Гледайте онлайн новия видеоклип на TURISAS, групата готви DVD

27 сеп 2008, 10:09 ч. 275 / 6 1
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на TURISAS "Battle Metal 2008". Песента е от презаписания едноименен албум на групата, който ще бъде достъпен като бонус на предстоящото DVD "A Finnish Summer With Turisas". На него са документирани участията на TURISAS по летните фестивали тази година и други техни концертни изяви, а издаването му е насрочено за 3 ноември, ето и обложката:

още за:

Turisas


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fobos 27.09.2008 12:07:28 отговори + 0 0
Super! С нетърпение чакам DVD-то!

Тези финландци и техния епичен метъл успяха доста да ме грабнат преди години! Определено това видео е голям подарък за всички, които харесват viking metal и най-вече титаничната Battle Metal!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".