Фронтменът на NEVERMORE работи по соло албум

25 юни 2006, 16:12 ч. 253 / 3 5
пред./следв.
Фронтменът на NEVERMORE Warrel Dane си сътрудничи с бившия китарист на SOILWORK Peter Wichers по работата върху първия си самостоятелен албум. Очаква се диска да включва и участие на бившия колега на Dane от групата му преди NEVERMORE - SANCTUARY Dave Budbill (в момента в ZEROCREEP) на барабаните. Засега не е известна информация за музикалната насока на бъдещата творба и нейната възможна дата на издаване.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik Priest 25.06.2006 20:01:20 отговори + 0 0
ее момчета, кат по4нат солови проекти се прецаква работата по основната група. Дано бъркам ама ако тоя пич се запоти по соловото си изпълнение ще гледаме Nevermore през крив макарон.
Последна надежда дано не се откажат от МоР.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

russian_jd_zakoli_te 25.06.2006 18:19:34 отговори + 0 0
бе тея Сенкчуъри са ебати тъпите `80-тарски хеви-метъли...би било хлапашка глупост при наличието на гиганти като Невърмор да реюнираш недоразумение като Сенкчуъри! я так думаю, дорогой~! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pun4o 25.06.2006 17:43:15 отговори + 0 0
pi4 za kvo ti e pak skapan reunion be?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.06.2006 17:01:19 отговори + 0 0
Реформирай Sanctuary бре, момче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.06.2006 16:25:34 отговори + 0 0
Wareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel! Ади, чекаме! Чекаме и на ЛуумисЪ солото, ма там е ясно кво ще е - къдрене до побъркване и уроци по рифчета! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".