Чуйте целия нов албум на METALLICA "Death Magnetic"

12 сеп 2008, 08:13 ч. 497 / 15 75
пред./следв.
METALLICA предоставиха целия си нов албум "Death Magnetic" (ревю) за свободно слушане онлайн на официалния си сайт. Творбата може да бъде чута на този адрес, а днес, 12 септември е и официалната й световна премиера.

Благодарности на: dani

още за:

Metallica


Коментари   (75)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


фен на металика 24.09.2008 22:37:00 отговори + 0 0
Албумът е страхотен! Не знам какво хленчите толкова....Всъщност по мои наблюдения хленчещите сте си едни и същи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vardun 24.09.2008 20:44:55 отговори + 0 1
мн добро описание,bateharo. Metallica са истински само до черния албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 20.09.2008 12:48:55 отговори + 0 0
албумът е определено по-добър от предишния,както и от Load,дори и от Reload.
Но като го слушам не мога да се изкефа истински.
Малко ме дразнат кънтри и модерните влияния в пеенето на Джеймс,прекаленото наблягане на баладите и уж тежките и скоростни рифове,но някак си с променен не тру метълски саунд.
До Черния албум групата беше истинска,след това-увехна!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 15.09.2008 17:22:48 отговори + 0 0
Ебати простотиите...Как не ви омръзна да пишете едни и същи тъпотии! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.09.2008 16:30:30 отговори + 2 0
slayer <<<< Metallica Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


666 15.09.2008 08:21:13 отговори + 0 0
SLAYER > metallica Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 14.09.2008 18:23:28 отговори + 0 0
Не знам за него, но аз съм много доволен!
METALLICA!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 14.09.2008 17:17:31 отговори + 0 0
ДЖЕЙМС, спри се. И предишният ти пост, и този ми приличат на "Виж ме к`ва музикална култура имам, не можеш да спориш с мен". Ми... Няма да споря с теб. Доволен ли си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

broken 14.09.2008 12:39:43 отговори + 0 0
Тук всеки представя само и единствено себе си и е тъпо да се правят изводи за останалите по мнението на един. Точка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hell 14.09.2008 09:25:12 отговори + 0 0
Еей, ДЖЕЙМС, моля без истерии. И освен това - пак си противоречиш.
Лично аз не съм изказал мнение за албума, защото още нямам такова и не се водя нито в хейтърите, нито в другите (все още), така че приеми мнението ми за поведението ти като такова на страничен наблюдател. Ти наистина ли си на 36, или само ти се иска? Стегни се, братче, не ти отива на възрастта. Излагаш се. Като такива ли искаш да представиш феновете на Металика?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


shred_attack 14.09.2008 00:30:34 отговори + 0 0
Защо спорят някои хора след като е безспорно че Металика са големи музиканти - любима група, нелюбима група, слепи фенове, виждащи фенове - глупости. Най-посетеният концерт в Bg - ФАКТ -повече няма да говорим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 13.09.2008 21:04:39 отговори + 0 0
Да,и на Д.Партън да направят кавър-пак ще се изкефя.Защото Металика просто го могат и го правят страхотно!Какво като е кънтри,ако е направено добре,а?Ти,Тигър да си слушал Its a sin на Pet shop boys в изпълнение на Gamma Ray?Ама е жестоко,нали?Щото е помислено и е направено хубаво!Металика могат да правят кавъри.Умеят.Те са група,която изсвири страшно много и различни неща от 91ва до наши дни.Показаха,че мислят и се развиват,а не блъскат у тупана само за утеха на феновете от 83та и да смукат кинти.Хората обичат Металика,защото е група която винаги поднася нещо ново,мисли как да го постигне и 100% успява.Металика,са една от много малкото групи в световен мащаб,албумите на които се очакват с нескрит интерес!факт!Аз не съм сляп техен фен-просто любовта ми към тях е безгранична! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

broken 13.09.2008 20:42:26 отговори + 0 0
Като свърши последната песен, ми идеше да се разрева, че няма повече! Покъртително добър албум, разбиващ отвсякъде, просто МЕТАЛИКА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 13.09.2008 20:34:12 отговори + 0 0
ДЖЕЙМС, противоречиш си. Намери сам къде, мисля, че ти стига акълът. Прочее, какво слушаш и на какво си фен мен изобщо не ме интересува. Познавам хора на по 18-19 години, които имат много по-богата музикална култура от теб, мен или който и да е писал тук. С това искам да кажа, че възрастта няма никакво значение, поради което изказването ти, че ако е два пъти по-млад от теб, е неуместно да споменава Deep Purple, е... Хм, неуместно? А и не беше той човекът, който оприличи "The Day That Never Comes" на "Child in Time". Авторът на ревюто беше, а и не само той.

