Шведите TWILIGHT FORCE идват със SABATON и ACCEPT у нас догодина

26 авг 2016, 11:11 ч. 1603 / 5 29
пред./следв.

   Шведската "адвенчър метъл" група TWILIGHT FORCE ще бъде съпорт на съвместното турне на SABATON и ACCEPT, което ще мине и през България на 10 март 2017 г. Както знаете, събитието ще се състои в зала "Универсиада" в София, билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн). Интересно за TWILIGHT FORCE е, че бандата е от родния град на SABATON - Фалун. Групата е издавана от "Nuclear Blast Records". По-долу може да чуете песента "The Lore Of Chrileon" и да придобиете представа за звученето на бандата.

   Днес, 26 август, излиза новият албум на TWILIGHT FORCE, който е втора дългосвиреща студийна творба в дискографията им, наречен "Heroes of Mighty Magic". Гост-вокалисти са Joakim Broden (SABATON) и Fabio Lione (RHAPSODY OF FIRE). По-долу може да видите траклиста и обложката на албума.

01. Battle Of Arcane Might
02. Powerwind
03. Guardian Of The Seas
04. Flight Of The Sapphire Dragons
05. There And Back Again
06. Riders Of The Dawn
07. Keepers Of Fate
08. Rise Of A Hero
09. To The Stars
10. Heroes Of Mighty Magic
11. Epilogue
12. Knights Of Twilight's Might

 

 

 

 



Коментари   (29)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Gapstar[13] 26.08.2016 18:16:59 отговори + 6 8
На всеки свой заблуден фен, закупил билет за концерта, още на входа групата (Sabaton) ще раздава радиоуправляем модел на шведски танк - Strv 103, подписан лично от всички членове на групата, както и целунат с червило от самия Joakim Broden!!! Във въпросният танк, членовете на групата са се хранили, спели, посещавали тоалетна, а в промеждутъците и записвали новия си албум.
Повече информация за великия шведски танк: Strv 103 (Stridsvagn 103) е шведски основен боен танк, произвеждан от 1966 до 1971 година. Отличава се с особения си безкуполен дизайн. Поради тази причина е необходимо целият танк да се завърти, за да може да се прицели и стреля.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 26.08.2016 16:06:41 отговори + 11 1
Добра новина! Сънувах, че ще подгряват Sevi и Конкурент... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 26.08.2016 15:05:13 отговори + 4 5
Еха! Колко е по-трю да се правиш на елф и да се снимаш във фентъзи дрешки с мечове и лъкове отколкото да пееш за разбитото си сърце. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.08.2016 16:00:49 + 3 6
Кое е по-метъл? "Властелинът на пръстените" или "Здрач"? Фентъзи или депресирани тийнове? Викинги или емота? Рицари или проблеми с мама и тате (уааа-уааа)? Крале или проблеми в училище (уааа-уааа-уааа)? Бойни зверове или Царевици? Върколаци или Хлебарки? Елфи или хипстъри-Мишоци? Орки или Бисквитки? Зомбита или клоуни? Дракони или окървавени бръснарски ножчета? Танкисти или скейтърчета със съмнителен пол? СТОМАНА или ТЕНЕКИЯ? Китарни сола и китарни умения или тотална липса на такива? Мъже или изнежени мом(и)ченца? Групи като тази или бледи подобия на Джъстин Бийбър с лигави текстове и зализани косички? Позьор! Никакъв танкист не си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 26.08.2016 16:14:49 + 5 9
Властелинът на пръстените - започнат като детска книжка.
Фентъзи - приказки (за деца)
Викинги - няма такова животно от 1000 години насам
Рицари - няма такова животно от 6-700 години насам
Крале - какви крале? Кралят на Монако или пак нянакви такива несъществуващи от векове?
Бойни зверове - и такова животно няма
Върколаци - тези не присъстваха ли в Здрач?
Елфи, орки, дракони и т.н. - вж. по-горе
Танкисти - тези дето ги асоциираш като танкисти веднъж ги гледах на концерт. Те там са по-гейове от Мерилин Менсън
Стомана - каква стомана?
Китарните умения в хевито не се по-големи от тези на модерните банди. Големите китарни умения са в прогресива.
Ако Роб Халфорд за тебе е големия мъж - добре.
Групи като тази са за детската градина.
Много по-голям танкист съм от тебе. Служил съм в армията и съм влизал в танк и съм стрелял с автомат. Тебе сега ако те мобилизират - ще се просълзиш като девойка и ще станеш по-голямо емо от емотата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 26.08.2016 16:45:29 + 5 2
Докато Терличко не разбере, че той самият е детенце, няма да се спре скоро. Пич, който говори постоянно за педали, момиченца, момченца, позьори, емота (нца) си е точно такъв - педал, независимо кой пол предпочита. Стилът му на писане е като на неуравновесен 15 годишен.
P.S. Терлик, именно елфите са най-скапаната раса от вселената на Толкин. А колкото до скандинавската митология, която така тачиш - РАГНАРОК за теб!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.08.2016 17:17:06 + 2 5
С човек без въображение спори ли се?

