът в ревютата на албуми е нормален, но за концертите трябва да остане настрана. Иначе сериозно почва да ме съмнява професионализма на екипа на сайта (което честно казано, не го очаквах...)

http://www.radiotangra.com/?page=livereports&lng=bg&id=72
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mogul 8.07.2008 15:43:09 отговори + 0 0
Еми много ясно че АC/DC ще се слуша ...просто са вечни и ако някой ден направят концерт в БГ това ще е концерта на концертите в БГ....няма Металика няма Слеър.... m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kulturo Mi Yanko 8.07.2008 15:41:41 отговори + 0 0
Даа! Велико!
Цонко бе още по велик и внушителен!
Незабравим концерт!

http://i29.tinypic.com/2w3dm50.jpg
http://i30.tinypic.com/nx81mh.jpg
http://i28.tinypic.com/slslna.jpg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 8.07.2008 15:28:31 отговори + 0 0
Бях на феста полседният ден,заради In flames и Slayer.Останах много доволен от видяното.Искаше ми се Ин флеймс да изсвирят поне още 4-5 песни,но като за съпорт много добре.Звука беше много добър,а смаите Ин флехмс се държаха супер яко с публкката.Андерс не спираше да куфее и да мята расти.Признавам си,че очаквах да не си дава много зор,но Ин флеймс ме счупиха от кеф.
За Слеър какво да кажа.Няма такава сеч.Ето това е.Излизат,секат здраво и си тръгват без да се лигавят,което е нормално за група със сериозно звучене.Ако ще е олд скуул,да е поне голямата тресня.Омръзнало ми е от Меноуар,Уайтснейк,Гама рей,Хелоин и от фенчетата им,дето все се обясняват колко били трю и нз си кво още.И наистина е срамно,групи като Слеър и Ин флеймс да събират 5-6 хиляди,а некси лигави пенсии по 15-20.Което за пореден път доказва,че поне в БГ,няма много фенове на твърдата музика.Снощи преди концерта беше пълно с некви,дето си седяха отвън на масите около стадиона,щото за какво им е да слушат ектремна музика,нали са трю.И една забележка,може за в бъдеще като има концери на такива банди като снощните преди концерта и в паузата между 2-е групи да не се пуска АС/ДС.Все пак сме се събрали да лсушаме метъл,не лигав Хард-рок.И после в палтаките пак цяла веер трябваше да слуша,е Мейдън,Ас/ДС,Уайтснейк,Лед Цепелин и т.н.
Ми да си изкарам и аз една сергия с кебабчета и 3-4 стола и да си пускам цяла нощ тресня за нерадост на трютата.Ако ще е така по-добре такива банди като Слеър и Ин флеймс да са на Траш тил дет,не на Калиакра рок фест.Другата година чух слухове,че Рамщайн били наред,дай боже,ако ли не Цонко да погледне малко на запад и да види какви фестове правят хората.Или да събираме пари зимата и лятото на Рок ам ринг,Вакен или Уит фул форс,че то в БГ сме зле.Друго което ми направи впечатление беше един доста забавем момент.Докато отивахме към стадиона,пред нас вървяха некви 15-16 годишни хлапета с тениски на Меноуар,при което насреща ни се задават 2-а около 150 килограмови,2 метрови дългокоси фена на Слеър,поглеждат към младежите с тениски на Меноуар,при което единия посочва с пръст към въпросния младеш и му се изсмива.Е направо ми напълни душата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CorScorpii 8.07.2008 15:02:27 отговори + 0 0
Според мен няма по-големи смешници от MANOWAR.Наистина уважавам музиката , която правят , но поднесена по такъв начин, тя просто си губи смисъла.Дано да не ги поканят и догодина, че наистина ве4е ще стане банално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 8.07.2008 14:43:56 отговори + 0 0
SLAYER свириха час и половина, а In Flames - точно час, както беше обявено предварително. Izrod, не знам защо си имал други очаквания?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Izrod 8.07.2008 14:40:31 отговори + 0 0
Slayer си свириха добре,брутално,стегнато,както си трябва,НО изпълнението им беше обидно кратко.Ако някой казва,че един час може да го измори,значи е бабичка!Неможе да тръгна от София в 3 следобед,да се утрепя от път,след това веднага обратно,щото съм на работа и да ми свирят един час.Ми фак оф тогава!
"Дори Tom Araya проговори..."-това някакво благоволение свише ли трябва да е?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 14:40:20 отговори + 0 0
Само да вметна защото четейки много хора възприемат проблема по следният начин:
Меноър са представители на по-класическият вариант на твърдата музика , докато Слейър и Ин Флеймс на по-екстремният , а пък Лепърд,Снейк и Купър на най-старият и лек вариант и до тук никой не бърка.Само не разбрах защо хората смятат , че като не харесваш Меноър не харесваш всички други групи , които имат общи признаци в това отношение с тях.Само да кажа-никой не агитира за грухтене,а за качество и истински топки!Меноър няма как да ги притежават защото , който ги притежава не смята,че трябва да убеждава някго в това-той просто си ги има и не мисли за това!
Със здраве!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

