Sharon den Adel (WITHIN TEMPTATION) споделя във "Фрактура" как ѝ влияят негативните коментари в Интернет

25 сеп 2015, 08:35 ч. 1548 / 6 5
пред./следв.

   На 27 септември ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на AMORPHIS, PYOGENESIS, P.O.D. и LYNCH MOB.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат WITHIN TEMPTATION и ще бъде излъчен репортаж от участието им на изминалия фестивал "Kavarna Rock". В интервюто вокалистката на холандските симфометъли коментира кой е най-големият им критик, с какво успяват да я трогнат феновете и каква е формулата за една добра рок песен. Ще бъде представено новото концертно DVD на BRING ME THE HORIZON и ще бъде припомнено какви истории разказaха PARADISE LOST за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно със SCORPIONS, Tarja Turunen ще прави кавър на NIGHTWISH, а класическата песен ще бъде нa TYPE O NEGATIVE. Клипове и концертни песни на FAITH NO MORE, COAL CHAMBER, THE PRODIGY, HACKTIVIST, Joe Satriani, ODD CREW, CLUTCH и LAMB OF GOD също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.


   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".





Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хахаа 27.09.2015 16:09:00 отговори + 0 4
Музиката може и да е негова, но така или иначе, Таря и съпътстващите я музиканти са достатъчно запознати с нея. Това е все едно да кажеш, че Удо, когато пее старите парчета на Аccept, прави кавър! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nightwish 26.09.2015 22:05:09 отговори + 4 2
Аз пък се замислих, че глупаво-неглупаво, това с Таря е така, защото в Nightwish тя беше само и единствено певица пееща чужда музика. Всичко в Nightwish е на Туомас и когато Таря пее негова музика/текстове със собствената си банда сега, всъщност наистина прави кавър? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хахаа 26.09.2015 17:40:01 отговори + 4 5
Таря Турунен ще прави кавър на Nightwish - това, признавам, прозвуча много глупаво... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

плейхот 26.09.2015 21:06:59 + 3 1
блек сабат ще прави кавър на ози озбърн Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 25.09.2015 10:35:31 отговори + 9 2
Браво на Шарън и компания! Много енергично изпълнение направиха в Каварна, въпреки проблемите със звука Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".