Hell, нищо не отваря очите така, както го прави любовта. Слепият фен ще се кефи, ако ще и кавър на Доли Партън да му направят(това, между другото, е изказване точно на ДЖЕЙМС). Той не може да оцени гения на музикантите. Този, който обича музиката им, може и да бъде разочарован. Неведнъж съм беснял срещу собствените си любими групи, защото са ме разочаровали. Не съм единственият. Това е да обичаш групата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 13.09.2008 20:27:21 отговори + 0 0
албумът е добре,но причината за това са предходните албуми на Металика.На фона на тях наистина изпъква.Но чак за албум на годината........може да се спори.До колкото си спомням всички се изказвахте как Металика били велики щото не лежали на стари лаври,а правели нова музика....бла бла.Сега обаче всички се радвате ,че се върнаха към добрия стар метъл.Разбирам ви,че сте въодушевени,защото вашата любима група много ви накара да чакате)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


shred_attack 13.09.2008 20:00:45 отговори + 0 0
В METALLICA има магия. И в други банди я има, но и в METALLICA. Хейтърчетата да млъкнат, защото ако са глухи и тъпи за да я чуят, за влиянието на тази основополагаща и революционна банда просто няма какво да кажат. А това че всички слушат или са чували METALLICA е отделен въпрос и не може да накърни тяхното величие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shred_attack 13.09.2008 19:49:16 отговори + 0 0
METALLICA са велики и това е!
Слушал съм всякакви стилове и банди, виртуозни китаристи, музика от 70те, всякакви съвременни и не толкова, европейски и американски - а бе направо всички метал групи съм изслушал, но мога да кажа, че като група METALLICA са гениални композитори и който не го чува това, най вероятно е глух или тъп
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hell 13.09.2008 19:38:25 отговори + 0 0
Към Тигър: Защо не замените сляпата фенщина с нещо друго? С любов, примерно? Поне няма да ви затваря очите...

Тигре, хубаво казано, но невярно. Едва ли има нещо, което затваря очите повече от любовта. В това число и сляпата фенщина )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 13.09.2008 19:36:44 отговори + 0 0
Тигре,тигре-феновете на металика са си много добре!Този върху който се "нахвърлих" ако е два пъти по-млад от мен,за Пърпъл пък няма изобщо какво да говори,щото е...неуместно,най-малкото.Защото когато аз слушах Perfect Stranger-84-записан от мен през далечната 87ма,този човек е бил току-що роден,или малко преди това.Няма как да оприличава The day,със Highway star и Child in time!
Аз слушам много,ама много и адски различна музика като Rush,Asia,Planet X,Toto,Journey и неща от сорта.Фен съм на Purple,Whitesnake и Rainbow,но никога няма да кажа лоши думи за тея групи,нито пък бих ги сравнявал с други,щото е...неуместно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 13.09.2008 19:11:04 отговори + 0 0
Е, както казаха медиите след 1-вия концерт на Металика у нас - "Една мечта по - малко...".... Надеждите ми за този албум бяха големи и се изпълниха до последната - за мен албумът е прекрасен. Това е Металика - такава каквато я харесваме НИЕ ФЕНОВЕТЕ, а не каквато я желаят ХЕЙТЪРИТЕ, ТРЮТАТА И ТЕМ ПОДОБНА СГАН !!!.... На всички фенове пожелавам приятни бъдещи емоций покрай албумчето ( лично аз виждам много събирания с авери покрай него, само да го докопам...) !!! АМИН.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


... 13.09.2008 17:16:34 отговори + 0 0
Тигре, Тигре, можеш да си спестиш съветите и да използваш времето за нещо друго, например да слушаш музика, различна от Металика. Никой няма нужда от твоите анализи и умотворения. Живей си живота и остави и феновете на Металика да живеят своя, както намерят за добре. Или най-добре отиди и се напий в някоя квартална кръчма... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 13.09.2008 15:47:35 отговори + 0 0
Готин е албумът, да... Не мога да разбера обаче нещо. Как е възможно човек на 36 години да се държи толкова незряло? Как може ДЖЕЙМС да се нахвърля така върху човек, който вероятно е два пъти по-млад от него? Как може човек на тая възраст да вярва, че има такова нещо като "най-велика група на всички времена"? Как може 36-годишен мъж да атакува по този начин личните вкусове на друг? Недостойно е. Съжалявам.