marillion 8.07.2008 14:39:51 отговори + 0 0
Абе хора, вие какво сте чели? Ако човек ви слуша ще остане с впечатлението, че Сатир /или който там е писал трите рипорта/ през цялото време плюе по любимото ви отроче Manowar. Нека бъдем малко по-сериозни и да не правим от мухата слон. Никъде не прочетох обиди по адрес на която и да е група. Ако за вас алегорията "пластмасови мечове" умело използвана в текста е обида, то тогава вие нямате нужда от репортаж за този концерт. Вие имате ваш собствен и той безспорно е възможно най-обективен. Нямата нужда и от журналистическа гледна точка, нито пък имате нужда от критика. О, боже, критика? За Кралете? Вие просто сте заслепени от любимата си група, в което няма нищо лошо, но не очаквайте уважаващ себе си журналист да ви се върже на акъла и да надене угодно наколенките пишейки статията си. Повярвайте ми, от опит го казвам, много е трудно да пишеш за любимата си музика обективно! Другото е лесно, всеки може да изпише тонове мастило с хвалебствени слова за героизма на групата свирила пет часа пред захласнатите си фенове, но кому е нужно това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 8.07.2008 14:11:36 отговори + 0 0
Ей много тежки псувни и обиди тука! Дръжте се малко по-сериозно. Повечето сте си съвсем прави и си защитавате позициите, ама айде без обрязвания, маийки и т.н. Не е приятно под статия за този концерт да има такива глупости. Ясно е, и трите концерта са се харесали на едни и не са се харесали на други. Споко, винаги ще е така. За догодина искам само едно - AC/DC!
Междувременно остават 18 дни до следващата и най-голяма касапница за тази година - METALLICA m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stamen 8.07.2008 13:59:54 отговори + 0 0
Кат заслужават лайна, лайна ша пишат хората Направете си сички болни фенове на мановар един такъв сайт и си отразявайте "великите" 5-часови концерти на пишман кралете както на вас ви е угодно. Или другия вариант е да проумеете, че тва е най-пародийната група и да са примирите с тоя факт. Верно че в тва за тоалетните има няква провокация де. На нито един метал не му е проблем да са изпикае където и да е щом зора е голям. Така че 5-10-15 кенефа се тая. Не са си пикали в гащите хората, храсталаци има много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Occulta 8.07.2008 13:58:42 отговори + 0 0
Бахти тъпото, как можаха само 5000 човека да отидат!!!!! Наистина за Manowar и Alice Cooper може да се търсят някакви причини, но защп на SLAYER и IN FLAMES отиват само 5000 човека? Вярно, че излиза, че в трите дни е имало колко на концерта на Whitesnake (които за 4-ти път идват). Ебаси безхаберието на феновете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 13:55:45 отговори + 0 0
Сатире -глупостите които си написал за фестивала във Каварна са смешни-Ако не си разбрал да ти кажа-метълът не започва със екстремният си вариант а той е далечно следствие на раждането на хард рока и хеви метъла.Огромната част от публиката във България която купува билетите за концертите не харесва екстремното грухтене.Ако ти си представяш метъла като някаква секта със пиене на кръв и сатанински псевдо призиви си е лично твой проблем.Не организираш ти концертите във България и не плащаш ти хонорарите на музикантите за да пишеш глупости.Като искаш екстремен и брутален метъл ами извади пари и си организирай.ЕВАЛА НА МЕНУОРА И ДЯДО ВИ КОВЪРДЕЙЛ ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА ВЪВ ПЕТЪК И СЪБОТА.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милен 8.07.2008 13:41:20 отговори + 0 0
marillion за това става въпрос ,само за Меноар е написал лайна!Да прочете нещо лошо в "репортажа" за Слейър? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 13:32:55 отговори + 0 0
Сатире че си фен на Slayer знаем ама вземи удържай фенското в теб и злобата към групи които не харесваш като пишеш подобни ревюта , това е с цел сайта ти да се чете от повече хора не само от такива, чиито музикални предпочитания съвпадат с твоите ! Днес лигавиш Manowar ,утре ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще отдадеш същото и на Metallica, съдейки по писанията ти във форума ! И в кайна сметка ще останете тук ти , дружките ти фенове на твоите групи и най-запалените фенове на другите групи които плюеш, които ще се занимават с писане на псувни по Ваш адрес!
И накрая, добре че не свириха Slayer първи тази година, не знам с каква мъка щеше да напишеш в тяхното ревю за проблема с тоалетните ! Друго си е да го отмъкнат Manowar кенефния проблем ! Може би Цонко е докарал още за последния концерт и е решил проблема ?
Айде със здраве и да влязат чистачките на стадиона да забършат неизпитата кръв!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grey 8.07.2008 13:24:09 отговори + 0 0
Kalandor, ироничната ми забележка не беше насочена към очевидно широкоскроени хора като теб.
Неправилно е обаче, според мен, да се смята (и натяква), че рекорд на Гинес, задължителният бис или ласкаенето на публиката (като химнът), са еднозначни критерии за музикална стойност и ИСТИНСКИ метъл концерт, а липсата им при групи като от горния репортаж - за неуважение спрямо нас (справка - всичките коментари като този: brotalen55 - 2008-07-08 09:59:12).
Винаги съм бил против сляпото и безсмислено плюене, но такива позиции също са твърде крайни. Така или иначе, музиката е за слушане и е наше любимо изкуство, а не средство за воюване помежду ни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


