Нови промени в състава на ALESTORM - китаристът им напуска

14 сеп 2008, 09:25 ч. 408 / 6 1
пред./следв.
Въпреки ласкавите отзиви за дебютния албум на ALESTORM "Captain Morgan's Revenge" (ревю, поръчай) и успешните им турнета, нещата вътре в групата явно съвсем не вървят така гладко. Китаристът Gavin Harper разпространи съобщение, с което не само обявава, че напуска бандата, но и обяснява разочарованието си от непрекъснатата борба, която е трябвало да води, за да вървят ALESTORM напред. Това го е докарало почти до банкрут, коствало му е много безсънни нощи и когато накрая се е стигнало до разногласия с други членове на групата, Harper е решил да си тръгне. Освен това, той се е преместил в друга страна, където има нови задължения и възможности пред себе си, от които предпочита да се възползва, отколкото да продължи неблагодарната битка за благото на ALESTORM.

   Наскоро барабанистът Ian Wilson се завърна в ALESTORM, след няколкомесечно отсъствие.

още за:

AlestormGavin Harper


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 14.09.2008 11:39:01 отговори + 0 0
Много яка групичка, дано си намерят бързо друг китарист...И като гледам ше имат турне с Grave Digger догодина Май ше ги видиме в Хр. Ботев :-p Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".