Още повече, че Рихтхофен е прав. Това феновете на Metallica сте по-зле дори от най-хард феновете на Manowar. "Metallica са богове", "И чалга да свирят, пак ще се кефя, `щото са Metallica", "Ако ще кавъри на Доли Партън да направят, аз пак ще си куфея"... И т.н. Все простотии, които съм изчел и изслушал от такива като вас. С никоя друга група не е такова чудо бе, хора! Осъзнайте се. Защо не замените сляпата фенщина с нещо друго? С любов, примерно? Поне няма да ви затваря очите...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.09.2008 14:37:57 отговори + 0 0
"Като не харесват гигантите на тежката музика, нека да кажат коя друга група в последно време е предложила по-добър албум. "

Slayer, Testament, Exodus
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 13.09.2008 14:28:23 отговори + 0 0
Новият албум е страхотен. В никакъв случай не е по-добър от първите три на Металика, но да не забравяме, че Металика направиха редица експерименти след Черния албум, така че трябва само да приветстваме тяхното завръщане към твърдия и безкомпромисен звук. Просто не мога да разбера как някои хора са готови да кажат на черното бяло. Като не харесват гигантите на тежката музика, нека да кажат коя друга група в последно време е предложила по-добър албум. Но ще им е много трудно, защото няма такава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Harvestar of sorou 13.09.2008 13:33:51 отговори + 0 0
Красота! Толкова хубаво нещо никога не е имало! Великолепно! Метлика доказаха за пореден път защо са крале на метала! Леле нямам тарпение да си го зема тоз албум! А после ще чакам следващ. Дано не чакам толкова дълго! Но си заслужава! Те са най добрите и такива ще останат! Невероятна група! Къде се изнамериха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


666 13.09.2008 13:01:53 отговори + 0 0
SLAYER > METALLICA Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ха 13.09.2008 10:19:37 отговори + 0 0
Няма смисъл да му се обяснява. Нека си мисли, че феновете на Металика не са чували за други групи. Блажени са невежите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 13.09.2008 10:05:02 отговори + 0 0
Никога не съм предполагал,че музикално грамотни хора-поне както се изкарват!-могат да правят аналогия между Металика и...Пърпъл!Това е просто нелепо,бе хора!
РИХТХОФЕН,ти поне се пишеш Пърпъл фен,я ми кажи приятелю,като толкова плюеш по металика,какво е общото между In Rock и Come test the band?А,между Shades of...и Burn?Общото е само името на групата!И само да не си седнал да ме убеждаваш,че първите албуми с Ник Симпър и Марк Евънс са ГОЛЯМАТА МУЗИКА!А,нещо да кажеш за последния албум на Пърпъл-Rapture of the Deep?Ако за теб новата Металика е бездарие,то точно тоя пърпъл е пълна боза!Изсмукана музика от пръстите на краката,а само да не си ми казал,че тая група с Дон Еъри представлява нещо!И последно-Томи Болин,беше 50 пъти по-добър китарист и композитор от Морз:с Болин Пърпъл бяха идейни,с Морз-поредната джазирана формацийка!

metallica forever and ever!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 13.09.2008 09:53:14 отговори + 0 0
снощи партито за DM в Берлин беше killing, аз си взех за 19 евро дигипак версията...освен перце от james и палка от lars... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.09.2008 09:12:36 отговори + 0 0
Рихтофен - най-после някой да каже нещо умно и трезво в новина за металика. Пък наистина ако има анкета за концерт на годината, сигурно повече от полвината пуснали гласче за металика няма да са ходили на друг... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


disco партизан 13.09.2008 03:44:41 отговори + 0 0
Рихтхофен, умри си тихо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рихтхофен 13.09.2008 00:35:54 отговори + 0 0
А, на лични обиди ли почнахте? То друго не ви и остава явно, не съм и очаквал да е инак. И вместо да обвиняваш в глухота, вземи спри да циклиш Метлалика и се позаслушай и по други групи. Ще се изненадаш колко по-добри има...

Сатире, няма смисъл да правиш анкети за концерт, албум и прочие на годината, безпредметно е. Всичко е ясно от сега, за съжаление.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Клинкерхофен 12.09.2008 23:28:09 отговори + 0 0
Слаб и бездарен си ти, Рихтхофен. Освен това май си и глух. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рихтхофен 12.09.2008 22:48:33 отговори + 0 0
Това Металика зомбитата са по-опасни и от футболни фенове направо. То бива зомбираност, бива, но това на нищо не прилича. Албумът е доволно слаб и бездарен, ама нали е на Метлалика... Баси и кредита на доверие, баси и чудото. Но щом ви влече, давайте си парите, пълнете им гушите. Аз няма.