marillion 8.07.2008 12:45:14 отговори + 0 0
Не съм металист. Някои от форумците знаят за какво говоря. Независимо от всичко обаче прочетох и трите репортажа за фестивала в Каварна. Прочетох ги защото ми харесва журналистическия стил използван от автора. Има нещо бритиш в това да можеш да свалиш розовите очила, да надмогнеш фенството и да напишеш обективно, дори критично ревю на току-що завършилия концерт на твоя любима група. И в този смисъл репортажите са повече от добри. Те доказват, че рок журналистиката в България е жива. Само така, останалото е прах в очите на заслепените фенове!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 12:44:31 отговори + 0 0
ще е яко, ако на Thrash til Death дойдат Carcass Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 12:44:25 отговори + 0 0
Ха-ха-ха.Опазил господ да се наложи да разбирам музиката на флеймса.Метъла не започва със екстремният си вариант и няма да свърши.Догодина пак сме там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 8.07.2008 12:44:14 отговори + 0 0
корекция - Dimmu Borgir Dimmu Borgis още не е създадена тая банда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 8.07.2008 12:43:26 отговори + 0 0
grey - позволено ти е да говориш така само ако познаваш останалите хора. Слушам In Flames откакто излезе Whoracle насам и изключително много ги харесвам, и продължавам да ги слушам паралелно с Manowar, въпреки че от много време не съм малък за съжаление. Не бях на концерта им поради други ангажименти, но ги гледах на Wacken миналата година и са страшно добри. Именно за това не харесвам когато хора плюят по нещата които други харесват. Независимо дали плюещите са са фенове на Manowar, Slayer, Dimmu Borgis или In Flames. Не е правилно просто. Забелязал съм, че метълите много обичат да се преценяват по кой-какво слуша, вместо като хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


