Директорката на 7-о СОУ гони от училище момчета с дълги коси

24 ное 2008, 00:07 ч. 1679 / 9 59
пред./следв.
Вчера публикувахме интервю с фронтмена на СИГНАЛ Данчо Караджов (прочети), в което се споменава как групата е била лишена от концертни изяви около година, песните й - ограничавани от излъчване, а дълго след това - на всяко шоу на СИГНАЛ е присъствал човек от Държавна сигурност, който да следи какво говори певецът на бандата. Само защото по-рано той е възнегодувал срещу милиционерски (полицейски) произвол, когато представител на органите на МВР е контузил тежко момиче от публиката по време на концерт на СИГНАЛ.
   Ако тази история ви се струва абсурдна, тъй като сте млад/млада и не помните онези времена, има един начин да се върнете в миналото. Трябва само да се запишете в 7-о СОУ в столицата. Директорката на учебното заведение г-жа Цанка Ямболиева е въвела строг правилник за вътрешния ред и ученици, които не го спазват, трябва или да се привеждат във вид, който госпожата желае, или да напуснат.
   Какво включват рестрикциите? - Не може да има момчета с дълги коси и/или бради (?!?); Полите на момичетата не могат да бъдат по-къси от четири пръста над коляното; Бижута (обеци) могат да носят само момичетата и то само на ушите... Интересно какво става и как се установява дали някое момиче (или момче) няма обеци на интимни места от своята анатомия, което по горните правила би било забранено...
   След 10 ноември 1989-а, годишнина от която дата отбелязахме наскоро, в родината ни останаха само две институции, които да забраняват дългите коси на мъжете - казармата и затворите. Сега към тях може да се прибави и 7-о СОУ в София. А не дълго след 10 ноември се появи и един документален филм, който се наричаше "Косата е част от тялото"... И това е факт. Утре някой друг самозабравил се директор може да поиска от учениците си да режат и други части от тялото си...

още за:

7 Sou
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (59)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hellbells 29.11.2008 14:45:24 отговори + 0 0
Комунизма е най-скотската и несвободолюбива тоталитарна идеология!
А директорката е негов достоен представител!
За униформите-окей,но за косата и брадата-тва са естествени индивидиални белези и всеки сма преценя дали ще се подстригва или бръсне!
Исус Христос е бил с брада и дълга коса,поповете също,косата нема общо с униформата!
браво на боян и на хората ,които го подкрепят!
We rock forewer!Rock against comunism!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deneris 29.11.2008 12:42:49 отговори + 0 0
аве тая е луда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.11.2008 17:40:16 отговори + 0 0
Не съм чел коментарите, но статията е доста смешна. Практиката за такъв ред в у-ще е популярна и в много западни у-ща и няма нищо общо с така наречения "комунизъм", който никога не го е имало.
Та не е лошо да престанем с криворазбраната цивилизация.
И аз съм бил с дълга коса и смятам, че такива ограничения са глупави, ама статията написана по този начин не звучи много адекватно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Съученичка 27.11.2008 16:54:11 отговори + 0 0
Отлъчен, не е точно така - ние сме се подписали, че сме запознати, а не че сме съгласни с правилника. Не ни разбирайте погрешно - ние сме твърдо ЗА правилата... не одобряваме някакви да ходят все едно отиват или се връщат от магистралата, но да се прави проблем за косата е вече смешно- ние сме в 21 век, демокрация... ако искат да ни въведат униформи -нямаме нищо против, но за косаота - няма да я бъде, нещата няма да ги оставим така. Хванахми се за хорото, няма да се пускаме от него, докато музиката още свири. Боян ще остане в нашия клас, каквото и да ни коства това. Дори да имам възможност да върна времето назад, пак бих се обадила в "Календар". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Отлъчен 27.11.2008 15:26:58 отговори + 0 0
Ами то правилата се приемат от учениците в началото на годината. Подписват се дали са съгласни с правилника и ако има проблеми да се обръщат към класния и нагоре. Същия правилник е изаробтен от ръководството, ако не си съгласен с някое правило и имаш добра аргументация няма да има никакъв проблем да се свикат преподавателите и ръководството да променят правилника, НО големия проблем е че никой не го ебе за установения ред и никой не чете правилника, макар че се подписват под него всяка година. А тоз толкова мъдър индивид Боян е най-жалкия бунтар някога - същия ден в който уж се бунтуваха се завря обратно в клас още на втория час -.-... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Shade 26.11.2008 11:38:38 отговори + 0 0
Ами всъщност в идеята за комунизма няма нищо лошо според мен, напротив, даже си е добра оферта. Друг е въпросът, че(както някой вече беше казал преди мен) в България комунизъм никога не е имало, по татово време си беше чист социализъм