П.П. Долу ръцете от Пърпъл!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 12.09.2008 22:05:56 отговори + 0 0
Какви аналогии правите с Пърпъл ,бе хора?Леле майко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.09.2008 20:52:05 отговори + 0 0
Истинските МЕТАЛИКА се завърнаха!!!
ТОВА Е!

п.с. кои бяха Слейвър?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 12.09.2008 20:50:12 отговори + 0 0
по отношение на Ревюто и на мнението на Blackiel - връзката с Purple я има от всякъде в "The Day .." , само не разбрах защо пише че е със Child In Time, а не със Highway Star?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 12.09.2008 20:46:43 отговори + 0 0
Просто велик албум!Титаничен!Няма дори слаба пауза!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свободния 12.09.2008 20:32:23 отговори + 0 0
Колкото повече го слушам толкова повече ми харесва. Ей,Бога ми добър е... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tom Ar. 12.09.2008 20:15:06 отговори + 0 0
Става за слушане,но не е нищо особенно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ха 12.09.2008 19:37:51 отговори + 0 0
баси, защо си направи труда да го слушаш?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 18:25:36 отговори + 0 0
уууууууууууу
ЕГАСИ БОЗАТА
БОЗАЛЛИКА УУУУУУУУУ
ОЦЕНКА ЗА АЛБУМА
МНОГО ПОД НУЛАТА
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 18:18:04 отговори + 0 0
Моята оценка за албума:
Музика: 10 от 10
Мастеринг: 0 от 10
Крайна оценка: 9 от 10.
Скапания мастеринг ми убива част от кефа.
Предполагам че VINYL версиите никой няма да ги внесе, може би ще си поръчам 5LP версията - там надявам се звука ще е такъв какъвто трябва да е ..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 17:58:21 отговори + 0 0
Просто неверен превод :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kerry 12.09.2008 17:55:23 отговори + 0 0
На официална церемония в Лондон, китариста на групата - Kerry King, се сдоби с индивидуално отличие Golden God, присъденo му от авторитетното списание Metal Hammer, за "вдъхновител на рок и метъл бандите по света".

С награда в ръка, емблематичният Kerry King, не пропусна да благодари на истинските фенове на Slayer, и сподели, че новият албум на групата ще се появи в края на годината. "Днес звукозаписната индустрия се променя всеки ден и това, налага използването на различни начини на разпространение, в това число и през Интернет", добави още той.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.09.2008 17:31:40 отговори + 0 0
McIver: Is there a new SLAYER album on the way, or are you going to make us wait another few years like you did with 2006's "Christ Illusion"?
King: We're supposed to have one ready at the end of the year!

Групата да има готов албум до края на годината съвсем, ама съвсем не значи, че ще бъде издаден до края на годината!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kerry 12.09.2008 17:25:06 отговори + 0 0
ще има /виж slayersaves.com/kerry king го дискотира,някой от новите парчета ще бъдат включени в турнето UNHOLY ALLIANCE 3 за да проверят дали са на прав път и след това.....see you in hell Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 17:15:32 отговори + 0 0
не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 17:14:46 отговори + 0 0
верно ли ще има нов SLAYER? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 12.09.2008 16:08:48 отговори + 0 0
О да, моя татко пък ще набие твоя

Ай стига детинщини бе. Добър е албума, вероятно ще си го купя със задоволство.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


kerry 12.09.2008 15:57:06 отговори + 0 0
когато в края на годината излезе новия албум на SLAYER,този на METALLICA ще бъде издухан и забравен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hetfield 12.09.2008 15:50:02 отговори + 0 0
Страхотен албум! Други думи за излишни. 9/10 е моята оценка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 12.09.2008 15:06:55 отговори + 0 0
Тука има един ******* дето е много надъхан , но само като анонимен пише и си мисли,че като плюе други групи Металика стават по-добри или кадърни.*******-а напиши си името бе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 12.09.2008 14:35:35 отговори + 0 0
"а хейтърите да продължават да си слушат невърмор и тестамент и да не ни заливат с простотията си"

Кой сега е хейтър, който ни залива с простотията си?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 12.09.2008 14:21:51 отговори + 0 0
Браво за ревюто на Андон. До голяма степен се припокрива с моите виждания, дори и за оценката. Само не разбрах връзката с Пърпълъ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.09.2008 14:19:40 отговори + 0 1
НЕ Е песен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 14:16:48 отговори + 0 0
Ти от коя планета падаш бе,инструментал е,и кво? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 14:14:16 отговори + 0 0
"Ревюто не ми харесва,да кажеш,че една от най-убийствените песни които Металика някога са правили - Suicide&Redemption,е излишна е малко...хм..."