grey 8.07.2008 12:35:32 отговори + 0 0
Един глас "ЗА" Satyr, Katehizis-а и репортажа.
Като порастнете може и да разберете музиката на In Flames, примерно, и защо вечерта е била "най-качествената откъм музикална стойност".
И аз бях малък, и аз слушах Manowar в началото на 90-те, лошо няма.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 12:34:56 отговори + 0 0
Ебаси морската общината с 3 къщурки-хотелчета и в 11 вечерта всички "заведения" хлопват кепенците. Тва селце е зарезил откъм инфраструктура Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 8.07.2008 12:31:35 отговори + 0 0
Гюро Ахмедов, не забравяй и Kamelot Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 12:30:08 отговори + 0 0
Judas Priest и Axel Rudi Pell също сме ги гледали преди това... Класическите групи не омръзват, а Avantasia и Ensiferum няма да съберат и хиляда души. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grishata 8.07.2008 12:28:51 отговори + 0 0
ей много псувни тука бе хора... я се поспрете малко. от всичко изетено в коментарите почти никой не коментираше концерта, а той беше убийствен. който е бил знае за какво говоря... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mdenchev 8.07.2008 12:26:41 отговори + 0 0
Аз съм голям фен на Gamma Ray, но честно казано не бих се вдигнал до Каварна само заради тях. Наистина групите, които дойдоха тази година сме ги гледали и преди това. Можеше да бъдат Judas Priest, Avantasia, Ensiferum ... и само ако имаше някой да се сети, че те са на една граница разстояние. За догодина си пожелавам Axel Rudi Pell Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 8.07.2008 12:15:45 отговори + 0 0
Ако Столична община има някакво участие в организацията на концерта, защо да не кажат, че Бойко е поканил Металика? Разликата е, че Цонко е кмет на морска община, която развива туризъм и всеки концерт й носи приходи. Бойко си има други източници Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 12:13:17 отговори + 0 0
Поне едно разбрахме-Гюро си е някъде из околните Каварненски поляни-както говори така и пише.хехехехе
обрежиш...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 8.07.2008 12:12:48 отговори + 0 0
Законово нищо не пречи на Цонко да предоставя общинската инфраструктура за такива мероприятия. А той не е шеф на лейбъл (правилната дума в случая е промоутър, лейбъла се занимава с издателска дейнсот). Joker Media са такива. Цонко просто работи в сътрудничество с тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 12:05:46 отговори + 0 0
Абе по повод китните просълзяващи агитации да се залюбим с Каварна.Бе аз отдавна се каня да питам-Г-н Цонко на какъв пост е , че нещо не съм наясно.Дочул съм,че е кмет на Каварна-дано не греша.Обаче оставам с впечатлението,че е шеф на лейбъл или фирма , занимаваща се с организирани музикални събития.Нещо не съм наясно как се казва тази фирма!И не е ли същият нещо като държавен-демек общински служител, който не би трябвало да върши нещата освен вменената му кметска роля???Не че се правя на разбирач или че се кланям на Бате Бойко , ама как ще звучи - Бойко Борисов покани тази година Металика??!?!?Абсурдистан е БГ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 8.07.2008 12:03:18 отговори + 0 0
без да засягам тема за някоя група, автора на статията, който и да е той, би следвало да е особено наясно до какви последствия (в случая като коментари) ще доведат вмъкнатите в текста задявки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

