Shagrath: "Сега DIMMU BORGIR е тричленна група"

27 авг 2010, 01:53 ч. 483 / 5 20
пред./следв.
В скорошно интервю фронтменът на DIMMU BORGIR Shagrath (Stian Tomt Thoresen) отговаря на въпрос за състава на групата, който ще осъществи предстоящото й турне така: "Не искам да казвам това в момента, тъй като още не сме започнали цялото нещо. Искаме хората да разберат кои са основните членове на DIMMU BORGIR - аз, Silenoz и Galder. И сега не сме шест души, а тъй като имахме доста промени в състава в последно време, решихме да сме трио."
   Вероятно последната "афера" с привличането на Snowy Shaw, който се завърна в THERION точно един ден след като бе официално обявено, че става част от DIMMU BORGIR, също е била фактор при взимането на гореспоменатото решение.

още за:

Dimmu BorgirShagrath


Коментари   (20)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Алекс 1.05.2011 19:39:03 отговори + 0 0
не съм съгласен с Боркнагар нито ще гледам турски сериали нито имам мокри сънища но когато някой толкова важен напусна любимата ми група в случая двама няма да си кажа:пф майната му ще слушам другата му група. никога няма да си го кажа защото ще ми пука за Диму защото нещо чудесно ще бъде пръснато на парчета и нито едно парче няма да успее без другите не знам защо оволниха Вортекс но мисля че трябваше да простят на Мустис че си забрави синтезатора Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Александър 1.05.2011 19:22:42 отговори + 0 0
Здравейте изобщо не се смятам за голям фен на рупата чух на скоро 4-5 техни песни и много ми харесаха жалко че има големи промени в състава защото обикновено води до лошо но тъй като не знам почти нищо за групата няма да коментирам просто искам да попидом дали и те са се продали като Cradle Of Filth моля бъдете искрени Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Geordie 9.09.2010 15:38:36 отговори + 0 0
Времената са други, повечето музиканти от метъл сцената имат по няколко странични "проекта" или са участвали в толкова банди, да ги помисли човек за виртуози и плодотворни творци. Може би това е нов начин за промотиране на групички - вижте групата Х там има участие музиканта У - обещаващо. OvHell ми звучеше като звезден блек проект - излезе нещо сравнително нормално за сцената, Групата на Силеноз - нищо особено, но се пише, говори, статии, интервюта...мамкаимпарипроклети... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 28.08.2010 08:17:00 отговори + 0 0
bork-и, разцепваш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 27.08.2010 18:50:10 отговори + 0 0
Borknagar, те повечето довчера не знаеха нито едно име от състава, но покрай уволняването на Mustis и Votex, взеха, че научиха цели две DD Познай чии Кой къде какви заслуги има - това е вече много натоварваща информация за закърнели псевдо-мозъци. Останалото си е типична проява на чиста селяния - да се спори колкото да има спор.
По-долу гледам някой се изказа за някакъв отвратителен нов сингъл...Не знам какво точно чувате след като си пуснете музиката, хорица, но явно е нещо съвършено различно от истината. Защото ако става дума за "Gateways" - или само добро, или нищо.
Явно сте слушали нещо друго.
Колкото то "background tracks" - това е "playback", т.е. голяма част от симфоничния оркестър ще върви на запис. То е ясно, че е невъзможно Dimmu да влекат същия този оркестър на всяко едно от представленията си, а от ясно по-ясно е, че е още по-невъзможно всичката му работа ( на оркестъра ) да бъде пресъздадена от един пианист зад едно пиано. А, да, borknagar - концертен пианист вече има и даже Shagrath казва, че е оформен стабилен състав за турнета ( макар засега да не изрежда имена ).
И още малко за непосветените - в Abrahadabra клавирите се свирят от Shagrath, даже то ясно се виждаше в първите промо-снимки кой е зад пианото. Явно вече и "илюстрациите" не помагат...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Evil14 27.08.2010 17:56:05 отговори + 0 0
Евала borknagar Thumbs Up Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