По същество - да й таковам в таковата , както се казва в една любима моя книга. Жената е умопобъркана и не е за уволнение, ми за друга една институция със стени в бледожълто. Нещо на дискриминация лъха май, а? Браво на момчето(Боян беше май), че е решило да й тегли една вместо да се унижава заради някакви безпочвени забрани. Това е все едно да се забрани да се ходи на у-ще с дълги палта, щото били дълги, разбираш ли... Еми не, няма да го бъде
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 26.11.2008 09:29:32 отговори + 0 0
Таа директорка е за уволнение!!!
Ха,ха,какво ли му е на комунизЪма?!
Само дето с благословията на Ленин,Сталин,Мао Дзе дун,Пол Пот,Чаушеску и прочие са избити над 100 милиона(некои източници твърдат дори около 200 милиона)от собствените им народи за инакомислие,иначе нищо му нема;РРР
В комунистическо време се преследвахе рокерите и метълите,съсипваха живота на всеки инакомислещ и нормален човек...
КомунизЪма е омайна ,зловредна зараза-пазете се!
Rock agains comunism!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.11.2008 21:18:17 отговори + 0 0
че кво му е на комунизъма? карл маркс - и той е бил с дълга коса, че и като зи зи топ брадат!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.11.2008 20:36:29 отговори + 0 0
И аз съм завършила това училище..."елитно" е отживелица, както и тъпите и правила, защо не изхвърлят Цанка, защото е руса, например... живеем в 21 - ви век, не може да има такава дискриминация, не може косата да определя един човек.
За мое щастие завърши 2004г., но вие бъдещи и настоящи ученици на "елитното" 7-мо СОУ, борете се и си запазете личностите, такива каквито сте и разкарайте най-накрая тази руса твар...желя успех на всички :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

judas 25.11.2008 12:44:15 отговори + 0 0
как ще отнемат и малкото свобода на хората,която им е останала!?това е даскало,по дяволите,не е някаква шибана казарма или затвор!ами още малко ще се върне и байтошовото време и то отрицателните неща от това време.още малко и ще ни забранят и да слушаме метъл!да,аз много неща си мислех,че са навъзможни,но се убеждавам в противоположното в последно време Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


HEAD BUTT 25.11.2008 11:58:04 отговори + 0 0
Тигър - 2008-11-24 19:29:19
HEAD BUTT, искаш да кажеш, че комунизмът е съвършеното общество? Човек е съвършен тогава, когато не може вече да се промени към по-добро. А не може да се промени само ако умре. Така де... Съвършенство = смърт. Пък според някои от преподавателите ми в България комунизъм не е имало никога. Имало е социализъм, като Мечтата(с главно "М") е била комунизмът.

Аз точно тва се опитвам да ти кажа, идеологията е перфектна но е просто една неосъществима мечта, не е възможно да съществува подобно равенство в тоя завистлив и алчен свят, за това капитализма е по успешния модел. Че никога никъде не е имало комунизъм в истинския смисъл на думата е пределно ясно. И моля не ме учи кое как е, това ми е част от професията да знам възгледите на подобни "идеологии".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Baba Alkohol 25.11.2008 07:41:42 отговори + 0 0
Гаджето ми е там! Твърдо подкрепям решението му да НЕ СЕ обръсне.. Подкерепям и момчето, заради което е цялата дандания.. И аз бих постъпила така..

Обсъждайки на едно друго място стигнахме до извода, че това може да се разгледа като полова дискриминация, защото срещу малките к***и нищо не се прави. Написано е в правилника "пола не по-къса от 4 пръста над коляното", но това въобще не се разглежда толкова строго от директорката..

Простотията е невероятна..