freeman 8.07.2008 11:59:08 отговори + 0 0
Защо винаги когато в България се сътвори нещо хубаво то винаги ще се намери кой да го оплюе. Може би от завист и ревност,а може би обслужва нечии интереси. Само факта че в градче като Каварна се създаде поддържа и постигна широка популярност начинание като Калиакра Рок Фест с прекрасна сцена звук и светлина би трябвало да буди уважение и радост че все пак в тази държава нещо някъде се случва. Но не-всичко трябва да се оплюе и то некоректно,тенденциозно и злобно.Посещавам редовно всички концерти в Каварна, както и последният Рок Фест - обявената в сайта численост е пълна лъжа или пишещият не е бил там.Много е важно да се подчертае, че в София е имало повече публика.А то си е нормално-София е 2000000 души и все пак ме изненадва ниската посещаемост. Колкото до Феста всеки който е бил там и може да бъде откровен би казал, че бяха три нощи с голям заряд, със супер саунд и фенове които истински се кефеха. Да, няма тоалетни и други битови условия за лагера, но има това от което най-много имаме нужда-здрава рок музика и неспирен купон.Който не харесва да не ходи но да се въздържа от некомпетентни мнения, защото става смешен. Та нали бяхме там и видяхме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 11:58:46 отговори + 0 0
Не мога да разбера някои хора какво се вживяват от разни ревюта в разни сайтчета, ще кажеш сте най-върлите и тру фенове на света и всяка критика по адрес на вашите любимци трябва да бъде моментално оборена с някой адски дъъълъг и прочувствен коментар, в който не е пропусната и обичайната злобна нападка към други групи, стилове и техните фенове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гюро ахмедов 8.07.2008 11:50:53 отговори + 0 0
колкото до Каварна и София ,и евентуално за концертите,организирани в тези два коренно противоположни /като инфраструктура и т.н./ града и колкото да боготворите софия,мога единственно и напълно сериозно да ви кажа,че в настоящият момент единственният човек в Р.България,който прави нещо,за да доведе АС/ДС и Роулинг стоунс е г-н ЦОНКО ЦОНЕВ.....Колкото и да ви е неприятно ..и как ще ми сравнявате концерта на деф лепард с рок фестивала в каварна???????????????деф лепардчето заслужават да свирят в "Час пик","Тра ла ла"."Планета" и др. Какво рокаджийско има в тях?Че то Браян Адамс звучи като СЛЕЙЪР в сравнение с деф лепард.
П.С. И като не Ви харесва Каварна и фестивалите,организирани там,ами не ги посещавайте и си стойте в столицата...../за 1 год - през 2008 какви групи дойдоха в София -КИСС,деф лепард и МЕТАЛИКА..И ТО ЗА 1 год...../
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 11:44:48 отговори + 0 0
Аре ходи да гледаш Капратиан Форест дето няма да има детски работи а само много ''мъжествени'' работи като -побоища -кръв и насилие а може и вокалисчето да покаже как се нарязва със брадвичка пред ''мъжествените'' си фенове Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


GanJi 8.07.2008 11:41:12 отговори + 0 0
На Халфорд/Слейър 2002 имаше хора колкото на Judas след тва - към 7-8-10 хиляди. Да припомня е о същото време беше и солд-аут концерта на дрийм тиътър.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 8.07.2008 11:38:42 отговори + 0 0
Иване - поздрав .. тоз път нищо не съм казал. коментриах само статията, в която изказванията за пластмасовите мечове са малко излишни според мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mogul 8.07.2008 11:35:50 отговори + 0 0
Eвала към автора...най после някой се осмели да напише реалността такава каквато е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 8.07.2008 11:35:05 отговори + 0 0
Е ТОВА МИНАВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ!!!!
Тук става въпрос предимно за последния концерт.Стига сте драскали за тая малоумна група Меноър бе.Бе да ви еба майката често и точно казано вече на всички недоносени фенчета на тая ултра-тъпа и детска група бе!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 8.07.2008 11:33:24 отговори + 0 0
Тоз път ще остана без коментар. Вчера в словестноте "престрелки" изложих моята гледна точка. След тази "статия" рейтинга на сайта ви, ми се срина в очите. Такава ужасна липса на обективност и професионализъм е недопустима за медия с някакви претенции, която освен това си позволява да обижда част от аудиторията си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.07.2008 11:31:15 отговори + 0 0
Не че нещо, но колко души е имало на концерта на Халфорд и Слейър през 2002-а? И колко се очакваше да има снощи? Цифрата 5000 си е съвсем в реда на нещата за такъв род концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 11:24:50 отговори + 0 0
То пък Моторхед са една стойност-едно чудо - леле мале Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 8.07.2008 11:17:40 отговори + 0 0
сатир поне колкото знам от това което е писано за(и от) него в про-рок твърдо не слуша(демек блек и дет),май най-любимата група му е...manowar,така че глупости пишете,всеки да си слуша какво си иска,аз лично няма да пиша за концерт на manowar,защото не харесвам групата,този концерт за който е новината мина разбиващо,макар че 5 000 за точно тези две групи са обидно малко,но и умората и делничния ден си казват думата,макар че концерта свърши в 11,20 някъде така че никой нищо не може да се оправдае с късния час на края на концерта,абе беше неповторим концерт на две невероятни банди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гюро ахмедов 8.07.2008 11:13:35 отговори + 0 0
SLAYER - VENI,VIDI,VIKI.Уникални -ясно,точно и стойностно.не като пишман кралете на метъла дето една песен се свиреше по 10 мин,с 5 минутен край.
АЛИС КУПЪР - театрално шоу - номер 1,съчетано с много добра музика.
за "кралете на метъла?????????????" - какво да коментирам.Както казва ЛЕМИ КИЛМАСТЪР за тях-пълни позьори.........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 11:09:56 отговори + 0 0
Стадионът на Менъор беше отново пълен както и на предишната година.Същото бе и на Уайтснейк във петък вечерта въпреки проливният дъжд.Колко ли публика ще събере Горгорота пред есента ако дойдат или ако някой рискува да им плати и да си сложи главата във торбата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