IQ 27.08.2010 17:07:27 отговори + 0 0
borknagar за "разбирачите" си много прав!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.08.2010 16:22:35 отговори + 0 0
borknagar,спести си глупавите излияния и престани да се правиш на умник, защото не ти се отдава изобщо... *******!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 27.08.2010 14:27:32 отговори + 0 0
Стига сте плямпали за Мустис и Вортекс, като толкова сънувате мокри сънища с тях, пуснете си Боркнагар или Арктурус (за Вортекс) или...нищо, защото онзи любимец на 15 годишните фанки е участвал в едно убито демо извън Боргир. Този бил разочарован, онзи бил, Найтуиш с едикакви си вокали. Като не ви харесва не се занимавате, изкарахте едва ли не, че тази група е била 2 човека, които реално са се присъединили в него 5 години след създаването й (а Вортекс даже и повече) и вече като са били утвърдено име. Никой не си спомня че 2000 година ситуацията беше същата, бетер вече от пишман фенове, който на концерта на групата в Каварна питаха това ли са Боргир, когато свиреха Корози, а тук се изкарват бахти трютата. Като сте разочаровани пуснете си някой турски сериал, та поне да си изплачете мъката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 27.08.2010 14:18:41 отговори + 0 0
Може и да си прав, но надеждата умира последна ;-)))
Някога наистина обичах тази група и все още е важна за мен...До момента не ме бяха разочаровали с нищо...
Но всичко се промени с напускането на Mustis и Vortex и сингъла, който е отвратителен....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.08.2010 14:08:02 отговори + 0 0
Не знам какво се впрягате толкова за Диму Боргир?! Просто вече са изпята песен,нямат грам идеи ии сигурно следващия им албум ще е чист Nightwish с блек метал вокали!! Дори вече и Шаграт е почнал да преграква и до няколко години гласа му ше стане като на робот! Просто Диму Боргир са доста затънали от към музика и идеи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.08.2010 13:35:45 отговори + 0 0
да вземат JON LORD & ROGER GLOVER, а и мазила няма да им трябват за физиономиите ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 27.08.2010 12:50:11 отговори + 0 0
christslayer - 2010-08-27 10:57:39

Абсолютно съм съгласна с теб... Имам много лошо предчувствие за този албум, след като чух първия сингъл...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

christslayer 27.08.2010 10:57:39 отговори + 0 0
след напускането на двама от най-добрите музиканти Mustis и Vortex искам да видя, ако не Vortex, то кой ще замести богът на клавирите Mustis, човек който е допринесъл страшно много за развитието на тази група, жалко и за двамата Vortex - уникален певец и Musts - велик клавирист и композитор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 27.08.2010 10:47:09 отговори + 0 0
Клавирист сигурно няма да има и най-вероятно ще бъдат пускани като бекграунд (тази думи май даже не знам какво ознава, ама така казва Шаграт) заедно с оркестрациите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


xaoc 27.08.2010 10:42:27 отговори + 0 0
Кърпачев, избери си друга тема, става ли? Засега най-важното остава да намерят надежден клавирист, в крайна сметка клавирите са 50 % от музиката на Диму. Много е важно кой ще замести Мустис наистина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

николай кърпачев 27.08.2010 09:51:28 отговори + 0 0
страшен глупак е тоя шпагат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 27.08.2010 08:43:44 отговори + 0 0
В най-добрите си време ядрото на Боргир е било 4 човека и никога повече (Шаграт/Силеноз/Тьодалв/Нагаш, след това Шаграт/Силеноз/Мустис/Галдер), така че няма нищо странно в това, а и е по-добре така, всеки да си знае мястото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.08.2010 07:18:26 отговори + 0 0
Върви на лекар... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 27.08.2010 06:08:42 отговори + 0 0
Това е съвсем логично, след като тримата винаги са били най-сериозните членове ( е, в началото бяха дуо - Shagrath и Silenoz... но откакто се появи и прояви в групата, Galder поне дотук се е доказал като надежден човек ), чиито приоритет си остава Dimmu Borgir. Другите независимо какви са и колко се подвизават или са се подвизавали в лагера, в крайна сметка си остават "почасови членове". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".