И в моето училище се опитаха да въведат такива правила. Един от текущите дванайсетокласници в началото на годината беше с бръсната брада, но сега отново е брадясал и нищо не се казва срещу него.. ( пък и почти винаги ходи с къси панталони.. )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellbender 25.11.2008 00:18:20 отговори + 0 0
Не на самоволието на тази директорка. Живеем в 21 век и в свободна държава. Такива хора заслужават съд, и няма значение кой стои за тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 24.11.2008 19:29:19 отговори + 0 0
HEAD BUTT, искаш да кажеш, че комунизмът е съвършеното общество? Човек е съвършен тогава, когато не може вече да се промени към по-добро. А не може да се промени само ако умре. Така де... Съвършенство = смърт. Пък според някои от преподавателите ми в България комунизъм не е имало никога. Имало е социализъм, като Мечтата(с главно "М") е била комунизмът.

Сега ще изнедоволствам леко от самия репортаж. Не за друго, а защото няма нито едно интервю с родител или учител. Иначе са сложили точната песен за фон. Хубаво, че има с директорката, де. Ама и тая жена е такъв образ... Трябвало учениците да свикнат, че в живота има правила?!?! `айде де! Ами ако на някого утре му направят проблем, че е с гладко обръснат череп и мяза на скинар? Пък и при положение, че има дългокос учител, да правят проблеми на учениците за дългите коси е леко тъпо. Пък и този Боян или както му беше името ми направи впечатление на интелигентно, кротко и неагресивно момче. Не на някой измекяр, чийто живот трябва да бъде стъжнен. А и, честно казано, ако бях на мястото на учениците, в такъв вид щях да се появявам там, че Ямболиева да получава сърдечен удар всеки път, когато ме види - спазвайки наложените от нея стандарти, естествено. Не може един директор да създава норми, които никъде другаде ги няма и това трябва да му бъде показано.

Написах горното с ясното съзнание, че аз самият подкрепям контрола на външния вид на учениците. По принцип съм за въвеждане на ученически униформи - но за цялата страна, а не само за едно единствено държавно училище. А ако директорката е решила самоволно да въвежда ред и дисциплина в училището, трябвало е поне да свика родителите на съвет преди да въведе подобните правила и ако има и един несъгласен, да ги няма. Никой родител не обича други да контролират вида на детето му по такъв начин.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vexo-NekroSexo 24.11.2008 17:14:54 отговори + 0 0
Е зарад такива хора сме на тоя хал в България, щот половината си мислят че още е Бай-Тошово време о.о Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


feersum 24.11.2008 16:57:45 отговори + 0 0
Еми... едно аверче от 7-мо вече се подстрига. Тъжна работа.
Яд ме е.
Завършил съм 98-ма... и никога, ама никога не са ми правили проблем заради дългата коса, която имах последните три години от ученето.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 24.11.2008 16:51:42 отговори + 0 0
не че подстрекавам,ама ако ми се мяркаше тая пред очите,щях да я издебна с машинката...то не че някои ще обърне внимание-толкова е грозна дъртата вещица...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HEAD BUTT 24.11.2008 16:41:42 отговори + 0 0
Тази ми беше 5 години директорка. НЯМА КОЙ да я смени. вервайте ми. Училището се води елитно, но само в болните мозъци на 2-3ма от управата, заемащи най- големите постове там. В крайна сметка никой не обръща внимание на тая заповед и не тя не е привърженик на комунизма, точно обратното, обаче вие сте свикнали всичко да го обръщате на "комунизма тва, комунизма онова". Е тва му е проблема на българина се друг му е виновен, било то политически режим, който колкото и да го плюят е част от нашата история. Комунизма като идеология е най-визшата форма на общество, друг е въпроса че тогавашните управляващи са злоупотребявали с иззетата на сила власт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 24.11.2008 16:06:17 отговори + 0 0
Как да не живеем точно в соц време!? Че то не е свършвало! Освен това униформи са си въведени в доста училища. Последното няма нищо с комунизма - из цял свят елитните училища имат униформи и дори учениците се гордеят, че ги носят /сетете се кой китарист не се разделя с нея /. Но кажете ми /щото не съм учил там/ дали въпросното СОУ е елитно учебно заведение? Проблемът не е в униформите, а в страшно назадничавите методи за контрол и образование. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 24.11.2008 16:06:12 отговори + 0 0
Как да не живеем точно в соц време!? Че то не е свършвало! Освен това униформи са си въведени в доста училища. Последното няма нищо с комунизма - из цял свят елитните училища имат униформи и дори учениците се гордеят, че ги носят /сетете се кой китарист не се разделя с нея /. Но кажете ми /щото не съм учил там/ дали въпросното СОУ е елитно учебно заведение? Проблемът не е в униформите, а в страшно назадничавите методи за контрол и образование. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.11.2008 15:14:16 отговори + 0 0
"Не мисля,че още живеем по времето на социализма,че да има такива правила в учебните заведения!" За съжаление грешиш, забрави ли кои са на власт!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dead Doll 24.11.2008 15:04:31 отговори + 0 0
*rofl* Болна работа! Не мисля,че още живеем по времето на социализма,че да има такива правила в учебните заведения! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dragoness 24.11.2008 14:45:23 отговори + 0 0
Божеее, пак ли са я подхванали лудите?! Преди 2-3 години имаше подобни правила уж, но да принудят някой да направи нещо, за да не го изключат... Познавам доста момчета с дълги коси и това определно не им пречи да са нито интелигентни, нито прекрасни хора. Хубаво да има малко ред, но това е пройзвол! На 100% зад убежденията на хората, и щом искат да са с дълги коси - ок, въпрос на ЛИЧЕН избор!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Campos 24.11.2008 14:38:48 отговори + 0 0
Съдебната глоба за дискриминация е 400 лева. Това тук е класически случай за такава. Някой ученик с по-светнати родители може да се окаже доста привилигирован, ако има дълга коса.