... 8.07.2008 11:06:12 отговори + 0 0
Manowar, естествено, най-малко "стойностния" ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милен 8.07.2008 11:04:31 отговори + 0 0
Сега се сетих, и в крайна сметка кой ден от фестивала беше най-посетения!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kerry king 8.07.2008 10:54:07 отговори + 0 0
ПИЧОВЕ ВСИЧКИ СМЕ ОТ ЕДИН ОТБОР,КОЙ ОТ КОГО Е ПО-ВЕЛИК НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ВАЖНОТО Е ЧЕ НИ СЕ ПРЕДОСТАВИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ НА ТОВА КОЕТО ОБИЧАМЕ ДА СЛУШАМЕ И ГЛЕДАМЕ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 10:39:16 отговори + 0 0
Към автора на материала със прозвището Сатир или нещо такова.Другарю знам че си ревностен почитател на екстремният метъл -като се почне от Слеър и се стигне до блек метъл банди като Мардук или нещо подобно.Окей ама спри да пишеш такива потресаващи глупости като това горе.

1.Менуор са легенда на хеви метъла - правят уникални неща за българската публика вече втора година и показват невиждан респект към хората които са си платили за да ги гледат.Менуор не са есктремен метъл и нямат нужда да крещят против църквата за някое евро повече.Публиката която ги гледа във Каварна включително и аз нямаме нужда от кръв по сцената -тъпо пого и всякаккви такивА

2.Музиката е бизнес включително и метъла .Община Каварна печели рекордно много пари от фестивала а на теб като не ти харесва а искаш мрак кръв и истерия -идват Горгорот -приятно пого.

3.Фестивалът който организира Менуор във Германия е продаден отдавна като билети.Менуор правят достататъчно пари и нямат нужда от смазващи турнета по цяла година.

4.Стадиона за Менуор отново беше пълен във Каварна и хората от екипа показаха респект към феновете.Огромно уважение към Менуор за това което правят.Догодина пак на пълен стадион-

5.Между другото -Дейвид Ковърдейл е прекалено голямо име във рока за да си позволяваш иронични коментарчета по негов адрес.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 8.07.2008 10:27:53 отговори + 0 0
На кой му пука за кенефите, като зад седалките на стадиона има храсти?! Това ли е най-големият пропуск на организаторите? Ами те са направо цвете! А, да, канели едни и същи групи по няколко пъти. Не ги е срам! Сякаш на Вакен или Даунлоуд не свирят през гонина Мейдън, Слейър, Металика и никой още не е вдигнал бунт... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Pusciferian 8.07.2008 10:21:49 отговори + 0 0
тука някой няма ли да си каже впечетлението от концерта - ами ще плюете! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Digger 8.07.2008 10:16:08 отговори + 0 0
@ Милен
Човече, написал си куп глупости. Бях и на трите концерта. Ония от Бързовар по-добре да бяха направили концерт от час и половина, а не да изприказват един куп глупости от сцената и то от най-големите, като дебили , и след това да дрънчат 5 часа. Евала им за издръжливостта, но това което направиха минава всякакви граници. На този концерт позьорите бяха точно Бързовар. Не ме разбирай погрешно: и аз ги слушам. Но поведението им беше под всякаква киртика. За тоалетните е прав: не може 10000 да ползват само 8 кенефа. Та това го няма никоде. Или ти хареса да се въргаляш там, където някой се е облекчавал. Защото свинщината след концертите у нас е жестока. От трите концерта тази година, този на Slayer беше най-качествен. Останалите също са големи, но едните попрекалиха с тупането по гърдите, а дядо Алис - е той е пич!
След концета на Бързовар се изпари и последната надежда, че те все пак не са толкова повърхонстни - уви, такива са!