то тва ней ли инструментал?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радо 12.09.2008 14:08:27 отговори + 0 0
Албумът е разкошен. Всички фенове да заповядат във ВТОРНИК (16 септ) от 21,00 в БЕКСТЕЙДЖ за МЕТАЛИКА ПАРТИ по случай НОВИЯ АЛБУМ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 13:57:18 отговори + 0 0
Ревюто не ми харесва,да кажеш,че една от най-убийствените песни които Металика някога са правили - Suicide&Redemption,е излишна е малко...хм...Какъв е смисъла от ревюта на албуми изобщо?Ние не харесваме едни и същи неща,и всеки би оценил албума по различен начин.На мен пък Cyanide ми е тъпа(ама не много).Това не го казвам относно Death Magnetic само,а по принцип.Death Magnetic вече е класика в метъла,а хейтърите да продължават да си слушат невърмор и тестамент и да не ни заливат с простотията си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


StratoBOB 12.09.2008 13:32:23 отговори + 0 0
Аз съм за версията с демо-диска и DVDто m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 12.09.2008 13:00:47 отговори + 0 0
Сега вече ми е по-ясно. Чувал съм, че 8 от 10 е добре. Успокоих се. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 11:59:33 отговори + 0 0
"Анонимен"
Благодаря ти за информацията!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetaliuM 12.09.2008 11:36:17 отговори + 0 0
Албумът според мен е много добър, наистина, и аз бих дал такава оценка. Има някои какафонии, които не са доизпипани, но всеки чува нещата по различен начин. Аз съм твърде пристрастен към тази група за да давам напълно обективна оценка, но мисля, че посоката, по която са работили е правилна. С голямо удоволствие ще си купя албума. На всички, които им харесва албума им пожелавам да се забавляват, защото на мен лично всяко следващо слушане ми доставя все по-голямо удоволствие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 11:35:52 отговори + 0 0
купи си от всички по 1 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ivan 12.09.2008 11:32:04 отговори + 0 0
а какви са тия дигипак, лицнзни и там други версий дето ги изброихте, че нещо не знам какво да копувам ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 12.09.2008 11:27:47 отговори + 0 0
Напротив - оценката е съвсем ясна. И се равнява приблизително на "много добре". Това е т. нар. "десетобална скала", която не може да не си чувал(а). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 12.09.2008 11:23:15 отговори + 0 0
Whiplash Оценка: 8/10. Пич, прочетох ти ревюто за DM. Всичко хубаво, ама аз не бих му сложил никаква оценка. 8 от 10 за този чудовищен албум?!? Това добре ли е, зле ли е? Не е ясно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 12.09.2008 10:27:59 отговори + 0 0
Албумът е великолепен. Имах високи очаквания, но този път METALLICA ги надхвърлиха. На места има брутални проблясъци! Аз лично ще си го купя още днес. Или ще изчакам до вторник в Backstage
METALLICA!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 10:17:40 отговори + 0 0
днес следобед ще бъде пусната вносната версия на албума ще струва 22лева от другата седмица ще има дигипак за 33лева без бонуси и допълнителни материали ще има и лицензна версия най-вероятно по 14лева Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 12.09.2008 10:16:39 отговори + 0 0
Днес следобед чакаме import-версията, която ще е на цена 22 лв. В средата на другата седмица - лицензно издание за България на цена от 14 лв. Все още няма яснота за диджипак версията, но и тя трябва да се появи сравнително скоро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 12.09.2008 09:37:38 отговори + 0 0
аз лично го слушам в момента и съвсем сериозно казвам,че е албума на годината за мен,а при първа възможност си го купувам и наистина колко ще струват различните версии на албума(демек с бонус,без такъв,с разни други такива неща) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 12.09.2008 09:37:27 отговори + 0 0
Чухме го вече, по-добре е от последните няколко лайна, обаче иначе - нищо особено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 09:17:23 отговори + 0 0
продава ли се вече? колко (ще)стува луксозната версия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 09:13:35 отговори + 0 0
Ще го купим!!!Евала на момчетата,75 минути стомана!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".