Ех, защо завърших... Луда щяхме да я правим тая...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

feersum 24.11.2008 14:24:26 отговори + 0 0
shred_attack, не е това начина.
Ако искат ред, да въведат униформи.
Забрави ли какво е да си ученик?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bubi 24.11.2008 13:38:13 отговори + 0 0
Този червей трябва да се съди на международен съд.Постъпката и е висша форма на дискриминация! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S.I.D. 24.11.2008 12:25:35 отговори + 0 0
shred_attack,многоооооо силно и мъдро изказване, ЕВАЛА! Май и ти искаш да те набучим на кол през ***** и да те изтъпаним като Ямбулиева в центъра на София като паметници на целомъдрието и реда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shred_attack 24.11.2008 11:57:13 отговори + 0 0
Това е начина да се сложи ред. Одобрявам.
Лапетата не знаят къде се намират повечето. Те трябва да разберат че не са артисти, а ученици.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 24.11.2008 11:41:43 отговори + 0 0
Доста комунисти останаха и продължават да диктуват нещата.Обаче госпожата директорка сигурно и селянка от сусурлево да не забравя ,че времената са други и още днес случайно може да пострада.Това не е заплаха.Как вобще може да има такива хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 24.11.2008 11:41:21 отговори + 0 0
judas - 2008-11-24 09:03:38
младите ще страдат...докато не пукне и последния комунист!крайно ми е изказването,но няма друг изход според мен.
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


makeyourownbones 24.11.2008 11:23:31 отговори + 0 0
Аман от комунистическа етика! Просто не мога да намеря подходящи епитети за тази заблудена жена! Явно и в гроба няма да разбере, че в средата, в която работи, интелекта е над всичко и другите неща са второстепенни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.11.2008 11:15:10 отговори + 0 0
Абе това с косите е прекалено, но за другото съм съгласен, трябва малко ред да се сложи в училищата, че са станали като бардаци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво Димитров 24.11.2008 11:00:31 отговори + 0 0
Хе,хе, тия опашки за "проверка" пред училището съм ги виждал и аз когато учех - само че това беше преди повече от 20 години...