Когато говорим за велики китаристи, обикновено става дума за хора като Джими Хендрикс, Джими Пейдж, Ренди Роудс, Слаш и безброй други, доказали се с КИТАРНИТЕ си умения, а не за разни женчовци, свирещи един и същ /зле написан/ риф през цялата песен, докато "вокалиста" реве като бебе. Ни соло, ни нищо. Факт е, че "определени" жанрове не изискват особено количество умения или дори талант. Още малко и Джъстин Бийбър ще изкараш егати великия китарист.

А и не можеш да сравняваш мъж (да, мъж) като Роб Халфорд с някое зализано момченце от някоя така наречена "модерна" бой банда. Какво означава "модерна" грурпа и без това? Защо никой не нарича Сабатон или Дилейн например "модерни" групи, а все са някакви палячовци с емо прически и потници, свирещи нещо, което наподобява повече поп от метъл или пънк? Батъл Бийст са по-модерни, нито веднъж не са ги нарекли "модерен" метъл. А пък Царевицата и Слипнот, дето свирят от поне 20 години, не знам как още има хора, които си мислят, че това е "модерно". Хммммм.

Както и да е. Ако групи като Twilight Force са за детската градина, не знам за къде са онези "модерни" чада на MTV, дето са навъдили метъл сцената с позьорщините и лигавщините си! Не за яслата, ами за...............!

Влизал в танк, стрелял с калашник и служил в армията - браво на теб, ако те кара да се чувстваш по-добре! Сабатон живеят в танковете! Сабатон записват албумите си от танковете! И догодина ще окупират Студентски град с тях! И ще свирят Истински метъл! И тогава ще се топят позьорски и чалгарски лица! Може да е опасно за теб...

Аман от тролове!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 26.08.2016 17:23:09 + 4 3
Трол си ти. За спор за реални неща въобръжение не е нужно. Въобръжение ще търсуш у колегата ти с елечето, когато спорите във "великите" текстове например на Manowar кой е протагонист и кой антагонист.
Сабатон живеели в танковете. Хахахахахха
Записвали си албумите в танковете. Хахахахахахахахахахаха
И щели да окипурат Студентски град с танковете. ХАХАХАХААХАХХАХАХАХХААХАХАХАХААХАХХА DDDD: DDDD
Нали идваха 10 пъти вече бе. Танк никой не видя. Но да се лигавят по сцената като деца от детската градина (подобен на които си и ти) - това се видя
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.08.2016 17:24:37 + 2 5
П.С. точкаточкаточкаточкаточкаточкаточкаточкаточкаточкаточка,

Нека не спорим за елфите в музикален сайт! Бас ловя, че си под метър и половина.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.08.2016 17:27:51 + 3 3
панцер,

Нарича се контакт с публиката и Сабатон определено се забавляват всеки път на сцената. Като не ти харесват, не ходи по техните концерти, не си купувай дисковете им и си слушай mp3-ките на Менсън вкъщи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 26.08.2016 17:28:15 + 3 3
Седнали две дванадесетгодишни хлапета да си мерят остроумието - резултатът, естествено, е жалък. А ако допуснем, че сте големи хора, щото единият, видиш ли, е служил в "армията", то почвам да се чудя какво правят двама като вас в сайт за уж интелигентни хора. Ама карай - хората са различни, IQ-тата също. И за да не е съвсем безпредметен постът, поне да ви информирам, особено единия от вас, че последната битка, в която са участвали рицари, с коне и мечове и прочие, е Първата световна война. Който иска - да се разрови. Примерно Sabaton, би било добра тема. Иначе Twilight Force са си прилична млада пауър метъл група, ще ми е интересно да ги видя догодина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 26.08.2016 17:47:08 + 2 3
Контакт с публиката се наричало. Все едно други банди не правят по много други начини контакт с публиката. А да пееш за танкове, фенчетата да ми разправят как ще превземеш с танкове Студентски град (хахахахаха), а на сцената да си като пиян гей - това е върховна позьорщина и лигавщина. А ти обвиняваш в лигавщина други групи. Погледни първо своите.

