Шест от групите за фестивала "Sense Of Rock" в Банкя все още несигурни

27 юли 2013, 02:38 ч. 327 / 6 1
пред./следв.
Публикацията на "Metal Katehizis" за предстоящия на 13-15 септември в Банкя фестивал "Sense Of Rock" предизвика реакцията на няколко от обявените банди, които побързаха да ни уверят, че не са потвърдили участието си на събитието. Официално съобщение за това изпратиха от КИКИМОРА на Николо Коцев, но преди да има нужда да се допитваме и до някои от останалите групи, с нас се свързаха отново организаторите на "Sense Of Rock". По тяхна информация - шест от обявените изпълнители са все още недоговорени. Очаква се през следващата седмица списъкът с участници да се измени и/или финализира, за което ще ви уведомим своевременно.
sense of rock festival

още за:

Sense Of Rock


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Менъуориър 27.07.2013 05:59:15 отговори + 0 0
Не искам да звуча прекалено неположително, но силно се съмнявам дори с 6 банди да е преговаряно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".