Между другото госпожа директорката би трябвало да бъде връщана от охраната, тъй като косата й очевидно е боядисана
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alex 24.11.2008 10:59:45 отговори + 0 0
Ямболиева няма право да носи такава грозна шапка, бе .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alex 24.11.2008 10:57:44 отговори + 0 0
Верно е гадно мъже с обеци и дълги коси ... ама то си е тяхна работа. Тая най-добре да я дадат на международния съд за правата на човека, да видим отворена ли ще е .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Izrod 24.11.2008 10:56:36 отговори + 0 0
"Това си е част от Стария завет. След като извежда евреите от Египет, Мойсей ги "разхожда" 45 години из пустинята"
Евреите са обикаляли пустинята,защото един от тях е изпуснал 20 стотинки и после са ги търсили 40 години
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HammerGirl 24.11.2008 10:11:07 отговори + 0 0
Аххахаххаааа тая тъпа скочобра явно много си е повярвала Не знам за косата, но мисля че ако продължава в същия дух ще й скъсят живота Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 24.11.2008 09:56:12 отговори + 0 0
Хъхъх... е ако някой не направи нещо.. не знам къде живеем.. най-малкото учениците и родителите трябва да се вдигнат.. помня, че като бях 3-4 клас, имахме една луда класна, която ни забрани да ходим с пуснати коси..всички трябвало да сме с вързани коси, пък крещеше, наказваше.. става дума за деца на по 9 години баси.. и баща ми помня, че отиде и я попиля беше мн забавно.. баси хората честно.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 24.11.2008 09:54:48 отговори + 0 0
Не мисля, че като им подрежат косата, ще им увеличат интелекта. Колежанчетата-убийци в Щатите и Финландия не бяха дългокоси. Това е само външна проява на огромната безпомощност, некомпетентност, тесногръдие и липса на елементарна психология. Това не е комунизЪмА където постригваха по линийка! Интересното е, че разни чалгаджийчета, техно-наркоманчета и сополиви тревопасни рапърчета, на които ноздрите им са разкървавени от прекомерно шмъркане, няма да имат проблеми с влизането в клас, където ще налагат и пласират своята стока, своето "поведение"... А к*вичките и с пола и с панталон пак си остават к*вички. Абсолютно доказано е, че забраната на нещо тласка към ръст в употребата му поради реакционни причини. Вместо това да вземат да затворят оня коптор в подлеза на НДК дето навсякъде лежи 13-годишна надрусана с амфетки измет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

man on a mission 24.11.2008 09:22:04 отговори + 0 0
Тая може ли да я обесим насред София???
ОК,факт е че дисциплината в училищата липсва,но не това е метода.Аз завърших тази година и мога да твърдя,че половината от учителките са тотални проститутки.Мога да разказвам легенди за това как учителката ми по география,която е женена с дете бе буквално разкъсана на бала ни(по нейно желание и солидно количество алкохол).А за това няма вземане на мерки,така ли? Най-неприятното е че хората оставят завръщането на комунизма във всички аспекти.България отново е с наведена глава...
Единственото ценно и стойностно нещо,което остана е:METAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.11.2008 09:21:35 отговори + 0 0
ЕБ*СИ АБСУРДА!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 24.11.2008 09:06:12 отговори + 0 0
Дърта комунистическа реликва!!! Бетонна чутура, която нищо ново не е научила и нищо старо не е забравила?! Простете за ругатните, но съм извън себе си от яд! Помня много добре случката, за която Данчо Караджов разказва, тогава мълвата се разнесе мълниеносно и хората много я коментираха. По онова време бях гимназист и ни гонеха зверски за дълги коси и къси поли и все още побеснявам, като си спомням за това. Мислех си, че подобни идиотщини са отживелица, но явно съм се лъгал :-( !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

judas 24.11.2008 09:03:38 отговори + 0 0
младите ще страдат...докато не пукне и последния комунист!крайно ми е изказването,но няма друг изход според мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lady 24.11.2008 08:57:36 отговори + 0 0
Тази жена май не незнае в кое време живее.Някой трябва да я информира , че комунизма умря преди доста време.Има крещяща нужда от наместата на специалист (психолог).Ми така де трябва да и се помогне на жената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 24.11.2008 08:55:25 отговори + 0 0
"Утре някой друг самозабравил се директор може да поиска от учениците си да режат и други части от тялото си..."
-----------------
Хах!!! Това ме разби.