Аз ако съм под метъл и половина ти трябва да си под половин метър
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 26.08.2016 17:48:59 + 5 2
Детето има отклонения. Нито Один, нито Тор ще го спасят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 26.08.2016 18:00:20 + 3 1
А относно елфите, Терлик.... Ти първи спомена расите от "Властелина", та реших да отговоря. Ама нещо често те хващам вече да забравяш какво си писал. Нормално е, мисълта ти нещо е бъгава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.08.2016 12:17:54 отговори + 8 7
За пръв път чувам групата. Пуснах си песни в Ютуб. Страхотни са! Напомнят ми доста на Blind Guardian като звучене и малко на Manowar с тази "приказка" от статията. Миналия път, когато танкистите гостуваха, се запознах с Battle Beast и оттогава съм им най-големия фен. Sabaton знаят кого да поканят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 26.08.2016 12:30:36 + 10 2
Срам за теб, поклоннико на Один и Тор, че не си се запознал с тази яка банда още като издадоха дебюта си, но иначе си прав - страхотни са, Battle Beast - също. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 26.08.2016 13:27:29 + 4 4
В момента слушам албума!!! Препоръчвам много!!! Ако трябва да се правят сравнения- Rhapsody of Fire. В албума гости са Fabio Lione и Joakim Broden.
Ей това от първия албум е велико:
https://www.youtube.com/watch?v=yCqpLNfk8GM
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 27.08.2016 03:50:48 + 1 0
Rhapsody of Fire, Gloryhammer също стават за сравнение.

На вокалиста липсва малко обем на гласа, иначе не пее лошо, има време да се развие.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 26.08.2016 11:26:41 отговори + 10 7
ААААААААААААААА ДААААААААААА ЙЕССССССССССССССССССССССССССС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Събитието на годината в power metal-a!!!!!! Aко не сте чули първия албум го чуйте- а втория днес ще излезе.
Ей на- Сабатон може да не са в Арена Армеец ами в Универсиада ама мениджмънта им винаги ни е уважавал.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


................. 26.08.2016 12:00:35 + 3 4
Преди малко си свалих албума им "Tales of ancient prophesies" да ги чуя на к'во мязат. Пълен е с някакви кратки глупости от рода на инструментали и въведения... Подобие са на Freedom Call, но писъците и звънтенето на клавира ме дразни. Ама няма проблем, ще минат и заминат, а след тях ТЕРОРЪТ ще започне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мирослав 26.08.2016 11:19:28 отговори + 9 3
Много добра млада банда! Чудесен избор! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fan 1986 26.08.2016 11:18:04 отговори + 8 5
Тези могат ли да карат танкове и да воюват? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рептил 26.08.2016 11:20:13 + 14 2
Или да поразяват емонца с светкавици. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 26.08.2016 11:17:47 отговори + 8 10
Поне няма да подгряват Бг тъпанари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радул 26.08.2016 12:05:58 + 9 3
Точно така! И тъй като никой не ще тъпанари на концерта, ти спокойно можеш да не идваш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 26.08.2016 12:22:40 + 4 4
Как няма да ходя - няма друг концерт, който да чакам с такъв кеф. Любимата ми хеви група ще свири, а Сабатон ги обожавам. Там ще съм, спокойно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 26.08.2016 12:49:07 + 6 1
Изобщо не си прав, ...., има страхотни бг банди, които сто пъто повече заслужават да се видят от чуят, от някои чужди боклуци, дето се е случвало да ни пробутват в региона.
Случаят с Twilight Force, за щастие, не е такъв, групата е много добра и си отива по стил с другите две.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 26.08.2016 13:48:56 + 4 0
Много ясно, че си отиват... с ACCEPT най-вече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 27.08.2016 03:37:03 + 2 0
Аксепт в албумите с Торнило имат доста елементи от пауър метъл. На някои (особено по-стари) фенове може да звучи еретично, но е факт. Факт е и че ги харесват много млади хора. Евала за успешното обновяване на бандата, не са много такива примери. Много добре подбрани три групи, от три поколения, имат общи фенове. На който не му харесва - да не идва.
Анти-терлици, анти-елеци, тюфлеци, да спрат да досаждат. Вече разбрахме, че не разбират от стилове и музика, не е тайна за никой.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".