Shawn Crahan казва, че SLIPKNOT ще влязат в студио през ноември 2018-а

19 дек 2017, 19:45 ч. 983 / 9 1
пред./следв.

   В скорошно интервю перкусионистът на SLIPKNOT Shawn "The Clown" Crahan говори за плановете на групата да запише следващата си студийна творба. Той разкрива, че плановете са работата в студиото да започне през ноември 2018 г. Музикантът коментира и че след актуалната си творба ".5: The Gray Chapter" SLIPKNOT са били по турнета три години и идва ред на две години почивка преди да излезе нов албум.

   По отношение вероятността това да е последен запис на бандата, Crahan не е категоричен. Но заявява твърдо, че ако той обяви пред феновете, че някое турне е прощално, то то ще е наистина последно за него. Shawn не гледа с добро око на групи, които правят прощални обиколки, а по-късно се събират отново.

 

още за:

SlipknotShawn Crahan


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бири-Мири 19.12.2017 19:55:16 отговори + 6 2
Няма вече SliPKnoT, всичко е stone sour. Oт години не съм ги слушал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".