Сега малко по-сериозно. Не че е възможно, де, при положение, че новината е почти комична. Почти, даааа... Тази директорка трябва да се радва, че аз не бях ученик в нейното училище. Понеже ученик с коса до под кръста, вечно брадясал и откачен, че и отличник на всичко отгоре... Това не е нещо, което би изтърпяла. И аз не бих променил външния си вид заради нея. Така де... Трябва да има някаква норма за външния вид, наистина, не може да допускат ученички с поли двайсет сантиметра над коляното, голи пъпове и разни такива, обаче не може и да режат коси или да правят проблеми заради бижута. Дългата коса е символ на свобода. Затова в казармите и затворите я режат. Затова и робите са ги подстригвали едно време. И т.н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DirtyDream 24.11.2008 07:07:32 отговори + 0 0
Да и скъсим живота ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 24.11.2008 04:07:18 отговори + 0 0
Айде, гответе кладата, идвам с факела. Не че нещо ще помогне, и всички комунисти и всякакви подобни изроди заслужаващи публична екзекуция, да изгорим/избесим/обезглавим/разстреляме/(каквото друго ви идва на извратения садистически акъл), пак на тяхно място ще се навъдят подобни гадове, криещи се зад други благи думи, уж по-различни от предишните.
....
Оф фанало ме е днес нещо сериозното, игнорирайте т'ва което казах по-горе, дайте да я хванем тая пача и да и теглим един здрав бой. По възможност учасниците да сме по-космясали и брадясали.

PS: Боянчо, няма да се стрижеш бе м'че, с теб сме. Фащай аверите за подкрепа и измислете нещо по-сериозно от отсъствия, за да я сплашите таз тъпа коза.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 24.11.2008 03:16:46 отговори + 0 0
Лелее, просто нямам думи ! Жената явно страда от някакво психично разстройство,или не гледа телевизия и не знае,че комунизмът,авторитаризмът и разните други форми на управление останаха в миналото.Ако тук има ученици от въпросното учлище бих ги посъветвал да направят всичко възможно тази тема да получи колкото се може по-голям отзвук в медийното пространство.Това е начинът.Бягането от час в знак на протест няма да доведе до нищо хубаво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 24.11.2008 02:49:48 отговори + 0 0
абе аз знам от къде е, ама не съм чел цялата библия, и ако бях писал "чел съм еди си къде" ... щеше да е пресилено Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 24.11.2008 02:27:56 отговори + 0 0
Това си е част от Стария завет. След като извежда евреите от Египет, Мойсей ги "разхожда" 45 години из пустинята, докато не умре и последният, който помни робството.
После си казали "45 години стигат!" :-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stormbringer 24.11.2008 02:23:35 отговори + 0 0
P.S.
до Blackiel,
навремето съм чувал че евреите щели да бъдат свободни, тогава когато и последният умрял в робство умре .. и Мойсей умира на прага на Обетованата Земя ...
че и одавна съм изказал това мнение за българия .. само се чудя дали това включва тези които са родени до 10.11.89 или тези които си спомнят нещо ...
при все че за мен промяната в тази държава започна на 4-ти Февруари 1997, ама айде да не навлизаме в политически теми
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 24.11.2008 02:23:24 отговори + 0 0
Спрямо "Нова телевизия" няма как да не изоставаме. Та тях ги купиха за 620 млн. евро. На нас ни трябва и половината от това и гле'й к'во ста'а ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 24.11.2008 02:19:58 отговори + 0 0
айде бе Satyr, изоставате в новините .. това вече остаря
най-забавното е че имат даскал с дълга коса, ама за него това очевидно не е проблем ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.11.2008 02:19:02 отговори + 0 0
Аз ли да се казвам Цанка? Аз ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 24.11.2008 02:00:15 отговори + 0 0
Както каза Д-р Чирков: "България ще се оправи когато я управляват хора необременени от комунизъм". Браво на пича. Много подходяща песен са пуснали между другото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


:)) 24.11.2008 01:44:34 отговори + 0 0
абе копелета стегнете се и си дръжде косите тая пача е отживелица ! щом бай тошо е паднал тая нема се закрепи дълго спокойно ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

evil_weasel 24.11.2008 01:42:31 отговори + 0 0
Най-накрая да се даде гласност на това. Безобразията на тази жена продължават от години, но когато аз завършвах нямаше кой да ме подкрепи. евалата че се е вдигнал народ най-накрая. ако има хора от 7мо тук да се свържат с мен ника ми в myspace е същия. ако има нужда от помощ нещо с радост ще съм на линия...макар и няколко години по-късно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Heart 24.11.2008 00:37:33 отговори + 0 0
Мани и аз се потвстригах ... направо не се трая! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.11.2008 00:24:27 отговори + 0 0
че как, това е "елитно" училище... по-тузарско и от английската и френскта гимназии взети заедно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".