Ще посрещнат AC/DC с хляб и сол в съседна Сърбия

21 май 2009, 18:44 ч. 362 / 6 3
пред./следв.
Сръбската медия "Blic Online", откъдето идваха и предварителните сведения за концерта на AC/DC в западната ни съседка, отново дава актуална информация за предстоящото събитие, до което остават по-малко от пет дни. Сглобяването на сцената на стадион "Партизан" в Белград ще започне от утре, като за него ще работят 300 души. Когато легендарните музиканти стъпят на сръбска земя, те ще бъдат посрещнати с традиционните за региона хляб и сол. Техническото оборудване ще пристигне с 45 товарни корабчета, докато екипът и асистентите на групата ще пътуват в 15 автобуса. Самата сцена ще е дълга 21 метра и широка 75 метра, а озвучаването - с обща мощност от 500 киловата.
   Както знаете, поетапно от 25 май вечерта от София ще тръгнат и три специални влака с български фенове за посещение на шоуто на AC/DC, един от съорганизаторите на което са "Balkan Entertainment Company" (подробности).

още за:

Ac/dc


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


mdenchev 22.05.2009 15:57:09 отговори + 0 0
500KW .. това много ли е? Колко беше на Metallica у нас? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Varg Vikernes 21.05.2009 23:44:23 отговори + 0 0
@1349 - The Answer....или поне утре те ще греят на Hockenheim :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1349 21.05.2009 22:22:37 отговори + 0 0
баси от 2 месеца имам билет и все още незнам кой ще подгрява на диси не че имат нужда от подгрявка но все пак ми е любопитно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".