П.П. авторите на репортажа са повече от обективни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милен 8.07.2008 10:02:52 отговори + 0 0
Следя отразяването на Калиакра Рок Фест,в Катехизис!Откакто стана Метъл Катехизис,влизам тук всеки ден по няколко пъти, защото много ми харесва сайта!Сега пиша в последната така да се каже проява на фестивала, защото искам да кажа няколко неща!Тоя Сатир ли е, Матир ли е, ме кефеше защото си мислех, че си има лични пристрастия, но все пак професионализма надделява, но явно съм се бъркал, и за пореден път се убеждавам, че повечето драскачи, както в музикалната индустрия, така и спортните журналисти са комплексари!Аз бях сигурен, след като четох онова недоразумение за Менъуор първата вечер от фестивала, че ще изкара нещата, че Слейър са най-големите, така и стана!Щом са ти любими подкрепи ги с няколко изречения, но недей да приказваш глупости за другите респективно Менъуор!Във всеки един момент пише глупости за тях,"досадници" и не знам си още какво!На фона на 5 часа Менъуор, нещо което няма да се случи скоро ,тоя пише за някакви тоалетни, и ред подобни глупости!Съжалявам ама не става така, трябва малко от малко да знаеш какво да кажеш и кога да го кажеш!И сега какво, аз примерно бях в каварна само за Кралете,ами тези хора, които не са били там като му прочетат тъпотиите, ще останат с впечетление, че феста е бил много скучен, нещо което не отговаря на истината!!!Пращат те да отразяваш събитието, ама той не искал да гледа еди какво си ,и го пише в множествено число "не искаме да гледаме"!?Аз съм сигурен ,че много хора искат да видят Хелоуийн и Менъуор пак!Не е ли така?Слейър свирили само час и двайсет минути, ама на него тва не му пречи, защото не досаждали!?Най общо казано, на тоя не знам кой му е давал командировачни, и секви такива, но ще е най-добре да не го прави повече, защото отразяването на този фестивал, повече ми прилича на някакви комплексарски истории!Повече от сигурен съм, че като не харесва Металика, това ще си проличи или след концерта в "ревюто", или след пускането на новия албум!За да си професионалист не трябва да си пристрастен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

brotalen55 8.07.2008 09:59:12 отговори + 0 0
Не знам защо репортажът съдържа толкова критични намеци към това, което направиха ManOwar за всички нас. Смятам, че те показаха на всички ни какво трябва да представлява един ИСТИНСКИ метъл концерт. Уважавам групи като In Flames и Slayer, но последните нито почетоха българската публика, излизайки на бис, да не говорим, че не би им хрумнало да направят версия на химна ни, или да поставят световен метъл рекорд.

Всичко това би трябвало да ви говори коя е най-стойностната група, и да не се отправят такива незаслужени и необосновани забележки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 8.07.2008 09:50:37 отговори + 0 0
Незнам - незнам - саставните ми частици се даржат единствено от болктата в тях - която преминава от краката ми - по гърба ми - до врата и топченцата на пиърсингите ми! Ин флеимс ме разбиха - това мога да кажа - а Слеар - те са просто велики и големи - каквото и да кажа за тях - ще се намери кой да каже повече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


