Sharon Osbourne е била заразена с коронавирус, казва че Ozzy е негативен

15 дек 2020, 07:57 ч. 743 / 14 6
пред./следв.

   Съпругата и мениджър на легендарния вокалист Ozzy Osbourne - Sharon - съобщи, че е била позитивна на коронавируса COVID-19.

   Мисис Osbourne разпространи новината в социалните мрежи вчера, 14 декември. Тя споделя, че е престояла в болница за кратко, а в момента е изолирана от близките си, включително Ozzy, който е негативен към опасния вирус. Sharon, която е и водеща на тв-шоуто "The Talk", призовава аудиторията си да спазва мерките за безопасност и ѝ пожелава да бъде здрава.

   През миналия месец Ozzy сподели, че страда от респираторна болест, която го излага на повишен риск за развитие на тежка форма на пневмония, ако бъде заразен с COVID-19.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Опърпан 15.12.2020 15:15:03 отговори + 7 0
Смятам да си пусна War Pigs и да са живи и здрави и Бащицата и Шаранката му, какво толкова... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Комисар трашър 15.12.2020 14:05:46 отговори + 4 4
Гадната кучка, пак манипулира аудитория и фенове. Не знам колко и пожелават "бързо оздравяване" или си пускат buried alive, На VENOM, хахаха кучка гадна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.12.2020 12:37:59 отговори + 9 22
В превод: Ози се е разболял от нещо и Шарън също се е разболяла от нещо. Предложили са им парички "отгоре" най-нагло да излъжат почитателите си и те също да натякват за спазването на измислените "мерки" от "опасното" така наречено "вирусче" (със смъртност по-малка дори от сезонния грип, ако въобще въпросното "вирусче" съществува). Ози не се е съгласил, а Шарън като медийна личност (подобно на нашите медийни "личности", но поне с някаква класа) веднага е лапнала парата и в момента плаши овцехората от Торбалан и Баба Яга (които естествено са истински, много опасни и Ви дебнат навън, е къщата, в гардероба, в мазата и въобще навсякъде - слагайте наморниците до очи и залягайте под кревата!). И живели те щастливо до края на дните си и Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 15.12.2020 13:19:55 + 16 11
Хайде млъкни и си заври тъпотиите и глупостите, където слънцето не огрява! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vov 15.12.2020 09:30:19 отговори + 5 2
Тая всячески се опитва да го умори, но Ози не се дава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 15.12.2020 10:08:40 + 7 1
Но преди години /по нейните думи/ е останал жив благодарение на нея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".