дърт консервативен м 8.07.2008 09:33:01 отговори + 0 0
Не знам защо вместо да аплодираме всеки,който поне се занимава с метъл,ние гледаме да го ...критикуваме.Достойно е който живее за метъла и обитава това поприще-независимо дали може да свири като Малмстийн и да пее като Дио или не.Затова нека просто се радваме на всички метъл артисти-пък тези които не ни допадат да не ги слушаме и ок. Например аз имам дискографията на Слейър,ходих 2002 да ги гледам на "Академик"и си затвърдих фенството към Содом, Криейтър и Макс Кавалера.Оставил съм Кери Кинг други да впечатлява със солата си, но вместо да го напсувам ако го срещна бих му стиснал ръката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 8.07.2008 09:30:55 отговори + 0 0
Slayer започнаха с God Hates Us All, но това сигурно е дребна подробност Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 8.07.2008 09:29:29 отговори + 0 0
знае ли се коя ще е третата банда за thrash till death феста? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 8.07.2008 09:27:00 отговори + 0 0
Концерта беше разбиващ,общо сигурно нямаше 2 часа и половина,ама просто толкова жесток концерт като slayer смятам не е нужно да продължава много,защото излязоха разбиха ни(всякак),а in flames просто показаха защото са една от движещите сили в момента в металния свят,а да се коментират предишните концерти няма смисъл,просто толкова са различни,че не е истина,еми сега идва металика,какво иска друго човек в рамките на две седмици два траш гиганта( е за някои може и кънтри,ама тогава fight fire with fire е бахти якото грайнд кънтри) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 8.07.2008 09:25:49 отговори + 0 0
"За трите дни в Каварна се събра публика общо горе долу колкото на концерта на WHITESNAKE и DEF LEPPARD в София на 4 юли" Затова пък публиката беше на неспирен тридневен купон, а не попиваше три часа мръсен дъжд и прецакан саунд!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.07.2008 09:24:34 отговори + 0 0
Цитат от голям бг-портал: "...Slayer куфееха здраво на сцената съвместно с около 20 000 фена, събрали се за последния концерт от Калиакра Рок Фест. ..."

...Последно - колко публика е имало !?!?!? ))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 8.07.2008 09:06:31 отговори + 0 0
Ин Флеймс ме разбиха - свириха кратко, но ако бяха продалжили нямаше да мога да доживея сутринта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2008 09:05:43 отговори + 0 0
Какъв ти е проблема бе човек-коментара горе си е твое мнение.Като не ти харесва музиката на Менуор и такива подобни не ги гледай.Аз съм изключително доволен от това което видях и чух и тази и миналата година.Менуор са живата история на хеви метъла а за Алис Купър само огромен поклон и уважение.Специално за Менуор мога да кажа че показват НЕВИЖДАН РЕСПЕКТ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ФЕНОВЕТЕ СИ-КЪМ ТЕЗИ КОИТО ПРОПЪТУВАХА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СЪС ПЛАТЕНИ БИЛЕТИ ЗА ДА ГИ ГЛЕДАТ И СЛУШАТ.Ако догодина дойдат пак отново ще бъда пак там.Музиката е и бизнес -пари пари и пак пари.Кат не ти харесва не ги слушай.А по повод твърдението че Слеъра и другата група били най-стойностният концерт мога само иронично да се изсмея.Абе човек ти добре ли си-Менуор са хеви метъл а Слеър свирят много по тежко и екстремно.Няма място за сравнение между двата толкова различни стила метъл.Като не ти харесва това което представлява и ще представлява фестивала във Каварна а ми не ходи тогава.ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ И БИЛЕТИ.КАТО ИСКАШ ПОГО-ХОДИ ДА ГЛЕДАШ ГОРГОРОТ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 8.07.2008 08:44:10 отговори + 0 0
StratoBOB ,ако си бил на концерта щеше да се съгласиш с написаното.А относно Гама рей и Глен Хюз...е стига вече с тях.Не че имам нещо против като изпълнители,но нека има разнообразие.Освен това на гореспоменатите посещаемостта е трагична. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Odin 8.07.2008 08:39:59 отговори + 0 0
И какъв ви е проблема с петчасовия концерт. Да не ви се схванаха коленете? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван 8.07.2008 08:29:49 отговори + 0 0
Не съм часто то екипа на сайта , но дайте да изясниме какво искате като ревюта-пътеписи на хроникьори или мнение на журналисти с елемент и на критичност ако е нужна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 8.07.2008 07:52:58 отговори + 0 0
Е гасиму и тенденциозното ревю. Изобщо всичките ревюта за тазгодишното издание на Калиакра Рок фест ми изглеждат по-скоро като ревюта на фенове, отколкото на професионални такива. И защо да не гледаме Gamma Ray и Глен Хюз отново ????! ... Има си пътници за всеки влак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 8.07.2008 07:29:29 отговори + 0 0
"още една класическа траш банда" - Overkill Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".